Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Szólánc.
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- bitpork: Nagy dilema
Aktív témák
-
vzsolo2225
tag
válasz
Frequence #36578 üzenetére
Nem is mondtam én, hogy pusztán a fehérjeturmix fogyasztástól fejlődne érezhetően valaki. Ugyanis tudom, hogy a fehérje nagy részét normál kajákkal kell bevinni, de én eddig abban a hitben éltem, hogy azért éri meg kiperkálni ezeknek a cuccoknak az elég borsos árát, mert a normál kaja mellett a magasabb BV-jű, és rövidebb felszívódási idejű plusz fehérjebevitel érezhető fejlődésnövekedést okoz. De ha ez nem így van, és még a márkás fehérjék sem generálnak annyi plusz növekedést, hogy azt érezni lehessen egy gagyi, kvázi placebóval összevetve, akkor meg pláne nem veszem meg, sőt mást sem. Egy gonddal kevesebb.
Köszi mindent! -
vzsolo2225
tag
válasz
Frequence #36569 üzenetére
Az a baj, hogy a közelben csak ez érhető el, ezért nem tudok válogatni. Persze lehet rendelni is minőségibbet, de annyit nem költenék rá addig, amíg még az sem biztos, hogy egyáltalán érezhető javulást jelentene számomra plusz fehérje ilyen módon történő bejuttatása.
Nem a fehérjetartalmára lettem volna kíváncsi, mivel azt kb. csak azok tudják akik gyártják, hanem arra, hogy akik használták, azok milyen fejlődésbeli különbséget tapasztaltak más, márkásabb fehérjékkel összevetve.
De ha nincs ilyen tapasztalat, mert pl. annyira oldhatatlan, hogy egy adagot sem lehet belőle elfogyasztani (ilyen fost forgalomba lehetne hozni?), akkor persze nem veszem meg. -
runner 125
nagyúr
-
-
Eagle16
addikt
válasz
Frequence #15414 üzenetére
Jaja, olyankor általában én is eszek, csak néha kicsit elcsúszok időben. Olyankor még a buszon is alig vannak, kiürül minden. A Thököly úti terembe járok amúgy, azon kívül, hogy állandóan a rádió megy teljesen elégedett vagyok vele.
De most képzeljétek el, elkezdek guggolni elképesztő 70kg-os súllyal, erre teljes hangerőn az arcodba ordít egy ilyen
-
dragonfx
veterán
válasz
Frequence #13529 üzenetére
hhuuu d ejól néz ki ennek örömére betoloma rántotámat.
mér van az mindenem fejlődik csak a bicepszem nem.
főlega szárazizom ami igazán enm angyobbodik rajta.
szinte minenhol elmondhatom top formába vagyok.bicoba is.de nagyobb kéne.
mit tegyek???lassan az alkarom utoléri a felső kar vastagságot..nem akarok popey lenni.
-
Woodslave
félisten
válasz
Frequence #9259 üzenetére
próbaképp vegyél zacskós kiszereléseket. A scitecnek van jópár - nekem pl a hotblood annyira nem de az attak bejött. Az NO fokozó nem más mint egy "élményfokozó" jobban durransz, jobban érzed az edzést azt ennyi.
Azt meg hogy a "vérbőség miatt jobban beépíted a tápanyagokat az izomba" meg hidd el ha akarod
Aktív témák
- eFootball
- Hardver vagy nem hardver, az itt a kérdés
- Hobby elektronika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Parkside szerszám kibeszélő
- Építő/felújító topik
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Elfelejtettem a film címét
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Slot1 Processzor
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- HP ProBook 430 G6, 13,3" FHD IPS, I5-8265U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év g
- HP ProBook 440 G7, 14" HD, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év garanc
- EliteBook 840 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés ACER PREDATOR HELIOS 18
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest