- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Én és a számítógép
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
drumsika #19083 üzenetére
Ha 1 év garral adják nehogy megvedd. Ennyiért már kapsz probook 4530s-t, ami sandy bridge procis, erősebb mint a kinézettben levő + kevesebbet is eszik. Az igp is sokkal erősebb, ha minden igaz usb3 is van rajta, 3 év gar és aluminium burkolat. W7 nincs benne igaz, de akkor is jobb vétel mint a g62 1 v 2 év garral.
-
jorden06
senior tag
EliteBook (85xx) tulajok!
Mennyire meleg nektek csuklótámasz? Az utóbbi időben nekem a 250-es HDD elég szépen átmelegíti a fémet a kezem alatt, ez normális? Eddig nem volt ilyen...
-
A proci valóban nem túl erős, de a HD5650 VGA a 3D játékoknál nagyon jól jön. Ezeknél a VGA fontosabb, mint a CPU, azaz gyorsabban futnak, mint erősebb CPU és gyengébb VGA mellett.
Az egyik barátom vett egy hasonló gépet csak AMD P520-szal (dv6-3011so), és a MOH, COD, Crysis játékok tökéletesen futnak rajta natív felbontáson, magas minőséget beállítva. Az élsimítás is 2X-es pl. a Crysis-on, és tökéletesen, szaggatás nélkül megy.
Szóval azért netezéstől, filmezéstől "kicsit" többre is elég ez a konfig
-
drumsika
csendes tag
HP Pavilion dv6-3010ev (AMD N330,3GB,320GB,HD5650) valami vélemény?
Főként netezésre, filmnézésre és munkára használnám (néha belfér egy kis játék, de nem az új atom játékokra gondolok hanem a nagy kedvencekre fifa10 cod2 wow és egy kis nfs)
Főként a proci az amire kíváncsi lennék -
laccy88
senior tag
sziasztok!
van egy nc6400-as notebook-om, amire most telepítettem win7-et. Hangkártyával van gondom. A driver-t feltelepítve(soundmax) van hang(alapból a windows-nak is van illesztőprogramja), de a soundmax-os control panelt sehol nem találom. Se vezérlőpult, se tálca ikonpedig aki ismeri, tudja, hogy hasznos, pl be lehet állítani, hogy ha nem használja a hangkártyát, auto letiltja, majd ha kell vissza. HELP
-
drumsika
csendes tag
Sziasztok!
Éppen notebook vásárlása előtt álok és a következő notit ajánlották nekem :
HP G62
Főleg netezésre, jutyobozásra, filmnézésre és néha néha játszanék vele (nem a legújabb ''atom'' játékokra gondolok ez alatt)
pro vs kontra ?Előre is köszi
-
pumukli23
senior tag
Konkrétan mi a gond vele? Rádugod a projektort a dsubon és a projektor nem kap jelet?
A winlogós gomb+p kombinációra mit csinál? (elvileg 4 választási lehetőség jön elő w7 alatt: csak monitor, másolás, kiterjesztés, csak projektor.)
Esetleg még Fn+F4 kombinációt nézd meg (azt hiszem az nx-en is itt van a megjelenítő váltás).
Driver elvileg nem kell neki. -
tony11
csendes tag
Üdv.
Új vagyok itt...
Van egy Hp pavilon dv 6940 laptomom, közel 3 éve van meg.
Ha jól hallottam a hűtésének meghibásodása gyerekbetegség ennél a típusnál.
Nos ezt tapasztaltam is még amikor garis volt első fél év után elkezdett idegesítően kerepelni, ki is cserélték gariban.
Azóta használtam és pár hónapja újra elkezdte ugyanazt a hibát produkálni de immár nem garis.
Nos ott tartok, hogy pár napja már nem kerepel de mintha nem is hűtene ezért gyorsan szervízelni kellene.
Tud valaki egy megbízható-olcsó szervízt Budapesten?
És ha esetleg javíttatott már valaki ilyen típust ilyen problémával akkor a szervíz költsége érdekelne még.Köszi előre is a választ!
-
Ittan
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. nx6110-re win7-et tettem viszont nem látja a projektort. A neten pedig nem találtam drivert.
Mit lehet tenni? Óratartáshoz kellene a laptop de így max csak táblarajz lesz.Előre is köszönöm a segítségeteket:
István -
Djuree
félisten
még olyan kérdésem lenne, hogy külső monitoron tudom nézni a laptop képét? vagy esetleg tv-n?
-
Djuree
félisten
üdv!
laptopot szeretnék venni és az lenne a kérdésem, hogy az ati hd 5470 vagy az nvidia gt525M az erősebb (mindkettő 1gb). játékra is használnám
-
Zsandár
csendes tag
HP Pavilion TX1000 SEGITSÉG!!
Helló. A szomszed a fönt emlitet gépet vette meg használtan, a kijelzőéritője nem nagyon érzékeny.., és nem mutassa ahgy tölt, tehát föltölti, birja is olyan 2 órát, de hálózatról ha kiveszem az aksit akkor nem megy..
Nagy baja van, vagy csak a töltőn kell állitani?
Vagy mennyi ér igy ?
Mennyit kell rákölteni..
Bocs a kérdésért..
Köszönöm.
Üdv: -
kiss8671
tag
Sziasztok segitseg kene elszeretnem adni Hp pavilion dv6 1125et gamer laptom csak azt nem tudom milyen arban a gepen van 1ev gari karcmentes full tartozek ujjlenyomat olvaso 1gb vidi kard 320gb merevlemez 3gb ram huzhato
-
idkfaiddqd
tag
olyan kérdésem lenne,hogy:
adott egy hp 2510p laptop,amit csak 1.8"-os 4200rpm-es vinyóval adtak ki,halottam arról hogy a dvd meghajtó helyére lehet tenni hdd multibay keretet,ami befogad 2.5"-os hdd-t. ha így használnám és kivenném az 1.8-as vinyót akkor tud teljesértéküen menni a gép? (szóval boot\stb)
köszi a választ!
-
Malwoon
csendes tag
Sziasztok! Van nálam egy Probook 4520s, az i5 480M-es változat, rajta Win7. És nyilván én nem tettem fel valamit/nem vettem észre valamit, de a proci GPU-ját hogy tudnám használni, az Ati helyett? Csak mert GPU-Z sem látja, AIDA sem látja, és igen próbáltam már az asztalon jobb klikk és kiválasztom, csak nincs mit kiválasztani. Szóval tudja valaki mit nem raktam fel/mit hagytam ki?
-
törölt tag
Egy ilyen laptop vásárlásán gondolkodom:
HP G62-b20EH
Képernyő méret: 15,6"-os
Felbontás: WXGA HD LED (1366 x 768)
CPU: Intel Pentium P6100 (2,0 GHz, 2 x 256 KB + 3 MB)
HDD: 320 GB, 7200 RPM, SATA
RAM: 1 x 2 GB DDR3-1066
ODD: DVD Super Multi LightScribe
VGA: Intel HD Graphics
Operációs rendszer: Linux
WLAN: b/g/n
Webkamera: 1,3 megapixel
Bluetooth: Bluetooth
Ujjlenyomat olvasó: Nem
Kártyaolvasó: Igen
3G modul: Nem
USB: 3 x USB 2.0
VGA: 1 x VGA
HDMI: 1 x HDMI
LAN (RJ45): 10/100
Akkumulátor: 6 cellás
Adapter: 65 W
Legfőképp az érdekelne, hogy 720p-s videók lejátszására mennyire alkalmas és például egy fifa 11-el mennyire tudnék játszani. Meg még az, hogy kb mennyit bírhat az akksija (órát).
Előre is köszönöm a válaszokat! -
szata.68
senior tag
Bocsi az off-ért,de lehet itt érdekel valakit!
HP 8440p/w-hez magyar billentyűzet eladó!
Teljesen új,és eredeti,ráadásul olcsón. -
Nikitaa7
tag
-
kiss8671
tag
Sziasztok szerintetek egy hp pavilion dv6 1125et laptop mennyit ér most?
-
Nikitaa7
tag
Sziasztok!
Vettem egy HP 620-as notebook-ot (Suse linux 11.1.3.), hozzá egy Genius lézer egeret, de iszonyat gyors az egér, nagyon nehéz vele így bármit is csinálni, pedig az egér gyorsaságát minimálisra vettem a beállításoknálMit lehet vele még csinálni, hogy lassabban mozogjon?
Köszönöm!
-
törölt tag
a hp-k pöcökegere mennyire milyen a tp-khez képest?
anyázni fogok ha váltok rá? középső gomb nincs, azt tudom, scrollozni nem lehet. minden másban hasonlóan jó használni?
6910p-ről lenne szó. -
andreijj
tag
Üdv!
Barátnőmnek van egy HP500-asa, már vagy 5 éves, és most tönkrement a ventije.
Absz. nem forog, így nem sokáig bírja. Mennyiért javíthatják?
Érne vagy 40-et a gép, de az akksija kuka, a kijelzőn egy pixelnyi függőleges csík...
Jól sejtem h inkább megéri vagy 50-60 ért venni egy használtat? -
Chaser
legenda
válasz
pumukli23 #19050 üzenetére
Azóta még képbe jött az aku, lattitude-öknél elég borsosan mérik, vostronál ellenben nem, 15k-ért van 9 cellás a 3500-öshöz, gondolom az jó a 3550-hez is. Azzal 10 óra fölött el kéne mennie. 5520-nál sehol nem láttam feltüntetve trackpointot, mégis aki vett annak rajta van. Backlit bill a lényeg meg ujjlenyomatolvasó, úgyis külső egérrel használom a gépeket, trackpoint jó ha van, de nem feltétel. Hdd-t úgyis cserélem majd ssd-re 1x, az nekem mind1, usb3 rackben van 1 terás, annak a fele is elég. Ha vostroból jönne W7 nélkül akkor biztos azt venném. Vonzó a 4530 is, de ennyi pénzért már backlites kell.
-
pumukli23
senior tag
válasz
Chaser #19049 üzenetére
Még az elitebook előtt én is szemeztem vostrokkal, de akkor még számomra horror áron voltak.. latitude-kről nem is beszélve. 180ért jó vételnek tűnik, bár később dobnék rá még ramot, esetleg nagyobb hdd-t.. bár most is elvagyok egy 160assal.
(Ugyan a régi sarkos latitude-ok jobban tetszettek, bár addig nem szeretnék véleményt mondani az újról, amíg nem láttam élőben
)
Nem találtam olyan 5520ast amiben lenne trackpoint, bár a dell oldalán van olyan kép amin van, van amin nincs
Akksira figyelj, hogy a 6 cellással vedd, ne a 4essel. -
Chaser
legenda
válasz
pumukli23 #19048 üzenetére
E5520 a kiszemelt, aprókban megláttam egy E6500-öst, nagyon megtetszett,az már régebbi eresztés de vannak garos darabok, viszont ahogy számolgatom garbővítéssel majdnem ott vagyok mintha megvenném ezt. Elvileg van rajta trackpoint és több soros egér meg ujjlenyomatolvasó, egyik tag vett egy fHD-sat, azon biztos van, beszéltem ismerős boltos sráccal, úgy emlékszik hogy gyengébb modellen is volt, de sehol nem látok róla említést, pedig úgy már tényleg fasza lenne
Vostro van még képben, az is backlites és arányaiban olcsóbb is. Lattitude-ről ezt írják:
"Ez a tartós laptop tetőtől talpig elegáns és strapabíró kialakítású: Tri-MetalTM borítás, tartós galvanizált alumínium hátlapú kijelző, megerősített acél csuklópántok, magnéziumötvözetből készült belső váz és cinkötvözetből készült retesz jellemzi. A Latitude E5520 ezen kívül LCD-védőtömítést és körben ütközéscsillapítót is tartalmaz a képernyő jobb védelme érdekében, valamint folyadékálló billentyűzetet, hogy a laptop kiállja a mindennapi munka során az ütődéseket és a folyadékkal való érintkezést. "Ha minden igaz jövő 7en megtapizok egyet -
Chaser
legenda
válasz
spyduck #19038 üzenetére
Engem nem érdekel mi lesz vele 2 év múlva, mert gar lejárta előtt úgyis eladnám
Az érdekel stabil-e valamennyire a váz, meg a hangja nagyon, nem szeretem a hangosat.
szerk: fkenny: Ez is hasznos, így már tuti kihagyom. Szűkül a kör, bennmaradt a 4520s alapverziója 114k-ért, de most beesett egy dell végre backlit billel, alu meg fém kombinációban, xaros 4 év garral
, valszeg azt veszem, elég jó áron dobálják most.
-
fkenny
senior tag
válasz
spyduck #19038 üzenetére
Ha vigyáz rá akkor nem lesz gond, annyira nem vészes. Lassan 1 éve vett a cég ahhol munkálkodom kb 50db ilyet. 2-vel volt gond mind2-nek az aksija volt gyíkos, de szó nélkül cserélték. Én merem ajánlani.
MÁS:
Van a HP Pavilion DV6408nr-em ami az utóbbi napokban elkezdett velem szórakozni. Este 10kor kikapcsolom, reggel 7kor kapcsolnám be, de azt csinálja, hogy 3-4power gomb nyomás után elindul, de a töltésled mellett lévő power led nem világít és ilyenkor nem csinál semmit csak zúg. 3x újraindul majd feladja kikapcsol. aksit kiveszem, 1 percig nyomom a power gombot majd vissza az aksit és műxik. De mi után elindul utána stabil, nincs vele gond. Tudom van rá valami megoldás, csak az angol nyelvtudásom nem az igazi. Segítségeteket előre is köszönöm. -
spyduck
nagyúr
válasz
Chaser #19033 üzenetére
Most őszintén, mit vársz a legolcsóbb HP géptől? Működik és össze van rakva csak kérdés meddig bírja. Picit melegszik és elég hangos.
Azt kell megértened, h ezek tömegcikkek amiket nem azért gyártanak, hogy téged sokáig kiszolgáljon hanem, hogy hamar elromoljon és másikat vegyél. Abban nincs üzlet a gyártónak, hogy pl.: az adott notebook több évig kihúzza. Az áképzésébe bele van építve, h elromlik, 2év múlva mi lesz? -
adnoctum18
senior tag
válasz
adnoctum18 #19030 üzenetére
A TP cap pontatlan HPn, marad a gyári.
-
Chaser
legenda
HP 620-akról mi a vélemény? Ez a kis lowend gép tudásához képest 2 év garral elég jó árban van.
szerk: ha jól tudom matt kijelzője van
-
Magnum_
nagyúr
válasz
adnoctum18 #19028 üzenetére
Batyamnak van ket db TP-e, rendeltem is neku uj pockoket, maradt egy, majd elkerem, kiprobalom, de sztem gaz Hp-ra a TP pocok
-
pumukli23
senior tag
válasz
adnoctum18 #19025 üzenetére
Elvileg ilyesmi lesz
Én 6930p-n láttam, gondolom akkor van valami ISO pöcökegérsapkaszabvány, és azt követik a gyártók -
adm
őstag
válasz
adnoctum18 #19025 üzenetére
tényleg, pedig le is lapoztam...
-
adm
őstag
-
pumukli23
senior tag
válasz
adnoctum18 #19021 üzenetére
Már láttam hp-t thinkpad sapkával.
Valószínűleg ezért passzol rá, persze az is lehet, hogy a fickó odapillanatragasztózta -
adnoctum18
senior tag
A Thinkpad Trackpoint sapka jó a HPra is? ( Holnapután kipróbálom úgyis, de türelmetlen vagyok.
)
Van egy olyan érzésem, hogy nem lesz jó, lehet venni hozzá mondjuk domború, vagy normálisabb homorú capet? Ez a mostani kicsit alacsony és egy picivel magasabb cap sokat dobna az élményen.
kacsyx
Történelmi jelentőségű kép! -
Magnum_
nagyúr
fel kellett ma hívnom a szervízt, hogy hol vammá' az akksim
nem jött még meg..
-
yorka
tag
Sziasztok!
6910p-hez (GB960EA) szeretnék akkut venni.
HPParts szerint az alábbi típusok jók hozzá:
- 446399-001 Battery (Primary) - 6-cell lithium-ion (Li-Ion), 14.4VDC, 5.1Ah
- PB994A Battery (Primary) - 6-cell lithium-ion (Li-Ion), 10.8VDC, 4.8Ahr, 52Wh - For HP Compaq nc/nx 6100, 6200, 6300, 6400 series notebooks, and 6500b/6700s/6700b series notebooksA benne lévőnek a típusa: HSTNN-CB49
A PB994A tizenezerbe, a másik kettő húszonezerbe kerül különféle árlistákon.
Valaki hozzáértő mondja meg, hogy megvehetem-e a PB-st, kell-e tartanom attól, hogy esetleg valami utángyártott vackot sóznak rám.
Netán tudtok ajánlani vmi jó beszerzési forrást? -
rizso
addikt
Dv6-6002eg bemutató - ha valakit érdekel
-
kacsyx
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 3100 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S2 TG Chieftec 500W
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest