Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Rap, Hip-hop 90'
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- tordaitibi: Chatcontrol
Új hozzászólás Aktív témák
-
pumukli23
senior tag
válasz
cellpeti #17566 üzenetére
Úgy tudom nem emeli meg a gépet, (csak az eggyel nagyobb akksi).
Még nem láttam élőben, de google képkeresgetés után nem találtam olyat, ami lefele is púposodna. -
ALI_G
veterán
válasz
pumukli23 #17592 üzenetére
Elvileg holland szállítmány...nekem ezt mondták, a benne lévő papír alapján is valami olyasmi
Nem tudom, hogy ezt ki kell-e cseréljék, de lehet felhívom a fogyasztó védelmi hatóságot. A weboldal nem írja, hogy ilyenre is fel kell készüljek, egyedül a lokalizált billentyűzetre hívja fel a figyelmet, de erről tájékoztattak is a boltban. -
Magnum_
nagyúr
megjött a caddy, holnap hozzák Bp-re nekem és akkor beletolom a gyári HDD-t. majd megírom, hogy minden okés-e, lehet, hogy képet is teszek fel, ha érdekel vkit
-
cellpeti
nagyúr
-
magua.
tag
válasz
mgabor01 #17584 üzenetére
Az igaz, hogy kevesebbet fogyaszt az AMD, de gyengébb is: [link]
Az akku kb 2,5 órát bír (net wifivel + excel). Hang és melegedés elég szubjektív dolgok... Hallotam már halkabbat is, de szerintem nem túl hangos. A melegedés is jó, bal kéz alatt, ahol a winyó van ott langymeleg, a többi helyen hűvös. (per pill cpu 41,43 C, gpu 44 C, winyó 41 C fok) Összességépen meg vagyok vele elégedve, pedig hurcolászom is rendesen. Bő két hónapja van meg, én is a proci miatt választottam és a videokari is cserélhető benne. Ja és van venne egy intel HD Graphics integrált videokari is és a kettő közt lehet váltogatni. -
mgabor01
csendes tag
Azt kifelejtettem, hogy a photoshopnak is nekiülnék, régóta foglalkoztat, de a mostani gépemen szinte használhatatlanul fut.. A photoshophoz melyik lenne jobb?
pumukli23: ezt szerintem nem nekem címezted
-
mgabor01
csendes tag
válasz
magua. #17576 üzenetére
Leírnád a tapasztalataidat? Mennyire melegszik, mennyire hangos? Az akksi mennyit bír? Erősítsétek, vagy cáfoljátok meg, de én úgy tudom, hogy az AMD-s viszont kevesebbet fogyaszt..
Vonzz nagyon az AMD-s az erősebb videokártya miatt, de valahogy nem tudom miért, az inteles változat felé húz a szívem.. Talán amiatt mert, hogy az újabb kiadás/technológia, ilyesmi... Bizonytalan vagyok, help please! -
Z86
őstag
válasz
Mr.Skyline #17574 üzenetére
Általában nem 100%-osak, az enyém sem volt az.
-
fkenny
senior tag
válasz
Mr.Skyline #17574 üzenetére
Hát a 0.00% az ideális. csinálj bele 3 teljes ciklust. 25%-ig merítsd le és töltsd fel. Ha utána romlik vagy javul akkor az lesz a maradandó érték. A volt acerembe 1 évig 0.00%-os elhasználódottság volt. (meg az előzőkben is jó ideig)
-
Mr.Skyline
senior tag
Sziasztok!
Mint mondtam megkaptam az új akku-t.
első dolgom az volt, hogy beleraktam a gépbe majd 100%-ra feltöltöttem, jelenleg telepről megy a gép.
HWiNFO ezt írja:
a Wear Level 8,4% - ha jól tudom ez az elhasználódottságot jelzi, normális ez az érték egy 0km akku esetében?
-
ALI_G
veterán
Hello,
most vettem egy G62 laptopot, de vmi elbaszott töltőt adtak hozzá. Három ága van és nem illeszkedik a hasonló kinézetű elosztóba se. Ez normális?
Van az a vége ami a laptopba megy, abba megy bele a 3 lyukú "hosszabbító" aminek a másik vége (gondoltam) megy a fali aljzatba, de a 3 ág nem stimmel a mi konnektorunkba, pedig az elosztón is van olyan ami 3 ágúnak néz ki. -
mgabor01
csendes tag
Sziasztok!
Régóta tervezem egy viszonylag korszerű, de nem felsőkategóriás (200k+) laptop vásárlását. Hosszú keresgélés után a HP-re esett a választásom, mégpedig a Pavilion dv6 sorozatra.
A sorozaton belül két nekem tetsző/megfelelő gépet találtam, de nem tudom eldönteni melyik lenne a jobb választás.. Gyengébb processzor+erősebb videokártya vs. erősebb processzor+gyengébb videokártya..:
-HP dv6-3160eh: AMD Athlon II P540 2.40GHz ; 4gb DDR3 RAM ; ATI HD5650 videókártya ; 640 gb 5400 rpm merevlemez ; 187 ezer forint
- HP dv6-3100sh: Intel Core i3-350M 2.26GHz ; 4gb DDR3 RAM ; ATI HD5470-es videókártya ; 500 gb 7200 rpm merevlemez ; 184 ezer forint
Elsősorban netezésre és HD filmek nézésére használnám, de szeretnék játszani az újabb játékokkal is. Szerintetek melyik a jobb, melyik éri meg jobban? Kérlek ha van, a tapasztalataitokat is írjátok le!
Köszönöm!
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
A 9 cellás akksit szándékozom venni a 6910p-be. Az nem érdekel, hogy hátra mennyit lóg ki, csak mennyire emeli meg a gépet, hány centire kb?
-
tocso83
csendes tag
Sziasztok!
Egy gombelem cserét próbálok véghezvinni egy ezeréves compaq armada m700-ban. A problémám annyi, hogy a notiban lévő gombelem le van sütve valami műanyag-tokba...vagy mi a szarba. Azt le lehet vágni az elemről és bele az új?
Illetve a kis érintkezők a gombelemről nem válnak le, ha nem fóliázom vissza?
Előre is köszi... -
koshmar
veterán
válasz
Mr.Skyline #17558 üzenetére
Hát lehet, hogy én is kicseréltetem majd, mert a Support Assistant az egyik cellához 0 Mv-ot ír ki. -
Mr.Skyline
senior tag
válasz
Mr.Skyline #17274 üzenetére
Megérkezett az új akku a HP-tól.
Telefonos ügyintézés óta 10 nap telt el,
Sikerült időn belül teljesíteniük a szállítást.
GtatHP
-
pirate777
csendes tag
Sziasztok
A héten vettem egy pavilion dv6-3120eh notebookot.
A kérdésem az lenne, hogy van e valakinek valami tapasztalata a gép hűtésével kapcsolatban. i5-460m proci van a gépben és egyrészt hangos a hűtés, másrészt az ipon oldalon megjelent amd procis dv6 jóval alacsonyabb hőmérsékleti értékeket produkál.
Nekem nyugalmi állapotban 50 fok körül, kisebb terhelés után (nem játék) 70+ fok környékén alakul a cpu hőmérséklete. -
bAtt001
addikt
válasz
SeniorTilla #17551 üzenetére
az logikus hogy olyat kell tervezni ami népszerű, de itt jön a baj hogy nem a design miatt veszik meg az apple gépeket hanem mert az "apple" akkor az a jó, ha most az alma behozna egy tökéletesen ronda gépet akkor meg azt imádnák, hiába divatteremtő lett az apple-ből
-
koshmar
veterán
válasz
SeniorTilla #17549 üzenetére
Ahan, értem.
Hát ha ilyen full-extrás, akkor nem csoda, hogy nem cseréled le.
-
Browntone
csendes tag
Sziasztok!
Bár ez nem kötődik szorosan a HP laptopokhoz, de élettapasztalat.
A történet egy elég hosszadalmas javításról szól -
-
-
-
válasz
koshmar #17387 üzenetére
Sorry, nem voltam gép előtt pár napig. Ez a gép már nem mai darab, tehát régebbi design. A CQ61-eshez hasonlít a színvilága, pontosabban az hasonlít ehhez
T9300, 4GB, 500GB + 640GB HDD, GeForce 8800M GTS VGA, és kb. minden extra a világító billentyűzeten kívül, ami egy notebookban benne lehet.
-
HoryThePooh
aktív tag
válasz
HoryThePooh #17305 üzenetére
nem ismételve magam, de ezt írtam SSD fórumra:
"Megvolt a gari. Szó nélkül cserélték, illetve azt mondták furcsa mert a 'hatvannégyesek' hullnak.. öÖÖöööö
Na mindegy, új betolva, hasít a gép mint atomanti. Hamarosan 'átvilágítanak' utána majd beszámolok SSD és XRay masinka nemi kontaktusáról"
Szóval most megint SSD a lelke gépnek.
Van különbség sebességben, hang hatásban, nem is kevés.
Remélem most már nem lesz gond.2 kérdés, thx in advance
1; HP Progik közül mi az aminek FELTÉTLEN fent kell maradnia? Dörgölném a mi felesleges
2; hogy a büdös nyavalyába lehet PIN kóddal levédeni a Fast/Quick Look nevű alkalmazást? -
törölt tag
Sziasztok!
Van egy g62-a70eh típusú gépem, beépített webkamera működik MSN-en. Viszont kellene olyan szoftver amivel külön, önállóan is tudom használni képek vagy videofelvételhez. A hp oldalán nem találtam semmit. Valaki tud tippet adni? Win7 32bit-et használok. -
pumukli23
senior tag
válasz
koshmar #17540 üzenetére
Ha a szenzoroknál látod a venti fordulatszámát akkor kijelölöd a sort és begépeled hogy fancontrol. Egyből előugrik egy ablak.
Gondolom, ha nem szabályozható a venti, akkor nem hozza elő (és persze akkor sem, ha nem tudja mennyivel forog).
Régebbi 6735 compaq-n próbáltam, ott pl nem működött, elitebookon megy rendesen. Asztali gépen még nem próbáltam.szerk: 3.65ös hwinfo
-
BxL
csendes tag
Üdv,
Jó kis 8710p notebookomon mostanában a
Win7 87%-os töltöttségig megy, utána azt írja, hogy nem tölt tovább.Tapasztalt vki itt hasonlót? Lehet, hogy egy része elszállt az akksinak (zárlatos cella)?
Hátha tudtok segíteni,
köszi -
adnoctum18
senior tag
-
zetecR
addikt
válasz
pumukli23 #17531 üzenetére
Abban biztos lehetsz, hogy nem 32 órás Crysis.
Inkább valami ilyesmit kell elképzelmi, mint a pH!-s 24 órás 6930p teszt.
-
Kácsa
aktív tag
Ha érdekelne valakit eladó nx7400 : nx7400 .
Bocs az off-ért.
-
pumukli23
senior tag
válasz
pumukli23 #17530 üzenetére
Magyar cikk, 32 órás üzemidő.
Kicsit túlzásnak tartom, de ha már a fele igaz, az sem rosszJól elválaszolgatok itt magamnak..
-
t-bali3
senior tag
válasz
koshmar #17407 üzenetére
Acer és MSI laptopoknál is tapasztaltam már ezt a jelenséget (igaz ott inkább hibernálás után), azoknál a megoldás az volt, hogy visszahajtottam a fedelet, megvártam míg újra elalszik, akkor kinyitottam -> visszajött sleepből és újra lett kép.
Legközelebb próbáld meg hátha bejön.Szerintem nem laptop függő, inkább win7 sajátosság...
-
Én nekem pont három hét múlva kell új notit vennem. Amúgy árkategória tényleg full az alja. Tehát 100-110 körül. Most néztem a notebook nál van HP G62 es 110 ért elvileg Win7 el. Az azért elég baráti nekem. De kifog derülni. Megmondom őszintén hogy nekem nagyon bejön ez a Compaq féle " majmoljuk a Apple t " design. De pl nagyon tetszik a Packadr Bell vagyis Acer féle slim design is. És mint mondtam két barátomnak is PB notija van tök ugyanaz a típus. És nagyon szimpi mert tök hangtalan. Viszont nem teccik benne hogy pl a vinyó visszajelző a pofámba villog. A mostani HP 615 ösömön is két led van. A bekapcsoló meg a wifi/bluetooth visszajelző azt jóccak. Úgyhogy sztem így a Compaq fog maradni. Én tényleg a felhasználói véleményre vagyok kíváncsi. A Burkolat mennyrie melegszik. A ventilátor felljebb kapcsol e sűrűn. blabla.
-
Z86
őstag
Ahh eddig a nyilakat észre sem vettem, még egy eeePC-n sincsenek ezek így összenyomorítva.
Amúgy ez a formaterv azért is fájdalmas, mert eddig egy Elitebookot már messziről fel lehetett ismerni, ez erre a mindenhonnan összegereblyézett formavilágú gépre ez szerintem már nem igaz.
Szigetes billentyűzet, apple majmolás az megy.
A másik, hogy miért tették a hűtést jobb oldalra, így egyenesen az egeret tartó kézre fújja a meleg levegőt (balkezesek előnyben). Ez nyáron biztosan kellemes lesz, pláne a combosabb típusoknál.
-
fkenny
senior tag
válasz
Lalikiraly #17517 üzenetére
Nincs ezekkel nagyon gond. De ha mondasz egy ár keretet mondok olyat amit ismerek
-
-
fkenny
senior tag
válasz
Lalikiraly #17515 üzenetére
AMD. mert keveset fogyaszt és nem melegszik annyira elvileg mint ez az Intel. Mivel az intel 35W-os TDP-vel rendelkezik, az AMD meg 25W. A vga is jobb a hd videók meg úgy minden terén. Szóval AMD!
-
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy most van a HP nak a CQ 56 os szériája.
AMD Athlon II X2 P320 vagy P340 es procival ATI 4250 el
vagy az Intel T4500 féle procival és mindegyik 2 giga ramos.Namost a legjobban az érdekelne, melyik a halkabb? Esetleg tapasztalat?
Olvasom én a G62 őt az is érdekelne AMD vel. viszont mennyire halk hangos?Barátoméknak Packard Bell notija van AMD P340 el és átlagos használat mellett több óra után is szinte néma.
Pls valaki valami tapasztalatot három héten belül kell vegyek ezért kérdezem
-
rekid
addikt
válasz
koshmar #17507 üzenetére
Az egy dolog hogy consumer vonalon elmennek a "divat" felé na de könyörgöm business vonalon miert? Volt egy egyertelmu jolfelepitett vonaluk amit bealdoznak a marketing oltaran.
Kivancsi leszek azert majd a felepitesere.Charlie: Azon tul hogy a régi billentyuzetuk etalon volt semmi.. hacsaknem hogy gyakorlatilag semmi elonye nincs a hagyomanyossal szemben kiveve hogy apléék találták ki és mindenki majmolja. Nem mellesleg a nagy szigetes van hely bőven stratégia mellett nezd meg a le fel nyilakkal mit csináltak... egy 15"-os laptopon mert hogy meg a netbookomon ilyen az egy dolog de az 10"...
-
CharlieDrop
veterán
válasz
adnoctum18 #17430 üzenetére
-
bAtt001
addikt
hát ez az új probook széria eddig nagyon gyenge kinézet tekintetében nálam, ez is elmegy a macbook irányba de miért? teljesen jó volt az eddigi szögletes forma legalább kitűnt a többi laptop közül erre kapjuk most a minden gépnél látott lekerekített formákat
-
cellpeti
nagyúr
Üdv!
Noti után érdeklődnék.
Valószínűleg 12". Bal oldalt van benne a dvd író és nem a hátulján van a töltőnek a hely, hanem az is a bal oldalon a dvd író "felett" az aksi fele. Ugyan olyan a teteje, mint a 6910p, 8510p-nek, tehát sima szürke és van rajta HP logo. Nem tudom milyen típus lehet. Tudnátok segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ZBook 14 G8 - i7-1165G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia 4GB I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i7-1165G7 I 32GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Dell 14 Inspiron 5415 FHD IPS Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest