Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
anadroid
senior tag
válasz
gingerbalm
üzenetére
Ha elég nagy kalapáccsal segíted
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Breki
veterán
válasz
P.Miki
üzenetére
Elkezdtem a Gearbest facebook-al vhogy levelezni a facebook-on ő küld ajánlatokat és akciókat, és a rendelésem után automatikusan feldobta ezt.
Ennek kapcsán viszont az érdekelne, hogy mi alapján kap valaki emailben ajánlatokat, ugye a fent említett Lenovo P8-as linknél működött a kupon, ami egy emailos ajánlat volt amit egy jótét lélek kitett ide. Én viszont pl nem kaptam ilyen emailt. Mitől függ ez?
-
dugesz77
őstag
válasz
gingerbalm
üzenetére
Belemegy persze, annyi a gondja,hogy földeletlen de ahova ezek vannak használva oda nem is kell . Viszont nálam egytől egyig lötyög a sima elosztóban a régi nagyalakú földelt viszont mindig jó volt..
-
Beni2360
félisten
Én is ilyet kaptam.
Nem jó csak földeletlen ősrégi konnektorba. Azért gondolom van még sima telefon töltöd otthon egy pár darab?
Nézd meg, hogy hány amperes és annál ne legyen nagyobb amivel töltöd. Majd a piacon veszel 200 Ft egy süllyesztett kivitelűt (amik általában a föld nincs összekötve de ez lényegtelen a működéshez) ha nincs belőle otthon is. -
KisApám
addikt
A GEARBEST első hibája nálam most megtörtént kb. 50 rendelés után.
Megküldi elvileg a kért rendelést, a borítékon én szereplek, a cím ok, a rendelt 2 db termék rajta feltüntetve ok.
Kinyitom, erre 1 db rendelt termék van, megnézem a lapot ami benne volt a rendelésemről, persze NEM nekem szól, hanem Brazíliába, és 1 db ugyan olyan termékre. Aki helyettem megkapta, most örülhet, hogy 1 helyett 2-t kapott.
Fényképpel együtt beküldöm a Gearbest-nek, TICKET, erre valamelyik angolul nem tudó visszaír, hogy nyugi, nemsokára megkapom, 11.13-án feladták. Visszaírtam megint, hogy azt már megkaptam, DE nem nekem szól, és 2 helyett 1-et küldtek e miatt.
Remélem valaki hozzáértő elolvassa ott... -
Real_Necro
veterán
Xiaomi Wireless Switch-re van most valami alkalmazhato kupon? Amit talaltam az lengyeleknel hasznalhato fel.
-
AcCEsS
senior tag
Tegnap megérkezett a múltkori akció során megrendelt Xiaomi esernyő. Eső hiányában még nem tudtam kipróbálni
, de nagyon minőséginek tűnik. Jó nagy átmérőjű, az automata nyitómechanika meg a szerkezet is elég masszív kivitelű. -
hevizms
addikt
Megjött a Xiaomi robot porszívó.

Köszönöm Silent77 segitségét
-
gs20
tag
Sziasztok!
Viszonylag új vagyok gearbesten.
Kaptam egy ilyen üzenetet a gerbesttől:
Dear Valuable Customer,At Gearbest, we sincerely appreciate your business.
We invite you to share your shopping experience by posting a short review for us on our related comments websites.
By sharing your opinion you are greatly helping other customers make the right shopping decision and also helping us to make improvement.It is important that you write honest and objective reviews.
We will then give you 300 points for each review into your account as a reward for the time you have spent on posting your comments and helping the online community.Important messages as follows:
It is very easy, just write a very short valuable review about our website on related websites.
That's it! (We will give you links later if you are interested.)Time is important for you.
So please just give us your instructions as follows:
1. Reply "A" for the links to take part in the promotion. (In this case, please also tell us your ideas about your received order)
2. Reply "B" for not wanting to receive this kind of email again.Thank you so much for taking your time to read the email.
May happiness and success be always with you!
Have a nice day!
(PS: If you have already shared your experience for us, please ignore this ticket! )Best regards,
Gearbest customer serviceA kérdés: mit kellene tennem ehhez? Később jönnek linkek másik üzenetben, és arra kell a reply, vagy erre az üzenetre kellene "A"-t válaszolni?

-
IMGM6
tag
válasz
KamuMazsola
üzenetére
Az árától függ
-
KamuMazsola
őstag
Lucky bag értékelésre csak 10 pont jár?
-
Imy
veterán
Van akinek már jött meg rendelt cucca a 11.11-i akcióból?
-
tipuka
addikt
köszi az akciókat toyasoslecho, de légy szíves 1 hozzászólásba rakd az akciókat linkesítve (5 percen belül még módosítható a hozzászólásod).
tudod ez amolyan íratlan szabály, amit illik betartani.
köszi szépen kellemes estét
-
toyasoslecho
tag
xiaomi air purriferhez nemtudtok kupont amivel tovább lehetne csökkenteni
Volt ez 90$ ishttps://m.gearbest.com/home-smart-improvements/pp_268522.html
-
toyasoslecho
tag
Water Resistant USB Rechargeable LED Bike Tail Light - RED
0.79$
kupon: 70%OFF$1
https://m.gearbest.com/bike-lights/pp_361007.html?wid=21&lkid= -
toyasoslecho
tag
SEAGO SG - 507 Electric USB Sonic Toothbrush
9.99$.
kupon : SG507https://m.gearbest.com/tooth-care/pp_686450.html?wid=
-
toyasoslecho: A link végéről töröld ki a számsort..
-
xcvbxcvb
aktív tag
válasz
Beni2360
üzenetére
Én nem vettem észre itt egy gungant aki látta volna hogy milyen töltővel töltöttem a tabletet
.
Valóban ki sem csomagoltam a gyári töltőjét, eddig. Most a kedvedért meg is mértem, 4.82 V-on 2.16 A ad le ami elég bika töltő, amivel pedig a tabletet töltöttem és a telomat is töltöm már több mint 2 éve az egy régi samsung 500 mA -es. 4250 mA-s akku azért nem kicsi szerintem.
Egyébként minden litíumos akku packban kell lennie túltöltés és mélykisülés elleni védelemnek, valószínűleg ez nem működött megfelelően szerintem. Nem sértődtem meg nagyon
.(#22957) bertokl:
Köszi
! Micsoda nyomzó vagy
Azért szerettem volna tudni az akku árát hogy mit kérjek, cserét refundot vagy részleges refundot itthoni javítással. -
válasz
lenand
üzenetére
[Xiaomi Mi A1 Black] $219.99
elvileg erre is él a 30$ over 150$ kupon, ha még nem használtad fel.
-
bertokl
tag
válasz
xcvbxcvb
üzenetére
A névre való keresés nem sok eredményt hozott, csupa Mediatekes találat volt, így beletellt egy kis időbe, mire találtam valamit.
Ha Lenovo TB-8703F, vagy Lenovo TB-8703X a tablet pontos típusa, akkor ez a szerelési kézikönyve.
Ebben részletesen le van írva a csere menete is és, hogy L15D1P32 típusú akkumulátort igényel.
De szerintem se állj neki szerelgetni, nyiss előbb egy ticketet, fotókkal, videóval, nézd meg mit ajánlanak.
-
lenand
csendes tag
Sziasztok!
Valakinek nincs Email only linkje Xiaomi Mi A1 Black re? 222$-osra gondolnék.
Köszönöm a válaszokat előre is! -
Beni2360
félisten
válasz
xcvbxcvb
üzenetére
Ahhoz szét kell szedni és megnézni az adatokat, méreteket én is így tudtam a GPS-be akut rendelni.
Nem véletlenül idegen töltőt kapcsoltál rá és amiatt lett a gubanc. Mert van itthon szupi töltő jó erős minek a sajátja jelszóval. Nem egy nagy aksi van benne. És az elektronikáját sem nagyon ismerjük. Ne vedd sértésnek ami a végi írtam. De előfordulhat gyári hiba is. -
cidalain
veterán
válasz
xcvbxcvb
üzenetére
Rugalmas. Ha tudsz bele akkut szerezni, akkor erdemes reszleges refundot kerni, amibol meg tudod venni. Az itthoni szerviz nem fogja neked ezt 15 alatt megcsinalni, ami meg nagyjabol 50%-os refund lenne, annyit nem hiszem hogy adnanak.
Epp ezert kulfoldon neznem meg, hogy mennyiert tudsz akkut venni. -
xcvbxcvb
aktív tag
Hello!
A Gb-ről rendelt lenovo p8 tabletem hátulja felpúposodott, gondolom az akkumulátor miatt.Hétfőn érkezett meg.
Most nézem azt a ticketet.
Mit érdemes kérni refundot vagy cserét ( tabletre szükségem lenne) ? Rendeljek még egyet újból és ez visszaküldjem ?
Mennyire rugalmas a Gb ? Esetleg az itthoni szervízt nem szokták állni ?
Még nem volt ilyen garis ügyintézésem velük. Mennyire húzzák el az ügyintézést? -
anadroid
senior tag
válasz
shortcutme
üzenetére
Sok köszönet nem lesz az átalakítóban, nem megy bele a szabványos konnektorba. Most nyüstölöm őket, hogy térjenek át a szabványos dugóra.
-
shortcutme
tag
Kis érdekesség:
A FB messenger-en keresztül aktuálisabb a rendelés infó, mint a weboldalon:https://i.imgur.com/vJn5Usl.png
(mutatja, hogy jófej módon automatikusan hozzácsaptak egy EU power adaptert és a várható adó mértékét)
(601USD -> 460USD kupon: GBTPC17 akit érdekes esetleg a gép)
Első EU expresszes rendelésem, tudtok olyan esetről amikor ilyen szállítási mód ellenére vámoltatni kellett? (csak hogy mire készüljek)
-
spileraaa
senior tag
erre kupon?
persze olyan amit Erdélyből is tudok használniVkworld New Stone V3
[link] -
PainKiller13
őstag
Sziasztok!
Eu raktárra nincs vmi kupon? Nincs flash saleben a termék de oda van írva a képéhez hogy 18% off, szóval gondolom ennél magasabb kedvezményű kupon kellene.
-
rushty
őstag
Insurance-szal hogy lehet utólag növelni a rendelést? Kimaradt.
-
válasz
leskopeter3
üzenetére
Persze.
-
válasz
leskopeter3
üzenetére
Péter, töröltem, mert ref linkes volt.
Én azt nem venném meg.
Inkább ilife.
Van eu express, sőt eu raktárban is van most sok fajta. -
qqzs
őstag
válasz
leskopeter3
üzenetére
milyen robotporszivot akarsz venni? es miert nem xiaomit???
-
AtiSnatch
aktív tag
válasz
leskopeter3
üzenetére
linkeld légy szíves a porszívót. úgy egyszerűbb.
-
BaginZe
tag
Egy kis tanácsot szeretnék kérni gearbest-tel kapcsolatban.
Rendeltem egy tabletet EU express szállítással. Kaptam üzenetet, hogy valami gondjuk van a címmel, EU express-szel nem szállítanak, válasszak mást, miközben már rendeltem mást is ezzel. Több levélben is jeleztem, hogy nem véletlenül kértem ezzel és továbbra is ezzel szeretném. Mire tegnap kaptam egy levelet, hogy akkor feladták DHL-lel.
Ilyen esetben merre induljon el az ember, ha áfa-t kell majd fizetnem?
Köszi.
-
AtiSnatch
aktív tag
válasz
leskopeter3
üzenetére
Az szerepel esetleg ott, hogy EU Express?

-
leskopeter3
csendes tag
Akarok venni egy robot porszívót, szállítás csak priority line van, lessz ÁFA?
-
padre71
tag
válasz
kinaicuccok
üzenetére
Köszi a választ. Várok még egy kicsit, aztán ha nem történik semmi, lemondom.
-
mexel
veterán
válasz
kinaicuccok
üzenetére
Köszi! Youtubra nem is, de gondolom valami linket küldhetek ahová felteszem.
És hová kell küldeni, hol kell reklamálmni? Az oldalukon, vagy valami mailcímen? -
padre71
tag
Sziasztok!
Most rendeltem először a Gearbestről. Több dolgot rendeltem külön szétszedve hogy a vámmentes értékhatár alatt maradjak. Az egyik tétel esetében, ami egy ledes 3d lámpa, a rendelés (nov.7.) utáni hétre írták a szállítást, azonban a rendelésem jelenleg is "processing" állapotban van.
A terméknél folyamatosan változott a szállítás időpontja az elmúlt időszakban, most éppen "Ships between Nov 30 - Dec 2"
Karácsonyra szántam, de úgy tűnik, hogy nem lesz belőle semmi.A többi tétel esetében másnap átváltott "Shipped out" állapotra.
Kérdés: Mi van ha a szállítás időpontját folyamatosan módosítani fogják továbbra is, van-e valamilyen lehetőségem a rendelés visszavonására? ha igen, akkor a pénzt hogy tudom visszakapni?
Más webshopok esetében (lightinthebox, tinydeal, banggood) mindig másnap már vagy 1-2 napon belül postázták.
-
Cxgrav
senior tag
Sziasztok!
Tuti volt már:
Nyitottam egy ticketet, amire válaszoltak 24h-n belül, hogy adjak meg adatokat stb.
Válaszoltam 24h-n belül, viszont ők már kb 48h-nál járnak és semmi válasz. Mennyi idő az elfogadható? - mert az autoreply szerint 24h.Köszönöm
-
Taktoj
aktív tag
tud esetleg valaki valami általános kupont amivel kicsit ezt megolcsósíthatnám ? Köszi
-
Watt25
veterán
válasz
South Velen
üzenetére
Soha ne fizess bankkártyával kínai oldalon.
Ez a mondat így önmagában azért is butaság, mert az, hogy bankkártya, nem jelenti azt, hogy ott van a fizum is. CIB-nél van ilyen internetes kártya, ami elkülönített számlához tartozik. Mindig csak akkora összeg van rajta, amit éppen vásárolok. Más bankok is kínálnak ilyet. -
szabi__memo
nagyúr
11.-én rendelt 200Ft-os usb kábelemet tegnap átvettem. Jól küldték

-
vasi89
őstag
válasz
South Velen
üzenetére
mondjuk aliexpressen 3 éve bankkártyával fizetek meg rajtam kívül még több millióan de az más téma.
-
sambenez
addikt
Ha valaki lát kupont Xiaomi Mi Smart WiFi Socket - ZigBee Version, vagy Xiaomi Universal IR Remote Controller-hez ne tartsa magába.

-
qqzs
őstag
Két napja rendeltem euexpresszt ma feladták
-
tempera
csendes tag
Xiaomi fogkefére 4db-os, ami nem elektromos, tud valaki jó kupont?
-
mexel
veterán
Van itt egy pár tíz dolláros kütyü a gearbesttől ami hibás, de nem állandóan rossz csak néha el-elakad, elromolgat. Hogyan tudom ezt bizonyítani, és hol tudok gearbesten ezzel kapcsolatban írni? Jó lenne ha vagy az árát visszaadnálk vagy valami nagy kedvezményt. ( az elmúlt napokban már 2 olyan készülék is van nálam amik selejtek és újak)
-
csizzah
aktív tag
Közben jobban megnéztem ezt a telót, nincs magyar nyelv benne
, így az öregek tuti nem tudják használni, nekem meg nem kell, nyitottam rá egy ticketet, remélem törlik. -
csizzah
aktív tag
válasz
ZsoltG60
üzenetére
Áá, köszi, megtaláltam, minap vettem egy 7,99$-es top cellphone lucky bag-et kíváncsiságból, egy ilyen van benne. Ez így nem tűnik egy túl nagy deal-nek, ennyit pontokkal is tudtam volna faragni belőle, no sebaj valaki majd elfogyasztja a családban.
@drpele: Neked is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asztali PC , Ultra 245K , RX 6900 XT 16GB , 32GB DDR5 , 1TB NVME , 2TB HDD
- Ps5 Spider-Man 2 limitált kiadás szobor és kontroller
- X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Google Pixel 7 Pro 12/128 GB fehér + extrák
- Latitude 7440 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 256GB NVMe SSD magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- 27% - iiyama G-MASTER G2470HSU-B6 IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 1ms / FreeSync
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Bomba ár! Asus R512CA - Core i3 I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Dell UltraSharp 24 USB-C Hub Monitor - U2422HE - 27% ÁFÁs
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

, de nagyon minőséginek tűnik. Jó nagy átmérőjű, az automata nyitómechanika meg a szerkezet is elég masszív kivitelű.

.