Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
pumukli23
senior tag
A max fogyasztása kevesebb 10 wattal az amd-nek. Átlag felhasználásra bőven jó, de én az intellel érzem jól magam
AMD-k terén nem is nagyon vagyok otthon..
Én még mindig a 4530s-t ajánlom, de járj körbe pár boltot, amit tudsz próbálj ki. Pl duna pláza/saturnban van az általad linkelt dv6. Tetszik, de a tapipad, a billzet oldalsó gombjai engem kicsit zavarnának, valamint, hogy pl vonaton "mozog" a kijelző, persze lehet, hogy ez a probooknál is ilyen lesz.4530s mivel még igen új, nem nagyon vannak róla tesztek, tapasztalatok, ha nem sürgős, várj pár hetet, nézelődj, gyűjts infókat.
-
b3Ro
senior tag
Bocs, lejart az szerkesztesi idom....
Nalam most ez a favorit. HP pavilon dv6
-
b3Ro
senior tag
válasz
pumukli23 #19190 üzenetére
Ertem, de azert ahogy nezegetm van meg valasztek a hp kinalatbol
ami meg nekem tetszik az a pavilon dv3-4, dv6-3, a 4320s, 4525s.
Ezek kozul melyik lenne a legjobb valasztas, ha figyelembe vesszuk az akumlatort, es a, h mennyire keszultek fembol ?
A masik kerdesem, h erdemes amd alapu gepet venni, mert ahogy neztem van olyan amd proci ami 10 wattal kevessebet fogyaszt mint a core i, es az amd melle viszonylag jo vga is tarasul ?
A harmadik kerdesem
, h erdemes most venni e laptopot, vagy inkabb a Llano kivarasa a tuti ?
Bocs a sok kerdesert, de szeretek biztosra menni .
-
pumukli23
senior tag
Kb egy évvel fiatalabb a műanyag g62-nél.
Kényelmesebb a touchpadja, alu borítás, kapható matt kijelzővel és 3 év garanciával árulják, szemben a g62 1 (vagy már 2?) évével.
Mivel kisvállalatoknak szánt modellről van szó masszívabb, szerintem megbízhatóbb, és sandy bridge architektúra dolgozik benne, ezért valószínű kevesebbet fogyaszt mint a g62.
Mivel 200k-s határt mondtál, ezért ajánlottam ezt, g62-est valahol már 120k-tól felfele lehet venni. Mondtad még az envyt, ami bőven más kategória (és legalább melegszik), szerintem ár/érték arányban a probooknál jobbat nem találsz a hp kínálatábanItt tudod összehasonlítani a mobil vga-kat. HD-t simán viszi, régebbi játékokkal is elboldogul.
Ha a játék nem szempont, akkor inkább intel. Nem melegszik annyira mint egy ati. -
carbon2
csendes tag
válasz
pumukli23 #19184 üzenetére
hát ami szóba jött nekem az a presario a g62 meg a 625
a g62ről olvastam, hogy melegszik, a presarioról igazából jókat hallottam, a 625-ről meg azt hittem csak egymagos, de találtam 2magosat is
gagyi a hangszórója a 625-nek?
nem tudom amúgy mi számít gagyi hangzásnak, nekem egy asus f5rl-em volt ezelőtt... -
b3Ro
senior tag
válasz
pumukli23 #19186 üzenetére
Nem nez ki rosszul a 4530 s , de a Intel HD Graphics 3000 gpu az jo e, es miert ne g62 ? tudom, netezest irtam, meg film nezest, de azert csak kivancsi vagyok, h hogy teljesit
Meg ahogy elnezem csak a proci jobb benne, ami sztem alltalanos hasznalathoz nem per donto, mert az i3 is jo ahhoz, az aksija viszont h birja ?
-
b3Ro
senior tag
Sziasztok !
HP noti vasarlasan gondolkozok, csak alap dolgokra hasznalnam, net, film stb. A g62 neztem ki, mert tetszik a letisztultsaga ( kisse apple beutes ), de nem tudom, h mik a velemenyek rolla, kijelzo akumlator stb. ( az aksi jo lenne ha birna ugy 4 orat )
Valakinek tapasztalata rolla ?
-
carbon2
csendes tag
100,000 Ft-ért milyen laptopot ajánlanátok, ha nem játszanék rajta, csak zene, film, net, office?
-
törölt tag
válasz
pumukli23 #19177 üzenetére
szia
köszi, végül is a hirenst tettem be, de azzal sem működik
valószínű, hogy az usb port sem jó, mert az optikai egér ha ráteszem, a kis ledje bekapcsol, majd pár mp múlva kialszik, tehát nincs kapcsolata
próbaképpen rátettem a telefonom, az sem tudott kapcsolódni hozzá, meg sem nyikkant a telefonon semmi, amíg le nem vettem az usb-ről -
pumukli23
senior tag
válasz
Chaser #19171 üzenetére
Sajnos nem hiszem h passzolna..
6910p akkuja se megy a 6930p-be, pedig ránézésre tök ugyanaz, csak 1 mm-rel nagyobb és egy kampót arrébb tettek 3 mm-rel. Gondolom akkor a 8440p se passzol az enyémbe, pedig a ház majdnem ugyanaz.
A kiegészítők csatlakozóit is 'random' cserélgetik.. pl a 8440p-re még rámegy (úgy tudom) a régi szériás utazóakku, de már az újabb dokkoló csatija van, mint a 8560p-n, viszont annak meg megint más az utazó akku csatlakozója..
Pedig gondoltam, hogy ha később lenne egy 8440p-m akkor sok-sok évig nem kellene másik dokkoló/akku után nézni, mert passzol majd egy esetleg később vásárolt 8460p-re is.. de sajnos nem.. -
törölt tag
sziasztok
van egy kis problémám az nx7300-al
a touch padom egy ideje már úgy működik, ha nem teszem le teljesen, magyarán, ha ölbe veszem ott igen, ha bárhova máshova (asztal, padló) akkor nem, össze-vissza ugrál csak
ma viszont az előző módszer is behalt nála
sebaj, gondoltam teszek rá egeret
igen ám, de ez sem tökéletes, néha megy rendesen, aztán lefagy. ha ki-be dugdosom, pár pillanatig működik
XP SP3, állandóan frissített verzió
NOD32, szintén friss adatbázissal, lefuttattam, nem talált semmi vírust
szóval mi lehet a gond nála? ötletek, javaslatok? -
Z86
őstag
válasz
Chaser #19171 üzenetére
A 4530s akkuja egy picit nagyobb, meg mintha a forma sem lenne teljesen ugyan az
1.8 x 10.4 x 0.8 in vs. 0.75 x 1.75 x 10.5 in
de amúgy a feszültségek ugyan azok. -
Chaser
legenda
A 4520/25-ök aksija jó a 4530-akba is?
-
carbon2
csendes tag
Hello
Most úgy fest, hogy egy g62-eset veszek.
Egész pontosan ilyet.
Multimédiára használnám nagyrészt.
Mik a vélemények?
http://www.pcland.hu/shop+HP-Compaq-G62-b20EH-Silver-XT886EA-XT886EA_92449_150337 -
-
Liberator
tag
Sziasztok!
Nemrég én is egy 4525s tulaja lettem. Minden jól működik, egyedül a wifivel van egy kis gondom. Néha tudok kapcsolódni a hálózathoz, néha nem. Teljesen kiszámíthatatlan. Ha nem tudok csatlakozni akkor általában azt írja, hogy korlátozott, vagy hogy nincs internetelérés. Mi lehet a probléma? Találkozott valaki hasonlóval?
-
pumukli23
senior tag
válasz
kmegyd13 #19160 üzenetére
Smart Card egy plasztik kártya, rajta egy programozható csippel.
Általában cégeknél szokták alkalmazni, plusz biztonsági szintként.
Bizonyos alkalmazásokat csak akkor tudsz futtatni, ha benne van a kártya (vagy lehet h nélküle be se tudsz lépni a gépbe..stb).
Lényeg, hogy egy birtok alapú biztonsági eszköz, ami pl jó kiegészítés lehet egy jelszó, vagy egy ujjlenyomat mellé.Sajnos ha a probléma továbbra is fennáll, akkor kontakt gond lesz. Esetleg futtass le memtest86-ot cd-ről, ártani az sem árt, és ingyen van
(vagy próbáld ki más modulokkal)
-
pumukli23
senior tag
Első körben próbáld ki egy ugyanolyan teljesítményű töltővel.
(Ha nincs ismerettségi körben, biztos segítenek valamelyik üzletben, főleg ha lehet náluk töltőt kapni, hátha ott veszed)
Az alaplapon lévő csatlakozó is szokott rosszalkodni, ha be van dugva a kábel, mennyire szoros, mennyire mozog? -
kmegyd13
csendes tag
válasz
pumukli23 #19156 üzenetére
Helló! kösz az infót a szétszedéssel már régóta nincs gond
. Azt a szmart securitit hogy kell kikapcsolni? És az mi lenne? mert arról fogalmam sincs!
2db 512-es memória van az egyikhez lehet kivülről hozzáférni de szétszedve mind2-höz. és csrélgetem jobbra-balra, volt h csak 1-et hagytam benne. Ezenkívül már mindent kiszedtem elöle és megtisztítva visszaraktam(proci stb-t)
Ebbe Intel 915-ös videókari van.
Köszöntem a válaszod!
Üdv.: K.D. -
Dictator^
veterán
-
kr1sz
csendes tag
(Remélem jó helyre írok.)
Sziasztok!
Két problémával fordulnék hozzátok. Adott egy HP Compaq 615.- A laptop webkamerája önálló életre kelt. Saját döntési jogának érzi, hogy bekapcsol-e vagy sem. Gondolok itt MSN, Skype ilyesmi. Van amikor van kimenő kép, van amikor nincs. Ha az ember újraindítja akkor van amikor előjön a kép és aztán ha egyszer megszakad a kapcsolat a másik féllel újból már nem hajlandó működni. Megnéztem az eszközkezelőt és szerinte "az eszköz megfelelően" működik.
- A másik probléma pedig, hogy a töltőkábel úgy tűnik kontakt hibás. Ha bedugom akkor egy ideig tölt, amikor az ölembe veszem a gépet, vagy megmozgatom képes elfelejteni tölteni úgy, hogy továbbra is be van dugva. Hol tudnám ezt megnézetni, hogy maga a kábel vagy a belső érintkezés a tropa? Meg egyáltalán hol tudnék venni hozzá kábelt?
A válaszokat előre is köszönöm!
-
Dictator^
veterán
válasz
spyduck #19148 üzenetére
satás driverek, sem ezek, sem amiket leszedtem nem volt jó.
ellenben a flashboot program, fdisk-je szétbaszta a rendszert, amit még tudtam volna javítani, ha találok satás drivert. szerencsére az fdisk a lehető legbugosabb módon ment, gombot nem vett be (1-2-3-4) nem figyeltem, mire mindennél 1-est vett alapúl, igy eltávolitottam egy 60gigás particiót, amiből nem tudott mit csinálni, csak fat32-t, amire a flashbootal felrakott winxp isot sem tudta telepiteni. nice.
most megy a peteusb-vel, xp-ről, megtalálta az usbdriveot....
-
pumukli23
senior tag
válasz
kmegyd13 #19155 üzenetére
Ahogy írtad, valószínű valami kontakt gond lesz.
Biosban a Smart Card readert ki tudod kapcsolni. Ha nem használod, egy gonddal kevesebb.
Ha szétszedted, a hűtőrendszert alaposan tisztítsd ki, valószínű használni nem fog, de nem is árt
Egyébként milyen vga van benne? (Lehet, hogy cserélhető, és a slotban van valami kontakt)
Memória modulokat is vedd ki, foglalatokat tisztítsd meg.Keress rá NC6220 service manual-ra a google-ban. Ott megtalálsz minden infót, hogy kell szakszerűen szétszedni.
(..és Compaq nc 6220
)
üdv
-
kmegyd13
csendes tag
Helló!
Nekem van egy HP Qompakt NC6220 laptopom. Segítséget szeretnék kérni mert eléggé furán viselkedik! Hidegen semmi baja nincs, Viszont melegen állandóan lefagy+kikapcsolásnál eljut a végsőkig, de nemkapcsol ki, csak ha megfeszegetem oldalirányba. Aztán meleg bekapcsoláskor sípol egyet, majd valami "smart card reader"-szöveget dob ki de nagyon sötéten. Csak úgy bírom elindítani ha megfeszítve kapcsolom be. Menet közbe is vanak bajok, ha megnyitok egy programot soxor csak úgy nyitja meg ha megfeszítem a gépet. Nemtudom van-e valakinek ilyenbe tapasztalata?
Amúgy elektrotechnikus vagyok én valami érintkezési hibára gyanaxom de őrült munka lenne ennek így látatlanba nekiállni!
Kérlek ha tudtok akk segítsetek!
Köszönettek K.D. -
baratis
csendes tag
Sziasztok!
Van valakinek ilyen laptopja, vagy tud valaki véleményt mondani róla: [link]?
Szeretném lecserélni az 5 éves asusomat és ezt néztem ki. Ebben a kategóriában tudtok esetleg másat, jobbat ajánlani?
-
Dictator^
veterán
válasz
spyduck #19148 üzenetére
Na, felraktam azzal a módszerrel amit te írtál. ISO-ba épitett sata driver, viszont... amikor kiválasztanám, hogy install windows: There are no usable partitions to install win2k-or-xp.
Esc-> és ott meg látja aktiva particióként az NTFS particiómat.. akkor most mi nem volt jó? -
qwertly
addikt
Szia!
Szia HP központját felhívtam,sajnos már a telefon számot nem tudom.Elmondottam,hogy törött a telepitö dvd lemezt kaptam megadtam a gép seria számot adtak egy elellenőrző kódot.Majd 4 napra rá jött a 3 dvd lemez a vista a driver és a recover helyre állító lemez.Rá felhivott egy csaj megkérdezte,hogy megkaptam e a csomagot,hát így történt. -
-
fkenny
senior tag
válasz
LaptopSystem #19146 üzenetére
Nvidia: Teljesítmény driver fasza, de sok megdegli még ma is.
ATI: Teljesítmény fasza, driver az van mikor hagy némi kívánni valót maga után főleg linuxon, de a HW bírja -
válasz
SeniorTilla #19145 üzenetére
a kártyákra visszatérve laptopnál az Ati kártyák kevésbé melegszenek és tuning barátabbak is mint az Nvidia karik
-
válasz
Dictator^ #19141 üzenetére
A sata driver a belső HDD-hez kell, de szerintem neked nem ez a problémád. Ez a hiba majd a telepítéskor fog előjönni, ha eljutsz odáig.
A géped gondolom csak megfelelő fájlrendszerű usb meghajtóról tud bootolni. Nézz utána, hogy milyenre kell formáznod (pl. exFAT, FAT16, FAT32, stb,). Ez lehet a titok nyitja.
Nekem az autós DVD-im ilyen válogatósak, nem mindegy, milyen logikai formátumú pendrive-ot használok hozzájuk.
-
ro_bert17
őstag
válasz
Dictator^ #19141 üzenetére
Sata driver az XP-hez. Az eee pc-kben sata csatoló felületű a lemez. El sem indul a telepítő, mivel nem látja a lemezt. Pl. egy nlite-al integrálni kell a megfelelő sata drivert a telepítő médiába.
Ha az usb-vel van a gond, akkor passzolom, mert én eddig mindig külső odd-vel oldottam meg. -
válasz
LaptopSystem #19142 üzenetére
Még annyit kérdeznék hogy szerintetek az Nvidia vagy az Ati kártyák a jobbak?
-
Sziasztok mi a véleményetek a HP DV6-ról nekem az enyémben 4570es VGA van 6080 pontot teljesit 3Dmark06-ban
-
törölt tag
Sziasztok!
Valaki próbált már a G6-ost? Még semmilyen offline boltban nem láttam se ilyet, se Dell Inspiron n5110-et, én meg pont ezek között vacilálok, ha épp nem látok meg valami jó kifutó Acer ajánlatot, ami elfogy mire rendelném. Nehéz eset vagyok, tudom
http://www.hpshop.hu/?sku=LN229EA# -
batorpeti
tag
Sziasztok
Nem tudjátok véletlenül hogy a HP Probook 4530s-ből különálló videokártyával szerelt változatot mikortól lehet kapni? -
Dictator^
veterán
igaz nem hp, de mivel nincs normális laptop topic itt kérdezem meg.
van egy asus eee pc, hogy telepitek rá xp-t cd nélkül?
van egy usb stick, néztem 100 oldalt, megcsináltam mindent, és nem települ rá..help -
oszi24
csendes tag
Sziasztok!
A minap vásároltam egy Hp ProBook 4320s tipusú notebookot, hozzá tenném, hogy az első notim, lehet kérdezek majd egy két butaságot, előre is elnézést kérek .Alapból FreeDos-os, de egy win7 már felvolt rá telepítve, kettő particó fogadott, egy Os (C) 230Gb és egy HP_TOOLS (D) 2Gb a kérdés pedig az, hogy a D: meghajtó hasznos e számomra, érdemes meghagyni, vagy törölhetem ujra telepítésnél?
-
Chaser
legenda
válasz
LaptopSystem #19116 üzenetére
Apróknál láttad?
Gyanítom a vga ddr2, legalábbis mert nincs odaírva milyen, akkor meg igen kevéske játékra. Újan 150k-s alatti laptopokban jóval erősebb vga-t találhatsz.
-
válasz
paramedic #19130 üzenetére
Mindkét kérdésre igen a válasz.
Gariellenőrző oldal
-
Üdv!
A HP-nek van olyan online felülete, ahol ellenőrizni lehet a garanciát?
A Lenovo kérésre küld a garanciális gépekhez recovery lemezeket, a HP-nek van ilyen szolgáltatása?
Köszi!
-
Magnum_
nagyúr
hívott a HP, hogy megjött az akksim.. hát, nem kapkodták el
-
válasz
spyduck #19122 üzenetére
Sztem az intel egyik legjobban sikerült mobil-szériája volt a P sorozat. Ezek az új integrált vga-s cuccok nemigen jönnek be, észrevehető minőség-különbség van az integrált és a dedikált vga képe között. Ha egyszer a dedikált sokkal szebb, miért használjuk az integráltat? (persze az energiatakarékosságon kívül)
Tényleg, mérte már valaki, hogy használat közben mennyivel megy többet a gép, ha az integrált vga van bekapcsolva, nem a dedikált?
-
spyduck
nagyúr
válasz
SeniorTilla #19121 üzenetére
Gépre gondoltam de most, h így mondod a CPU-t is szerettem.
-
-
spyduck
nagyúr
válasz
SeniorTilla #19119 üzenetére
Ezt a szériát még én is szerettem
-
válasz
LaptopSystem #19116 üzenetére
Ez a régebbi dv6 széria, szerintem és több száz vevő szerint is jó gép. Van, aki még mindig ezt a szériát veszi, mert jobban tetszik neki, mint az újak (ezért van nekem is még a kínálatomban).
A HD4650 szépen hasít, a P8700 pedig egy nagyon jól sikerült CPU. Halk, hűvös tőle a gép (a VGA miatt lesz csak hangosabb, ha meghajtod), és a teljesítménye is kiváló. Tehát alkalmas játékra.
Ha árat is írnál, mennyiért adják, könnyebb lenne megmondani, jó vétel-e
-
KZP
őstag
Sziasztok!
Nekem is vacakolt egyszer a ramokkal a 4520s notim. 2 db 2 GB-os Kingston ram van benne. Egyszer készenléti állapotból ébredésnél írt valami hibaüzit, aztán újraindítás után csak 2 gigát látott a 4 helyett. Szétszedtem, hátha csak kimozdult a helyéről valamelyik modul, de nem. Felcseréltem őket, akkor is csak 2 gigát látott. Utána próbáltam egyesével őket, volt, hogy nem is boot-olt, de véletlenszerűen csinálta, mind a ramok, mind a ram-helyek tekintetében... Aztán egyszercsak, amikor beletettem megint mindkettőt, rendesen "látta" mindkettő egységet. Nem akarom elkiabálni, de azóta nincs vele ilyen gond. Hogy mi a fene lehetett, gőzöm sincs, ilyet még nem láttam.
(Azóta már volt frissítve rajta bios is.) Nem szeretem az ilyen megfejthetetlen hibákat.
-
sziasztok erröl a HP DV6 laptoprol mi a véleményetek mennyire alkalmas játékra?
Intel Core 2 Duo P8700 (DC, 2.66GHz/3MB/1066MHz)
4GB DDR3 1333 FSB
500GB SATA HDD 5200 RPM
DVD + /-RW Dual Layer LightScribe meghajtó
15,6 hüvelykes HD (1366 x 768) LED háttérvilágítású BrightView kijelző
ATI Mobility Radeon HD 4650 (diszkrét, 1 GB dedikált) VGA -HDMI-
10/100/1000 LAN, 802.11 a / b / g / n WLAN, Bluetooth, 56K Modem
SRS Premium Sound Altec Lansing hangszórók, webkamera, digitális médiakártya-olvasó
1x HDMI, 1x VGA, 3x USB, 1x USB / eSATA, FireWire 1x, 1x RJ-45, 1x RJ-11
AC adapter, akkumulátor, hálózati kábel
WLAN, LAN, 4xUSB 2.0, FireWire, VGA, Express Card
Numerikus Billentyűzet
HDMI, Bluetooth, eSATA, 5-in-1 kártyaolvasó
A Win 7 Ultimate
Távirányitó és a Dupla füles kimenet! -
ScrapUnit
aktív tag
NEMO1968! Tudok segíteni BT ügyben, van BT modulom DV6-hoz, kb. 5-10 perc alatt belerakom szétszedéssel-összerakással, nem kell szerencsére szétbombázni a gépet. Ha érdekel, beszéljük meg pü-ben a részleteket.
-
NEMO1968
őstag
Sziasztok!
Most nekem lenne kérdésem.
HP Pavilion dv6 1220sh notiban van-e beépített bluetooth,vagy csak lehet bele tenni?
Olvasgattam sok leírást róla,de az egyik szerint van,a másik szerint nincs.
Én az én példányomban nem találtam meg.
Szal elég zavaros most a kép.
Eszközkezelőben nem látszik semmi ilyesmi.
Ha kártyát kell bele tennem,annak hol a helye?
Ha nagyon szét kell bombázni a masinát,hagyom a fenébe inkább.
-
KrAt
veterán
Nos elsőkörben köszönöm a válaszokat
A ramokat eddig egyesével nem teszteltem, mivel mindkettő címtartományára (pl 300 és 1300 MB) dobálja a hibákat..
Majd szétszedem vmikor, csak mire a billentyűt is szétszedem..
Másik notiban szívesen kipróbálnám, de sajna ddr1-es van csak itthon
-
KrAt
veterán
Adott egy NC4400-as noti, melyben 2x512 ram volt.
Most beleraktam 2x1GB 667-es Samut, mellyel folyamatosan fagy, gyakorlatilag használhatatlan..
A Memtest86 ezerszámra dobja a hibát, viszont a BIOS memória tesztje meg teljesen jónak érzékeli..
Mi lehet a gond? Szar a memória, vagy a memória jó, csak a gép nem szereti?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Xbox tulajok OFF topicja
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Linux Mint
- Tudományos Pandémia Klub
- További aktív témák...
- Nagy Teljesítményű Acer Nitro Gamer Laptop 5 (RTX 3070) - GARANCIÁLIS 2026 VÉGÉIG!
- Prémium Hordozható Razer Blade Stealth Gamer Laptop 13" Karcmentes Állapotban
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14" 2.8K OLED 90Hz - Ryzen 7-5825U - 16GB - 1TB - Win11 - MAGYAR
- Acer Aspire 3 15.6" A315-23-A8DS - AMD 3020e, 8 GB RAM, 128 GB SSD, Win 11 Pro
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3237
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3350
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest