- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
-
blu3
tag
Jön egy ilyen [link], a kérdés az, hogy mennyire könnyen tudom kicsérlni a a HDD-t SSD-re?
-
Z86
őstag
válasz
adnoctum18 #16584 üzenetére
Úgy rémlik, a fórumon többször is írták, hogy kérésre a HP küld recovery lemezt, de lehet hogy nem teljesen ingyen (pl. szállítási díj)
-
-
Z86
őstag
válasz
Dánííí19 #16587 üzenetére
Arra tudok gondolni, hogy a VGA az alaplapon nem 2.0-ás, hanem 1.1-es PCI express buszra csatlakozik. Az Intel leírásában turkálva a HM55 chipsetnél azt írják, hogy 2 db. 2.0-ás, és 8 db. 1.1-es sín van. Ebből teljesítménybeli hátrányod biztosan nem lesz, hiszen az a Radeon messze nem képes kihasználni az 1.1-es verzió kapacitásait sem. [link]
-
koshmar
veterán
válasz
SeniorTilla #16591 üzenetére
Az én asztalim jelenleg 5 perc alatt bootol, a Google bejöveteléig pedig további kettő perc szükséges... De már csak öcsém használja, és azt mondja, hogy neki ez így jó- de csak azért, mert még nem látta az enyémet.
De nekem akkor is a 32 másodperc fúrja az oldalamat...
Az enyém jelenleg 85 másodperc alatt tölt be, úgy, hogy nem egy beállítást megváltoztattam- persze csak ésszel. -
n0_gAboR
őstag
válasz
SeniorTilla #16591 üzenetére
Egyaltalan nem nevetseges, tekintve ott azt teszteltek hogy bekapcsolt szamitva mennyi ido alatt indul el a google earth es a picasa.
A windows latszolagos felallasa utan meg egy csomot pocsol fileok betoltesevel, ami alatt a rendszer kozel hasznalhatatlan meg jopar 10 masodpercig (foleg ha egy csomo defaultbol telepitett HP app is indul ilyenkor)Igy nezve viszont teljesen realis a 2,5 perc - foleg hogy a google programok parhuzamosan lettek elinditva.
-
-
koshmar
veterán
Aki tud finnül, előnyt élvez!
-
zetecR
addikt
válasz
adnoctum18 #16586 üzenetére
Köszi.
-
Dánííí19
csendes tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni abban hogy vettem nemrég egy laptopot: HP G62-A70EH (WZ774EA). A problémám a következő lenne: van benne egy ATI Radeon HD545v "videókártya" ami PCI-Express 2.0 x16-ot támogat, de a GPU-Z szerint csak 1.1-en működik... és hogy ezt az energiatakarékos üzemmód is kiválthatja. Mikor tápról használom akkor is ezt írja ki. Pedig a tápról való üzemeltetéshez minden energitakarékos sémát kikapcsoltam így maximális teljesítményen van minden részegsége a laptopnak. A "videókártya" driverében is kikapcsoltam az ATI PowerPlay-t. Más nem jutott eszembe. (A bios-ban nem találtam erre beállítást.)
Minden driver friss.
Oprendszer: Windows 7 Ultimate (32bit)Ha valaki tudna segíteni azt előre megköszönném! Töltöttem föl egy képet a GPU-Z kiírásáról (lentebb).
Üdv.: Dani
-
adnoctum18
senior tag
válasz
zetecR #16585 üzenetére
Persze hogy publikus!
A Rainmeter nevű programmal készültek.
Az időjárás jelzés A kollégát dícséri.
A topicban nagyon szép dolgok vannak különben.A háttér, az óra és a teljesítmény monitorozó cuccok innen vannak.
A now playing pedig a rainmeter beépített Enigma nevű skinjének now playing része.
-
zetecR
addikt
válasz
adnoctum18 #16582 üzenetére
Tetszik a desktopod.
Mi a háttérkép és milyen gadgetek ezek?
Feltéve ha publikus az információ. -
adnoctum18
senior tag
Kiírtam a preloadot ISO fájlokként vinyóra, erre az arcomba vágta, hogy "Vigyázat, gépenként csak egy lemezkészletet készíthet!!!"
Hmm. Nyilván megértem, de ha mondjuk elhagyom akkor a HPtól kapok recovery lemezeket?
(Gariidőn belül mondjuk ingyen?)
-
Z86
őstag
válasz
spyduck #16559 üzenetére
Ezt találtam:
"For those who have an ATI graphics card only.
Open Catalyst Control Center in Advanced mode
Select Offices & Views
right-click on the small monitor displayed at the bottom completely
then: set
Then select the Format tab of pixel
choose: RGB 4:4:4 pixel format standard PC (RGB full). Last choice at the bottom of the list -
koshmar
veterán
válasz
adnoctum18 #16577 üzenetére
Meddig megy fel?
Illetve mennyi átlag terhelésnél? -
Bobyjack
senior tag
válasz
koshmar #16565 üzenetére
HWINFO az enyémben kiírja a venti a sebességét, de ennek pontosságát mutatja, hogy a minimumot, tehát amikor áll a venti 930RPM-el jelzi, a maximumot pedig 5400RPM-el. Mondjuk ezt a programot nem egy komoly gárda fejleszti, mint az AIDÁ-t, de ebbe pár számomra hasznos opció bele került, amit eddig sehol máshol nem találtam meg. Pl: az Elitebook-ok ventillátorának önálló szabályozása, amit már korábban is leírtam
-
Bobyjack
senior tag
válasz
spyduck #16559 üzenetére
Én egy Toshiba laptoppal jártam így. Egy óriási Panasonic LCD TV-vel próbálkotunk kapcsolatba lépni, rádugtuk a 4 HDMI csatlakozóból mindegyikre, állítottuk így és úgy is. Egyszer bejött valami eszméletlen csúnya kb 800x600-as kép de aztán megint eltűnt. Elment vele vagy egy óra. Másnap elvittem az Elitebook-ot, azzal 2 másodperc alatt flottul ment minden. Nem értem miért...
-
-
-
koshmar
veterán
válasz
HoryThePooh #16529 üzenetére
Belinkelnéd, hogy pontosan melyiket vetted?
-
Thusor
őstag
Barátnőmnek van egy HP 6720s laptopja. Mostanában azt produkálja, hogy a töltő néha tölti az aksit néha pedig nem hajlandó amikor bedugom a hálózatba. Szerintetek a gépben vagy csak a töltőben van a hiba?
-
-
spyduck
nagyúr
Kérdés!
Haveromnak is vettünk egy 4525s-t ATI HD5470-el. Az istenért nem bírtam beállítani, hogy HDMI-n normális képet adjon. Egyrészt van körbe egy 5cm-es fekete keret másrészt meg a kép minősége gusztustalan. Mit kell beállítani?
LG FULL HD-s 82cm.es LCD TV-ről van szó.
-
spyduck
nagyúr
válasz
CharlieDrop #16545 üzenetére
"hangos hűtés"
Nem tudom miről beszélnek. A 4520s sztem baromi halk!!!! A venit 2300rpm-en jár míg az EliteBook 8540p 2200rpm-en. Nem is hallható a különbség. Nem olvastam még olyan Ipon tesztet amiben ne lettek volna érdekes dolgok -
spyduck
nagyúr
válasz
HoryThePooh #16540 üzenetére
Ipon teszt kontra ProBook "Nehezen szerelehető".
Kb. 20 másodperc alatt szét bírom szedni -
spyduck
nagyúr
válasz
CharlieDrop #16538 üzenetére
touchpad
A minőségével nincs baj, egyszerűen nehéz kezelni. Nincs külön jobb és bal kikk hanem egybe van integrálva az érintő táblával, valamint a jobb és bal klikken is van érzékelés. Ez akkor okoz problémát ha mondjuk egy ikonra akarsz rákattintani és elcsúszik a kezed vagy nem koncentrálsz eléggé akkor picit elmozdul az egér. Nem tudom érhető-e
?
Én jártam már úgy párszor, h mozgatnám az egeret és nem mozog, mondom mi a feneHát természetesen a palmrestet nyomogattam
A hűtését viszont nagyon jól megoldották a ProBook-nak. Nem alulról hanem a billenytűzetből szívja el a hűvösebb levegőt így használhatod ölben is, tud szellőzni a notebook.
-
-
adnoctum18
senior tag
Ha valakinek problémája lenne az Intel Centrino Advanced N 6200 AGN wifivel, akkor javaslom, hogy tegye fel a 13.2.1.5-ös drivert.
Nálam magától kikapcsolt néha a wifi, ezt megoldotta a driver.
Ahogy körülnéztem minden olyan gépnél felléphet ez a gond, amelyikben a fent említett típus dolgozik.
-
pumukli23
senior tag
válasz
CharlieDrop #16549 üzenetére
Én 15,4 1280*800-ról váltottam 14,1 1280*800-ra. Kellett pár nap amíg hozzászoktam, ha kicsik a betűk, winben feljebb tudod állítani (első 1-2 napban így használtam).
Természetesen megszokható, de a 15,4-es laptopon én már szédülök(Nem is beszélve az asztali 24es monitoráról..)
Ha a hordozhatóság az elsődleges szempont, szerintem vállalható. Ha van rá lehetőséged, valahol ülj le egy 13as noti mellé, úgy hogy viszed a saját 15ösödet. -
koshmar
veterán
válasz
CharlieDrop #16549 üzenetére
Engem speciel zavarna a 13,3-as kijelző.
Nálam 15,6 az indulási méret- szemüveg nélkül csak ezen látok valamit.
De ez nagyon szubjektív, tehát másnak simán megfelelhet. -
CharlieDrop
veterán
válasz
pumukli23 #16547 üzenetére
Neked is köszönöm a tapasztalatokat.
Még egy kérdés.
Most kétféle notit használok az egyiknek 1280*800-as felbontása van 15,4" képátlójú monitoron, a másiknak ugyanezen 1440*900-as. Viszont dögnehezek, ezért néztem ki a 4320s-t mint 13,3"-ost
van akinek ez már zavaróan kicsi? -
pumukli23
senior tag
válasz
Kijelzőn tudsz kalibrálni, az elitebookomat se az eredeti sémával használom, mert (legalábbis az előző lowend géphez viszonítva) nem tetszett.
Tapipadon szintén tudsz kalibrálni, hogy mekkora területen legyen érzékeny, kicsit told feljebb a "gomboktól", úgy szerintem megszokható (bár csak pár percet próbálgattam anno).Nehezen szerelhető.. naigen, pro és kontra. Nekem kifejezetten tetszik, hogy egy műanyag az allja, mindenféle szellőző nélkül, így ha pl "ágyban, párnák közt" használod, és véletlen ott felejted, nem főzi meg magát a gép.
A macerás szerelés kb annyit jelent, hogy ki kell szedned a billzetet előtte, hogy bármihez is hozzáférj. Engem ez nem zavart volna, ha notit szerelsz, úgyse stopperrel fogsz dolgozni +2 perc nem a világHűtésről nincs tapasztalatom, de a 6930p magasra tette a lécet, szóval nőttek az elvárásaim, fél éve nem volt a kezemben 4320s, nem szeretnék nyilatkozni, rég volt már
Üzemidő átlagos, ez igaz, pont. Persze vehetsz bele nagyobb akkut, és máris jobban jártál mint pl egy asussal (szerintem).
Viszont van 3g (de előkészítés mindenképp), ami előfordul hogy drágább, műanyag modellekben sincs benne.Egyebet nem mondhatok, kerem kapcsojja ki
-
koshmar
veterán
válasz
Ment a privát üzenet!
-
CharlieDrop
veterán
válasz
Köszi a tesztet
a negatívumok kicsit elbizonytalanítanak
Kontra:
- hangos hűtés
- nehezen szerelhető
- csupán átlagos üzemidő
- problémás touchpad
- kijelző színvilága nem a legjobbezekből a hangos hűtés és a kijelző pocsék színvilága mennyire igaz?
-
koshmar
veterán
válasz
A nem rosszt én
sza*nakmondanám, 10 perc után egyszerűen elviselhetetlen...Van, hogy a touchpad anélkül kattint egyet, hogy hozzáértél volna, és ez elég idegesítő, amikor alvóba szerettem volna tenni, ez meg kikapcsolta.
Olyan is volt, pl. amikor a Yotube-on szerettem volna felvinni a felbontást 1080p-re, és kattintottam a bal gombbal, persze a kurzor elugrott, megállította a videót...de a felbontás ugye maradt 360-on.Persze nem azt mondom, hogy ezért ne vedd meg a gépet. Veszel hozzá egy bármilyen egeret, kész, probléma megoldva!
És persze kikapcsolod a touchpadot, hogy ne ugráltassa a kurzort, ha gépelsz. -
CharlieDrop
veterán
válasz
Aham, értem, köszi
Már csak a fizumat várom, ami csúszik
és beszerválok egyet
-
HoryThePooh
aktív tag
válasz
CharlieDrop #16538 üzenetére
Nincs fizikai gomb, illetve van, de nincs megosztva és az egész alja benyomódik.
Nem ROSSZ !! csak furcsa, szokni kell.
Olvass tesztet itt [link]"A touchpad viszont igencsak igényli a megszokást, mert a jobb és bal egérgombok nem elég, hogy egyben vannak, de nincsenek is elválasztva az érintő felülettől. Ezzel nem lenne gond, hiszen például a MacBookoknál is ez a koncepció vált be, viszont a ProBookoknál valamiért nagyon ócska hatást kelt ugyanez a képesség. Túlságosan kotyog a touchpad alsó része, ráadásul nehezen is veszi be a rá bízott funkciókat, egy szóval nem jó érzés használni. Meg lehet szokni, de kár érte, mert maga a pozícionáló rész jól működik és multitouch képességekkel is bír."
-
koshmar
veterán
válasz
adnoctum18 #16530 üzenetére
Szintén nem Intel Core, de azért leírom.
HP Probook 4525s; AMD Turion II 2.4 Ghz Dual Core; 320 GB HDD 7200 rpm; ATI Radeon 5470 dedikált videokártya; akku 6 cellás 47 Wh-s.
15,6 HD LED matt kijelző, 1366*768 pixelMax, fényerőn, teljesítménycentrikus profilon kb. 70-80 perc alatt kihal, szóval én a sereghajtója vagyok a mezőnek, asszem.
Minimum fényerőn, energiatakarékos profilon, WiFI/BlueTooth nélkül valahol 120-180 perc között alakulhat.
De ez teljesen mindegy, éjjel-nappal hálózatről megy. -
CharlieDrop
veterán
válasz
HoryThePooh #16529 üzenetére
Köszi az infókat, mit jelent az, hogy nagyon benyomódik a tapipad?
Hajlik az anyag?
-
Z86
őstag
válasz
adnoctum18 #16535 üzenetére
Igen én is meg vagyok elégedve vele.
Bár szerintem nem nagyon van olyan, akinek EliteBookja van, és nem így van vele -
Bobyjack
senior tag
Az egyeseket zavaró hangos Elitebook ventillátorok lehalkításának általam korábban említett módszeréhez megjelent egy upgrade. Ezzel lehetőség nyílik egy táblázatban rugalmasan kezelni a ventillátorunk sebességét, a nehézkes és veszélyes manuális módszert mellőzve. Akit izgat a módszer, szedje le a HWINFO legújabb Beta verzióját és olvasgasson utána a dolgoknak az alábbi oldalon:
Mindenesetre mielőtt hozzákezdenél a táblázat piszkálásához, készíts egy printscreen-t az eredeti állapotról! Csak saját felelősségre nyúlkálj bele!
-
Z86
őstag
válasz
adnoctum18 #16532 üzenetére
Nyilván ezen a téren nem rúgok labdába, de azért leírom
8530w T9400 CPU, fx770 GPU, 7200rpm HDD, 15.4" CCFL kijelző, 73 Wh akku.
win7 alatt kíméletes üzemmódban (minimum fényerő stb. wifivel) kb. 2.5-3 óra -
adnoctum18
senior tag
Be lehet állítani valahogy, hogy az FN+nyílbillentyűk multimédiás billentyűkként viselkedjenek? (Play-pause, stop, léptetés)
Hasznos lenne.
-
pumukli23
senior tag
válasz
adnoctum18 #16530 üzenetére
Nem core i gép, de azért leírom
EliteBook 6930p, p8600 2,4 ghz, 5400as hdd, 14,1es nem ledes matt kijelző, intergrált kártya, 5500WAh-s 6cellás akku.
Közepes fényerőn 4-4,5 óra wifivel, wifi nélkül filmezéssel max 4.
Alacsony fényerőn wifi, hang, bt és kb minden nélkül 6+ óra, de ennyi időt kb akkor érsz el, ha csak pdfet olvasol, vagy hasonló -
adnoctum18
senior tag
E-penis növelésképp feldobnám, hogy kinek mennyit bír az akkuja, mert nem tudom hová belőni az enyémet.
Wlannal, vagy filmezéssel olyan 4 órát megy tutira, 4,5et esetleg.(A tegnapi becsléseim túlzóak voltak.)I3,5,7-es konfigok érdekelnének elsősorban, a maximális értékek, tehát power saver módban.
Típus, képernyőméret, proc, HDD vagy SSD, integrált vagy dedikált VGA, akku WHja,
Hajrá!
-
HoryThePooh
aktív tag
válasz
CharlieDrop #16522 üzenetére
2 napja
IMÁDOM !I3 350M / 4GB / WinProf7 / vinyó kicserélve 128GB Kingston SSD-re / beépített 3G + GPS ->(mondjuk ez nemtom minek annyira, de benne vót)
~25 sec alatt rendszer be-bootolodik. Táblázatok 1 sec alatt bentvannak.
Antiglare LCD, szép, irodai munkára perfekt.Tapipad nekem annyira nem jön be, valahogy nagyon érzékeny? kicsit nagyon benyomodik. Nem baj nagyrészt ugyis egerezek.
Többi eddig rulez
na és hát GYÖNYÖRŰ !! Kollegák irigyek is
nekik plasztik ASUS lett az a fényes fajta..brrrrr -
koshmar
veterán
válasz
Ha érdekel, holnap majd írok róla, mert épp most távozom a gép elől.
-
pumukli23
senior tag
válasz
Tibi91-nek a nagytesója van.
Sokáig nézegettem egy 4320s-t. Ha megbarátkozol a billzettel és a tapipaddal szerintem abszolút vállalható masina.
Kicsit jobban melegszik mint a nagyobb gépek, és azt mondják, hogy a többi 13 colos géphez képest keveset bír az aksija (bár 200-240k-s gépekhez hasonlították, ezt meg megkapod 160tól felfele..)
Szerintem jó gép -
koshmar
veterán
Egy kis üzemzavarért nem fogok kiakadni.
Csak akkor és ott eléggé felhúzott. -
Z86
őstag
válasz
Nem haldoklik, hanem megújul
-
koshmar
veterán
válasz
Akkor nem csak nálam van az, hogy rohad lassú...már ha bejön, mert olyan is van, hogy kiírja, hogy Not Found...
-
koshmar
veterán
válasz
SeniorTilla #16517 üzenetére
Ha jól tudom, akkor azért három, mert a fejhallgatóból kettő is van.
Ha koncepció, ha nem, így nem jó! Bár én elég ritkán használok fejhallgatót, mikrofont pedig szinte soha, így annyira nem zavar, de azért mégis.
Nektek is be van lassulva a Logout?
-
CharlieDrop
veterán
válasz
SeniorTilla #16519 üzenetére
és ha vmi kontakthiba?
-
-
Puby25
csendes tag
Sziasztok! Adott egy Hp pavilion dv5 1140eh típusú laptop és olyan problémával küzködik, hogy a gép indítása után csak pár percig vagy valamivel több mint egy óráig működik és aztán szakadozik a hang pár percig majd teljesen elnémul.... és most a "poén" csak úgy működika továbbiakban, ha a microphone jack aljzatba bedugok valamilyen eszközt /jelen esetben szimpla jack véget
/ a hang megfelelően működik.
Kérlek segítsetek mi tehetek a probléma orvoslására!!
-
-
Magnum_
nagyúr
nem tudom miért rugóztok rajta, nem ilyen lesz
-
pumukli23
senior tag
válasz
spyduck #16498 üzenetére
Nemtom..
Az elitebookok az elmúlt években a számomra nagyon szimpatikus csatlakozó elrendezést használják, ezen viszont teljesen más. Pl az usb-k elöl vannak a gép sarkán.(Ha megnézitek azonos alapokat használ a hp nagyon sok modellnél/szériánál, pl a 6530 és a mostani probook 4520 csatlakozó kiosztása, zsanér tipusa, bekapcs gomb stb.. mind ugyanúgy helyezkedik el. Ez megfigyelhető a 6930p és a 8440p esetén is, ami szerintem egy igen jól bevált, jól kitalált, masszív, igényes elrendezés. Miért módosítanának rajta?)
-
koshmar
veterán
válasz
SeniorTilla #16503 üzenetére
A szigetet gondolom az island (vagy chiclet) billentyűzetre érted...
Tényleg nem valami nagy találmány, egyszerűen lehetetlen a billentyűk közül kiszedni a kenyérmorzsát meg a...
A CQ61 Presario-van jó billentyűzet, de arról engem itt "valakik" lebeszéltek.
A COD6 max. grafikán sem szaggat...hát én ezt nem értem. Nem gamernek vettem, oszt mégis az?
Jó, a Black Ops-től biztos besírna, de azért a 6 se piskóta... -
Z86
őstag
válasz
spyduck #16494 üzenetére
Ez kacsa (mármint a fotó
)
Egyértelmű visszalépés lenne a mostani modellekhez képest, egy csomó részlet koppintás a távol-keleti gyártók megoldásaiból. Rossz minőségű a kép, de kapásból látszik, hogy nincs elég távtartó gumipöcök a kijelző közül, és ami van az is beljebb mint kéne. Hol a 3. egérgomb? Miért ilyen vastag? Mi ez a borzalmas billentyűzet?
Ráadásul csak egyetlen helyen bukkan fel az egész neten...
De ha tényleg ilyen lesz, az szerintem picit gáz. -
válasz
spyduck #16497 üzenetére
Én még a régi jó billentyűzeten dolgozok és játszok nap-mint-nap. És itt van a sok szigetes bill az új gépekben, tehát össze tudom őket hasonlítani. Nekem valahogy a régi jobban bejön, masszívabb és kézhez állóbb. A szigetesek sima sík felülete megőrjít, nincs meg az a kis homorúság, mint a régieken.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Le Mans Ultimate
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen videókártyát?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Autós topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- ZIDOO médialejátszók
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest