Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
Új hozzászólás Aktív témák
-
adm
őstag
válasz
koshmar
üzenetére
az régen rossz ha így számolod a teljesítményt.
saintnek meg igaza van, az órajel csak adott architektúrán belül ad támpontot. ráadásul egy ht-s intellel nem tud mit kezdeni az amd egyik szegmensben sem...a notit pedig utazás közben rendszeresen használom 135foknál nagyobb szögben, valószínűleg a méretei miatt is. vonaton, repülőn, vagy ahol kevés a hely nagyon jól tud jönni, hogy akár állítva is használható.
-
koshmar
veterán
válasz
fkenny
üzenetére
Igen, a 3*1,8-as Phenom az 5,4 Ghz, az enyém meg 2*2,4= 4,8 Ghz ugye.
De hogy Saintot idézzem: "Az órajel nem minden, tudod?"![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Az Express Card slot-ról sose tudtam, hogy micsoda.

A matt kijelző királyságos, az meg, hogy nem megy le spárgába, engem nem zavar.
Ki a franc használná úgy, hogy a kijelző le van hajtva 180-ba?! és miért?!Szerk.: Már gyűjtök rá. Eddig van 2000 forintom.

-
fkenny
senior tag
válasz
koshmar
üzenetére
Nekem elég a 3x 1.8-as Phenom Am. meg ha nagyon akarom feltolom magonként 2.4-re ami csöcs
Az új dizájnja az én nézőpontomból nézve FOS, hamarabb látszódnak a karcok, meg a kopások mint a miénken az tuti. Nah igen sajnos nem 180fokban lehet kihajtani a kiejlzőt, de lássuk be ez mégis csak egy belépő kategória, csoda hogy van e-sata expcard, meg MATT kijelzőnk 
szerk:
Am a speckó nem is rossz, csak mi nem fogjuk tudni megfizetni
-
fkenny
senior tag
-
spyduck
nagyúr
Az Elitebokk 8560p-ben az Ati HD6470 vmi vicc

Ehez oszt minek integrált VGA? -
Bobyjack
senior tag
-
fkenny
senior tag
Nekem a mostani Probook nagyon tetszik, de ez az új valahogy nem fogott meg. Jó lenne ha már leszoknának a fényes felületekről.USB3 miatt meg nem aggódok, mert ott van az exp.card abba lehet venni belesimuló USB3-as kártyát

Am. ma viszem fel Szolnokra a notim, kíváncsi vagyok tényleg 5(!) nap alatt megjavítják ahogy mondták.
-
spyduck
nagyúr
-
koshmar
veterán
válasz
magua.
üzenetére

Végigolvastam a cikket, és egy kis fejben fordítás után ez jött ki: (nem szó szerint így volt)
Az új s szériás Probook-ok tartós, metál szürke színű szálhúzott alumínium burkolattal lesznek ellátva.
Belül az Intel második generációs Core i7, i5, és i3 proceszorait találhatjuk majd, illetve Intel Celeron-t is- a legolcsóbb modell ez lesz.
Cseppálló billentyűzet (ez is az, ma leöntöttem teával
), USB 3.0 port, és ujjlenyomat-leolvasó is helyet kap majd az új gépeken.
Az új modellek csak Intel HD Graphics-szal lesznek elérhetőek, de később az AMD (??) Radeon HD6470M dedikált kártyával is felszerelik majd- így majd válthatunk a két videokártya között. -
HZoli87
veterán
Érkezik a megújult EliteBook és ProBook széria. Link
-
CharlieDrop
veterán
válasz
adnoctum18
üzenetére
este teszek fel képet, ott csak együtt lehet ki/be kapcsolni
-
-
grex4
aktív tag
válasz
Cthulhu Dawn
üzenetére
hello.
hát annyi minden lehet a gondja...nálam friss windowssal telepitéskor simán felment, mikor szólt h kapcsoljam be, bekapcsoltam, és akkor kezdte telepiteni az illesztőket, majd ujraindult. azért gondoltam h mielőtt telepited kapcsold ki hátha.. azóta is hibátlan.
gépről is megpróbálhatod "megtalálni" az eszközöket, de múködnie kell visszafele is.
amugy nemtudom mi a gondja.. -
grex4
aktív tag
válasz
koshmar
üzenetére
Nemrossz gép ez, nekem egyre jobban tetszik. Mediamarktba elmentem megtapizni akkor elment tőle a kedvem de lóvé hiányában és Hp-t akartam, igy ezt vásároltam meg.
dobozból mikor kiemeltem akkor már láttam hogy nem vmi recsegős gép lesz ez, jól összerakták, halk a hűtése (alapon persze), szép kép (bár fényes...), billentyűzete is bejön, tapipadot nem használom hogy utáljam, akksi is birja jól. Egyedül a vinyót utálom ugyanis a WD valamit nagyon elszúrt ezzel a szériával ugyanis hangokat ad ki... másik problémám is van de azt feltettem kérdésként párral lejjebb. Dehát tisztában voltam vele hogy belépőszinten, olcsón nem lesz problémamentes az élet.
-
koshmar
veterán
válasz
Cthulhu Dawn
üzenetére
Sárgán vagy fehéren?
sárga>kikapcsolva.grex4: Enyém se magyar, valami szlovák-féleség.

Annyi biztos, hogy az f12 nekem egy ilyen vezérlőgomb a zenékhez. -
grex4
aktív tag
válasz
Cthulhu Dawn
üzenetére
F12? fehéren világitson..
-
Cthulhu Dawn
őstag
Helló!
Van a háztartásunkban egy HP G62-es notebook, és van vele némi bluetooth probléma. A probléma pedig, hogy nem kifejezetten akar működni, se mobillal nem lehet érzékelni, se azzal a bluetooth-os egérrel amivel használni szeretnénk. A beállításainál ki van pipálva a láthatósága, szóval azzal nincs gond, amikor pedig feltelepíteném külön a hozzá való drivert egy ilyet ír ki: "Please turn on or plug in your Bluetooth device in order to continue installation.". Tudja valaki a megoldást erre a problémára? 64 bites Windows 7 professional van a gépen.
-
zetecR
addikt
válasz
adnoctum18
üzenetére
Ezt úgy érted, hogy jobb a Lenovos TrackPoint, mint a HP-s?
Ha igen, miben másabb (csak a HP-ét ismerem)?
-
adnoctum18
senior tag
válasz
Magnum_
üzenetére
A TP topicban ne isteníts HPt, a HP topicban ne isteníts TP-t.
Ennyi a trükk.Nem akarom meggyőzni őket, flamet meg végképp nem szeretnék.
A TP-t jobbnak tartom kicsit a Trackpoint, az akku és a melegedés terén(hajszálnyival), de más tekintetben az Elitebookkal teljesen egálban van.
A választás ízlés kérdése.
Ár-érték arányban én jobban jártam most az EB-vel úgy érzem.Nem tartom valószínűtlennek, hogy a következő laptopom TP legyen újra, de semmiképp nem a T420, mert azt undorítónak találom sajnos a dizájnbeli változások miatt.

Tibii91: Nekem is pont így van, de ki fogom kapcsolni, mert egy idő után bosszant.
-
grex4
aktív tag
hello. van egy kis/nagy problémám.
Hp G62-b60sh
SSD-t (kingstone vseries 40gb) tettem bele de nem megy róla a windows7 x64.
Telepitéskor formázáskor már alig találta meg az ssd-t majd valahogy mégis és fel tudtam rá telepiteni, de mikor bootolna, kiirja higy "no boot device". Bioszba, boot sorrend állitásnál se, vagyis nem ismeri fel egyáltalán. Csak DVDromot lát, testelni se tudja semmi.Namármost egyetlen esélyem az lenne ha át tudnám állitani AHCI-t IDE módra. DE a bioszba nincs ilyen opció.
A gép gyárilag windows 7 x64 kompatibilis.
u.i.: régi Hp 6715b-m szó nélkül megette az ssd-t...
mitévő legyek?
köcc, István -
Magnum_
nagyúr
van itt köztünk valaki, aki konkrétan a HP-nak/nál dolgozik?
-
koshmar
veterán
válasz
adnoctum18
üzenetére
Akkor jó.

Egyébként ma elégedett voltam a géppel:
Órák óta 47 fokos a proci- Chrome, MSN, Firefoxxal videókat töltögetek, stb.
Jó érték ez sztem.És most már elég csak a tálca értesítési területére lekukantani, hogy lássam, milyen meleg a CPU.

-
HaKo
aktív tag
válasz
adnoctum18
üzenetére
Nálam sem lehet külön kapcsolni. Szerintem a wifi meg a bluetooth egy adapterre van integrálva és ezért van így.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
adnoctum18
üzenetére
ezt légyszíves a thinkpad topicba is betenni, mer tén mindig kapom az ívet az elitebookkal. kössssszi!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
amúgy egész sok panaszt olvasni a minőségre a thinkpadeknél (az újabbaknál), kezdem úgy érezni, hogy az elitebook minőség terén lelépte a TP-t.
-
koshmar
veterán
válasz
adnoctum18
üzenetére
Hogy szuperál a gép egyébként?

-
adnoctum18
senior tag
válasz
CharlieDrop
üzenetére
-
pumukli23
senior tag
válasz
koshmar
üzenetére
Vistát nem használnék, mert a 7 szerintem jobb.
Egyébként mielőtt kijött volna a 7es, csináltak egy "vaktesztet", megkérdezték a felhasználókat egy teremben, hogy mi a véleményük a vistáról. Mindenki szidta.
Utána leültették őket egy "win 7es" géphez, hogy próbálják ki, mondják el a véleményüket.
Mindenki odáig volt meg vissza..
Valójában azokon a gépeken is vista futott.
-
Szabesz
őstag
Üdv
nx9420-asokban sata-I vagy sata-II támogatott? (Északi híd: Mobile Intel Calistoga-PM i945PM, Déli híd: Intel 82801GBM ICH7-M) Keresgéltem, de nem találtam pontos infót. SSD-re szeretnék váltani benne, de ha csak sata-I támogatott, akkor egy olcsóbb lassabb verziót raknék bele.
Előre is köszönöm

-
koshmar
veterán
válasz
pumukli23
üzenetére
Vista-t ugye nem ismerem, de sok jót nem hallottam.
De lehet, hogy csak azért, mert sok rossz tulajdonsága van, így a jókat már meg sem említik. (Biztos van jó is.)A W7 nagyon zsír, csak az XP-hez képest kicsit sok a 64 bites Prof. 21 gigás helyigénye.
De egyébként nagy előrelépés.
Főleg, ha felrakom rá az XP módot.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
És ugye néhány éven belül jön A W8 is. Vagy tán már hamarabb is. -
jorden06
senior tag
Hali!
Volt most egy kis szabad időm, végigolvastam az elmúlt ~300 hozzászólást.
Lassan 2 éve vagyok HP (8530P) tulaj, és a következőket mondanám:
100mp alatt áll fel a teljes rendszer a bekapcsológomb megnyomásától a készenléti képernyőig, 1 éves W7 telepítés, minden program betöltésével együtt (ujjlenyomat-olvasós beléptetés, jegyzettömbök megnyitva W7-ben, HP CredentialManager, Comodo IS, 7200RPM-es 250GB-vinyó).
Tulajdonképpen lesz.rom, mert utoljára 2 éve volt kikapcsolva teljesen a gépem, azóta készenléti állapotban van mindig, így 5mp alatt áll fel a teljes rendszer, és minden úgy van, ahogy hagytam. Gyakorlatilag nincs SSD, ami ezt megveri
Ennek ellenére szeretnék most egy 64GB-os Sandforce vezérlős Crucial300-at, de csak a mindennapi használat felgyorsítására (és abban reménykedve, hogy ezzel megszűnik az állandó venti-felpörgés --> lásd a köv. sorokban)A gépet 80%-ban öltben használom, jelenleg a venti sem pörög, a proci (T9400) 31 fokos, gpu (HD3650) 40 fok, alaplap 37, hdd 38, most megy 3 órája a gép, a szobában 20 fok van.
Ami viszont nagyon zavar, hogy amint megterheli valami a procit, rögtön felpörög a venti (nem csak úgy szintet lép, hanem MAXRA felpörög), még akkor is ha csak egy 2mp-es terhelésről van szó, és még csak hőemelkedés sem történt a processzorban. Amint megszűnt a terhelés rögtön leáll a venti. Aztán amint megint terhelés éri, rögtön felpörög újból. Csak ez baromi idegesítő, ha mondjuk egy új Word-öt, vagy Excel-t nyitok meg, közben böngészek, új lapot nyitok meg stb... Ezt nem lehet valahogy szabályozni?
-
pumukli23
senior tag
válasz
koshmar
üzenetére
OSx.. Este összeállítassz egy prezentációt amit másnap bemutatnál, közben megjelenik egy új frissítés amit pl reggel telepítessz. Délután a meetingen indítanád a bemutatót, és szól a szoftver, hogy nana, nem fog futni, mert kompatibilitási hiba van. Ejnyeejnye, nem kellett volna frissítani, lehet downgradelni, mert a prezi szoftvere még nem támogatja az új frissítést..
Persze ez nem törvényszerű, de előfordul, hogy gyártón belül kompatibilitási problémák vannak.
-
-
pumukli23
senior tag
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Tényleg, azt írta a 100Mbit se megy neki, gigabitre kerestem a problémát.

-
koshmar
veterán
Hát, ma engem is utolért a HP tulajok réme:
Alvó állapotban visszahozva a gépet, nem volt kép.Hát mit lehet tenni, bekapcsológomb hosszan nyom, kikapcsol, újra megnyom, aztán bejött minden.
Ez mitől lehet?
Rengeteg sok tulaj írta már ugyaneztDe egyébként ma meg voltam vele elégedve: 76 sec. alatt bootolt

-
Bdanyy
addikt
Sziasztok!
Hp 8530w billentyűzetéhez "plastic locking tab"-et lehet valahonnan rendelni? F4 és F5 gomb közötti félig eltört és kiesik, a másik 3 pöcök jó. Vagy ha veszek egy új billentyűzetet rá, akkor adnak ilyet hozzá? (nem mintha vennék emiatt, csak jó érzés tudni hogy be lehet szerezni
) -
Z86
őstag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Lehet, bár nem ezzel indokolták. Ettől függetlenül meg voltam elégedve a szervizzel, mikor a HP küldött róla kérdőívet mindenre max. pontot adtam.

Viszont érdekes, hogy mikor a másik szerviz 6 hetet várakoztatott, akkor nem kaptam kérdőívet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Yettel topik
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- Diablo IV
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Autós topik
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Remek áron dobozos új Asus Tuf Gaming FX507VV/i7-13620H 16GB 512 SSD Nvidia RTX 4060 144Hz garancia
- 14"-os 5.gen core i5 Dell notebook kiárusítás! AkciÓÓ
- Dobozos ÚJ Lenovo Legion 5 2.5K OLED i7-13650HX 32gb ddr5 1 TB RTX 5070 Garancia
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Asus Chromebook C423NA, 8GB RAM, N4200 Pentium, 180 Kihajtható
- Sennheiser HD650 fejhallgató
- HP EliteBook 745 G6 14" Ryzen 5 pro 3500U - 7 pro 3700U - 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Samsung Galaxy S24+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nah mentem, majd este vagy a kocsiból megírom, hogy végül miként intézik Gideon újjáélesztését (Gideon=hatalmas harcos, ami a HP-m polgári neve

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)

), USB 3.0 port, és ujjlenyomat-leolvasó is helyet kap majd az új gépeken.
amúgy nem tetszik. biztos ilyen lesz? hova tűntek az érintő felületek? és a bill.? ez már végleges forma?

Pyttawrx