Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Guild Wars 2 (GW2)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:46:24

LOGOUT.hu

A Guild Wars 2 egy MMORPG típusú játék, amely ráadásul havidíjmentes.
Történetileg a Guild Wars első részét folytatja, de itt most az 5 fajnak együtt kell harcolnia, a sárkányok legyőzésének érdekében.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#7038) Louro válasza batai15 (#7037) üzenetére


Louro
őstag

Azért teszel fel nehéz kérdéseket, mert max útmutatást kaphatsz és nem biztos, hogy feküdne neked az, amit mondunk. Én nem vagyok egy front vonalban küzdő, de lehet te az van.

WvW-n én eddig azt tapasztaltam, hogy életbenmaradás olyan, mint a lottó. Ha nem vagy te a célpont és nem vagy bent a sűrűjében, akkor túléled, különben a tömeg bedarál. 5-6 aoe és pár condi és lehet akármekkora az életed, megfekszi a gyomrod. De ha thougnessre és vitality-re gyúrsz. akkor meg egyet se fogsz leütni. Én azon az állásponton vagyok, hogy WvW-re csak power, crit és crit dmg. Tankoljanak a melee-k. Warriorként is szélén darálnék és próbálnék lassan előrehaladni. Tömegbe rohanni nem érdemes. Azt is ki lehetne próbálni, hogy Berseker és vitality-s, thougness-es sigil-ekkel. Úgy látom, hogy pár champion run és van pénz. Én a tárhellyel szenvedek. Ezért nincs mindenféle set-em.

Mess with the best / Die like the rest

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Guild Wars 2 (GW2)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.