- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
qwertly #18594 üzenetére
Szia!
Ahogy pumukli23 írta, valóban ilyen egyszerű, anno a 6710s-nél én is így csináltam (a gép szériaszámát kérték, meg a címet, ahová küldhetik a lemezt), pár nap múlva jött a 2 DVD postán.
És most egy hülye kérdés
: a dokkoló ugye akkor is működik NAS-ként és nyomtatószerverként, ha nincs rajta a noti?
-
spyduck
nagyúr
Csajomnak van egy majdnem 3éves 6910p-je, mivel nekem most nincs gépem azon szoktam nyomni. Nagyon jó gép de a 8710w és az Envy 17 huzamosabb használata után rájöttem, h nekem a jövőben csak 17"-os Full HD-s notim lesz + Iphone a mobilitás miatt. Most a motorvásárlásom, túrák és nyaralás miatt őszig nem is lesz gépem. Most egy akciós 8740w és 8540p csábítgat de erős vagyok
Ősszel ezek közül fogok választani
-
-
qwertly
addikt
-
koshmar
veterán
válasz
pumukli23 #18592 üzenetére
Szerencsére már leszoktam arról, hogy folyton az akksi miatt sírjak.
Min. fényerő, en.tak. profil, vírusírtó ki, filmnézés: Valahol 2,5 óra körül lenne a vége, ha szénné meríteném- 10%-nál szól, hogy "Hééé, éhes vagyok"...
Ugyanez netezve talán 3 óra.
Ennyi." A tiedé csak jobb e"
Bezzeg az Envy 15.
6 cella+ 9 cella, az annyi mint 17,5 óra. (HP szerint).De spec. én nagyon nem szeretem en.tak. proflion használni, mert érezhetően lassabb a gép. Sokkal lassabb.
De nem is csoda, ha 30%-ra leveszi az órajelet. Vagy hogy is van már. -
pumukli23
senior tag
-
-
rekid
addikt
-
Bobyjack
senior tag
Rájöttünk a NAS hibájára! Ha megváltoztatod a nevét, akkor a böngészőben beírt cím is megváltozik! Én NAS-ra neveztem el, így http://NAS/ címen lehet elérni. Hálózati nyomtatószerverként is tökéletesen üzemel.
-
Malwoon
csendes tag
Immáron többszörösen csatlakoztam a klubhoz, asszonypajtásnak most vásároltunk egy 6910p-t NBS-től, 3G nélkülit, korrekt kis masinéria. Az egyetlen ami zavar, hogy rendszeresen rátenyerelek az ujjlenyomat olvasóra a ProtectTools meg rögtön sipákolni kezd...
Fentiekhez:
1. Nincs n-es wifi
2. Magyar nyelvű vista
3. Wincsi van a dokkolóban, nálunk konfig nem fagyott le simán végigment, böngészőből ugyanúgy bejön a konfig felület továbbra isÉs most a kérdés: Akik ezt vettétek még NBS-től, ha próbáltátok már a plusz aksit, nektek sem akar elsőre rögtön a helyére ugrani? Mert nekem úgy kellett külön külön minden sarkát lenyomkodni, hogy a helyére ugorjon...
-
-
Bobyjack
senior tag
A NAS szoftverét lehet valahogy resetelni, vagy újratelepíteni? Nem érem el a böngészőn keresztül ahogy kell, csak egy hálózati winyónak látom, de olyan szempontból tökéletesen üzemel. Azért kéne a böngészős felület beállítása, hogy a nyomtatót rákössem, mert nyomtatószerverként is működik elvileg.
-
spyduck
nagyúr
6910p-hez de magához a 10-es szériához nincs GPS és N-es wifi se. Az elsőben 100%-ban a másodikban pedig 95%-ban biztos vagyok.
-
Bobyjack
senior tag
válasz
Chaser #18546 üzenetére
A HDD-t ki lehet venni a dokkolóból fizikailag. Mi szétszedtük, hogy megnézzük pontosan milyen van benne. Allul 7-8 csavart kell leszedni és lejön a műanyag fedél, aztán 2-2 csavar tart egy konzolt ami alatt ott van a 160GB-os Seagate 7200-as winyó. Szabvány SATA csatlakozókkal.
-
Misi1979
őstag
válasz
pumukli23 #18560 üzenetére
Jah, enyémben van gps és csak úgy hajlandó működni, ha a kártyaolvasóban van sim kártya.. mobilnet-előfizu fogalmam sincs, hogy kell-e hozzá, nekem van.
Egyébként meg a gps-funkció szerintem nem egy nagy dolog, ha nem kell mobilnet, meg utólag be lehet költséghatékonyan építeni.
-
Misi1979
őstag
válasz
pumukli23 #18553 üzenetére
ha jól sejtem, ez egy MC8775 -ös sierra, abban meg asszem van gps. Viszont ehhez egy gps-enable firmware kell, azt meg csakúgy nem nagyon fogsz tudni felrakni rá, mert a hp biosa nézi, hogy milyen firmware van a wwan-modulon.
Persze javítsatok ki, ha tévednék.
Mod: az mc8775v-ben van gps is, továbbá az képes a hanghívásokat is kezelni.
-
-
pumukli23
senior tag
válasz
Misi1979 #18552 üzenetére
Egyelőre ennyit találtam a users manualban:
Verizon EVDO WWAN module 418860-001
Cingular HSPDA WWAN module 436638-001
Vodafone HSPDA WWAN module 435098-001
Még keresek valami pontosabb infót.Más: Egyébként az ati tényleg 256 megás? Hp-nál csak 128asat találtam, igaz azok X2300asok. (Vagy 128 a dedikált memória, és még 128 jön a hyper memory miatt?
)
-
Misi1979
őstag
válasz
pumukli23 #18551 üzenetére
Nem kamu, megfelelő wwan modul kell bele. Nemtom mivel szerelik a 6910p-t, amit én ebayen vettem wwan modult, az nagyon szépen látja a műholdakat. Ha leírod a tipust, megmondjuk
Persze külső program is kell hozzá, meg egy másik, ami értelmezni tudja az adatokat, google earth vagy pc-s igo.
-
pumukli23
senior tag
Valahol hallottam olyat, hogy ezzel a 3g/hspda okossággal lehet gps jelet fogni (6910p)? Ez tényleg így van, esetleg kell hozzá valami hekkelés, vagy kamu?
Köszi! -
Chaser
legenda
Mondjuk itt szintén azt írják, hogy n-es wifi van benne. Az érdekelne még a gyári vista milyen nyelvű, vagy lehet változtatni? Remélem nem ilyen görög, spanyol, olasz valami mint a bill
-
Chaser
legenda
válasz
qwertly #18547 üzenetére
Az nagyon jó, ennyire valszeg max órajelen is alul lehet feszelni. Ha van kedved kipróbálhatod rmclock-kal pl. Listában én is úgy láttam, hogy van n-es wifi a HSDPA-s verzióban, de egy hp szakértő innen azt mondta az elírás, a 6910p-ben nincs n-es wifi, ezért is kérdezlek téged hogy mi a pálya. Eszközkezelőben meg lehet nézni a típust, onnan már gugli megmondja. Nekem HSDPA-ra lehet nem is lesz szükségem és ha a wifi mégse n-es akkor lehet az olcsóbb verziót venném, már persze ha összejön.
-
Misi1979
őstag
Fura kérdés és kérlek ne nézzetek teljesen hülyének, de szerintetek mennyire bonyolult művelet lenne az Elitebookokban lévő billentyűzetet megvilágító led cseréje erősebbre és más színűre?
-
qwertly
addikt
válasz
Chaser #18546 üzenetére
Szia
A cpu fesz elégé ugrál de átlagba 0,935V fesz kap.Alapjáraton a gép nem hangos de amikor elindul akkor pörög a venti benne,később lenyugszik és halkan megy.Ha csak böngésző megy épen csak hallani a venti susogását.Amikor vettem akkor az eladó közölte,hogy csak a 3G modemet tartalmazó az amely N a wifije.Nem láttam a dokklólon,hogy a hdd könnyen kilehetne szedni. -
Chaser
legenda
válasz
qwertly #18542 üzenetére
Gondolom te is a T7700-as verziót vetted. Cpuz-vel less már rá, amikor nincs terhelve a gép, a csökkentett -valszeg 1200mhz- órajelhez mekkora feszt kap a cpu? Lehet mondtad már, de nem találom, mennyire halk/hangos maga a gép?
szerk: A hdd-t ki lehet venni a dokkolóból?
szerk2: Meg azt nézd már meg, a wifi ugyan n-es benne, vagy csak a/b/g?
-
Chaser
legenda
A notebookchecken néztem róla tesztet, én úgy látom 2 hangszórója van elől, középütt egy cardreader mellette pedig mind2 oldalon egy hangszóró. Tévednék?
Kép alapján mind2 oldalon van hangnyílás.
-
kisgyerek85
senior tag
válasz
kisgyerek85 #18528 üzenetére
Na közbe találtam egy pár szervizet.
-
rekid
addikt
válasz
kisgyerek85 #18526 üzenetére
gombot egyesevel tuti nem tudsz venni hacsaknem valami aproban talalsz rossz billt es arrol leszeded. egyebkent csak egeszben billentyuzet csere.
-
kisgyerek85
senior tag
Sziasztok!
Rokonomnak tavaly vásároltam egy [link] notebook-ot.
Nemrég történt egy kis baleset vele. Véletlenül a lámpa ráborult a billentyűzetre és megégett pár gomb, valamelyik olyannyira megolvadt//eldeformálódott, hogy nem lehet visszarakni sem. Hol érdeklődjek ilyen gombok után? Illetve így csak pár darabot lehet e külön kapni vagy meg kell venni az összeset?
Amúgy még garanciás.Köszönettel: Zoltán
-
Moonwolf
senior tag
Sziasztok!
Valakinek van ezzel a géppel tapasztalata, megérné ilyet venni?
Általános felhasunálásra, meg webszerkesztés, flashek készítése, bemutatók, net kis film, meg néha régebbi játékok.
Alkalmas lenne-e?A válaszokat előre is köszönöm!
-
qwertly
addikt
Sziasztok!
Bocsi,hogy csak most válaszolok de nem voltam a gépnél,a dokkolót még nem próbáltam ki csak a típus ismertetőben írták,hogy van benne merevlemez és ezért csodálkoztam,hogy az eladó srác meg közölte velem kérdésem nélkül nincsen benne merevlemez.De úgy-látszik mégis van.Még ma megnézzem,de mint írtam a bill cserét is akartam nézegete a papírokat és 28ezret mondott így marad a matrica.De azóta megnéztem a cég honlapján és már ott "csak" 21 ezer szerepelt úgy-látszik nagyon benézet valamit.Na de mindegy.
Találtam itthon egy elfekvő sim kártyát betettem így elméletileg működik a 3G is nekem nem melegedett egyáltalán,a wifije nagyon pöpec mert a dell noti ban levő broadcom chipes wifi kártyánál fényévekkel több és erősebb jelet lát.
Én kaptam 3 cd abból egy Rescue elvan törvea sorszáma 441002-B21 ez helyre állító lemez lenne?Mert ha az akkor gyakorlatilag használhatatlan a lemezek.Ezt lehet igényelni vagy letölteni a HB honlapjáról.És egy olyan furcsa dolgot vettem észre mintha csak egy hangszóró szólna vagy egy-van benne?Valaki lenne szíves meghallgatni a sajátján,mert még ha gond van akor a boltba tudok reklamálni.
-
Bobyjack
senior tag
válasz
qwertly #18488 üzenetére
Az eladók baromira nem voltak képben a dokkolóval kapcsolatban. Annyit tudtak róla, hogy dokkoló aztán kész. Felse tűnt nekik, hogy olyan nehéz mint egy tégla. Otthon bedugtam erre elkezd mocorogni a doboz. Szokásos winyó felpörgés hang és venti zúgás. Nagyon hangos szegényem. Szerencsére van benne szenzor és leáll ha nincs bent meleg és a winyó is kikapcsol ha nem használod.
-
Bobyjack
senior tag
válasz
Chaser #18506 üzenetére
Pont tegnap vettünk egyet a Mamut-ban lévő NBS-ban. Hát a dokkoló nagyon nagy meglepedés volt. 180W-os adapterrel és egy beépített 160Gb-os Seagate merevlemezzel adják. Éjszaka próbálkoztam a NAS beállításával, böngészőben a http://HPNAS/ oldallal lehet állítgatni, de amikor beálíítottam egy külső elérést lefagyott. Azóta nem érem el böngészőn keresztül. Valaki tudja hogy lehet egy HArd Resetet végrehajtani rajta?
Routeren keresztül látszódik mint egy 160GB-os eszköz, tudok is rá másolgatni meg mindenki látja az otthoni hálózatban, csak a beállítási felületet nem látom. Köszi!
-
Bobyjack
senior tag
Ezt a pechet. Tegnap megvettem az SSD-t. Rákerestem a HDD Caddy-re az ebay-en, meg is találtam az eladót, akitől ha jól emlékszem páran már vásároltatok, csak mostanra bekerült a worldwide shiping kivételei közé Kína és Magyarország.
-
qwertly
addikt
válasz
Chaser #18507 üzenetére
Szia
Eszt adják hozzá HPQ 3in1 NAS docking station -
kacsyx
aktív tag
válasz
koshmar #18508 üzenetére
"De gondolom, még abból az időből származik, amikor volt anyag a gépekben... mint anno a régi 123-as Mercikben."
Ne is mond, egy ilyen kocsival járunk haza az albiból, kegyetlen egy gépezet
Mintha egy jól megrakodott uszályon ülnénk, olyan érzésünk van néha. Viszont a motorja 1,2 millió kilométer után is gond nélkül megy
-
-
Chaser
legenda
Most látom a HSDPA nélküli verzióban elvileg csak a/b/G wifi van és a modemesben van n-es is?
szerk: a dokkoló típusát valaki meg tudja mondani?
-
Chaser
legenda
Van most az nbs-nél 6910p elég jó áron. Adnak hozzá pluszban egy 12 cellás akut meg egy dokkolót, amiben elvileg van egy 160GB-os hdd is. Ez a dokkoló csak adatmentésre való vagy vannak rajta ki/bemenetek is?
Nem ismerem igazán a gépet, x2300 vga van benne ami elég régi és valszeg melegedős is, de azért olyan sokat nem ehet. HSDPA nélküli modellt néztem, a modemes 10k-val drágább, ezt ha utólag akarom beszerezni mennyibe kerülne kb?
Láttam itt vettek páran, de 2009 körüli a gyártás, na most ha számla nélkül venném akkor gondolom a gyártástól számítana a gar service code alapján, jól gondolom? -
Ablakos
őstag
Mostanában vacakol a probook 4710s töltése. A hálózati töltő olyan halk pulzáló halk hangokat ad és nem indul el a töltés. Többször kell ki-be dugni a konnektorba, hogy elinduljon. Nem tudom eldönteni, hogy a töltő, vagy a géppel lehet-e gond. Van erre valamilyen teszt megoldás?
-
rekid
addikt
válasz
turancsics #18498 üzenetére
Azert azt ne feledd hogy az nx 6110 business gép, a 4520 meg már inkább consumer kategoria annak ellenere hogy fémes boritasa van...
Ird le mennyi penzed van és mik az igényeid. (Mondjuk acert tuti nem vennek. Legalabbis garikiterjesztes nelkül)
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- World of Tanks - MMO
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kuponkunyeráló
- PlayStation 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Viccrovat
- Bestbuy játékok
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Szuper áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 Touch /Ryzen 5 PRO 4650U/16GB/256 SSD/FHD/IPS
- Bontatlan Lenovo ThinkPad T14s Gen 4
- T14 Gen2 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 PRO 5650U 16GB 256GB magyar bill ujjlolv IR kam gar
- XPS 9500 15.6" 4K+ IPS érintő i7-10750H GTX 1650Ti 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- T14s Gen2i 14" FHD IPS i7-1185G7 32GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS i3-1215U 4.4Ghz 6mag 16GB 256GB Intel UHD Win11 Pro LTE Garancia
- iPhone 12 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3335, 94% Akkumulátor
- Akik a Fehéret szeretik! Itt a WHITE Setup! Akár kamatmentes rèszletre is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3351
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest