Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Guild Wars 2 (GW2)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:46:24

LOGOUT.hu

A Guild Wars 2 egy MMORPG típusú játék, amely ráadásul havidíjmentes.
Történetileg a Guild Wars első részét folytatja, de itt most az 5 fajnak együtt kell harcolnia, a sárkányok legyőzésének érdekében.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#6501) donki válasza duvi (#6500) üzenetére


donki
aktív tag

Olvasgattam a neten build-elet, hogy legyen támpontom, mit kéne fejleszteni. Sokan sokfélét mondanak.
De azért a többség a power-t tartja jónak. Lehet, hogy a power jobban skálázódik, jobban hozzáadódik a sebzéshez és magasabb szinten jobb? Az én szintemen (lvl 30 körül) a fire condition-nak, amit a trap és amit a torch 4-5 nyújt, majdnem 1000 sebzése van, amit 2-3 másodperc alatt ad le.
Ehhez jön hozzá, hogy ez ráadásul combo field, amit az axe és shortbow megtámogat finisher-ekkel, és így minden ellenfél folyamatosan lángol és sebződik.
Igazából én azért kérdeztem a power build-et, mert vérszemet kaptam, hogy ha az ennél is többet sebez, akkor ide vele! De én úgy találtam, hogy kevesebbet. De lehet, hogy van valami okosság ott is, amire nem jöttem még rá.

(#6502) FehérHolló válasza duvi (#6498) üzenetére


FehérHolló
veterán

Nem teljesen értem, hogy miért nem az 5 többszöröseit pakolod a traitekre, amikor simán megtehetnéd. :)

Skynet is real. It's called Google.

(#6503) duvi válasza FehérHolló (#6502) üzenetére


duvi
nagyúr

Szándékosan húzom kiegyensúlyozottan a dps/crit/hp triót. Ne legyen gond ha ütnek, akkor se és legyen mellette megfelelő dps és crit is. Ezt csak saját kútfőből vettem, tehát egyáltalán nem biztos, hogy ez jó taktika :N

(#6504) Chabe89


Chabe89
addikt

:DDD

(#6505) Louro válasza Chabe89 (#6504) üzenetére


Louro
őstag

Öööö, ez nekem sokat nem mond és nem is nagyítható....

Nekem ma és korábban Sanyibá nevű játékos baromi sokat segített a Piken. Asc. Catacombs-ba is levitt, de még látom, hogy nagyon messze vagyok a dungeon-öktől. Már 43 vagyok, de gear-em gyengének érzem. Eddig sceptereztem, de most visszatértem a dagger-re. Mintha gyorsabb lenne.

Mess with the best / Die like the rest

(#6506) FehérHolló válasza Louro (#6505) üzenetére


FehérHolló
veterán

jobbklikk - kép megjelenítése elég sokat tud segíteni a nagyíthatóságon. ;)

Skynet is real. It's called Google.

(#6507) Corpuscle válasza Chabe89 (#6504) üzenetére


Corpuscle
őstag

Minden Guildnek megvan a maga sajátossága... :DDD Javaslom toborzás felhasználására a fotót, már csak valami képaláírás hiányzik. :DDD

(#6508) aizen92


aizen92
addikt

valamire trading postban nyomtam egy costum offert. a pénz levette ugye. de hol tudom én visszavenni/kérni a pénzt ha pl. meggondoltam magam? sehol nem találok ilyen opciót.

megvan. my transaction és ott felül kiválasztam h im buying.

[ Szerkesztve ]

"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."

(#6509) aizen92


aizen92
addikt

ha jól látom nincs power thougnes condition dmg. staff ? :S

"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."

(#6510) Sousuke90 válasza aizen92 (#6509) üzenetére


Sousuke90
aktív tag

Jól, de a Carrion közel áll hozzá.

(#6511) ProEvoFan válasza Louro (#6505) üzenetére


ProEvoFan
nagyúr

Dungeonokat igazából 80lvl-re találták ki.80as szintű gear-el és fegyverekkel sokkal könnyebb végigmenni rajtuk.

(#6512) nosferatue válasza ProEvoFan (#6511) üzenetére


nosferatue
tag

A story mode még simán belefér. ;)

I just curse the sun so I can howl at the moon

(#6513) Louro


Louro
őstag

Nekróval condi-ra mikortól érdemes menni? 60-tól?

Fejlődéshez eddig dagger-dagger vagy scepter-dagger párossal mentem. (Power-prec 20-16 build) Tegnap sikerült bejutnom "Vizura" és kb. fél óra múlva rosszul is lettem - nem a játék miatt - és ki kellett lépnem. Ott a jelenlegi build nem igazán jó.

Fejlődésre ez a legjobb vagy már van értelme condira átcsoportosítanom a dolgokat? Jelenleg a veteran-ok se okoznak nagy kihívást. A Lich form is megvan, de a flesh golem kevesen "zongorázást" igényel.

Mess with the best / Die like the rest

(#6514) aizen92


aizen92
addikt

nem tudtok esetleg valamilyen droidos ( akár ios ) alkalmazásról ahol mapok között lehet böngészni? ( amúgy béta alatt nagyon nyomatták hogy készül egy hivatalos alkalmazás abból természetesen nem lett semmi..... valami olyasmi rémlett hogy trading post mobilról de mind1 nem is lényeg már )

"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."

(#6515) Louro válasza aizen92 (#6514) üzenetére


Louro
őstag

Droidra nekem a GW2 Crafting DB van fent. Ott szoktam meglesni, hogy 5 szintenként mire számíthatok. Mihez mi kell....

Map
Crafting

GW2-re a találatok droidra

Mess with the best / Die like the rest

(#6516) donki válasza Louro (#6513) üzenetére


donki
aktív tag

Amikor azt mondják, hogy power-precision build, akkor az azt jelenti, hogy a ruha, fegyver, trinket tárgyakon power, precision legyen.
A traiteket nem eszerint kell válogatni, hogy milyen alaptulajdonságot növelnek, hanem aszerint, hogy milyen plusz képességet biztosítanak. Például a gyakran használt képességek még többet sebezzenek, kisebb cooldown-juk legyen, vagy mást is csináljanak (például amikor blindelsz, chill-t is rakj az ellenfélre (ez zerg harcban jó dolog.)), illetve védettségedet növeljék.
Az se mindegy, hogy milyen fegyvert használsz.
A scepter tipikusan condi fegyver (az offhand dagger-rel), akkor fejti ki eredményesen a hatását, ha a jó sok conditionod van.
Az axe meg a main hand dagger pedig power fegyverek, jó sok power-rel fejtik ki eredményesen a hatásukat.

Ha megadod a tiszteletet a társaidnak azzal, hogy trading post-ról veszel normális ruhát, fegyvert, ékszert (5 szintenként) és a trait-eket is ésszel osztod szét, ahogy a fegyvereket is annak ismeretében választasz, hogy melyik mire jó, akkor 35-ös szinttől hatékonyan és eredményesen tudod az ascalonian catacomb-ot farmolni.
Ha ezt nem teszed meg, akkor inkább csak kolonc vagy a többiek nyakán.

Ami a condition build-et illeti, scepter+dagger/staff fegyverekkel, megfelelő skill-ekkel (corruption skillek mint pl blood is power, epidemic), megfelelő traitekkel (Master of Corruption) szerintem alacsony szinten is jó.
Fontos, az olyan skill sorrend kialakítása, ami maximalizálja a felrakott bleed-ek számát.

Ugyanakkor nem lehet elmenni a hátránya mellett.
Ha necroként felraksz 13 bleedet, és egy másik is felrak 13-at, akkor egy bleed törlődik, mivel ebből 25 stack a maximum. Ha mondjuk van valami szuper rotációd, meg plusz duration rúna+kaja és felraksz teszem azt 20 bleed-et, akkor ott még egy kondisnak helye nincs, mert a fele sebzésedet letörli.
Sok class-nak minor trait az, hogy critical hit bleeding condit rak a target-re. Ha nagy tömeg csapkod egy szörnyet, akkor akaratlanul is folyamatosan felülírják a szuper-giga sebzésű kondijaidat a maguk kis mikroszkópikus kondijával, hogy aztán te ne sebezz semmit se.
Ezért aztán minél több embert látsz magad körül, annál biztosabb, hogy power build-et szeretnél használni.

[ Szerkesztve ]

(#6517) ProEvoFan válasza nosferatue (#6512) üzenetére


ProEvoFan
nagyúr

Akkor is csak szenvedés, de természetesen klánon belül meg lehet oldani. Amúgy mi Ta-up, SE p1, AC p3 és COF p1.2. út végére, tehát az utolsó bossra szoktunk bevinni kiskarit. Fixen növekszik az xp "csíkod" 70%-a. Pár perc alatt rengeteg xp-t kapsz.

(#6518) Louro válasza donki (#6516) üzenetére


Louro
őstag

Először is, abszolút nem tiszteletlenségből fejlődök magamtól. Szeretnék minél hamarabb hatékony lenni és mivel menet közben jönnek az alapanyagok, akkor nem látom értelmét venni. Persze, ahol már 3.-4. altról van szó, ott biztos inkább megveszik az alapanyagot, hogy legyen fullos szakmája.

Ahogy fentebb írtam, hatékony tagja akarok lenni a guildnek, hogy a nagyobb eseményen legyen értelme engem is hívni. Ha a condikkal ennyi a nyűg, akkor vagy kis csoporthoz kell csapódnom vagy más felé kellene néznem.

Egyelőre úgy érzem ,hogy első karakterrel, 46-os szinten még nem vagyok annyira ügyes, hogy tudjak magam mellett érvelni. Ezért figyelek, olvasok és kérek segítséget több helyről is.
A power-es nekróval egyelőre úgy látom, hogy azért van baj, mert kevés az armor, vita és toughness. Ha meg arra is kell pont, akkor máshonnan kell elvenni, hogy jobbak legyenek a túlélések. De még messze, hogy próbálgassam a kasztot. Egyelőre PvE tartalom van központban és ott bőven elég a power+prec.

Mess with the best / Die like the rest

(#6519) FehérHolló válasza aizen92 (#6514) üzenetére


FehérHolló
veterán

Van egy olyan alkalmazás, hogy melyik mapon épp melyik event aktív.
Azt hiszem, gw2stuff-ról tölthető le.

Louro: Necroval a scepter+dagger a condition és az axe+focus a condition+cirtical build alapja. Én az előbbit ajánlom szintezéshez, utóbbit boss öléshez.
Én egy condition+minion builddel játszom. Maxra húzva a conditionös és a minion-ös trait ág, minion robbanás (méreg) és jagged horror idézés fontos. A maradék traitet pedig a power-esre osztottam ki. Carrion armour. Túlélőképes és elég erős dot.

[ Szerkesztve ]

Skynet is real. It's called Google.

(#6520) Louro válasza FehérHolló (#6519) üzenetére


Louro
őstag

Köszi az infót.

Mess with the best / Die like the rest

(#6521) Louro


Louro
őstag

Már 57-es a kis nekró és részint dagger/dagger, részint pedig scepter/dagger párossal tolom. Staff csak nagy ritkán, amikor kergetnének, az 5. skill, a fear jól tud jönni :)

Volt, hogy 5 szinttel magasabbat ütöttem és ment is simán. A Blood is Power és az Epidemic nagyon jó páros, de két helyet elfoglal és nagyon rövid ideig van a might, így inkább well of corr, power signet, speed signet, és van egy, amit váltogatok.

Néha jó, ha tömeget látok, mert akkor a group eventek jobban mennek, de tetszik a világ. Van még mit felfedezni benne. Jó lenne, ha nem csak a karakter lenne lehúzva az adott szintre, hanem mondjuk, ha 80-as karakter megy kishelyre, akkor az ellenfeleket is felhúzná 80-ra. Az combos lenne :)

Szakmákkal meg feladtam a tökölést. Pénzhiány van.....mivel megfekszek néha és a javítás már 2-4 silver és veszem az újabbnál újabb cuccokat, így hamar elfogyok. Tailornál a cotton scrap szivat. Pedig, amit csak tudok kibányászok, kifágok, felszedek......

Mess with the best / Die like the rest

(#6522) DeltaPower válasza Louro (#6521) üzenetére


DeltaPower
őstag

Én úgy szoktam, hogy ami cuccból salvage-vel eshet a szakmámhoz való anyag, azt szétszedem, a többit minőségtől függően eladom vendornak illetve a zöld vagy jobb cuccokat trading houseban. Így pénzzel nem szokott gondom lenni :)

Valahogy sose jutottam még 5 szinttel magasabb ellenfél közelébe pedig már 64-es az elementalistom, de mire az aktuális területet 100%-ra pörgetem, régen túllépem szintben a következő területet is.
Azonos szintű championt meg tudod csapni? Nekem általában nem megy egyedül, akkorát csap a champion hogy simán bedarálja az earth elementalt mire fél hp-ra viszem, onnantól pedig esélyem sincs, egy ütés/lövés fél-háromnegyed hpmat leszedi.

"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser

(#6523) Louro válasza DeltaPower (#6522) üzenetére


Louro
őstag

Champion =?= Veterán

Ha igen, akkor az azonos szintűek simán mennek. 2-3 szinttel nagyobbak is még, de a 4-5 már húzós.

Trading house-ban van keresletje a zöldeknek, kékeknek? Szinte hihetetlen. Szinte mindenből több ezer van bent, így nem érzem, hogy annyira megtérülne. Lehet csak túl pesszimista vagyok. MEg én azokat is sokszor szétkapom a fine salvage kittel. Lehet ezért is nincs pénzem :) CSak a szürke selejtekből és eventekből van bevételem.

Mess with the best / Die like the rest

(#6524) fuwiradis válasza DeltaPower (#6522) üzenetére


fuwiradis
tag

milyen ele buildet akarsz összehozni? én power + prec-re hajtok (traitnél arcana + power van kimaxolva) és championt egyedül lenyomnom esélytelen. :) habár volt már pár champion, amit levertem teljesen egyedül, de azokat ki lehetett mozogni. ha pl. egy távolságival támadó champion van, az nem fog menni.

Evvan', lehet pvp-ben jobb ez build. majd elválik, legfeljebb csinálok majd egy idő után mást. :)

Egyébként a szintezéssel én is teljesen hasonlóan voltam. Mire kimaxoltam az aktuális zónát (amúgy is szeretnék 100% world completiont), addig már messze túlnőttem az adott területen, lassan meg már a rákövetkezőn is :D

[ Szerkesztve ]

(#6525) DeltaPower válasza Louro (#6523) üzenetére


DeltaPower
őstag

Champion az, amelyiknek ilyen bikafej van a neve mellett, de a nevében is ki van írva. Baromi nagyot üt, rengeteg az élete és általában cc rezisztens. A veteran az 2 fokozattal gyengébb ezeknél, közte még ott van az elite is. Veteranokkal nincs gond, azon ellen leidézem az earth elementalt és simán fekszik.

Tradingben megveszik a kék-zöldet is, változó áron, de 40-50 coppert általában lehet rajta keresni darabonként a vendor árhoz képest. Amit nagyon olcsón vennének, azt szét lehet salvagelni :D Craft itemekkel lehet még jól kereskedni, kifarmolod az alapanyagot, lefinomítod és mehet tradingbe, tegnapelőtt adtam el artificer component-eket darabonként 2 silverért :)

fuwiradis: scepter-dagger, power-precision, 30 fire, 10 water, 15 arcana van jelenleg, a vége szerintem 30 fire, 10 air, 10 water, 20 arcana lesz. Ilyesmi [link] (tényleg ebben a kalkulátorban nem lehet átállítani a szintet? :U )

Ti melyik worldön vagytok amúgy? Én whiteside-on.

"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser

(#6526) Louro válasza DeltaPower (#6525) üzenetére


Louro
őstag

Szia

Én még friss hús vagyok viszonylag. Néha sokat játszok, néha 4-5 napig rá se nézek.
Itt többen a Pikent és a Desot írták, hogy ott van a legnagyobb hungarista forgalom. Ne kérdezd miért, a Pikent választottam anno.

Champion-t max akkor ütök meg, ha tömeg van ott. Első találkozásnál kb. 3x nekimentem, mire megtanultam, hogy két ütés után fekszek. Veterant is az elején alíg bírtam verni, bár akkor még szürkében toltam és nem volt sok skillem, de most már nevetve lemegy. Bár javarészt kékben tolom.
A trading javaslatokat meg köszönöm. Lehet többet fogok portálozni Black Citadel és az aktuális helyem között, ha ennyire megéri :)

Mess with the best / Die like the rest

(#6527) DeltaPower válasza Louro (#6526) üzenetére


DeltaPower
őstag

Épp ez a jó benne, hogy nem kell portálozni se :D Bárhol vagy a világban, eladni tudsz a tradingen, csak a megkeresett pénz átvételéhez kell meglátogatnod egy trading company-s npct.

[ Szerkesztve ]

"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser

(#6528) Louro válasza DeltaPower (#6527) üzenetére


Louro
őstag

Oh, hát akkor beindul a biznyicc. Eddig szétkaptam a zöld és kék, néha még a szürke cuccokat is, de mostanában már inkább eladogattam.

Magamból indulok ki, hogy amit én nem vennék meg, azt más se. Mondjuk vita+toughness nem igazán fontos a fejlődéshez. Oda dps kell. Szinte minden kasztnál azt látom, hogy fejlődéshez power+prec. Fura, de még az elementalistnak is ezt ajánlották.

Úgy érzem, hogy a melee kasztok itt is kicsit erősebbek. Tegnap játszottam kb. fél órát és 58-on átmentem 60as helyre és egy guardian-tól csak azt láttam, hogy legugolt és pörgött. Elég egy síkúnak tűnik a guard.

Mess with the best / Die like the rest

(#6529) DeltaPower válasza Louro (#6528) üzenetére


DeltaPower
őstag

Simán megveszik az amúgy használhatatlan itemeket is, pl daily salvage achihoz azok is jók.
Dagger-dagger elementalist állítólag jó condition builddel is, én még nem próbáltam. A scepter-dagger és a staff amiket én használok, a leírások alapján power-prec-el jók.

"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser

(#6530) fuwiradis


fuwiradis
tag

Én Desolation-ön vagyok. :)

Ami a tradinget illeti, részemről az olyan cuccokat, amiket csak 2-3 ezüstért tudnék eladni, azt már szedem is szét, jön belőle essence of luck, az meg hosszabb távon szerintem jobban megéri a + magic find miatt, miatt, mint a 2-3 ezüstös vackok eladogatása. Arról nem is beszélve, hogy ahogy tájékozódtam ha az ember a legjobb cuccokra hajt, az simán több száz aranyat fog felemészteni. Akkor miről beszélünk, akár néhányszor tíz aranyt kóstáló tételeknél? :D

Pénzt meg egyébként egészen szépen lehet keresni egy kis gyűjtögetéssel is. Az ember belebotlik 2-3 iron ore-ba, aztán simán összejön kb. 20 ezüst, mert darabját közel 2 ezüstért lehet eladogatni.

(#6531) DeltaPower


DeltaPower
őstag

Sikerült tegnap elérni a 80-at, innentől merre tovább? Mit szokás csinálni egy friss 80-as karakterrel? :)
Elsőnek a két szakmát akarom kimaxolni, de az nem fog túl sokáig tartani...

"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser

(#6532) Lmh válasza DeltaPower (#6531) üzenetére


Lmh
őstag

Menj dungeonozni, wvw-re, world bossokat es sarkanyt olni, Orra templomokat elfoglalni, spvp-ni, világot kimaxolni, minigamezni. Ilyesmi.

Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor

(#6533) CactuS válasza DeltaPower (#6531) üzenetére


CactuS
Arcképgyáros

Hát, vagy nem vetted figyelembe a 400-500-as craft árakat, vagy te vagy a világ egyik leggazdagabb friss 80-as karaktere. :)

Egyébként a living worldön túl dungeon run-ok (dungeon master), teljes térkép (100%), WvW (nemsokára season 2), esetleg sPvP, skinek gyűjtögetése.

Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

(#6534) DeltaPower válasza CactuS (#6533) üzenetére


DeltaPower
őstag

Kösz mindkettőtöknek :)

Első karakter, a maxos craft árakat még nem néztem, ebben igazad van :) Szintezés közben összeszedett anyagokból kb 200-ig húztam a szakmákat, úgyhogy a 400 még odébb van.

"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser

(#6535) Egonyolc válasza DeltaPower (#6534) üzenetére


Egonyolc
aktív tag

Válaszd, ki, hogy milyen buildel szeretnél "endgémezni", és próbáld meg össze szedni első körben az exotic, utána az Ascanded cuccokat.

Ha szeretnél rövid uton megőszülni, akkor vidd végig az összes jumping Puzzle-t is.

++?????++ Out of Cheese Error. Redo From Start. +++ Divide By Cucumber Error. Please Reinstall Universe And Reboot +++

(#6536) CactuS válasza DeltaPower (#6534) üzenetére


CactuS
Arcképgyáros

400ig nem gond, de utána igazából inkább száz goldokban mérhető az ára. Bár ha nem sietős, akkor 450 után a napi crafttal is fel lehet húzni lassacskán.

Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

(#6537) Louro válasza CactuS (#6536) üzenetére


Louro
őstag

Akkor ezekszerint max 400-ig tervezzek a szakmákkal :) Jó tudni. A 400+ itemekre nem is számítok.

Mess with the best / Die like the rest

(#6538) donki válasza CactuS (#6533) üzenetére


donki
aktív tag

További opcionális lehetőség: bag és bank hely vásárlása. Pár száz goldot abba is bele lehet ölni.

(#6539) sz.mich válasza DeltaPower (#6531) üzenetére


sz.mich
tag

A szerencse feltornászása szerencse esszencia segítségével sem egy utolsó dolog. Amit meg ugye tárgyak szétszerelése után lehet szerezni, 10, 50, 100, 200 és kivételes esetekben 500as kiszerelésben.

[ Szerkesztve ]

Csak kp., az ár fix.

(#6540) DeltaPower


DeltaPower
őstag

Kösz mindenkinek! :R

Egyelőre ott tartok, hogy farmhelyeket keresek craft materialokhoz (claw, fang, scale, vial, stb) illetve daily achizok.
Ele endgamehez 30/0/0/10/30-as buildet néztem ki.

"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser

(#6541) Egonyolc válasza DeltaPower (#6540) üzenetére


Egonyolc
aktív tag

Elmész erre az oldalra kinézed melyik armor tetszik a legjobban és elkezded farmolni a megfelelő Dungeont.
Érdemes még ráfeükni a Napi, Havi acsikra (Lauren), meg a Guild missonökre (commendation), mert abból lehet ascended kiegészítőket venni. Gyürűre meg a Fractált lehet farmolni (10+).

Ha pedig igazi örűlt vagy, craftolj magadnak legendary fegyvert, az nettó fél év kb...

Vagy felhuzól minden classból egy 80-ast ha olyan hüle vagy mint én (8/5, + egy 59, és 34-as szintű, meg egy 20, mert van hozzá scroll szülinapból)

szerk: A buildet nézd majd meg újra, mert a legutobbi frissítésnél elég jól belenyultak az Ele-be...

[ Szerkesztve ]

++?????++ Out of Cheese Error. Redo From Start. +++ Divide By Cucumber Error. Please Reinstall Universe And Reboot +++

(#6542) DeltaPower válasza Egonyolc (#6541) üzenetére


DeltaPower
őstag

Dungeonok mennyire szólózhatók? Ha nem, akkor max puggal tudnék menni mert guildem még nincs.

"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser

(#6543) M3oH válasza DeltaPower (#6542) üzenetére


M3oH
addikt

Hát a solo az felejtős. pugot szedj össze.

(#6544) FehérHolló válasza DeltaPower (#6542) üzenetére


FehérHolló
veterán

Félezer tonna nagy guild hirdeti magát, hogy csinálnak dungeont. Érdemes csatlakozni egyhez.
Mondjuk olyanhoz, akik heti rendszerességgel tolják a guild missionöket is.

Skynet is real. It's called Google.

(#6545) ProEvoFan válasza DeltaPower (#6542) üzenetére


ProEvoFan
nagyúr

Csatlakozni kell egy aktív guildhez, ahol napi rendszerességgel dungiznak. Ajánlom naponta behuzni a COF p1.2.- t, mert a tokenből nagyon sok ecto szerezhető.

(#6546) Louro


Louro
őstag

Na már 67-es vagyok. De kicsit úgy érzem, hogy lelassultam. Bár szakmázgatok. Csinálgatom a küldetéseket, de a szakmákkal nagyon lemaradtam. Nem tudom szintemnek megfelelőt gyártani, így csak XP miatt néha húzok rajtuk szinteket. (Tailor, Jewel, Artifact, Chef megy párhuzamosan.) Most Achalon - remélem jól írtam - feletti 60-70-es helyen ügyködök, de eléggé megritkultak a javítók is, mert sajna sokat halok.

De legalább a critem jó :) 51%-os. Bár még így se vagyok elég gyors :)

Amin javíthatna esetleg a fejlesztőbrigád: az elején el lehet érni azokat a skilleket, amiket endgame is fog használni az ember. Így nekem is már van 27 pontnyi skillpont, de nem költöm el, mert kb. ugyanazt írják mindegyik guide-ban. Nincs meg a motiváció, hogy na még egy szint és lesz egy újabb, ütős támadásom.

WvW-re tegnap elmentem és haladtam a tömeggel, de érzem, hogy nekróként hiába maradok hátul, pár mp alatt bedarálnak (igaz a cuccaim 66-osak). Néha összejött, hogy well-eket pakolgattam szorgalmasan, hogy hátha azok tényleg segítenek, de úgy látom, hogy supportban a guard az atyaúristen. Nekró meg inkább staff WvW-n, mint dagger.

Mess with the best / Die like the rest

(#6547) DeltaPower válasza Louro (#6546) üzenetére


DeltaPower
őstag

A szakmákhoz elég sokat kell majd farmolni, ha nem piacról akarod beszerezni az anyagokat, ahhoz pedig nem hátrány a magasabb szint :)

Az xp és a skillek ugyanúgy gyűlnek 80 felett is, és skillpontból lehet majd venni craft anyagokat magas szintű cuccokhoz.

"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser

(#6548) Louro válasza DeltaPower (#6547) üzenetére


Louro
őstag

Na ez új infó. Akkor nem is költöm el a skillpontaimat. Pedig gondolkodtam, hogy egyik cél az lesz, hogy az összes skillt kiváltom.

Mess with the best / Die like the rest

(#6549) DeltaPower válasza Louro (#6548) üzenetére


DeltaPower
őstag

Én kiváltottam ami tudtam, és még 50 pont kell hogy teljes legyen a tábla. Ha később más buildeket próbálgatok, akkor jól jöhet.

"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser

(#6550) Raidon


Raidon
őstag

Valaki nem tudja pontosan hogy a szervervaltas mikortol nem ingyenes? Vissza akarta mmenni Whiteside ridge re Desolation rol de nem enged mar...

"A háború első szabálya (...): soha ne teljesítsd az ellenség vágyát!" George R. R. Martin

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Guild Wars 2 (GW2)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.