- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon kezdőknek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cxgrav
aktív tag
Én szeptember 20.-án rendeltem 2 órát, azóta nem jött meg.
60. nap után jeleztem, hogy sehol semmi, találjunk ki valamit.
Megírták, hogy újraküldik.
2 hete várom, hogy egyáltalán tracking infót adjanak az újra feladott csomagról, de semmi.
Azt hiszem csütörtök fele megírom nekik, hogy full refundot kérek, mert ez így nem pálya. -
mexel
veterán
Kb ezt hazudják. Azt hittem a szállítás a gond európa szerte de többen írják hogy más cégektől megérkeznek a cuccok időben. Nálam a GB lehúzta a redőnyt, sz@r hazudós banda lett belőlük az első olyan alkalommal amikor túlvállalták magukat. Szerencsére van rajtuk kívül is Eu raktáras megbízható cég aki sokszor olcsóbb is ( pl GeekBuying), én még holnapig várok és ha nincs tracking szám a rendeléseimnél refundot kérek és ahol csak tudok mindenkit lebeszélek arról hogy tőlük vásároljon.
Lehet védeni őket, de amit most művelnek nem 1-2 emberrel az átment az inkorrekt sunyi-hazudós kategóriába, ezt nem engedhetnék meg maguknak. Lenne annyi gerinc bennük ha látják hoogy nem megy írják ők azt hogy sajnáljuk nem bírjuk teljesíteni, visszaadjuk a pénzt, nem naponta más hazugságot írni, hogy raktáron van, becsomagoltuk már, holnap indul, úton van, stb, és ez kb hetek óta valószínűleg ezerszámra.
Egy Ebay-es eladónál már simán sok száz-ezer mínuszuk lenne és megszűnnének, de most a régebbi jó hírnevük miatt sokan védik még őket.Úgy fognak járni mint a DX, szép lassan a legnagyobbak lettek sok éve, majd nem bírták a nagyságot és elkezdtek késni, csúszni, hazudozni, megbízhatatlanná válni. Azóta is jelen vannak a futottak még kategóriában de bőven nem tartoznak az ajánlott boltok közé. Volt több ilyen kínai cég is rajtuk kívül az elmúlt években, nema GB lenne az első aki így jár.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- Panasonic Toughbook CF-MX4-1 12.5" Érintős- - Akár 8-10 órás akkuval
- Gyermek okosóra GPS nyomkövetővel, Wonlex CT06PRO-L 4G lila, új
- BH Fitness Prisma M30 futópad kedvező áron, első tulajdonostól
- Weboldal készítés verhetetlen áron! - Vállalkozásoknak, Portfóliónak, Cégeknek
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest