Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Használt videókártya 30eft-ból? (Vega56)
- Newton harmadik törvénye
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambanő háza tája
- Mindent a StreamSharkról!
- Szólánc.
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
-
LOGOUT.hu
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dashes
őstag
-
Dashes
őstag
SPOON NSX-R (bal kormányos )
video
video1
GTChannel cikk -
Dashes
őstag
Honda Insight -Let It Shine
-
Dashes
őstag
málta:
-
Dashes
őstag
-
Dashes
őstag
-
Dashes
őstag
EXIDE Premium EA456 6gen civicbe belemegy? mai info szerint nem. egyéb alternatíva?
-
Dashes
őstag
6gen 1.5 280e, eddig eneos 10w40-t kapott(nem zabál), castrol 5w40hez mit szólna? vagy maradjon eneos?
-
Dashes
őstag
átlépnék read only-ból
'97 Honda Civic 1.5ILS EK3/D15Z6
-
Dashes
őstag
úgy látszik front van peace
civic 6g(3d) csomagtér tálcát/lapot cserélt valaki? ajánlott darab?
[ Szerkesztve ]
-
Dashes
őstag
The World’s Coolest Built-Not-Bought Honda Civic ('76, 650kg, 135LE)
[ Szerkesztve ]
-
Dashes
őstag
This 4 cyl 2.0L Honda CRX just set a new record pass of 227.644 mph over a 4 mile course at Speedweek in Bonneville Raceway. Driven by Aaron Hale!! #Honda #CRX #FastestHonda
Specs:
K20 2.0 Turbo By Garrett Turbocharger
Hondata KPro
Hondata Traction Control
link -
Dashes
őstag
Honda NSX - Chris Harris , de inkább a GT3.
-
Dashes
őstag
válasz z123456789 #42634 üzenetére
+1, bár kb. havonta 1*.
-
Dashes
őstag
-
Dashes
őstag
6gen civicre téli méret 185/60 (r14 lemez)? melyek ajánlottak?
-
Dashes
őstag
-
Dashes
őstag
válasz BlacKSouL #44324 üzenetére
szvsz felesleges elemezgetni, tény hogy nagyon elk*rták. ráadásul ami legjobban felb*sz... mást veszélyeztettek... , szerencsére a buszból "csak" a kórházig jutottak.
ahogy korábban leírták vannak erre lehetőségek, és azt is lehet úgy csinálni, hogy mást ne veszélyeztessünk.
a másik, hogy ebből megint elindult a japán vs német téma. -
Dashes
őstag
arénánál milyen a társaság péntekente? most néztem edzés után, hogy azért vannak páran és elég vegyesen. meddig marad a nép kb.?
-
Dashes
őstag
indulás hidegben
inkább a pár percesre szavazok én is, utána egyenletes 1500-2000 amíg fel nem melegszik.[ Szerkesztve ]
-
Dashes
őstag
válasz tboy93 #44622 üzenetére
"Ennek az a műszaki magyarázata, hogy a hengerfej ilyenkor nagyon hideg és amennyiben azonnal terhelni kezdjük a motort, akkor relatíve kis területeken intenzíven melegszik, az égéstereknél kezd viszonylag gyorsan melegedni, így hőfeszültségek keletkeznek benne. Ezért jobb, ha alapjáraton egy-két percet járatjuk, így a hengerfej nem mínusz 20 fokos, amikor elindulunk, van ideje elvezetni azt a kis termelődött hőt, megadni az egész alaphangulatát és egyenletesebb hőfokát."
az első "szabadon járatás" is hosszabb a dízelnél és későbbi menet közbeni járatás is hosszabb amíg eléri a normális hőfokot.
a hőfok visszajelző sem 100% pontos, én mindig hagyom még kicsit "tovább" melegedni, és akkor lehet kb. az üzemi hőfok. -
Dashes
őstag
nem régen vettem Hondash-t EK3-hoz, 92-01 gyártású OBD1 és OBD2A ECU-hoz jó, lista.
a már új slim version 46.5 euro volt szállítással, több esetén olcsóbb..
van hozzá ingyenes app , ami tud logolni is.időm még nem nagyon volt se szenzorokat meglesni, se log elemzéshez, se fogyasztás kalibráláshoz..
fejlesztő gyereknek majd lesz pár ötletem/kérésem, mint. pl. vtec odo mellé eco odo, meg több log és kijelzés opció vagy bármi egyéb szenzor.
pályán videóval valahogy így néz ki.
zolynet: láttam készülsz mta-ra, érdekelne aznap? sajáttal nem megyek, de hasonló használat melletti log érdekelne és egy kör(ott vagy valamerre) anyós ülésen cserébe, vti még mindig listán maradt mint első vagy második auto. bár eléggé lakás utáni történet lesz belőle...
Új hozzászólás Aktív témák
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest