Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mi történik egy netes csalás után?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Hiányzik a gamer érzés
-
LOGOUT.hu
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz >>>W!nman* #29994 üzenetére
Szia! Az 1.4 75 és 90 lovas verziója csontra ugyan az, csupán a 75 lovasban van egy folytás amit ha kiveszel az is 90 lovas lesz
Amit már te is írtál, a hátsó sárvédőív kivétel nélkül minden autón rohad, a kérdés az, hogyan volt javítva ha volt. Rétegvastagság mérő is jó dolog, de ha arra mész hogy ne legyen törve sehol akkor a büdös életben nem lesz autód. Ha törve volt de normálisan össze lett rakva és más baja nincs akkor vedd meg. Küszöböket, csomagteret a pótkeréknél is nézd meg.
Nagykipuf-éndzsölájsz kerülendő. Kérdezz rá mikor volt motor- illetve váltóolaj cserélve, illetve milyen olaj került bele. Nyelestengely csapágy huncutkodhat a váltóban, javítása nem 5 forint.
Mennyi a rá szánt keret? Én is kerestem nyáron, de 700 körül nem találtam normális 1.4-et
1. hirdetés:
- első lökős gatya, sárvédőív is kapott a meghúzásból ha jól látom
- hátsó lökős is gatya, kb mintha le lenne szakadva, illesztéseket nézd meg pff..
- sárvédőív rozsdás mind a két oldalonItt a karosszériára locsolni kell a pénzt azt tuti.
A második már sokkal jobbnak néz ki
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
- Külpolitika
- eBay-es kütyük kis pénzért
- CPU léghűtés kibeszélő
- Windows 11
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Máris túl az 1 millión
- Milyen notebookot vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Corsair T1 Race Gamer szék
- Elado vegyes IoT eszkozok (sensor,socket,smart speaker) Legrand/Google/Shelly/IKEA/Tuya
- LEDVANCE Panam asztali lámpa
- Xiaomi 4 Lite Electric Scooter (elektromos roller) // Újszerű // Hivatalos garancia 2025.06-ig
- Vendéglátóipari kávégépek, automata kávéfőzők, kávédarálók, stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest