Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
Új hozzászólás Aktív témák
-
koshmar
addikt
válasz batorpeti #15423 üzenetére
Helló!
Hát a Google nálam sem talált ilyet.
Viszont azt tudom, hogy a 4520-as Probook-ban kéféle videokártya lehet:
Az egyik az Intel HD Graphics, ami röviden annyit tesz, hogy a processzorba van integrálva.
(Külföldi teszteken szinte kivétel nélkül csak ilyen gépeket nyúztak, és még a HD videókkal is elbírt. Szóval ha nem az a célod, hogy fusson rajta a COD6, akkor jó alternatíva lehet.) Ja és asszem az akkumulátoros üzemidőre is jó hatással lehet.
A másik pedig az ATI Mobility Radeon (512 MB-os) videokártyája. Ez diszkrét, tehát különálló kártya.
Egyébként már a legolcsóbb Probook-okba is 512-es ATI-t tesznek, ami szerintem azért nem rossz.Maga a Probook:
Szerintem nagyon jó gép, már sokan ajánlották.
Fém borítás, HDMI, e-Sata, matt kijelző, stb.
Én már régóta gondolkodom rajta, hogy vegyek egyet, talán majd karácsonyra meglepem magam.Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
bnorci71
addikt
válasz batorpeti #15487 üzenetére
ár teljesítmény szempontból a 4515-t de a 3év gar miatt a 4520-t a kettő közötti alternatíva meg pont a Tosi igaz a 3 év garral már árban a 4520s felett van.
Mi a fontosabb az a plusz 180Gb HDD vagy a +2év gar?húgoméknak most telepítettem egy ilyet elég starpabírónak tünt és szép is játékok is elmentek rajta Dirt, NFS Underground, F1 2010, FIFA11
a bill +12e bár nekem sikerült +6e be megúszni
és azért az a 4Gb Ram 640Gb HDD nem rossz dolog. a 3 év garral[ Szerkesztve ]
ELADÓ Nissan Note 1,5b 2008 "If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
bnorci71
addikt
válasz batorpeti #15489 üzenetére
mire akarod használni?
Amit írtam játékok azokkal megbírkozott a gép a HD vidó is ment gond nélkül 20Gb-s BD ripből.
3DMark eredmények W7 64bit
3DMark Score 1733 3DMarks
SM2.0 Score 565
HDR/SM3.0 Score 680
CPU Score 1950
ha valaki akinek I3 procis gépe van és csinál egy tesztet akkor már össze lehet hasonlítaniELADÓ Nissan Note 1,5b 2008 "If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
koshmar
addikt
válasz batorpeti #15501 üzenetére
Üdv
Néztem, amit belinkeltél a HP oldaláról, és történetesen találtam egyet: [link].Intel Core i3 370M (2.4 Ghz)
640 GB HDD
4 GB RAM
3 év garancia.Szerintem elég erős a konfig.
Bár ezt 170-ért nem kapod meg...
[ Szerkesztve ]
Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
sti
tag
válasz batorpeti #15501 üzenetére
Szerintem ezek egész jók, tudom nem pontosan az amit keresel, mert az egyikben a VGA gyengébb a másikban meg a CPU de szerintem jók az áraik. Lehet, hogy nekem is innen lesz gépem, a G62-t mindenesetre már lemondtam.
A 4520s WT170EA nagyon tetszik, és erre még vannak XP-s driverek a HP honlapján(nekem az XP nagyon fontos és ezzel még tudnám odázni a W7-re váltást)[ Szerkesztve ]
-
koshmar
addikt
válasz batorpeti #18477 üzenetére
Huu, ezt nehéz leírni.
A felülete elég érdekes, frissen mosott kézzel ragad rajta az ujjam.
Ha be vannak kapcsolva ezek a Multitouch funkciók, akkor még rosszabb.Gyakran magától kattint...Komolyan.
Volt, hogy az Alvó állapotra akartam nyomni, erre kikapcsolta a gépet...Olyan is van, hogy elugrik a kurzor nyíl.
Pl. amikor a Youtube-on akartam beállítani a felbontást...kb. 1 percig el voltam vele...egérrel kb, 0,7 mp. (Biztos én vagyok a béna...De nehogy emiatt ne vedd meg.
A 4520s egy csendes, erős, fémborítású gép. Simán megéri az árát.
Van itt egy pár 4520/4525/4320s tulaj, mind megmondhatják.[ Szerkesztve ]
Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
rizso
addikt
válasz batorpeti #20349 üzenetére
Intel proc+AMD vga párosnál neked kell váltanod manuálisan a két vga között. De nem nagy valami, 2 kattintás az egész...
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
rizso
addikt
válasz batorpeti #20370 üzenetére
Asztal - Jobb klikk - és ott lesz (azt hiszem legfelül) a váltható vga. Rákattintasz, behoz egy ablakot, ott rákattintasz a használni kívánt vga-ra, és kész is (vagy még jóváhagyod). Eddig minden Intel proc+AMD vga-s gépemnél működött (már amelyikben engedélyezve volt a váltható vga).
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bobb2
újonc
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Szeptemberben vettem egy laptopot. Hp 15s-fq5011nh.
Amióta bekapcsoltam a proci venti iszonyú hangos.
Amikor bekapcsolom a gépet hangja sincsen, mintha nem is lenne benne venti.
Majd amikor elkezdem használni, pl megnyitom az operát, a venti sebessége össze-vissza kezd változni. Van hogy kimaxolja magát egy pár percre, és utána visszamegy nullára. Elvittem megnézetni, a fickó frissítette a bioszt meg a drivereket és azt mondta hogy jó lesz, és hogy nem vesz rajta semmi furát észre. De amikor hazahoztam ugyanúgy megbolondult a venti pár perc után. Szinte semmi megterhelés alatt is hangos. Szerintem csak egy hibás hőmérséklet érzékelő lehet. Szerintetek mi lehet a baj?
Köszi.
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Napelem
- Ukrajnai háború
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Óvodások homokozója
- Szólánc.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
- Lenovo LOQ 15APH8 Gamer Laptop - Ryzen 5 7640HS, 15.6", FULL HD, 144 Hz, 2 TB, 16 GB, RTX 4060 8GB
- Eladó Lenovo Legion Slim 5 16IRH8 gamer laptop
- Lenovo Thinkpad Pro Dock 40H dokkoló 135W-os tápegységgel
- Dell Latitude 5400 Quad Core i5-8365u 8 GB RAM új 256 GB SSD és akkumulátor
- Asus F415E 14" Laptop
- Újszerű HP Elitebook 840 G7 (256SSD, i5, 16GB RAM)+ ajándék új ASUS gamer füles
- Lenovo Thinkpad P52 üzleti profi laptop, szép állapotban, I7 8850h erős processzor, 512g
- Újszerű ASUS TUF A15, Ryzen 7, RTX 2060, 1TB SSD, 32 GB RAM, 144 Hz FHD minden gyári tartozékkal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest