Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Onlány
tag
válasz
botzheim
üzenetére
Szia! Én is ebben a cipőben járok csak én telefont rendeltem és november 9-én lett feladva. Olvastam itt a tapasztalatokat, szerintem még nincs ok az aggodalomra. Sajnos egy hónap is lehet az átfutási idő amíg elér Angliába a csomag Kínából. Azt hiszem az emailben 25 munkanapot ír a gearbest, az nekünk még nem járt le. Ha a DPD átveszi akkor már tudjuk pontosan követni a csomagot. Én is türelmetlen vagyok, mert az ünnepekig ide kéne érnie.

-
sepsi0
őstag
válasz
botzheim
üzenetére
Szia!
Itt az eddigi leglassabb EU Express küldeményem csomagtörténete, ebből láthatod mennyi idő míg megkapod, szerintem egy hét múlva nálad lesz.
2017. 10. 18. 12:46 - Order information has been transmitted to DPD, DPD data centre
2017. 10. 18. 12:46 - Informácie o objednávke boli prenesené do DPD. , DPD datové centrum
2017. 10. 19. 18:14 - Track added
2017. 11. 08. 19:14 - Na ceste, Middlesex (GB)
2017. 11. 08. 19:14 - In transit, Middlesex (GB)
2017. 11. 08. 19:19 - Na ceste, Oldbury (GB)
2017. 11. 08. 19:19 - In transit, Oldbury (GB)
2017. 11. 08. 21:41 - Na ceste, Hinckley, Leicestershire (GB)
2017. 11. 08. 21:41 - In transit, Hinckley, Leicestershire (GB)
2017. 11. 10. 15:01 - In transit, Budapest (HU)
2017. 11. 13. 6:11 - At parcel delivery centre, Tatabánya (HU)
2017. 11. 13. 8:36 - Out for delivery, Tatabánya (HU) -
botzheim
csendes tag
válasz
Tommmysun
üzenetére
Sziasztok!
Most rendeltem először a Gearbest-ről egy Ilife porszívót. November 7-én rendeltem, akkor csak kínai raktárból volt elérhető, eu expressz szállítással. Nov. 9-én hajnalba kaptam e-mailt, hogy feladták, jött a dpd-s sms is, de azóta semmi. Azóta ugyanazt látom: "2017-11-08 09:50:00Customer data received Southall", a Dpd várja a csomagot. Láttam sok embernek későbbi rendelése is megjött már. Paypal fizettem, hogyha gond lenne, az itt olvasottak alapján. Szerintetek gond van, vagy csak lassúak? Írjak rájuk hátha megmozgatok valamit?
-
Freddycom
őstag
válasz
Allenbradley
üzenetére
De, de oda csak ezt a felhívást küldték, meg egy linket, ami 404-es hibát dob.
-
DJGABI
addikt
válasz
DougButabi
üzenetére
mini 7 és ~28k. [link]
szerk: ja akkor nem egyről beszélünk
-
a10l68yw
csendes tag
válasz
DougButabi
üzenetére
Igen, de ha jól látom már el is fogyott a GB-n a készlet.. Gondolom jön az új típus belőle, a régit meg kisöpörték.
-
Ra3
őstag
válasz
KisApám
üzenetére
Azért szórják olcsón (egyébként sok más cuccal együtt) mert felszámolnak eu raktárakat, és kiárulnak mindent ami ott van.
Ha ennyire izgat a sorsa ennek a porszívónak akkor majd megírom a tapasztalatokat ha megjött, meg kikísérletezem hogy milyen alkatrész jó hozzá, ha esetleg addig se lesz gyári tartozék mire elfogy a gyári csomagból a 2 hepa szűrő, meg 4 oldalkefe. -
KisApám
addikt
És MELYIK való a C3-hoz? Mert arról van és volt szó eddig.
NEM tudom, hogy ezt miért raktad be ide, mint cáfolat.
Ráadásul Te linkelted azt a C3-at amiről szó van...(#23361) bertokl
Ezek meg milyen helyek?
Kicsit fura, hogy úgymond az ismertebb helyeken semmi nincs a C3-hoz Magyarországra sem, lehet, hogy ezért szórják ki ilyen olcsón? Ki tudja. -
Freddycom
őstag
Sziasztok
Jött egy ilyen email tőlük:
Dear Ferdinánd,
Thank you very much for recent order on gearbest!
We have sent you a new message entitled 'Please confirm your Gearbest order for payment verification in your gearbest account.
Ez mi ez? Nincs semmilyen új üzenet a gearbest fiókomban. Mit kéne tennem?
-
a10l68yw
csendes tag
válasz
FingR86
üzenetére
60 lett a vége, sajna már akkor megrendeltem, amikor október végén leakciózták. Mondjuk így is kb. félárban van.. Cool 1-es telómat cseréltem le, elsősorban a b20, az Amoled kijelző és a sztereó hangzás miatt. Eddíg nagyon bejött, kezdem belakni, és már a custom romokat nézegetem

-
spiky03
veterán
Szerintetek ma kihozzák a tegnap cím módosított DPD csomagomat az új címre?

Mert eddig nem kaptam semmi SMS-t meg a nyomon követésnél is a tegnap esti az utolsó bejegyzés, hogy nem sikerült kézbesíteni, meg, hogy cím módosítás történt.
Köszönöm!

-
Tommmysun
aktív tag
válasz
cidalain
üzenetére
Igen köszi, azt is látom, hogy "shipped out" a státusza a terméknek. De megmondom őszintén amíg egy normális nyomkövetési számon nem látom, hogy mozog a csomag, én még abban sem vagyok biztos, hogy valóban feladták, vagy csak ők jelölték meg így!
Minden esetre tegnap írtam nekik egy egyszerű érdeklődő levelet, hogy szerintük minden rendben van-e a csomaggal, amire persze első körben csak egy automatikus levelet írtak, de nem is vártam mást, csak azért írtam, hogy ha pár nap múlva sincs semmi, akkor már ezt az elkerülhetetlen kört ne kelljen lejátszani és valóban foglalkozzanak az üggyel, ha szükséges!
Azért némi trükközést már most is bedobtak. Eredetileg max 21 munkanap volt jelölve és hogy okt.31-én feladták, a mostani levélben meg azt írják, hogy max 25 nap és, hogy nov.2-án adták fel. Ezért is mondom, hogy hiába van "shipped out" státuszban náluk a csomag, szerintem a feladással úgy trükköznek ennek ellenére, ahogy nekik tetszik!
-
Josi
senior tag
válasz
toyasoslecho
üzenetére
A legtöbbet nem kell külön táplálni. (nem is lehet)
Kap áramot a csatlakozóból. Most próbáltam pár típust.
-
a10l68yw
csendes tag
Egy kis beszámoló EU express ügyben:
ZTE Axon 7 teló rendelés október 24-én történt. Az oldal szerint nem volt készleten, folyamatosan változtatták a várható beérkezési időt, emiatt egy kissé ideges is voltam, de nagy nehezen beérkezett és nov. 9-én feladták. 2 hét alatt ért Angliába, onnan 3 nap múlva már át is vehettem. Áfa természetesen nem volt, összességében a postára adástól számítottan 3 héten belül megkaptam, azt gondolom ez átlagosnak mondható.
2017-11-09 18:32:00Customer data received Southall
2017-11-25 03:10:00Confirmed at Hub Hub 3 - Bham
2017-11-25 03:11:00Sorted by offshore gateway Hub
2017-11-25 03:11:00Exported by international gateway, to DPD Group Hub 3 - Bham
2017-11-25 05:11:00Confirmed at Hub International Gateway
2017-11-25 05:12:00Sorted by offshore gateway Hub
2017-11-25 05:12:00Exported by international gateway, to DPD Group International Gateway
2017-11-27 21:05:00International Hub - In Transit Budapest
2017-11-28 15:45:00Confirmed at Depot Siófok
2017-11-28 15:45:00OFD SMS Notification Out For Delivery SMS notification sent Siófok
2017-11-28 15:45:00Out for Delivery Siófok
2017-11-28 21:09:00Delivered
2017-11-28 21:09:00 átvétel. -
qqzs
őstag
Volt ma nagy mia fene ez telefonalas dhleknek
EUECOLU EU 17bol jon es kapom az smst hogy kiszalitasi ido vamkezelestol fuggoen. namondom szuper 200usd feletti rendeles eu raktarbol. aztan kiderult hogy jajj bocs biztos rendszer rossz uzenetet kuldott. nov 25 rendeles es dec 1 kiszallitas lesz. es UK bol jon mint a 18. mar csak a 20ra vagyok kivancsi ot megszenvedtem mire osszejott az ingyen szallitas. lesz majd jofogas rally miatta 
Mas. DPD rendszeresen bejon a kertbe a pazsit kozepen hagyja a papirdobozt nem a jardan vagy az eresz alatt es elmegy alairja helyettunk kb 4edszerre tortenik. a biciklis postas meg a multkor ami nem fert a postaladaba azt sorba lerakta a keritespadkara. Nemregota lakunk itt. ugy nez ki biztonsagos kornyeket valasztottunk

-
kusza80
tag
válasz
UberMutant
üzenetére
Ilyet szeretnék
CHUWI Hi10 Plus 10.8 -
-
bertokl
tag
-
tobias40
veterán
Egyébként itt hogyan lehet az extra leárazásokat kifogni,észrevenni?
Van rá beállítás vagy csak szerencse kérdése az egész?Nekem egy fórumon linkeltek egy 60%-os leárazást,ilyenre gondoltam vagy hasonlókra..
Ami rövid ideig tart vagy csak kevés db. számban adják de extra olcsó áron!

-
toyasoslecho
tag
válasz
HornedReaper
üzenetére
https://www.apkmirror.com/apk/gearbest/
-
HornedReaper
senior tag
Kb milyen sűrűn jön új gearbest applikáció? Jó lenne értékelni végre azt a rakat terméket, és telóról sokkal könnyebb. Vagy esetleg van link valakinek régebbi letölthető verzióhoz?
-
sysrq
őstag
Nem tudja valaki az értékelésekre hogy jön a pont? A szöveges 10 a fotó 20, a videó 50-250 de egy 152 dolláros (fizetve 129) videós értékelésre csak 70 pontot kaptam, 10+20+50 az nem 80 lenne?
-
cidalain
veterán
válasz
Tommmysun
üzenetére
Akkor en ertettelek felre.
Arrol hogy feladtak e a Gearbestnel, azt lehet ellenorizni. A My orders menupontban mi a statusza a rendelesnek? Ha "shipped out" akkor feladtak, es uton van angliaba.
Illetve a feladasrol, kellett kani egy Emailt is "Great news! ....." szoveggel.
Ha ezek megvannak, akkor utazik. Ha nincs se level, es a statusz se ez, akkor meg fel se adtak, nincs nekik rakin, sumakolnak. -
kusza80
tag
Sziasztok!
EU17 raktárból való rendelés az honnan jön?
2-4 napot ír a szállításra!
Kb mikorra várható a csomag illetve melyik cég szállítja?Köszönöm szépen a válaszokat!
-
nextman
aktív tag
Sziasztok!
Lehet ismeritek, de ha esetleg megsem:
https://www.pcmag.com/coupons/gearbest?em=Most rendeltem egy tabletet, lattam lehetne beirni coupon kodot.
Rakerestem neten, es talaltam ezt az oldalt, es 20 $ kapasbol lejott. Oruljetek velem.
-
danikem
csendes tag
Sziasztok,
Szeptember 29-én rendelt, október 2-án feladott Headset még mindig nem érkezett meg.Shipping method: BEEXPHQ
Tracking number: LVS...
Állapot: [https://kephost.com/image/Es33]A helyi postán nem tudtak segíteni, azt mondták majd küldenek értesítőt ha megérkezik. Érdemes még várni egy kicsit vagy vegyem fel a kapcsolatot a GB-vel?
Köszi!
-
Tommmysun
aktív tag
válasz
cidalain
üzenetére
DE, szerintem én az eleje óta értem! Nem is vágom miért írod ezt nekem, hogy még mindig nem értem ... szerintem én ezen korábban sem értetlenkedtem!
Azért is írtam így, hogy "VIRTUÁLISAN" csücsül ott (ami lehet nem volt egyértelmű, de nem akartam részletezni a dolgot), azaz még az is lehet, hogy el sem küldték, tudom.... pont ezért is kezd bosszantani a dolog, mert semmi infóm, azon kívül, hogy a GB küldött egy felkérést a DPD felé!
-
Tommmysun
aktív tag
Kérdés, hogy egészen pontosan mi lenne a cél. Tudsz wifin keresztül is chromecast-olni, vagy egyéb más képernyő tükrözést csinálni ... viszont némi minőségromlással és brutális késéssel, szóval YT videókat átlőni tökéletes, játszani, vagy dolgozni vele már nem túl nyerő!
HDMI - VGA meg csak úgy megy ahogy előttem is leírták, aktív kábellel, mivel digitális jelet analógra kell alakítani.
-
cidalain
veterán
válasz
Tommmysun
üzenetére
még mindig nem érted: nincs a csomagod southall-ban. odafelé tart.
tehát nem az van, hogy odaért, és ott bedobták a sarokba, és tojnak rá. hanem még úton van odáig. ami akármennyi idő lehet a tapasztalatok szerint 1-6 hétig.(#23334) ZsoltG60
Mi ez a shipping költség mindenre
Tisztára elriaszt a vásárlástól
-
ZsoltG60
aktív tag
válasz
AllTheBest
üzenetére
Original Xiaomi Portable USB LED Light ( Enhanced Edition ) - BLUE
CMondayGB75
$0.99+$0.38 shipping -
toyasoslecho
tag
A sima hdmi- vga átalakító nem működik.Az egyik digitális,a másik analóg.Aktív átalakítóval mükődik csak,amit külön usb-ről táplálod árammal.Idehaza kb 5000-től kezdődik.Kintről kb 600-1000ft
-
Tommmysun
aktív tag
Közvélemény kutatás: Kíváncsi lennék, hogy jelenleg van-e valaki, akinek több mint 4 hete csücsül virtuálisan a Southall nevezetű fekete lyukban az EU Express küldeménye, csak mert eddig türelmes voltam, de most hogy már mindenhol csak azt olvasom, hogy sorra jönnek meg ezek a csomagok, már kezdek kicsit nyűgös lenni
. -
bertokl
tag
-
GAbre
veterán
https://www.gearbest.com/laptops/pp_784935.html?wid=21
Emailes árra nincs kupon kód gondolom?Ilyen tabletre mini hdmi-vel van megoldás vga bemenetes monitorra kivezetni?
Vmi normális áron?Sima hdmi vga kábel nem működik? -
bertokl
tag
válasz
ginola
üzenetére
Xiaomi Mi 6 4G Smartphone - HK WAREHOUS 6GB RAM 128GB ROM BLACK
BFMJ300-50
$359.99 -
M@Db0Y
senior tag
válasz
szabi__memo
üzenetére
Persze mert azt az sms-t akkor kapod amikor már kiszállítják a csomagod. Amit te kaptál az csak 1 visszaigazoló sms ,hogy a szolgáltatást megrendelték és a csomagszám.
-
Vtibike496
csendes tag
DPD-vel rendeltem de még nem adták, fel.
Közben a telszámom változott, hol írjak nekik? -
Beni2360
félisten
válasz
szabi__memo
üzenetére
de ott van az SMS-ben
A webcím alatt nálam: lZRhil kóddal.. DPD
Az sincs, hogy milyen idő között szállítják? -
Beni2360
félisten
Na hogy valami jó is legyen a szállításokról.
Nov.12.- és 13.-n rendelt árut 14.-n postázták és most adta át a postásunk. Sima TN nélküli dolgok voltak.
Csak ért valamit, hogy ide jött a Kínai delegáció, vissza talicskáztak egy kis lóvét a szállításba.
-
sniphoe
aktív tag
Kuponkódokat hol néztek? Xiaomi 3G routerhez keresek, de nem találok sehol érvényeset.
-
spiky03
veterán
-
válasz
szabi__memo
üzenetére
Felhívod őket, és címmodosítást kérsz.
Nem kell megvárni vele az emailt. -
spiky03
veterán
válasz
szabi__memo
üzenetére
Az SMS-ben volt egy webcím: [link]
Valamint a belépéshez egy kód és így lehetett módosítani. -
Krogoth
senior tag
válasz
Real_Necro
üzenetére
Kíváncsiságból rányomtam, hogy milyen szállítási lehetőségek vannak

(#23298) bertokl (#23299) maroni

-
spiky03
veterán
Most jött az SMS a DPD-től, hogy ma szállítják a tabletet.

11.11-es rendelésem.
Ez akkor még jó időnek mondható?Módosítottam a címet a melómba, így holnap hozzák majd csak ki.
-
wierra
senior tag
válasz
Real_Necro
üzenetére

Lelkesen várom a tapasztalataid az átépítéssel kapcsolatban. Lehet, hogy egy blogbejegyzést is megérne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4472
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy A17/Samsung Galaxy A27/Samsung Galaxy A37/Samsung Galaxy A57
- eShark Karuta Gaming Egérpad - XL eladó 90cmx40cm
- Apple iPhone 12 64GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest