Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
vince
őstag
válasz
-secret-
üzenetére
Bejelentkezés után a fiókodban a my points cím alatt látod, hogy mennyi van, de azt, hogy ezek mikor járnak le, nem írja sehol. Tavaly jelezték, hogy le fog járni néhány pontom, ticketben kérdeztem, hogy ez nagyszerű, de mennyit kellene elvernem (inkább pocsékba, mint kárba jeligére
), de sokadik nekifutásra sem bírta megmondani az ügyintézőm. -
vince
őstag
válasz
-secret-
üzenetére
Emlékeim szerint nem automata a dolog, fizetéskor be tudod állítani, hogy a walletből mennyit használsz fel (köbö ahogy a pontok esetében is történik), a többit fizeted PayPal segítségével.
Ja, a walletet nem törlik (szép is lenne), a pontokat törlik egy idő után, de ez egy éven is túl van és előtte jeleznek, hogy törlés lesz.
-
Lehiñito
senior tag
válasz
-secret-
üzenetére
Csütörtökön írt azt hogy célországban feldolgozva, pénteken meg azt hogy Belföldi feldolgozásra továbbítva.
Meglep, hogy ilyen gyorsan megy a szállítás.
Köszi az infót Neked is meg mindenkinek.
8497ft-ot vont le az otp, ami 283ft/$1 árfolyamon számolt a bank. Nem gondoltam hogy 10k alatt hozzájutok végül.Igaz ez kínai verzió. -
cliath
csendes tag
válasz
-secret-
üzenetére
Nem perfekt az angolom,ezt üzenték:
We have updated your order as you requested. We are very sorry to inform you that there is price difference for you to pay. We have sent the invoice to your email address. Could you please kindly pay the invoice within 3 days? Once we receive your payment, we will arrange shipment for you within 2-3 days.Important notice: If you do not pay the invoice after 3 days, we will cancel your this order and refund to your original payment account.
We would like to thank you for your understanding and kind support.
-
-
-
-
-
vandor01
senior tag
válasz
-secret-
üzenetére
http://index.hu/gazdasag/2017/12/08/nem_viszi_ki_a_leveleket_a_posta_a_decemberi_domping_miatt/
az a csomi valahol var teged! menj erte keresd meg! de elotte irjal ticketet azt kerd vissza a leendo kalandturad arat!

-
MittuDomain_
őstag
válasz
-secret-
üzenetére
Megtörtént, és egy nagyon érdekes választ kaptam.
olvassatok és okuljatok (röhögjetek velem):Én
"Dear GB Support,last week I made a lot of reviews about products I ordered from you. You sent me emails many times, to do it and I'll get points, to buy cheaper; it can be a win-win situation. But I didn't get a lot of points yet. You gave me 5 point because of the order reviews, but I didn't get them in connection the products. A short list, maybe not all of them: (32db rendelésszám felsorolva)
You'll see 32 order reviews on the list before I made a product review too. And I'm not sure this is all. All of them made with photos. You know, it has to be 25-30 × 20 = 500-600points. Can you please check my ponts account in connection the reviews I made?
Thank you very much!Best Wishes,
XY"Válasz:
"Dear XY,Thank you very much for messaging Gearbest. We feel sorry for the inconvenience we may caused.
Here it is the link where you can set your email preference. Please check: http://edm.gearbest.com/
If your problem isn't solved, you can reply this ticket to get more assistance. We are always happy to help you. Thanks for you patience and cooperation.Best Regards
Gearbest Customer Service"Szóval most épp megírom nekik, hogy tanuljanak meg olvasni.

-
spileraaa
senior tag
válasz
-secret-
üzenetére
és minden csomagod megjött gond nélkül?
mert kb 3 ev szünet után rendelek újból kinabol
akkor meg a gearbest sehol sem volt vagyis nem volt ennyire népszerű mint most
mert most ott vannak a legjobb árak ahogy latom és oda van a legtöbb kupon iskb 15 rendelésem van kb hány nap ez a free szállítás 60 nap vagy több?
Silent77 ha lesz időd válaszolj a privát üzenetre
-
niklebi
senior tag
válasz
-secret-
üzenetére
Ez egy jó kérdés! Mivel csak ma regisztráltam, nem igazán igazodok ki az oldalon. A My Account alatt található My GearBest-nél 13 kupont mutat az alkalmazás. Azt se tudom ha rákattintok a Claim(követelés) gombra akkor mi történik. Ezért kértem a segítséget! Nekem "kínai" az egész!
-
KamuMazsola
őstag
-
sepsi0
őstag
válasz
-secret-
üzenetére
Ezt a belga postás csomagot 26-án vettem át, de ez futotta a legrosszabb időt:
2017. 08. 30. 12:06 - Track added
2017. 08. 31. 8:02 - Item is announced / bpost received the information
2017. 08. 31. 9:02 - Item is ready for transport
2017. 09. 01. 13:00 - Arrival at facilities
2017. 09. 01. 13:00 - Arrival at export hub
2017. 09. 15. 7:51 - Departure from office of exchange
2017. 09. 15. 7:51 - Departure to country of destination
2017. 09. 15. 16:16 - Item in delivery
2017. 09. 15. 16:16 - Your shipment has been delivered to the postal operator of the country of destination and will be delivered in the coming days
2017. 09. 15. 17:44 - Parcel is handled -
bul07
nagyúr
válasz
-secret-
üzenetére
Nekem tegnap jött meg egy aug 30 belga számos csomag, ez az autós töltő
Holnap fogom tesztelni , de eddig megfogdosva minőségi benyomást kelt
Akku rendelés [link]
Ha ugyan annyi akkor melyik postázást válasszam , mást nem enged
Sweden Registered
EU Registered -
KisApám
addikt
válasz
-secret-
üzenetére
Erről nem tudok. A Játékszabályok:
"1.You must log in to start the FRUIT RAIN GAME.
2.Catch fruit rains at specific times.Here's the scoop!
3.SEP 6-24 @16:00,18:00,21:00,11:00 and 13:00 UTC.
4.Fruit Rain last 3 minutes on each specific times.
5.You can check your GIFT in your GB Account.
6.Share to more channels for an bigger chance to win cool stuff.
7.GearBest reserves the right to amend this activity, guidelines and prizes for this Lucky Draw. If you have any questions, please contact our Support Staff. ( https://support.gearbest.com/ )" -
UHHH
őstag
válasz
-secret-
üzenetére
Itt a jó toll link!
Xiaomi toll!
Xiaomi Mijia 0.5mm Sign Pen
Ár: 0.99
KUPON: harvest243
18:00-tól 800 db! -
bul07
nagyúr
válasz
-secret-
üzenetére
Na akkor kiderül
Gondom is van van két augusztus 23-ai rendelésem amit szerintem még nem adtak fel, nincs a vásárlásnál Track Your Shipment fül
Amikkor megvettem őket voltak is raktáron, és azóta többször ránézve is volt nekik raktáron
Most egyik sincs nekik raktáron ha jól nézem, persze akciós volt mint a kettő így a pénz vissza nem lenne hú de jó -
peestike
senior tag
válasz
-secret-
üzenetére
Erre én is kíváncsi lennék.

Mostanában nem volt nekem gearbest féle belga regisztrált.
Viszont arra figyelj, hogy gearbestnek a regisztált belga postája nem az igazi, Rx9számBE, hanem a sima posás.
Rendelésnél az volt ingyenes, azt húztam, de csak nevettem, mikor megláttam a ragszámot.
Szerintem megtévesztő így... Még jó, hogy pénzt nem kérnek most.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- BestBuy topik
- Autós topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- League of Legends
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Gumi és felni topik
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Dell LAtitude 7490 FHD, TOUCH, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Üzletből, Lenovo garanciával ThinkPad E14 Gen 5/ Intel Core i5-1335u/16GRAM/512SSD/FULL HD +kijelző
- HP Elitebook 840 G6 FHD, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- HP Elitebook 840 G5 FHD, i7-8550U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3917, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Thermaltake VersaH17 ADATA 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master 750W
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

), de sokadik nekifutásra sem bírta megmondani az ügyintézőm.

Hol találtad meg amúgy?