- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pumukli23
senior tag
válasz
SeniorTilla #16295 üzenetére
Nem kell nekem ilyen, csak nevettem egy jót mikor megláttam, hogy ilyen "dokkoló állvány" is létezik.
-
share
tag
válasz
SeniorTilla #16293 üzenetére
természetesen ezekre odafigyelek majd, nagyon szét kell bontani a gépet hozzá?
-
cellpeti
nagyúr
válasz
SeniorTilla #16294 üzenetére
caps lock működik, csak nem jelzi a led
-
-
-
-
pumukli23
senior tag
Dokkoló 600 forintért
-
cellpeti
nagyúr
üdv
itthon vagyok Celldömölkön és szólt édesapám, hogy a 6910p nem jelzi a caps lock-ot. Tényleg nem jelzi. Mi van ilyenkor? A QLB se oldja meg a problémát
Illetve némítani és hangot növelni/csökkenteni se lehet az érintősávon.
-
Z86
őstag
válasz
n_stolz #16282 üzenetére
Nincs mit.
Arról a vinyóról nincs személyes tapasztalatom, esetleg kérdezz rá a HDD-s topikban, minden esetre az 5400-as fordulatszám csendes működést, a 2 tányéros kialakítás pedig jó adatelérési időt sejtet. Szerintem korrekt választás.
Ha a vista elfutott rajta, akkor a win 7 is menni fog, az egyetlen kérdés a driveres támogatás.
Lehet, hogy magától talál hozzá megfelelőket a win update, de az sem kizárt, hogy a vistás driverekkel kell gépészkedni. -
Z86
őstag
-
share
tag
sziasztok!
tervezek venni egy dv6-3050eh-t / 3070eh-t, de eléggé kevés az a proci, egy fórumtárs tudná cserélni erősebbre, megoldható valahogy, hogy garanciás maradjon a noti? esetleg ha beviszem a gépet meg a procit szervízbe? -
n_stolz
tag
Hali!
HPQ nx6325 gépembe szeretnék nagyobb HDD-t tenni, az volna a kérdésem, hogy ez a típus mekkora méretig kezeli a merevlemezeket? 500GB-ost elbírja?
Köszi a választ!
Üdv -
koshmar
veterán
válasz
SeniorTilla #16273 üzenetére
Az elektronikus box már kiment a divatból..
Mindegy, ez a topik mindig is emberi színvonalú volt, és szerencsére még az is.Okos enged...
-
-
-
Sziasztok van egy Hp Compaq 6510b notim itt apróba vettem nem rég.
Az lenne a kérdés hogy mikor játszom rajta 6-7órát akkor 91fokos a proci(C2D T7300 2x2ghz/4mb) ez normális? Bár az atomos netbookom is tud ennyi fokot
Szétszedni még nem akartam lustaság miatt meg nem is olyan 1xű hogy lássam mennyire poros. -
Z86
őstag
válasz
gabe96 #16269 üzenetére
Az egyik telefon a másik tablet gép. Melyikre van inkább szükséged? Ezt csak Te tudhatod.
Mivel a tx1000 lényege a hordozhatósága, ezért a touchpad hibája egy elég komoly probléma.
Ő itt pl. hp szerviz főnök, tőle megkérdezheted mennyibe kerül egy ilyen alkatrész csere.
Nem egy mai gépről van szó, ezért win 7 drivert nem biztos hogy találsz hozzá, érdemes lenne rákeresni a hp weboldalán a terméktámogatásnál. -
gabe96
aktív tag
sziasztok!
szeretnék cserélni egy ZTE Blade-t egy HP Pavilon TX1000-re.Azt szeretném kérdezni ,hogy szerintetek megéri-e, ha nem jó benne a touchpad?
illetve ezt mennyiért/lehet-e javítani?
van-e hozzá win7 driver
előre is köszönöm! -
betelgeuse
csendes tag
Szia!
Köszi az infót. A laptopok processzorfoglalatával nem vagyok tisztában. A Proci S1-es foglalatú 90nm-es gyártású (638). Átnéztem ezt a listát amit linkeltél. Hát.. tényleg nem nagy a választék. Az újabbak lennének jók, de azok meg a foglalat miatt nem mennének.
Tényleg jobb lehetne egy komplett gépcsere, de azért tetszik még ez a noti, mert 1680x1050 a kijelzője felbontása és ilyet ebben az árkategóriában nem igen találok... -
koshmar
veterán
Ajjj, milyen komment-harc lesz itt...
-
dudi
senior tag
sziasztok!
az mitől lehet, hogy egy 6910p gépen (még garanciális) néha villódzik a kép? Olyan, mintha a háttér megvilágítással volna valami gond. Ezzel be lehet menni a szervízbe, hogy cseréljék?
köszi,
dudi -
klambi
addikt
válasz
SeniorTilla #16261 üzenetére
megtaláltam, azthittem legalább em@il-jük van, és szeretem a megerősítést 1 segghasználótól..ööfelhasználótól!
-
spyduck
nagyúr
válasz
SeniorTilla #16261 üzenetére
Pedig már egyszer elküldtem neki
-
törölt tag
Köszi mindenkinek az infót.
-
Z86
őstag
válasz
betelgeuse #16256 üzenetére
Azt hiszem pontosítani kéne, hogy milyen proci van a gépben. Kicsit utánanézve létezik AMD Turion X2 S1 foglalattal, és van AMD Turion X2 Ultra S1g2 (generation 2) tokozással.
Utóbbi kompatibilis az előzővel, fordítva viszont nem.
Minden esetre az általad leírtak az RM-70 típusra illenek, aminek S1g2 foglalata van, és ezek szerint abból a családból az a típus eszi a legkevesebbet.
Az újabb AMD procik S1g3 és S1g4 tokozással rendelkeznek, és ha az előző trend tartja magát, akkor nem működnek a régebbi foglalattal.
Itt van két 25 wattos S1g2 tokozású Sempron proci, de azok csak 1 magosak.
Legalábbis néhány perc keresgélés után én ezt találtam. -
pumukli23
senior tag
válasz
betelgeuse #16255 üzenetére
Csak egy magánvélemény: Szerintem lehet, hogy jobb beruházni egy új (esetleg nagyobb) akkura, mint processzort cserélni. Gondolom az üzemidő miatt érdekel, hogy mennyit fogyaszt.
AMD téren nem nagyon vagyok otthon, hogy mi menne bele, majd megmondják az okosok
Ha bárki tudja a választ: amd-nél nincs valami rendes leírás minden mobil processzorhoz, úgy, mint az intel oldalán? Valami ennél pontosabb.. -
klambi
addikt
válasz
SeniorTilla #16219 üzenetére
hp ügyfélszolgálat email, telefon? valaki tud valamit?
-
betelgeuse
csendes tag
illetve milyen processzorok jók ebbe? (nem vagyok tisztába laptopoknál hogyan van ez) Gondolom az új Athlon II-ket nem lehet ebbe beletenni...
-
betelgeuse
csendes tag
Sziasztok!
HP 6715b tip laptopom van Turion x2 2GHz-es procival megy ez 31W-os.
Ebbe a gépbe milyen alacsonyabb fogyasztású procit lehetne belerakni? -
ro_bert17
őstag
válasz
lowcallbus #16252 üzenetére
Elsődleges partícióból max. négyet lehet létrehozni egy merevelemezen. Kiterjeszettből többet is.
-
herendi
tag
válasz
lowcallbus #16252 üzenetére
DVD-rol telepitesz? Ha igen, akkor passzolom a kerdest.
Mondjuk van vmi korlatozas a particiok szamara (talan pont 4??), de hogy miert nem lehet particiot torolni, az rejtely!
-
lowcallbus
csendes tag
válasz
herendi #16251 üzenetére
Így van!
Pont itt kellene rákattintani, de pont itt nem enged semmi opciót. Arra kezdek gyanakodni, hogy a HP eltiltotta tőlem a recovery-t meg a HP tools nevű particiókat.
Hagyott nekem 600 gigát, de azt már nem bírom normálisan tovább osztani.Még a Hiren's BootCD-t is kipróbáltam, de semmi nem működött, mert mindenütt le volt tiltva s lemez további felosztása vagy a korábbi particiók törlése...
Mi a fenével lehet leradírozni a HP recoveryt? meg a HP tools nevű 200 megás elsődleges meghajtót, amik miatt nem lehet tovább osztani a merevlemezt?
-
herendi
tag
válasz
lowcallbus #16248 üzenetére
itt kellene a Custom (advanced) valasztani
-
herendi
tag
válasz
"A telepítő tényleg nem enged variálni. Minden szürke, kivéve a C formázása. Hiába megyek a bonyolultabb beállításokra."
Nem ertem! Gyari Win7 DVD-rol bootolsz?
-
Magnum_
nagyúr
válasz
hogy kéritek el a HP-től dvd-n???
-
lowcallbus
csendes tag
-
herendi
tag
válasz
lowcallbus #16245 üzenetére
A Win7 telepitovel tudsz particiot torolni, formazni, letrehozni, nem kell semmi trukk. A telepites elso harmadanal tudod modositani a particiokat: ket valasztasod lesz talan "standard" es "advanced" vagy mi ez magyarul. Utobbinal lesz modod varialni.
Egy 100 mega koruli boot particio kell a Win7-nek, a tobbit oszhatod kedved szerint, de vigyazz, mert a recovery particiot is torolheted.
-
pumukli23
senior tag
válasz
lowcallbus #16245 üzenetére
Én régen a partition magic-et használtam, azt hiszem van cd-s bootolható verziója is.
(Valaki biztos megcsinálta már pendrive-osra is.)
Xp alatt fut, és simán lehet dobálózni a partíciókkal, win7 alatt múltkor rinyált nekem, szóval nem foglalkoztam vele. Annyira nem volt fontos a particiók aránya, ezért a win7 saját megoldását használtam, asszem 50-50%ra sikerült felosztani.
(A kötet zsugorításával kell kezdened, utána a maradék területből pedig létre tudsz hozni saját partíciót - Sajátgép, jobb gomb, kezelés, lemezkezelés) -
lowcallbus
csendes tag
Hali!
A következő a gondom. Szeretném végre magamnak feltenni a saját win 7-et a gépre, (dv6) főleg azért, hogy particionálhassam, ugyanis elegem lett a HP 600 gigás meghajtójából, ami mellé még berakták a recoveryt, meg kétszer száz mega nemtomminek particiót.
A Win sehogysem engedte ezt tovább bontani, se a sajátjával, se más programmal.Gondoltam, majd akkor telepítés előtt! Hát így sem engedi. Csak nézem a 4 meghajtót, amiből leformázhatom a C-t. Kösz.
Közben, mivel a telepítőt elindítottam, a win emiatt már nem idnul be, de ez nem zavar, mert ugyanolyanra vissza lehet csinálni bármikor.
Az érdekelne, hogy valaki tud-e olyan cuccot, amit ha USB-re felmásolok, akkor arról bootolva el tudok indítani vmi particionáló progit.
Azt tudom, hogy lehet USB-ről bootolni, csak azt nem, mit tegyek a pendrive-ra, hogy leradírozhassam a merevlemezt, és szétosszam magamnak.Ha nincs más, jó lesz CD is, valahogy kiírom, de így nem akarom visszatenni a rendszert.
-
Importőr
csendes tag
Sziasztok!
HP 530 az üzenet tárgya. Akksiról egy percet sem megy (értsd. kihúzom a kábelt a gépből és azonnal leáll). Vettem használt, de eredeti HP akksit, azzal ugyanez a helyzet. Hasonló tapasztalat valakinek? Esetleg tud valaki segíteni abban, hogy leteszteljem az akksikat illetve az adaptert?
Köszi
és Üdv -
koshmar
veterán
Na, írjatok valamit!
-
koshmar
veterán
A zsanérja, amikor legelőször kinyitottam, iszonyat merev volt.
Azt hittem, hozom a nagy csőfogót...Most már bekopott, és sokkal finomabban jár.
-
n0_gAboR
őstag
válasz
#08054973 #16224 üzenetére
Haveromnak egy muanyag probookja van. A gep halk, megbizhato, rendben van. A billentyuzete hasonlo mint az elitebook-e, az is rendben van. Viszont a muanyag fedlap es csuklotamasz eleg gagyi hatasu.
Az altalad emlitett modell viszont elvileg szalcsiszolt alu fedelu, igy mar rendben van -
törölt tag
Sziasztok. Gondolkodom egy HP Probook 4720s vételén. Milyen tapasztalaitok vannak ezzel a notival. Megbízhatóak-e. Összeszerelés minősége milyen?Van-e valami seria hiba amire figyelnem kellene a vételkor? Köszi a választ.
-
zoli62
addikt
Mostanában a 6730s Vista Business-t futtató laptopon előfordult, hogy már alacsony töltöttség felett is figyelmeztetés nélkül kikapcsolt. Az akkumulátor állapota Hp teszt szerint jó. Mi a teendő?
-
n0_gAboR
őstag
válasz
SeniorTilla #16219 üzenetére
Nekem ingyen rendeltek gyari recovery DVD-ket, viszont ki nem kuldtek, be kellett mennem erte.
-
-
rybank
senior tag
válasz
SeniorTilla #16200 üzenetére
feltételezem a recovery partícióra gondolt.
-
klambi
addikt
válasz
SeniorTilla #16208 üzenetére
nekem boot-kor ha benyomom, vissza lehet állítani a rendszert, volt 1 külön recovery partíció..na de mind1
hol tudom megrendelni a hp-tól? -
Magnum_
nagyúr
válasz
SeniorTilla #16215 üzenetére
persze, nyilván
-
-
-
A_ScHuLcZ
addikt
ui: Fontolóra vettem a lapos cserét is, de nem látok olyat, amire azt mondom megérné ráfizetni, elég jól összerakott kis gép ez.
Bár amit furcsállok, hogy a fullhd képet kiküldve HDMI-n plazmatévére itt-ott akadozik, amikor komolyabb részletet kell megjelenítenie, ez normális? Nem folyamatosnak kellene lennie egy ilyen procival és ilyen VGA-val? (HD2600) Természetesen a háttérben nem fut semmi, és teljesítménycentrikuson próbáltam (win7). -
A_ScHuLcZ
addikt
Sziasztok!
Új akksit kell vennem a laposomhoz, nemrégiben volt 1 adapterhibám, azt kicseréltem ugyanilyen minőségi hp-ra, de sajnos hazavágta az akksit is, azóta 20-30 percet bír maximum, de van hogy csak 10-et. Nézelődtem akksi ügyben, nem olcsó, kérdésem az lenne hogy mit érdemes csinálnom, újat venni, vagy a meglévőt újracelláztatni (1 ismerősöm ajánlotta fel, vannak ilyen kapcsolatai, 14-15-ből meglenne kb). Ha pedig újat, akkor milyet érdemes, utángyártott rendes HP 4400MaH-sat, vagy vehetek 7200-ast is, mint pl ez? Utóbbitól félek, de nem lenne rossz az a 12 cella, ez új korában sem bírt többet másfél óránál (8510p)
-
-
koshmar
veterán
válasz
SeniorTilla #16205 üzenetére
Hát igen, az oroszokról, jobban mondva az országra kényszerített franya rendszerükről lehetne mesélni...
Mondjuk az infó tanárt speciel csak az orosz, mint nyelv érintette meg.
És ezt sikeresen integrálta a matekórákba is, például úgy, hogy az egész táblát teleírta oroszul...kezdve ott, hogy agyin, dva, tri, stb.Jéé, ez egy HP topik!!
-
-
-
koshmar
veterán
válasz
SeniorTilla #16199 üzenetére
Akkor valószínű, hogy félreértettem a bácsit,
Mondjuk nem csoda, mert a fele órát rendszeresen oroszul nyomta le...
-
rii
nagyúr
hello
hp dv7-es notebook nál hogy lehet belépni a bios-ba?
csak meg akarnám nézni, hogy a cd-rom bootolható-e
-
klambi
addikt
válasz
SeniorTilla #16200 üzenetére
külön partición volt 1 gyárilag belőtt ein, driverekkel mindennel, lefuttatam a biosban a visszaállítást és frankón minden be volt lőve rajta, na ilyen kell nekem!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged