Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaraDani
addikt
válasz AsakuraDave #58080 üzenetére
Játsz rankedet, low rankon jobb a helyzet mint casualban általában.
-
F-ECT$
titán
válasz AsakuraDave #58080 üzenetére
vagy egy olyannak aki nem egész nap ezt nyomja mert mondjuk van élete...
Aki időben kezdte, annak napi 20 perc, és kb mindene megvan.Dive ever, work never.
-
∂яσнυη
senior tag
válasz AsakuraDave #58110 üzenetére
Most őszintén. Te irigyled azokat akiknek annyi szabadideje van, hogy sokat tudnak játszani a játékkal? Felhívnám a figyelmed, hogy még mindig nem kötelező játszani.
"gold hero-t farmolo noliferekkel DE erről ennyit nem akarok itt senkit se megsérteni"
Nem akarsz, de mégis azt teszed, bár én nem rank 20-on vagyok és nem farmolok golden hero-t.
Már az előző hozzászólásod sem tetszett, ezért kérlek vegyél vissza és normálisan fórumozz. -
NyxNyxNyx
addikt
Próbálj arénázni, ott legalább egyenlő esélyekkel indulsz. Persze az elején nem fogsz jól kijönni belőle, de ha már stabilan tudsz 4+ win-t menni, nagyon jövedelmező. (nekem mostanában pont nem megy annyira, de nem vagyunk egyformák)
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
Sirandrish
legenda
Imádom az ilyet...aki jobb nálam az nolife-er
Nem, nem az csak időben kezdte.
Én 1-2 különleges akción kívül nem költöttem a játékra, csak és kizárólag a napi questeket toltam be már jó ideje, és most is csak annyit csinálok. Több mint egy évet ki is hagytam, és mégsem érzem magam hátrányba..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
thesound
addikt
válasz AsakuraDave #58209 üzenetére
nekem 30 legendes deck-em van, instant win csak szólok
Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán
-
EmptyParadox
senior tag
"residentsleeper justicar"
Ezzel a részével maximálisan egyet tudok érteni. 3 armor is bőven elég lett volna. Baromi izgalmas, mikor hányja magára a wari az armort, meg önmagával pasziánszozik az olcsó removaljaival.
Tank up! Fun and interactive... persze.
-
Kanczy
veterán
Te vagy az, aki nemrég kezdte a játékot, ugye?
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
alevan
őstag
válasz AsakuraDave #58309 üzenetére
Nekem Ragna átlag 5ből 3alkalommal a javamra lő. És 5ből 1 alkalommal nem számit merre lő, nyert a meccs. Ám ha Ragna miatt vesztel, valamit rosszul csinálsz.
"Ezért lovagol a pokolba a konzumer IT piac. A hülye igények... . Azt sem tudod, hogy mit akarsz de az jöjjon havonta frissités formájában."
-
micafighter
nagyúr
válasz AsakuraDave #58309 üzenetére
Ha ennyire zavar az RNG akkor ez nem a te játékod.
-
F-ECT$
titán
válasz AsakuraDave #58314 üzenetére
Jah kezdek rájönni , nem sok skill kell ide
Majd szólj akkor, ha rájöttél, hogy mégis.egymas utan nyertem easy mode a gameket
Rank 20?az enemy-nek 100olyan lapja van ami nekem még 20év grind mert én tuti hogy blizznek egy centet se adok
30 lapos egy deck. 2 év alatt minden megvan f2p esetén is, ha okosan csinálod.Dive ever, work never.
-
micafighter
nagyúr
válasz AsakuraDave #58325 üzenetére
HShez másfajta skill kell ennyi. Veszel egy kombo decket ott bizony gondolkodni kell általában. Ide nem kellenek olyan mechanikus skillek mint egyes komolyabb esport játékhoz. De ha összetettebb kell nézz bele egy MTGbe, az drágább de online kb ez a lebutított casual dolog működik ami a HS.
-
salaam
senior tag
Akkor menj faeriázni meg magicezni, ott csak annyi rng van, hogy random lapot húzol fel.
Aztán meg gyere vissza sírni, hogy az sem jó, mert a csúnya ellenfelek mind elvernek, biztosan azért, mert ők napi 85 órát ülnek a gép előtt és nincs életük--> jobbak a lapjaid. -
fogtunder
nagyúr
hát, ha kikapcsolt aggyal ilyen könnyedén nyered rank 5-6 környékén a meccseket, akkor javaslom a versenyzést, kis gyakorlással nagy karrier állhat előtted. az minden esetre látszik, hogy óriási tapasztalatod van a játékban, kb. annyi, mint nekem CS:GO-ban, ahol meg igazából csak becélzod az ellenfeledet és lelövöd, nem értem, mi ezen a skill, már 10 évesen is ezt csináltam Duke 3D-ben
[ Szerkesztve ]
I hate morning people. And mornings. And People.
-
Kanczy
veterán
válasz AsakuraDave #58345 üzenetére
Akkor is lesz olyan deck, amire neked nem lesz dustod, ne izgulj. Mindig lesz miért panaszkodnod, és ennek itt mind nagyon örülünk
[ Szerkesztve ]
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
tomazin
veterán
Meseld mar el, hogy mi koze van a lapkeszletnek ahhoz hogy valaki hol tart rankeden? Vagy te ugyanaz az ember vagy akit itt egyszer mar "megszeretett" a kozosseg a szuperokos hszei miatt?
Karadani: nagy gratula!
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
És jönne a többi "nobrainer" amire neked nem lenne dustod, és majd azokra panaszkodhatsz naphosszat.
Azt hiszem mindenki nevében mondhatom....alig várjuk...Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
JackeL
tag
válasz AsakuraDave #58367 üzenetére
Sajnos vagy nem sajnos meg kell, hogy cáfoljalak eme kijelentésedben, hogy manapság nehéz lenne eljutni legendig.
A shaman deck akár az aggro, akár a mid range nerf előtt simán legendig tudott repíteni, csak játszanod kellett, elég low dustos paklik voltak. -
micafighter
nagyúr
Nem a negatív véleménnyel van baj csak szimplán butaságokat írsz, ennyi.
-
fogtunder
nagyúr
nyilván szívesen hallgatja mindenki, aki évek óta rak nem kevés időt a játékba és ismeri is, hogy idejön a 84-ik salty kezdő és elkezdi osztani az észt, hogy ez mekkora noskill pay2win fos (de azért közben játszik vele). annyira izgi és egyedi a véleményed, annyira nem baromság és olyan jól leírja a játékot, kérlek mesélj még.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
Többen és többször bebizonyították már hogy basic lapokkal és/vagy nagyon olcsó deckekkel is el lehet jutni legend rankig. Szóval hajrá...ha akkora pro vagy akkor most is be tudod bizonyítani..
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
zsuha
aktív tag
Ja, ja mesélj még! (eating popcorn)
-
Sirandrish
legenda
válasz AsakuraDave #58376 üzenetére
Hát csinálj egy saját decket. Tier 1-2es netdeckel akarsz bizonyítani? Ejnye..
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
ígyvanferi
addikt
válasz AsakuraDave #58378 üzenetére
-
Cathfaern
nagyúr
válasz AsakuraDave #58376 üzenetére
Senki nem állított olyat, hogy kiválaszthatsz egy random classt és ahhoz lesz budget legend képes deck. Ugye Hearthstone azért nem úgy működik, mint a WoW, hogy kiválasztasz egy kasztot és akkor te azzal játszol mindig.
Egyébként ha picit hamarabb érzekel (legutóbbi nerf előtt), akkor volt legend képest Warrior deck amibe nem kellett egyik se amit felsoroltál[ Szerkesztve ]
Eladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/
-
Sirandrish
legenda
válasz AsakuraDave #58378 üzenetére
Nem...itt te vagy a pro aki alig kezdett el játszani de már megmondod hogy mi hogy merre, aztán mégsem boldogulsz.
Az hogy más T1es deckel megy az téged miért zavar? Probléma a "nobrain" , de más által megalkotott deck kell? Hát miért nem gondolkodsz, és találsz ki jobbat? Hisz ezt a játékot kikapcsolt aggyal is lehet játszani...Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Vasinger!
nagyúr
válasz AsakuraDave #58396 üzenetére
Amúgy ez az 1000 Gold miért olyan sok? 2 hét alatt simán ki lehet farmolni ha csak a napi questeket csinálod, aztán ha jól teljesítesz valószínűleg ki tudod nyerni belőle az értéket, bár ez csak feltételezés részletes reward híján.
[ Szerkesztve ]
-
netpeti98
addikt
Ez csak egy hétig tart mint a többi brawl, utána visszaáll a régi menetrend az ingyen pakkokkal.
[ Szerkesztve ]
-
F-ECT$
titán
Nehogy elolvasd a leírást mielőtt sírnál. 1 hétig tart csak.
Szerintem sokan beteszik az 1000g-t pl lehet én is ha 6-7 win körül kijön egálra a reward. Úgyis van most 10k-m. Pedig csak a napikat tolom le jórészt már hetek óta.
Dive ever, work never.
-
fogtunder
nagyúr
válasz AsakuraDave #58686 üzenetére
olvass vissza, egy oldalt se kell szerintem.
-
F-ECT$
titán
Akik nem olvassák el a szöveget, azok csak 3 hét múlva kapják meg.
Dive ever, work never.
-
rocket
nagyúr
Updateltek a hirt Blizz oldalan: "Gnomish Homing Chickens used to deliver card packs may take a few days to arrive"
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
F-ECT$
titán
-
Genji
őstag
válasz AsakuraDave #62196 üzenetére
Egyszer már nerfelték 5 mana volt.
a splinter in your mind had called the dark wanting it all to fall apart
-
ígyvanferi
addikt
válasz AsakuraDave #62196 üzenetére
Hú, de nem mondd hangosan, nehogy megtudják a többiek, hogy csak egy gadgetzant kell kijátszani és instant win gyakorlatilag bárki ellen.
-
whitezo88
nagyúr
válasz AsakuraDave #62290 üzenetére
hát, pont nekik is szól a játék...
-
whitezo88
nagyúr
válasz AsakuraDave #62292 üzenetére
Forsen épp most játszik rank7en Tarei -vel (golden celeb cardback). Na, még ő is azzal a deckel megy.
-
fogtunder
nagyúr
rég láttalak már, jó, hogy újra itt vagy!
-
DaveNo1
veterán
válasz AsakuraDave #62294 üzenetére
A bujtott rasszizmust tartalmazó megjegyzéseket mondjuk kerüld itt, tartogassad a haveri körödnek.
You are not prepared.
-
ígyvanferi
addikt
válasz AsakuraDave #62296 üzenetére
Ha nem write only módban lennél pontosan tudnád, hogy sokan sokféleképpen szoktak negatív kommentet megfogalmazni a játékkal kapcsolatban. Na most amit te csinálsz, az csak egy frusztrált tizenéves fröcsögése, semmi több.
-
F-ECT$
titán
-
ígyvanferi
addikt
válasz AsakuraDave #62303 üzenetére
Na persze.
Én meg erre nyitok egy Kazakust. Megyek is reno akármizni. Hajrá 50K dustos pakli!
[ Szerkesztve ]
-
fogtunder
nagyúr
válasz AsakuraDave #62296 üzenetére
az a legnagyobb baj, hogy továbbra sem fogod fel, hogy nem a véleménnyel van baj, hanem azzal az iszonyatosan alpári stílussal, amiben "megfogalmazod". nekem is megvan a magam véleménye a játékról, de miután kipróbáltam már pár alternatívát, mindig itt kötök ki, úgyhogy megbékéltem vele, hogy ez egy ilyen kapcsolat. nem mindig tetszik, amit csinálnak a fejlesztők, de képes vagyok meglátni a jó dolgokat is, amik történnek benne.
viszont ha annyira nem élvezed a játékot, hogy csak ilyen stílusban fröcsögni tudsz róla, akkor miért játszod?
-
itldj
aktív tag
-
F-ECT$
titán
válasz AsakuraDave #62308 üzenetére
Senki sem mondta, hogy jó, nem is védjük.
Dive ever, work never.
-
sagem
addikt
válasz AsakuraDave #62308 üzenetére
Mondj pls egy jobb online kártyás gamet. Igen, tudom, hogy vannak, kipróbáltam mindent, egyik sem tetszett, neked melyik az etalon, van jobb?
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
salaam
senior tag
-
Mister_X
nagyúr
válasz AsakuraDave #62343 üzenetére
Köszönjük.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
micafighter
nagyúr
válasz AsakuraDave #62550 üzenetére
, inkeeper lementi a kollekciód netre, és meg tudod osztani másokkal
Ami még szintén szuper hogyha lemented igy a kollekciód netre, hearthpwn a kollekciód alapján mutat neked deckeket, látod hogy adott deckhez ha craftolnod kell vmit összesen mennyi dust lenne, egyből irja.
[ Szerkesztve ]
-
fogtunder
nagyúr
válasz AsakuraDave #62556 üzenetére
forbidden ancient, sword of justice, mindgames (bár heroic adventure paklikban néha bent van), unlicensed apothecary, echoing ooze.
ha nem akarsz wildozni, akkor mysterious challenger, shade of naxxramas, a naxx legendek.
ha nagyon kell a dust, akkor spellbender (még sose láttam constucted pakliban, de simán lehet, hogy valamikor játszani fogják), vilefin inquisitor (lehet lesz még olyan murloc pala, ami játszani fogja, de nem valószínű), hammer of twilight, Illidan, scaled nightmare, Rend.
én a common rare cuccokból nem dustolnék, annyit nem érnek, elég sok beáldozható lap van a többiből is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs