Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Digitalis
senior tag
A levegőben a vírus akár három óráig is életképesnek bizonyult. Műanyagon még 72 óra elteltével is életképes és fertőzésre alkalmas vírusok vannak. Rozsdamentes acél vagy fém felületen szintén 72 órán túl is találtak fertőzőképes vírust, bár a vírus kópiaszáma csökkent. Kartonpapíron 24 órán túl nem volt életképes vírus. Réz felületen 4 óra elteltével már nem találtak fertőzésre alkalmas élő vírust.
Részletek: https://www.webbeteg.hu/cikkek/fertozo_betegseg/24764/a-koronavirus-eletkepessege
Vírus fertőzőképessége, kópiaszáma, tárgyakon gyorsan csökken, tehát életképessége ≠ fertőzőképessége.
-
Digitalis
senior tag
Tegnap óta acces denied nálam a Gearbest, nálatok is? (App sem megy.)
-
-
Digitalis
senior tag
Ezt az akkus porszívót szeretnénk megvenni. EU_Fast23-ban ment egy ideig elég jó áron, de már régóta nincs. HK-raktárból DPD-vel rendelni most nem rizikós? Tűnt már el több cuccom a bermudaháromszögben (Feucht) Hanyagoltam is a GB-t sokáig. Szállítási idő mennyi kb. manapság? Shipping Garantee még mindig csak lehúzás, vagy érdemes bejelölni? +3.89$
-
Digitalis
senior tag
válasz
defy456
üzenetére
Ó, dehogy unta meg.
Éppen most jött Winter tavaristól:
"Thank you for your reply. We sincerely apologize for this delivery issue.
The item is unavailable, I am so sorry that we can't offer resend solutions.As you did not purchase the shipping guarantee during the checkout please understand that we can only partially refund you for this issue.
In order to resolve this issue please consider the following solutions:
1. Partial Refund To Wallet
We can refund you GearBest Wallet for use on your future orders.
In addition we will reward you with extra points that you can use as discount towards your next purchase. (1 point for every 1 USD refunded)."
Ahogy elő van írva, próbálkozik szorgalmasan.

-
Digitalis
senior tag
Érdekes ez a Winter.
A szabvány levelében kért címadatokat rendesen kitöltöttem, és visszaírta, hogy az adatok nem teljesen helyesek, lehet hogy ez az oka hogy nem kapom meg csomagot. (DENUEB_Feucht dec.15)
Visszaírtam, hogy évek óta a beregisztrált címmel vásárolok és a Paypal-nál illetve a Gearbestnél is helyesek, és a lakás sem változott. Az adatok rendeléskor automatikusan kitöltésre kerülnek. Írja már meg mi a difi?
(Véleményem szerint meg megy a "talaj-előkészítés" a halfrefundra, vagy valami cigánykodásra hibás címadatokra, egyebekre hivatkozva.)
Valami nagyon nem gömbölyű Gearbest házatáján, ez már nem az a GearBest…
-
Digitalis
senior tag
Sok "rinya" után nekem is megérkezett a teló. Minden fasz@

-
Digitalis
senior tag
válasz
Dr. Gonzο
üzenetére
Maradjunk annyiban, hogy 50-60 napos szállításra ténylegesen senki sem számít. Shipping methods táblázat végén, elenyésző százalékban opció már a 31-45nap is. Algopyrinre is rá van írva, hogy százból egy ember befosik, még sem arra szedjük.
Nekem sem fájna a fejem, ha legalább az általános Arrive within 16-30 napot hoznák...mert ebben bízik szerintem mindenki. 50-60 napos általános szállítással szinte senki nem rendelne Kínából. Támpontként is csak 0-1%-ban kalkulálnak vele a shipping methods tábla végén. 
-
Digitalis
senior tag
GB helyében az értékesebb, illetve eu_express-el feladott küldeményekről csomagképet is mellékelnék a visszaigazoló mélben. Üzletben nincs barátság, ezért a 7000 km-es út előtti állapotról a fénykép mindkét fél számára megnyugtatóbb és bizalmasabb kapcsolatot nyújtana.
-
Digitalis
senior tag
válasz
viktorhu
üzenetére
Két viszonylag nagyobb értékű (100$_up) eu_express csomagom november elejéről, illetve közepéről még mindig nem ért révbe. your parcel is on its way, your parcel is on its way... Tudom balfax vagyok, én vagyok a hibás, sok okostojás is megmondta, hogy augusztusban kellett volna karira rendelni. Szerintem meg elsüllyedt a szállító hajó, vagy lezuhant a repülőgép.
szerk: Sőt fogtechnikus is vagyok, mert nem kötöttem kínai überbrutálbaltanindzsakard extra biztosítást sem rájuk.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Digitalis
senior tag
válasz
Myst371
üzenetére
Természetesen előbb az eladóval, jelen esetben a GB-vel kell tudatni, hogy mi a rajz. 60 nap elteltével, nyitsz egy ticket-et, asszem, after sales returns & exchange és azon belül ki lehet még választani és megírni kulturáltan, hogy mi a hányás. Ha továbbra is mellébeszélnek, nem együttműködőek, akkor jöhet a PayPal Claim.
-
Digitalis
senior tag
válasz
Myst371
üzenetére
Mármint az ünnepekre? Szerintem semmi esélye. Ha ma küldenék tovább DPD-vel Southallból, mostani zsufiban is minimum egy hét lenne a delivery. Egyébként Dettó.
(Viszont, december elején rendelt no tracking-es Ebay os, Ali-s sőt GB-s limlomok meg sorban érkezgetnek.)
Refund kérés 60 munkanap. Vagy naptári nap
De én már elengedtem, ennyi idő után bezuhant itthon is az ára, illetve normál garival pillanatok alatt beszerezhető lenne. Tanulság, novemberben már nem rendelünk Eu Expressel semmit karácsonyra. 
-
Digitalis
senior tag
na ja. én is benne vagyok már a második hónapban (Your parcel is on its way) és igen, azóta normál módon, jobb feltételekkel is beszerezhető lett volna. Bíztam az átlagos 25-30 napos szállítási határidőben, de ez van, elfogadtam a feltételeket várok 60. napig, de az is tény, hogy most a f@sz rossz végén állunk.

-
Digitalis
senior tag
Kérdése megalapozott, és jogosan is aggódhat mivel azt látja,hogy három hete elhagyta Angliát...
-
Digitalis
senior tag
válasz
FingR86
üzenetére
Eltudnak már bújni az EU_express-el küldött DPD-s küldemények is. November közepén postázott cuccnak semmi nyoma, illetve még mindig úton van Southall-ba. Ennyi. (Jobb esetben, szerintem meg dekkol valahol egy félreeső konténerben vagy vámszabad területen, sőt az sem kizárt, hogy még mindig valamelyik túlzsúfolt kínai kikötőben, ezt én nem tudhatom.)
De megnyugtattak:
Could you please keep on waiting until January 20, 2018
At the same time, we have told our colleagues to confirm with the shipping agent for this issue.Úgyhogy türelmesen várok.
Már csak abban reménykedem, hogy hibátlan, sérülésmentes lesz a csomag ha, egyszer ideér. Eddig semmi gáz, de mindenesetre a továbbiakban, újraértékelem GearBest-el való bárminemű üzleti kapcsolatomat. (most valóban gond lehet az angliai nagy havazás is, de remélem, hogy tavasszal már nem a nyuszira fogják majd.
)(Az Ali-s, e-bay-os csomagjaim, rendre 10 nap alatt itt vannak.)
-
Digitalis
senior tag
válasz
andrisbandi
üzenetére
...de azért mekkora szerencse, hogy a több millió nemzeti konzultációs ívekkel, oda-vissza nem történt fennakadás, és értesítővel sem bajlódtak, nem kellet bemenni senkinek vagy sorba állni érte a postán.

-
Digitalis
senior tag
válasz
dugesz77
üzenetére
De hát, ezért tartják jó-pénzért a gazdaság kutatókat, tanácsadókat, elemzőket, akik "A" kategóriás irodaházakban teljes ellátás mellett, egész évben leírják mindig ugyanazt, nyilatkozzák ugyanazt, keressék az okát a nyilvánvaló dolgoknak, munkaerőhiánynak és úgy általában áldatlan állapotoknak míg a főember már valahol (Graz?) síel.
Ezért lesz nekik prémcsi, sikerdíj, ami rendre nem is marad el. 
-
Digitalis
senior tag
-
Digitalis
senior tag
Én nem vagyok türelmetlen, csak épségben ide érjen.
Pár éve egy post@s mindent beterített, szemem láttára b@szta át a teli táska tartalmát, csomagokat leveleket az óvoda kerítésen,hordja szét a f@szom jelszóval. 
-
Digitalis
senior tag
válasz
Devil Smile
üzenetére
Nálam dettó. Nov 17.e shipped out_ Southall várja a transzportot.
-
Digitalis
senior tag
-
Digitalis
senior tag
válasz
trebrona
üzenetére
Azon kívül a rendelés megerősítése, és hogy valóban ez kell a tévedés kizárva, már az is késő lenne ha most itt lenne nyomó gomb. :-) Így talán nem pihentetik annyit a packed_naturális zónában a csomagot ( hátha hirtelen mégis meggondolja magát az ügyfél, félrenyom, olcsóbbat talál, nemiseztalovatkartam, hülyegearbest már elküldte, utólagos címváltozás, stb.) hanem nyugisabban tolják előrébb, illetve eu_express esetén már packed státuszban kiküldik a DPD-felé a megrendelőt, így hamarabb jön neked a 3-5napos sms. Szerintem. -
Digitalis
senior tag
válasz
KamuMazsola
üzenetére
Lapítanak sunyin az egy dolog, de van az ostobább verzió, aki még kérkedik is vele, sőt olyan is aki c-módra gátlástalanul, üzletszerűen visszaél mindennel, ott ahol csak lehet.
-
Digitalis
senior tag
válasz
spileraaa
üzenetére
Szerintem ettől, nem lesz semmi baja. Visszapattintottad a helyére a keretet. Valszeg a dobálás és a postai kapkodás eredménye lett ez. Sajnos a GB nem ad az extra csomagolásnak, plusz bubis védelemnek, amit nem is igazán értek. Például itthon az *mag még a kicsi sz@rokat is külön dobozolja és védi kitöltővel. Általában a gyári doboz, meg a kínai simazacsi kombó van oszt csá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen autót vegyek?
- Gitáros topic
- Ingatlanos topic!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- 27% - ÚJ MSI MEG Vision X AI Core Ultra 9 285K / RTX 5090 / 128GB DDR5 / 2TB NVMe ! BeszámítOK!
- Dell Latitude 5450 Újszerű, Ultra 5 135U, FHD IPS LCD,16GB, Magyar vil bill., gyári gar 2027.11-ig
- Bambu Lab A1 mini azonnal használható szett
- Samsung 860 Evo 1TB SATA3 93%-os és Samsung 860 QVO 1TB 97%-os
- Apple Watch Ultra (1. generáció) ÚJSZERŰ, 100% AKKU
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4339, 100% Akksi
- Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku:100%
- HIBÁTLAN iPhone XR 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4490,100% Akksi
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nagyon összemehettek, amilyen jó volt, olyan rossz lett a GB.

Ennek figyelembevételével rendelünk. Általában. 
Jól ki van ez találva, pontok amelyek vásárlásra ösztönöznek és sohasem fogynak el. Zsír. 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)