- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
Új hozzászólás Aktív témák
-
adnoctum18
senior tag
válasz
CharlieDrop #16896 üzenetére
Letorolted a recoveryt, vagy kikapcsoltad a BIOSban?
Mas:
Koszi a recovery eltuntetos valaszt, majd ki fogom probalni!Multimedias billentyuk kontra nyilak kerdesere valaki?
-
koshmar
veterán
válasz
CharlieDrop #16898 üzenetére
Tudom már!!
A tiednél azért nem írja ki, mert azt nem lehet újratelepíteni. XD -
koshmar
veterán
válasz
CharlieDrop #16896 üzenetére
Hát pedig az is HP, sőt, még Probook is.
-
koshmar
veterán
válasz
CharlieDrop #16893 üzenetére
Amikor bekapcsolod a gépet, akkor a rendszer felajánlja az újratelepítést az F11 bill. lenyomása ellenében.
Ekkor visszaszámol 5-től (igazad volt, Saint), hogy hagyjon időt a döntésre.
De ugye egy boot-mániás embernek az 5 ms egy örökkévalóság. (kis túlzással élve)
Ugye-ugye, az SSD...
-
koshmar
veterán
Szerintetek a recovery visszaszámlálást ki lehet kapcsolni?
Kerek 4 másodperc. -
n0_gAboR
őstag
válasz
CharlieDrop #16880 üzenetére
inkabb RAM-ra tippelnek.
-
jtzk
tag
Sziasztok. Megoldódott a probléme. Gondolt egyet a gép és elindult... azóta sincs vele gond
-
HaKo
aktív tag
HP-nál hogy vannak a pixelhibák? 2 után csere?
-
jtzk
tag
Igen, csak az a gond, hogy vinyó nélkül se jut el a BIOS-ig... Amikor ez az eset történt, akkor kivettem a vinyót, bekapcsoltam a gépet, és azonnal kiírta, hogy nincs miről boot-olni, onnan tudtam, hogy vinyó gond lesz. Akkor biosba is be tudtam lépni merevlemez nélkül....
-
jtzk
tag
Tiszteletem!
HP Pavilion DV5 1180eh laptopom van, és egy hiba épett fel, amiben szeretném a segítségeteket kérni.Probléma: ma délelőtt még hibátlanul működött, neteztem, kicsit filmeztem rajta. Lekapcsoltam, lecsuktam és rohantam a következő órámra. 2 órával később indítanám el, és annyi történt, hogy bejött a HP logó, és utána fekete kép és a bal felső sarokban villog a kurzor. Kivettem az akksit, a gombelemet egy időre, de ugyan ez... Biosba, boot menübe nem enged belépni. Néha amikor nyomkodom a megfelelő gombot, elkezd csipogni (szirénázni), néha nem...
Régebben volt olyan gondom, hogy véletlenül leformáztam azt a 100 megás partíciót, amit a W7 hoz létre a vinyón, és ugyanez a helyzet lépett fel.
Megoldásom az volt, hogy kivettem és leformáztam asztali gépen, aztán újraraktam az OP-t, és tökéletesen működött mindidáig (persze párszor újraraktam azóta is a rendszert...)
Egyből arra gondoltam, hogy biztos most is valami megzavarodott a vincseszterben és ez a gond... Kivettem, próbáltam anélkül indítani a gépet, de semmi.
Sajnos nem tudom mi lehet a gond...Remélem érthetően fogalmaztam, és valaki tudna nekem segíteni (elégé szeretem bújni, a gépeket, így semmilyen megoldástó nem riadok vissza. Precízen, óvatosan bánok a géppel) Gari már nincs a gépre...
Annyit még hozzáfűznék, hogy nagyon vigyáztam a gépre, elejtve nem volt, külső ütés nem érhetteKöszi előre is
-
HaKo
aktív tag
válasz
CharlieDrop #16876 üzenetére
Akkor abban gondolom elveszik a gép... Vagy azért használható?
Majd írd le mindenképp mit tapasztaltál a melegedéssel kapcsolatban.
Akkor nem zavaróan hangos a gép? HDD meg a venti? A ipon tesztben azt kifogásolták. -
norot
csendes tag
válasz
adnoctum18 #16858 üzenetére
Valahogy be lehet állítani, hogy a recovery partíciókat ne mutassa a Win7 a rendes rendszerpartíció mellett, a sajátgépben?
Jobbgomb a sajátgépen -> lemezkezelés -> partíción jobbgomb -> meghajtó betűjelének módosítása -> eltávolítás
(A magyar elnevezések nem biztos, hogy pontosak, én angolt használok.) -
CharlieDrop
veterán
Azért ezt mondom úgy, hogy az itthoni Aceremben egy 1.7 cerka van
Viszont a cégesben egy P8800 (3M L2 chache 2,66 GHz
)
igaz azt nehéz felülmúlni
De meg vagyok vele elégedve eddig, kép szép, billentyűzet oké, hang oké, melegedés most tesztelődik kb., tapipadra nincs panasz
-
HaKo
aktív tag
válasz
CharlieDrop #16867 üzenetére
Grat!
170-ért vetted a 4GB-osat?
Az hogy gyors-e gonolom viszonyítás kérdése nekem biztos gyorsnak fog tűnni az 1,6-os Pentium M után
Nekem is elvileg holnap jön.
Már alig várom.
Hozzá kapott táska milyen? Sokkal nagyobb mint a gép? -
koshmar
veterán
válasz
CharlieDrop #16871 üzenetére
Nem olyan gyors?
Nekem még az AMD is annak tűnt, bár a leépült 2,4-es Single Core-os asztalim után nem is csoda.A tapipad szerintem elviselhetetlen, de ízlések és profonok.
-
Bsony
tag
válasz
SeniorTilla #16863 üzenetére
most már mindegy végül is, de köszönöm hogy szóltál
-
koshmar
veterán
Nincs valakinek véletlenül EliteBook 8540p-je?
Néztem róla videókat, adatokat, és b*romira tetszik.
Következő gépem ilyen lesz- majd ha az elite osztályban dolgozom.Spyduck, nálad már biztos volt 8540p.
Szerk.: Most nézem, hogy van egy blogod róla. Neki is esek. -
koshmar
veterán
válasz
CharlieDrop #16867 üzenetére
Habár már leírtam privátban is, de gratulálok hozzá!!
-
CharlieDrop
veterán
megjött a 4320s-em
-
koshmar
veterán
válasz
SeniorTilla #16862 üzenetére
Nincs mit, nekem elég a három giga. Még most.
-
-
-
blu3
tag
válasz
CharlieDrop #16860 üzenetére
Kösz!
-
blu3
tag
4520s-be melyik SSD a jó méret, Intel-t veszek, és a 2,5"-osból van 9,5mm ill. 7mm vastag
-
adnoctum18
senior tag
Valahogy be lehet állítani, hogy a recovery partíciókat ne mutassa a Win7 a rendes rendszerpartíció mellett, a sajátgépben?
Úgyse csinálok velük semmit, és zavaró, hogy csak úgy kinn lógnak.
-
Bsony
tag
ha minden jól megy egy envy 17 boldog tulajdonosa leszek holnap
-
kem
addikt
Sziasztok!
SOS kérdésem lenne.
Ajánlottak egy ilyen notit, de nem tudom mennyit ér. Mennyiért lehetne eladni magyarországon?
HP Compaq 6910p
SPEC
=====Processor - Intel Core Duo2.2Ghz
RAM - 4GB
HDD - 200 gb
USB - 3 outputs
External source - CD/DVD Multi Recorder
Other Memory Source - SD Card/MMC slot
Wireless LAN - Yes
Graphics Card - ATI RadeonNos szerintetek mennyit ér egy ilyen masona?
-
Bsony
tag
van valakinek hp envy 17-ese? (olyan kéne aki használja is.
vagy esetleg ismertek e valakit aki ilyet használ? -
Devdi
aktív tag
Sziasztok. HP-nál hogy folyik gariztatás? Csak mert, ha én vennék USA-ban egy laptopot és ha lenne valami probléma vele azt Magyarországon is meg lehetne javítani garanciálisan? Ha kell akkor a típus a HP Envy 14.
-
foleba
csendes tag
Hello,
reménykedem benne, hogy Ti már hallottatok a HP új Rossignol változatáról...és érdeklődnék, hogy milyen véleménnyel vagytok róla. Én ezt a linket találtam róla: http://bit.ly/hc0lK9 -
klambi
addikt
senki többet harmadszor a nemzetközi gari bővítésére?!
-
buherton
őstag
Sziasztok!
Ha kiveszem a vinyót a notiból, akkor működik frankón, viszont ha benne van akkor a bios már az elején megáll, vagyis szerintem inkább lefagy. Sata vezérlő meghibásodásra gyanakszom. Lehet ezzel kezdeni valamit? HP Pavilion dv5 1190eh-ról van szó.
Amúgy már tönkre ment a töltő, akksi, és az egyik ram modul borzasztó sokat hibázik. Most is ubuntu alatt vagyok a notivinyón külső kerettel.
-
hubi85
csendes tag
Tisztelt fórumozók!Van egy kérdésem HP NC 6220 am van!Mennyire melegedhet?
Mert nekem elég meleg
meg sokat megy a hűtése!Valami egyszerű megoldás amivel tudnám mérni a hőmérsékletet?
(win7 van a gépen!)Mennyi a normális hőmérséklet?Sokat megy a gép leginkább csak netezek
!Mi a véleményetek a gépről nemrég vettem!Megbízhatóság stb.?Szerintetek jó a kategóriájában?Köszönöm a segítségeteket!!Aki akar írhat pü-is!
-
Magnum_
nagyúr
válasz
CharlieDrop #16826 üzenetére
hol? és 80 hol mennyié'?
én 64gb-t néztem ki. remélem, annyi elég lesz.
-
koshmar
veterán
válasz
HoryThePooh #16828 üzenetére
I live for speed.
Mindent megnézek..néz, de nem lát- nem biztos, hogy érteni fogom az adatokat.
-
koshmar
veterán
válasz
CharlieDrop #16826 üzenetére
Na látod az pont elég lenne.
Ezen nagyon el fogok gondolkozni.
-
HaKo
aktív tag
válasz
CharlieDrop #16821 üzenetére
Hát ja... a kisebb modell-t én pl azt hiszem nem is láttam 4 GB-al...
Amit én néztem az viszont valahol 1333 MHz-es memóriával valahol meg 1066-osal vannak?! -
koshmar
veterán
válasz
CharlieDrop #16816 üzenetére
Nekem itten azt mondták, hogy hiába bővítem 8 gigára is, sz*rt nem érek vele...
Nekem egy SSD kéne, de egyelőre ilyen árakon nem éri meg az -20 sec. a boot-nál. -
HaKo
aktív tag
válasz
CharlieDrop #16817 üzenetére
Azt vágom.
Akkor mennyi a felső határ? Sok helyen láttam 4320-kat. -
Magnum_
nagyúr
válasz
CharlieDrop #16816 üzenetére
ez persze...
-
koshmar
veterán
válasz
CharlieDrop #16803 üzenetére
Ha vársz egy kicsit, lesz még.
-
HaKo
aktív tag
válasz
CharlieDrop #16808 üzenetére
Melyik kivitelt keresed?
-
-
klambi
addikt
valaki garival tapasztalat???
-
válasz
zorro63 #16797 üzenetére
Ez a gép (nr lokalizációval) itthon nem került 300k-ba, ettől azért jóval olcsóbb volt. Két generációval ezelőtti széria, és a notiknál elég nagy az értékcsökkenés. Beszámítani cska nagyon alacsony áron érdemes bárkinek is, mert a hasonló gép tulajok, ha alkatrész kell, nem fognak sokat fizetni semmilyen komponensért, hiába volt anno jó drága.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
SeniorTilla #16805 üzenetére
köszönöm a korrekt választ
-
HaKo
aktív tag
válasz
CharlieDrop #16803 üzenetére
Én is így jártam az Acerrel, csak nekem nem a fizetés késett, hanem addigra adtam el a régit.
Úgyh most várok.
-
válasz
i are robot #16793 üzenetére
hmmm... nem voltak valami jól tájékozottak. Egyébként is, mi értelme lenne? Üzletire van, otthonira nincs nemzetközi garancia? HP WorldWide Warranty érvényes mindkét kategóriára.
-
-
Magnum_
nagyúr
lesz egy felesleges 2gb ddr3 1333mhz ramom, mert kicserélem a 2gb-s modult 4gb-sra valszeg. valakinek nem fog kelleni a 2gb modul?
-
CharlieDrop
veterán
én meg hogy jártam, késtek egy hetet a fizummal, erre az összes olyan 4320s elfogyott, vagy megdrágult, amit kinéztem
-
zorro63
csendes tag
Én a Hp szervízre gondoltam, de ott nem fogják az alaplapot javítani, csak cserélni, és feltehetően nem nyúlnak le nagyon. A kisebb szervízek esetleg javítanak is, de le is nyúlnak (tisztelet a kivételnek). A legbiztonságosabb ha megrendeled az új alaplapot a gyártó cégtől és saját magad beszereled, persze garancia csak úgy van rá, ha ők szerelik be. A lecke fel van adva.
-
Aslan
aktív tag
válasz
zorro63 #16800 üzenetére
Igen, kiváló gép, nagyon szeretem, csak már fejen állok emiatt a gond miatt, és hát a szervizes ismerősöm sem valami talpraesett úgy látom (plusz amblokk utálja a HP notikat)
És itt Nyíregyházán sem sok lehetőségem van profi hozzáértőket keríteni, akik nem "gombolják le rólam a gatyámat" is javítás címszó alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Call of Duty: United Offensive
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Építő/felújító topik
- Windows 10
- További aktív témák...
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -50% Ryzen 7 7735U 16/512 FHD+ AMD 2GB
- LENOVO Legion Pro 7 16IRX9H Intel Core i9 14900HX/RTX 4080/32GB RAM/1TB SSD eladó jó áron
- Asus ROG Zephyrus G14 GA402XV AMD Ryzen 9 7940HS/RTX 4060/32GB RAM/1TB SSD eladó RITKASÁG!!!
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -40% Ryzen 7 7735U 16/512 2,2K 680M 2GB
- AlzaPower M7503CA Fast Charge 100W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 16GB I 512SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3340
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest