Hirdetés

2024. május 21., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-13 09:39:52

LOGOUT.hu

A Topik fő témája a hazai bankok (kivéve az OTP):

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#4628) aizen92


aizen92
addikt

jelentem most lett elegem a cib-bankból.egészen szeptember végéig mindig is szerettem őket olcsók voltak nyitottak és jól tájékoztattak mindenről egészen IDÁIG.
1. barátnőmmel havonta le szoktuk csekkolni neten miket vonnak le. 800 azaz 800 forint számlavezetési díj...... emellé még az 1 forintos éves kártya díj. felhívom őket bla bla. de ha érkezik 50ezer forint feletti jövedelem a számlára akkor CSAK 300 forint. most megkérdeztem volna tőle legszívesebben hogy egy diákoknak szánt számlára ad1. hogy a fenébe jönne bármiféle jövedelem ad2. de még 50 ezer forint felett!
2. neki kellett utalni nővérének máltára X összeget. azt mondták a bankban otthonról intézze el mert az úgy olcsóbb netbankon keresztül. na most elárulom levontak 10 ezer forintot különböző deviza alapú tranzakcióó teljesítés díja gyanánt és még egyebeket. összes 10 ezer forintot. majd fogta magát és a pénzt meg nem utalta át lévén hogy -10 rugó miatt a kijelölt összeget már nem lehetett átutalni. de összesítve a 10-est leszedte és nem adták még vissza. ma megyek be "asztalt borogatni".
3. egy internetes melómból származó jövedelmemen meg csücsűlnek. a cég azt írja teljesítették a kifizetést de 3 napja nincs a számlámon ( 3 munkanap ). egy másik kollégának meg 1 nap alatt megjött. vicc kategória. nem először csinálják.

az 1-es történethez hozzátartozik hogy a cibezz megszűnik és hogy jan. 1-én változnak a szerződési feltételek ennek ellenére már most szeptembertől bevezették ezt a havi számlavezetési 800 forintos díjat. semmilyen tájékoztatást nem kaptam ezzel kapcsolatban. gondolkozok fogyasztóvédelmen de sok lenne a macera így inkább megszüntetem a számlám.

- kérdésem a kövi. Erste-nél találtam ezt a diák számlát. nincs kártyadíj, számlavezetés stb. mik a tapasztalatok erste-vel kapcsolatban? megéri oda átmenni?

másik hogy mi egy számlamegszüntetés menete? bemegyek azt mondom hogy jöttem megszüntetni ( telefonon csak hebegtek habogtak ) kell kötbért fizetni? 6 éve kötöttem a számlát.

"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.