Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Guild Wars 2 (GW2)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:46:24

LOGOUT.hu

A Guild Wars 2 egy MMORPG típusú játék, amely ráadásul havidíjmentes.
Történetileg a Guild Wars első részét folytatja, de itt most az 5 fajnak együtt kell harcolnia, a sárkányok legyőzésének érdekében.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#6451) Sousuke90 válasza Kreash (#6450) üzenetére


Sousuke90
aktív tag

(#6452) donki válasza Sousuke90 (#6451) üzenetére


donki
aktív tag

Na de ezen kívül van-e? Ez a klán ugyanis nagyon zártkörűnek tűnik, semmit sem lehet tudni róluk.

(#6453) Egonyolc válasza FehérHolló (#6445) üzenetére


Egonyolc
aktív tag

Amit most felhoz az már a bövített jelentkezés, azért vissza lehet nézni, nem kell azért kis esszét írni.
itt van például az enyém, nem egy lányregény, de csont nélkül átment.

Persze ez se kötelező, nézelődni kell, érdeklődni :R

++?????++ Out of Cheese Error. Redo From Start. +++ Divide By Cucumber Error. Please Reinstall Universe And Reboot +++

(#6454) sz.mich


sz.mich
tag

Én az Infernal Spawns Of Evilben vagyok Deson, lvl60asként simán bevettek, velük mentem először dungeonba is. Segítőkész, rendes tagok vannak a benne.

Csak kp., az ár fix.

(#6455) bajtokarpi válasza donki (#6446) üzenetére


bajtokarpi
senior tag

Szia!

Korrekt kis összefoglaló :R , köszönöm neked. Na ki is próbálom.

battletag: bossi#2666

(#6456) Sousuke90 válasza donki (#6452) üzenetére


Sousuke90
aktív tag

Van még egy, a BEG, fejből nem tudom az oldalukat, de google biztos kidobja. Amúgy csak kíváncsiságból, mire mondod, hogy semmit nem lehet tudni az ÁJ-ről? A toborzó szerintem megadja a választ az alapvető kérdésekre. (átlag életkor, ts van-e, célok, játék mely területein aktívak, stb.)

(#6457) ProEvoFan válasza Sousuke90 (#6456) üzenetére


ProEvoFan
nagyúr

Én BEG-es vagyok, és az ÁJ-al vagyunk szövetségben.Gunnars Holdon ez a két magyar klán van.

(#6458) donki válasza Sousuke90 (#6456) üzenetére


donki
aktív tag

Nyilván jó lenne magyar anyanyelvű guildhez csatlakozni, de azért kíváncsi lettem volna, hogy hány tag van, hányan vannak fenn egyszerre, egyáltalán aktív-e még a guild. (Azt ugyanis nem mondanám, hogy napi rendszerességgel nagy számban látom őket WvW területen.)
Ezek az információk szemmel láthatóan titkosak.

(#6459) Louro válasza donki (#6458) üzenetére


Louro
őstag

Hát Piken-en van egy War nevű társaság. Nemrég összefutottam egy taggal és rendes volt. Segített és be is vettek. Elég nagy élet van, de általában sokat várnak valamire bejutással. Általában ezt olvasni. Mivel még nem ismerem teljesen a játékot, így csak néha kérdezek, szóval nem vagyok hű de aktív.

Hát megléptem a lvl30-at és a flesh golem tetszik. Most két "petem" van. A power+prec build-del elvagyok, de mivel hétvégét betegmód toltam, így kell egy kis pihi, mert eléggé ráuntam, hogy kis területre vissza, questelgetek és reménykedek. Majd egyszer eljutok szintemnek megfelelő helyre is. Bár voltam egy-két 25-35-ös helyen, de ott egynél több mob és halok.
A profokat is húztam. Már 100+ a tailor és a cooking is. Bag-et már varrtam magamnak, de a cooking-gal megtanultam, hogy használjam is a kajákat. Egyelőre úgy érzem, hogy a 1-2g kevés. Szakmázáshoz elköltöttem 1g-t eddig.
Jah és az a nightmare-es torony....nagyon durva...de valószínűleg azért, mert gyengék a cuccaim. Mentem kb. 10-15x a tömeggel, de nem jutottunk túl messzire. Megnéztem és a reward nem ruha, hanem skillpont. Bár fun-nak tűnik, de majd 80as cuccokban megyek ilyenekre inkább.

sorry, a hosszért....hirtelen ennyi :D

Mess with the best / Die like the rest

(#6460) nosferatue válasza Louro (#6459) üzenetére


nosferatue
tag

A "reménykedés" mit takar? Javaslom más fajok területeire is nézz el, nem csak 1 lvl 30+ terület van.

I just curse the sun so I can howl at the moon

(#6461) donki


donki
aktív tag

Hát igen. Amikor megvettem a játékot, ritkán fordult elő velem, hogy várnom kellett wvw-re bejutással. De azóta gazdaságosabbá tették a játékot, nyilván kisebb teljesítményű, olcsóbb szerverre költöztek, és a wvw bejutásra néha órákat kell várni.
Ez persze nagyon bosszantó lenne, ha valaki több karakterrel is játszana, hiszen akkor nyilván váltogatni szeretné a karaktereit, amit ilyen várakozási idő mellett nem lehet megtenni.
Ezt úgy küszöbölték ki, hogy igénytelenül hosszú és unalmas folyamattá tették egy-egy karakter felszerelését (ascended gear), amit biztosan ne akarj több karakterrel is végigjárni.
Legyen egy darab karaktered és akkor nem fogsz majd (szerintük) panaszkodni a hosszú várakozási idő miatt.
Szerintem nincs igazuk. Egy karakterrel ugyanolyan bosszantó mint nyolccal, hogy a guild soha nem tud teljes létszámban sehova bejutni, mert a társaság fele a queue-ban unatkozik, majd egy idő után csalódottan lelép.

(#6462) CactuS válasza donki (#6461) üzenetére


CactuS
Arcképgyáros

A WvW player limitet nem csökkentették, sőt... Viszont: változtak a szerverek populációi, továbbá bejött egy WvWs (Season 1) achi, amit minden PvE achivadász meg akar csinálni, így ők is betódultak WvWre. Ezért a nagy sor. Erre az Anet is rájött és ezért akarják bevezetni a WvW "várószobát", az Edge of the Mists-et.

Az ascended gear már az eredeti tervekben is szerepelt, viszont nem készültek el vele, ezért tették bele utólag. Mellesleg a Wowon nevelkedett gear farmolós emberek vannak többségben a GW2ben is, a fórumokon tonnaszám jöttek a postok, hogy nincs mit farmolniuk. Most már - sajnos - van.

Nem értem amúgy, hogy mi köze van a karakter gearnek a queuehoz, főleg, hogy zergnél szinte mind1, hogy ascended vagy exo.

Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

(#6463) Gerdor


Gerdor
csendes tag

Ebben a játékban nagyon el lehet merülni. Imho jó hangulatú magyar guildet nem a legegyszerűbb találni, de egy-két mellé lövés után meg fogjátok találni a legjobb társaságot. És ezek jellemzően nem azok, akik annyira reklámozzák magukat a variancon (mivel menekülnek tőlük az emberek:)). Keres kulcsszavakkal a googleban. Pozitív hozzáállás a lényeg, a sok sírás a fórumokon nagyon rontja a hangulatot.

(#6464) Sousuke90 válasza Gerdor (#6463) üzenetére


Sousuke90
aktív tag

qft

amúgy @donki: mivel GH-n keresel guildet gondolom ott vagy. Queue csak prime time alatt van, és az sem szerver leépítések miatt. GH-ra elég sok guild jött át kifejezetten WvW miatt (nagyon sokáig Medium poposok voltunk, most mát High). Amúgy az Edge of the Mists is, és az Obsidian Sanctumos GvG terület is segíteni fog a queue problémák megoldásán.
Az ÁJ egy relatíve kis guild, nem HC célokkal, bár vannak HC tagjai is. A rendszeresen aktív tagok száma 10 körül mozog, és van egy csak WvW-ben játszó commandere, aki mindig viszi az érdeklődőket, akár saját csapattal, akár valamelyik másik guildhez becsatlakozva. Ezen információk egyike sem titok szerintem, csak kérdezni kell, hiszen néma gyereknek az anyja se érti a szavát.

(#6465) donki válasza Sousuke90 (#6464) üzenetére


donki
aktív tag

Köszi az infót, ez jól hangzik.

(#6466) Gerdor válasza Sousuke90 (#6464) üzenetére


Gerdor
csendes tag

Ha könnyen beilleszkedő vagy, akkor sehol nem lesz gond. A létszám fontos lehet, hogy tényleg minden szegmensét megismerd a játéknak, már ha akarod. Az ÁJ és a BEG is nagyon befogadó és nagy társaságnak tűnik. Én személy szerint nem tudom, de majd valaki biztos elmondja, hogy mi értelme a nagy előszűrésnek. Szerintem ts-en, ingame minden kiderül az illetőről, ami fontos a játékban.

Bocs, ez donkinak válasz :W

[ Szerkesztve ]

(#6467) Louro válasza nosferatue (#6460) üzenetére


Louro
őstag

Hát bár 30-as a karakterem és a kis területeken jó tempóban megy a darálás, gondolom a jó cuccok miatt, de a szintemnek megfelelő helyeken már küzdelmes, ami nem rossz, mert kihívás, csak néha sokat kell rohangálni és tudom-tudom, nem a leggyorsabb kaszt a nekró.

Mess with the best / Die like the rest

(#6468) Gerdor válasza Louro (#6467) üzenetére


Gerdor
csendes tag

30-40 fölött érdemes benézni wvw-re is. Nekem ott sokkal gyorsabban ment fel a szintem. Ilyenkor a lényeg, hogy zerggel, vagyis a tömeggel együtt nyomulj. (már ha van éppen a map-en) A necro elég gyilkos wvw-n. :K

(#6469) duvi válasza Louro (#6467) üzenetére


duvi
nagyúr

Bizony, egy guardian vagy warri nálánál több szinttel magasabb területen is biztonsággal tud haladni (a personal storykban is) :K Szerintem a változatosság kedvéért indíts egyet ezek közül is. A guardian kicsit színesebb kaszt és nagyon jó túlélő. Én pl. szimultán játszok öt karival. (Guardian, Warrior, Elemtalist, Engineer, Ranger) Lehet, hogy pont ezért, de számomra nem vált unalmassá a játék, pedig még mindig csak a szintezés megy.

(#6470) Louro válasza duvi (#6469) üzenetére


Louro
őstag

Elnézést, ha félreérthető voltam. 2 nap intenzív GW2 már sok volt. Élni is kellett volna, de agyilag hulla voltam.

Tetszik a játék és baromi sok lehetőség van és az nagyon jó benne, hogy nem két-három felé küldetés van. Gyűjts össze 100 valamit, ölj meg 500 orkot, hanem van kísérgetős, tárgyvédős, álcázós..... szóval elég változatosak a küldetések (eddig).

Szakmát meg húzni akarom, mert hátha jobb cuccaim lehetnek belőle. Artifact-on meg gondolkodok, hgy a cooking-ot lecserélem és akkor talán erősebb staffom és scepter-em lehetne.,

Mess with the best / Die like the rest

(#6471) nosferatue válasza Louro (#6467) üzenetére


nosferatue
tag

Gw első részében volt egy minion necrom, ott kiéltem a "bábozási" hajlamaimat. Itt egy bleedes necroval szinteztem fel magam 80-ig, összehúztam 3-4 saját szintű mobot, felpakoltam őket megfelelő mennyiségű conditionnel kicsit rohangásztam körülöttük, majd elvéreztek. Ezt a módszert váltogattam a death shroud skillekkel. Számomra élvezetes volt minden perce. Craftból útközben az artificert húztam, ami viszonylag olcsó és hasznos dolgokat is készíthetsz magadnak (tonic ami átváltoztat szarvassá :DDD ).

I just curse the sun so I can howl at the moon

(#6472) donki válasza Louro (#6467) üzenetére


donki
aktív tag

Szereld fel 5 szintenként teljesen a karaktered. Kék, vagy zöld cuccokkal. Trinketekről se feledkezz meg.
Ha ez megvan, akkor necro-val nem látom hogy lehetne bármi gondod a lvl 30-as szörnyekkel.
Összegyűjtesz amennyit csak lehet, aztán adjad nekik a well-eket.
A pénzzel nem kell túlságosan takarékoskodni, lvl 35-től ascalonian catacombs explorable 1.5 arany és majd egy szintnyi xp minden teljesítéskor.

(#6473) FehérHolló válasza duvi (#6469) üzenetére


FehérHolló
veterán

Mindegyik kaszttal lehet sokkal magasabb területeken is szintezni. +5 még bármelyikkel simán megy egészen 70-es szintig, utána morcosabb.

Skynet is real. It's called Google.

(#6474) Louro válasza donki (#6472) üzenetére


Louro
őstag

uh, én nagyon smucig vagyok. Takarékoskodtam. Eddig talált cuccokat hordtam. Mindegyiken volt valami plusz. Most hétvégén, hogy felhúztam a tailor-t, 30-as szinten egész jó ruhákat kaptam. (Úgy láttam, hogy itt a sorrend: szürke-> kék->zöld). Most viszonylag jó vagyok. Foglalatokba eddig semmi, nem is nagyon vettem oda "köveket".

Nekem két taktikám van. Ha sok pici mob, akkor berusholok. Staffal ledobok mindent. Mire lent van a 2-3-4-well of suffering-újra 2. Formváltással nyomok egy 4-5-ös kombót. (zöld hp gyűjtés és majd aoe sebzés) Majd újra elölről a rota.
Ha szólóba megy minden, akkor kapásból a dps-re megyek. Nem nagyon dodge-olok. Ütöm, ahol érem. Itt is van lent well of suffering.

Két signet aktív: Locust (speed miatt) és a power-es. Így csak egy well-em van. Néha a futást beáldozom és akkor van egy másik well-em is.

Trait: 10-10-0-0-3 egyelőre. 10-10-0-0-10-re megyek.

Mess with the best / Die like the rest

(#6475) donki válasza Louro (#6474) üzenetére


donki
aktív tag

A legjobb takarékoskodás a befektetés... Jobb felszerelés = gyorsabb szintlépés = több pénz.
De ez végső soron játékstílus kérdése. Mindenesetre ilyen felszereléssel egyik class sem brillírozik.
Dungeon-t ilyen szerkóval nehezen fogsz teljesíteni...
A staff sebzésre jószerivel alkalmatlan, inkább utility szerepe van.
Axe és dagger az, amivel a sebzést lehet osztogatni power speccel.

(#6476) duvi válasza FehérHolló (#6473) üzenetére


duvi
nagyúr

Akkor csak nekem van gondom a "platen kívüliekkel". Pl. elével a +5 szint már nem megy le a personal storyban :( Sokszor nincs elég hely az állandó kimozgásra. Ha többen ütnek v. dotolnak akkor már baj van. Power+Prec+Tough traittel + staffal megyek, állandó attunement zongorázással. Most lvl 49-es, 5 szintenként öltöztetem + sockettelem is. Valamit rosszul csinálhatok ezek szerint :F
Warrival +6 szintnél is gond nélkül lement a personal q.

[ Szerkesztve ]

(#6477) FehérHolló válasza duvi (#6476) üzenetére


FehérHolló
veterán

earth elementalt használod sűrűn? :)
(meg persze mindig a szintednek megfelelő ruci kell)

[ Szerkesztve ]

Skynet is real. It's called Google.

(#6478) duvi válasza FehérHolló (#6477) üzenetére


duvi
nagyúr

Igen. Earth elemental-al "tankolok" általában. Az bírja legjobban a pofonokat. Az arcane shield is ki van rakva, mert sokszor kell a túléléshez. Az öltözés megvan folyamatosan, öt szintenként.

Érdeklődőknek:
Megint van GW2 akciózás!
40 helyett most csak 24 euro a Digital Heroic Edition!

[ Szerkesztve ]

(#6479) donki válasza duvi (#6478) üzenetére


donki
aktív tag

Ezt az öt szintet az elementalist-tal én nem tudom megerősíteni (bár cáfolni sem). A warrior-ral ellentétben ugyanis a hirtelen jött sebzés könnyen megöli. Ennek ellenére én úgy emlékszem, hogy meglepően erősnek tartottam szintlépés közben, de többnyire csak 2-3 szinttel magasabb ellenfelek ellen közdöttem. Mindenesetre én a water és az arcana ágat erősítettem először, a sok gyógyítás, folyamatos endurance és hp regen nem látom, hogy rossz lenne...

(#6480) nosferatue


nosferatue
tag

A tegnapi tartalom frissítés után, a fórumokon kitört light armor "őrjöngés" eddigi legjobb hozzászólása:

"It must drive you crazy that charrs can wear your human armor. I mean, first they took your homeland, now they are taking your clothes!" :DD

I just curse the sun so I can howl at the moon

(#6481) Louro válasza nosferatue (#6480) üzenetére


Louro
őstag

Lehet a patch notes-t át kellene olvasnom :)

Mess with the best / Die like the rest

(#6482) nosferatue válasza Louro (#6481) üzenetére


nosferatue
tag

A lényeg, hogy tegnap beraktak a gemstoreba pimpelt human cultural armor skineket, amiket most bárki megvehet, adott fajtól függetlenül. A light skin 120g-be fájt azon human játékosoknak, akik összeszedték rá a pénzt. Mindezt most 800 gem fejében meg lehet vásárolni és ezzel meg is szűnt az exkluzivitás. :(

[ Szerkesztve ]

I just curse the sun so I can howl at the moon

(#6483) Egonyolc válasza Louro (#6481) üzenetére


Egonyolc
aktív tag

craftinghez annyi, hogy (szvsz) érdemes csak egy fegyver vagy armor skillt húzni, és mellette inkább jeweler (esetleg cooking, bár az igaz pénz és karma nyelő). Ha sporolni akarsz a matikon, akkor meg kell nézni a crafting guidokat, és mindenből jön az ikszpé, nem kell majd a zöld cucokhoz újra alap komponenst craftolni.

++?????++ Out of Cheese Error. Redo From Start. +++ Divide By Cucumber Error. Please Reinstall Universe And Reboot +++

(#6484) Louro válasza Egonyolc (#6483) üzenetére


Louro
őstag

A craftingos, maxos cuccok hosszú távon is jók? Lvl400-as "piros" cuccokra érdemes gyúrni vagy hamar lecserélődik 80-on?

Mess with the best / Die like the rest

(#6485) Egonyolc válasza Louro (#6484) üzenetére


Egonyolc
aktív tag

80-as szinten már az ezotic, ascanded szintű tárgyakra érdemes rámenni, azokat meg általában token-ből (dungen (raid ligh)) veszik meg.
Vannak még Karma armor settek, de amióta nincs "napi jug" csak fióla, szerintem az már neccesebb.

++?????++ Out of Cheese Error. Redo From Start. +++ Divide By Cucumber Error. Please Reinstall Universe And Reboot +++

(#6486) Egonyolc válasza Egonyolc (#6485) üzenetére


Egonyolc
aktív tag

Én ezt szoktam nézegetni.

Szépen részletesen le van írva minden, angolul.

++?????++ Out of Cheese Error. Redo From Start. +++ Divide By Cucumber Error. Please Reinstall Universe And Reboot +++

(#6487) Louro válasza Egonyolc (#6486) üzenetére


Louro
őstag

Az a baj, hogy ez ösztönöz a 80-ra :)

Mellék szálon pedig indítottam kicsit korcsoskodtam, mert indítottam egy Asura csaj warriort (Karmollak) és készítek egy Sylvari engit (természet <> mechanika).

Kár, hogy itt nem lehet igazán pufi karaktert kreálni. Régen volt egy játék - bár még él - az Anarchy Online és ott tök jó érzés volt pufi hősöket csinálni. Nagyon kár azért a játékért, pedig nagyon durván jól eltaláltak benne sokmindent. Kb. két ugyanolyan karakter nem volt.

Mess with the best / Die like the rest

(#6488) nosferatue válasza Louro (#6487) üzenetére


nosferatue
tag

Male norn-ból lehet pufi karaktert csinálni.

I just curse the sun so I can howl at the moon

(#6489) Louro válasza nosferatue (#6488) üzenetére


Louro
őstag

Mondjuk egy pufi ősember, aki az elemekkel játszik, érdekes lehet. De egy papírkutya elég (clothos). Warrit afféle agyzsibbasztónak szánom. Engit meg sok helyen dícsérték és állítólag polipkar kell hozzá...szóval ott is van kihívás.

Necro meg nálam of course :) Szinte alap a dotmeister.

Mess with the best / Die like the rest

(#6490) duvi válasza donki (#6479) üzenetére


duvi
nagyúr

Köszi a tippet! Lehet, hogy a következő trait osztásnál kipróbálom az általad említett water + arcan ágat.

(#6491) Louro


Louro
őstag

Na kicsit gyúrtam és 35 lettem és varrtam 35-ös cuccokat. (Power+prec) és vettem 35-ös sceptert.

A 40-es területen kb. 2 ütés voltam. Egyelőre 25-35-ös helyen vagyok és ott is pörgött a harc. Úton vagyok a 35-45-ös területre. Talán a szakmához az alapanyag is jobban fog jönni és nem kell vennem. A 2 g-m hirtelen visszaesett 1s 50c-re.

Mess with the best / Die like the rest

(#6492) donki válasza duvi (#6490) üzenetére


donki
aktív tag

Water + arcan ágat nem akarom túlrészletezni, mert bárhol kinézheted a buildet.
Amit nyújt, hogy attunement váltáskor rövid ideig különféle buffok lesznek rajtad és a körülötted állókon. Ebből adódóan 5 másodpercenként mindig váltogatnod kell. Eltart egy darabig megszokni.
Water attunement-re váltáskor gyógyulsz, condition-t távolítasz el.
Water attunement-ben dodge szintén regen-t biztosít.
0 healing power-t használok, így is meg vagyok elégedve a gyógyításommal.

(#6493) nosferatue válasza Louro (#6491) üzenetére


nosferatue
tag

Melyik szerveren játszol? Egyik este csinálhatnánk egy necro partit. ;]

I just curse the sun so I can howl at the moon

(#6494) Louro válasza nosferatue (#6493) üzenetére


Louro
őstag

Piken vagyok. Nem vagyok még nagyon pro, de skillek megvannak, ami kb must have. (Két well, két signet, flesh golem és a healer pet. Ezekkel futkorászok. Tegnap Hóvirág nevű játékosba botlottam és segítettem neki. Illedelmesen megköszönte egy Thx-szel, azután visszaírtam, hogy Szívesen, mire mosolygott :)

Én sokszor becélzom a skillpontos pontokat, a vistákat és elég sűrűn vannak eventek, amikre rohanok, mert tetszenek. A group eventek kemények, ott sokszor megvárom a tömeget :) Főleg, amikor valami tűz formájú ikonja van. Azok a legkeményebbek eddig. Ott nem is értem mi a teendő, de kb. tisztítom az utat a többieknek. Nem találok semmit, amit bevihetnék a közepére, hogy "felrobbantsam" a központi épületet.

Mess with the best / Die like the rest

(#6495) duvi válasza donki (#6492) üzenetére


duvi
nagyúr

"Ebből adódóan 5 másodpercenként mindig váltogatnod kell.
Eltart egy darabig megszokni."

Ez durván hangzik. Pedig most is tanulom a "zongorahasználatot" rendesen, de itt ha jól értem, akkor még magasabb fokozatra kell kapcsolni az eredményes játékhoz :D

[ Szerkesztve ]

(#6496) donki


donki
aktív tag

Ranger-t ti hogy fejlesztettetek? Sok helyen olvasom, hogy power kell neki, de valahogy nagyon kicsi úgy a sebzése. Ezzel szemben axe+torch, shortbow -val, condition build-del (+flame trap) jóval nagyobbnak tűnik. Valamit rosszul csinálok a power build-del?
Az ranger-nél megszokott, hogy a hasonló szintű mobok kb 3 ütéssel megölnek?

(#6497) ProEvoFan válasza donki (#6496) üzenetére


ProEvoFan
nagyúr

Haver szerint a kondis Ranger nagyon gyenge pve-re.Kipróbált kb mindent, de a direkt bevitt sebzés jött be neki, tehát a full berserker vagy inkább a berserkerhez közelebb álló Ranger.

(#6498) duvi válasza donki (#6496) üzenetére


duvi
nagyúr

Most 48-as a rangerem.
Jelenleg Marksmanship(12)+Skirmishing(13)+Beastmastery(13) traits kiosztással és logbow+gs fegyver kombóval megyek. A keményebb ellenfeleknél macit, alapban pedig alpine wolf-ot használok. Nem szokott gondom lenni a több szinttel magasabb ellenfelekkel se. (lehet, hogy ez változni fog magasabb szinten?)

[ Szerkesztve ]

(#6499) donki válasza duvi (#6498) üzenetére


donki
aktív tag

Érdekes. A longbow és a greatsword is a 30. szint környékén jóval kevesebbet sebez nekem mint az axe+torch (power felszereléssel is, hát még ha +condition-t is rakok magamra).

[ Szerkesztve ]

(#6500) duvi válasza donki (#6499) üzenetére


duvi
nagyúr

Én power+prec+vit statos cuccokban megyek a rangerrel. Viszont ha még nagyobb a dps a axe+torch kombóval, akkor lehet, hogy lecserélem a gs-t ezekre :) Igazság szerint kezdésnél próbálgattam a különféle fegyver párosításokat, aztán kb. lvl 20 után már csak a jól bevált fegyverek maradtak.
Nem lehetséges, hogy trait kiosztásban és a használt petekben van a lényegi különbség? Én erősen támaszkodom a petekre, hogy ne engem üssenek, hanem azokat. Épp ezért van BM traiten most is 13 pont.
Minden ötödik szintnél cucc csere, de semmi drága. Vagy amit craftolok, vagy kék/zöld az AH-ból. Néha egy-két rare ami kiesik menet közben.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Guild Wars 2 (GW2)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.