Hirdetés
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
Eu raktárból mi a különbség a Priority Line és a Registered airmail között?
-
Breki
veterán
válasz
zerokuler
üzenetére
Tudom. Én pro és kontra írtam, hogy miért ajánlott az EU raktár ha gyorsan szeretnél megkapni és miért nem az EU Shipping
Ez utóbbi akkor ajánlható, ha ráér de nem szeretnél áfát, vagy nincs más lehetőséged esetleg sokkal olcsóbb úgy az ár.
A felsoroltakból a K88H van nekem erről korábban a kínai okosóra szaktopikban írtam részletesen.
Most egy munkatársnőmnek rendeltünk sportoláshoz úgymond okosórákat ebben most képben vagyok de ez ali-s meg ebay-es illetve geebuyingos volt ezert most nem keverném ide.
Max annyi, hogy ebayen lehet angliai eladóktól venni órákat amik gyorsan megjönnek többet vettem már én is így sokkal olcsóbban mint az itthoni ár. De ezen nem okos órák.
-
dugesz77
őstag
válasz
zerokuler
üzenetére
Igazad van. Én EU Express-el rendeltem mondjuk pont ez az óra egy beragadt konténerben volt,majd 1,5 hónap volt mire megjött,szemben az összes eddigi EU Express-es csomagom 14-18 nap alatt megérkezett. Ha azt nézem még annak is bele kellene férnie karácsonyig. De semmi sem biztos.
-
dugesz77
őstag
válasz
zerokuler
üzenetére
A Finow X5 AIR egész korrekt volt,azt tudom ajánlani. Nem döcög nem gondolkodik és szép a kijelzője is. Ha nincs benne sim illetve nem használod a GPS-t akkor a 1,5 napos üzemidő megvan. Nem kicsi, vékony karon lehet furcsán néz ki (Huawei Watch mellett):

-
tpeti810203
csendes tag
Sziasztok! Már elég sok mindent rendeltem külföldről. Gearbesten még soha. Most viszont múlthét szerdán (23.án rendeltem egy mobilt a fiamnak. Kaptam nyomkövetési számot is a royal mail express szállítja.
Viszont a nyomkövetésnél azóta is semmi nincs(tétel nem található). Eu raktárból rendeltem. -
zerokuler
csendes tag
NEM Eu shipping hanem EU raktárból!
Tehát közvetleül azokból a termékekből kellene választani ami már itt van EU ban.
De sajnos nincsen semmi itt ez a gond.
Szóval a google nem ad találatot egyetlen kínai órára sem csak a kínai webáruházakat, de onnan nem jön meg időre.
Ami magyarországon kapható az meg vagy gagyi de nagyon 0 tudás magas ár vagy iszonyúan magas ár.
K88H
Lemfo LEm5 pro
Microweal L1 -
pinnacle
nagyúr
Sziasztok! Gearbesten be lehet azt állítani, hogy értesítést küldjön árcsökkenésnél? Ezt a lejátszót szeretném megvenni. Már tavaly kifutott modell. Gondolom raklapnyi van még belőle, ha nem jelzik, mennyi maradt még. Jó lenne akciósan megcsípni.
-
Breki
veterán
válasz
zerokuler
üzenetére
Megjöhet de rizikós, hogy ideér-e időben.
Az Eu shippingel meg szerintem lassabb mert bejön az euba olyan helyre ahol kevés a vám áfa és onnan jön ide
Én az órás fórum házigazdája vagyok, ha esetleg mondasz konkrét típust lehet jobban tudok segíteni. Bár nálunk nem okosórák vannak azoknak van külön topikja.
-
KisApám
addikt
A Gearbestre megint rákérdeztem, biztos ami biztos, a Haier XShuai HXS - C3 Robotic Vacuum Cleaner pótalkatrészeivel kapcsolatosan.
A válasz egyáltalán NEM tetszett:
"We are sorry to inform you that this item is no longer available and has been discontinued.
We advise that you may choose another item."
Nem hiába csak 100 dolcsi, szórják kifelé gyorsan...
Az iLife jobb választásnak tűnik most igencsak. Rengeteg pótalkatrész, nagy választék.
-
zerokuler
csendes tag
Sziasztok.
Ahogy olvasom kínából már nem érkeziok meg karácsonyig semmi. Azt javasoljátok, hogy rendeljek az EU raktárból.
OK.
Az a kevés típus ami volt, márelfogyott. Okos órát szerettem volna, de egyszerűen elfogyott mind.
És ami még érdekes, hogy be x-elem hogy raktáron a szűrésbe, de akkor is olyanokat hoz csak ami nincsen raktáron.
De akkor összefoglalva lényeg hogy kínából már nem jön meg EU raktár meg üres.
Cáfoljon meg valaki légyszi.
Valakinek ötlete hogy hol nézzek körül? -
nagysanyi
újonc
Én két telefont rendeltem a Gearbest-ről. Először 11.14-én kaptam róla hírt, hogy: Customer data received Southall, meg Southall, Your parcel is on its way erről SMS-t is kaptam a DPD-től, hogy 2-5 napon belűl nemzetközi csomagom érkezik. Azóta semmi. Úgy tudom, akkor indult el Kínából. A Gearbest szerint EU Express esetén a szállítás Southall-ig 5-7 munkanap. Ezt meg is kérdeztem tőlük, hogy akkor most miért nem, erre azt írták, az sosem volt 5-7 munkanap, hanem 15-25
Ma annyi változást láttam, hogy a 17track-en "In Transit" státuszt kapott, de gondolom ez nem sok mindent jelent mert a "Latest Event" még mindig -- 2017-11-14 01:20 Southall, Your parcel is on its way -
bertokl
tag
válasz
Zsotiabeka
üzenetére
Szeintem több, mint 99%, hogy megúszod, de nem 100%.
A gearbest nem egy piti vállalkozás, szerintem akár fizethetnél mastercarddal is, de a vásárlónak a biztonsáot a paypal jelenti, ha elvész a csomag, vagy ha sérülten érkezik.
Sőt, ha garanciában esetleg vissza kell küldeni a terméket, annak a költségét is állja a paypal. Nem érdemes kihagyni, mert nincs költsége, csak nyerni lehet vele.szerk.: arra érdemes figyelni, hogy fizetéskor ne a paypal végezze a konverziót; vagy forintra állítva fizess, vagy fizetéskor állítsd be a conversion optionsnál, hogy a bankod váltsa a pénzt, ugyanis a PP rosszul vált.
-
Breki
veterán
válasz
Zsotiabeka
üzenetére
1. Nem ennyire biztos azért, Ezért írtam inkább az európai raktárat.
Elvileg garantálják. És ha mégse térítik.
Itt a leírása.
[link]2. Nem. Vagyis igen, de inkább ajánlott egy virtuális kártyáról és paypal-al fizetni, márcsak esetleges későbbi reklamáció miatt is jobb.
-
kinaicuccok
csendes tag
válasz
Zsotiabeka
üzenetére
1. Az eddigi tapasztalatok szerint igen, nem vámolják. Volt egy kis kavarodás még 2 hónapja de azóta minden oké.
2. Lehetőleg Paypallal fizess. De kártyás fizetésnél is van Charge Back, ami kártalanít.
Tegyél rá Insurance-t és akkor tuti a dolog. (pár dollár, ott van a szállítási opciók alatt)
Az EU expressről sok infót találsz ha googlizol. De valóban érdemes megfontolni az európai raktárból történő rendelést, ha karácsonyra meg szeretnéd kapni. -
drpele
senior tag
válasz
Zsotiabeka
üzenetére
Igen, az EU express (majdnem) biztosan vámmentes.
Ha biztosra akarsz menni, ne közvetlenül a Mastercard kártyáddal fizess, hanem regisztrálj egy PayPal fiókot, majd ott regisztráld be a bankkártyádat, s PayPalon keresztül fizess. Ha vitás helyzetre kerül sor így nagyságrendekkel jobbak az esélyeid az érdekérvényesítésre.
-
Zsotiabeka
csendes tag
Köszönöm szépen a válaszokat!
Még 2 kérdésem lenne:
1. Eu Express szállítás esetén 99%, hogy megúszom a vámot?
2. MasterCardal fizetnék, ez így biztonságos? Vagy válasszak más fizetési módot? Ha, neadj Isten nem érkezne meg a termék, akkor a MasterCard-os fizetés esetén is van esélyem arra, hogy visszakapjam a pénzem?Köszönöm a válaszokat!
-
bertokl
tag
válasz
shortcutme
üzenetére
-
bertokl
tag

Original Xiaomi Mi Band 2 Wristband - BLACK
GBMB1020
$0.99
Stainless Steel Wristband for Xiaomi Mi Band 2 Metal Case - STEEL BAND SILVER
GBTC1108.4
$2.11
Luminous Wristband for Xiaomi Mi Band 2 - LIGHT GREEN
GBBF008
$0.99
Camouflage Pattern Watch Strap for Xiaomi Mi band 2 - GREEN
GBBF001
$0.99
22mm Smart Watch Band for Xiaomi HUAMI AMAZFIT - GREEN
GBBF007
$1.99
SKMEI 1155 Men LED Digital Quartz Watch - BLACK
GBSS1109.2
$4.11
MIXZA TOHAOLL Ocean Series 32GB Micro SD Memory Card - 32GB
GBMT1104
$7.99
1pc All-in-one Pocket Multifunction Tool Ballpoint Pen - SILVER
GBAP1103
$0.99$
IRIN Electric Guitar
GBIR1020
$71.99 -
Breki
veterán
válasz
Zsotiabeka
üzenetére
Én inkább EU raktárat néznék.
Biztosabb.
És úgy rövidebb így pont hosszabb lesz a szállítási idő, hisz ide behozzák és eu-n belülről jön utána.
-
ZsoltG60
aktív tag
válasz
Zsotiabeka
üzenetére
Raktárnak nincs jelentősége . A rendeléssel lehet már elkéstél, karácsonyi ajándéknak már rizikós külföldről rendelni.
Csak Eu Express-el úszod meg plusz költség nélkül.
De gondold meg kétszer is a rendelést mert előfordulhat hogy nem fut be a csomag karácsonyig. -
Zsotiabeka
csendes tag
Sziasztok!
Még soha nem rendeltem külföldről és szeretnék karácsonyra rendelni egy telefont ezen a Gearbest oldalon keresztül. A terméknél ki lehet választani, hogy HK-2 vagy HK-4 raktárról szeretném. A magasabb árat választottam azaz a HK-2-t mert valahol azt olvastam, hogy úgy nem kerül majd vámolás alá ha az Eu Express szállítási módot választom. Jól tudom? Kérlek segítsetek ha tudtok!
Vagy elegendő ha a HK-2 raktárat választom + az ingyenes légipostát? (Belgium 0.00$)
http://i65.tinypic.com/2z3wcw9.jpg
Én ezt látom. Innen melyik módot érdemes választani? A Priority Line-on belül van az Eu Express.
Szeretném megúszni a vámot, és jó lenne ha karácsonyig megjönne.
Előre is köszi ha valaki válaszol! -
shortcutme
tag
> Volt egy xiaomi air notebook 540 rol 450 kupon es nem talalom .valakinek nincs meg esetleg? A 500folott minusz otven sem mukodik ra
En ezzel vettem 3 napja, bar most mar nem fogadja el, de lehet azert mert 1/ppl:
Xiaomi Air 12 Laptop - M3-7Y30 4GB 128GB - SILVER Coupons (HK)
Price with Coupon: $459.99
Coupon code: GBTPC17
Discount code expiry date: 2017-11-30
Offer limited quantity: 100 -
-
Ra3
őstag
válasz
KisApám
üzenetére
Én nem aggódok emiatt, a c3 eléggé új, talán a nyáron jelentették be, a legrégebbi tesztek is pár hónaposak, a régebbiekhez vannak kiegészítők, ha lesz rá kapacitásuk szerintem jönni fognak ehhez is, gondolom egyelőre amit gyártani tudnak megy mind a porszívók mellé. Ez gyakorlatilag talált pénz nekik, nem hiszem hogy ekkora ziccert kihagynak.
Plusz a márkának is sokat árt ha support nélkül marad egy ennyire népszerű cucc. -
Imy
veterán
Xiaomi Power bank 5000 vagy 10000mA-hoz tud valaki kupont?
-
ginola
addikt
Mi6-ra, vagy Mi A1-re tud vki valamilyen kódot?
-
qqzs
őstag
Meg annyit az eu17 18 es 20 raktari rendelesekre hogy kivancsi leszek hogy fogjak pl 17es EUECOLU a 20as UPSDXYKD a 18as DPDUK idore teljesiteni. Valamelyikre 2-3 napot irtak. Meg van pl 60kg os rendeles. Ilyenekben meg nincs tapasztalat. Majd most lesz.
Lehet tudni hogy ezek honnan jonnek? -
p.t.r
aktív tag
válasz
zeon.hu
üzenetére
99%-ban mobilról vagy tabról vagyok. Az értékelésleadásnak nem feltétele, hogy igazolva legyen az érkezés. Nekem volt, hogy kb 2 hónap is eltelt, már az értékelésért kapott pontokat is elhasználtam, mire észrevettem, hogy nem adtam le a visszaigazolást. Bejelöltem kb hasraütésszerűen a dátumot.
-
Taktoj
aktív tag
eu5 raktárról valóban megjönnek áfamentesen a dolgok? nem találok semmi infót hogy ez valóban európa lenne
-
fear2
tag
-
zsiz
őstag
válasz
zeon.hu
üzenetére
Itt valóban "Check my reviews" van azok mellett, amiket próbáltam értékelni. Rákattintva üres a termék értékelése és a pontot is csak a vásárlás értékelésére kaptam (5 pont), ez ki is van töltve. Ezek szerint fogadták volna a termék értékeléseimet is? Mert az akkor meg azért érdekes, mert pontot nem kaptam érte
Szóvala valahogy valami sehogy sem oké. -
Lacko66
tag
Bocsi, csak még egy kérdés.
Megírtam nekik, hogy az adatok pontosak és hogy nincs meg a csomag. Teljes refundot kértem és válaszoltak is, elfogadták és 48 órán belül visszautalják a teljes kifizetett összeget.
A kérdésem az lenne, hogy ilyenkor még szokás küldeni egy Thank you-t vagy be lehet zárni a ticketet ?
Első ilyenem ezért érdekelne hogy mi a szokás ilyenkor.
Köszönöm. -
KisApám
addikt
Megint kapható a HAIER XSHUAI C3.
Szállítással+biztosítással együtt 110 dolcsi alatt!DE még mindig 1 problémája van: NINCS hozzá alkatrész tartalékba! (Az iLife-hoz van bőven.)
(HEPA Filter, Side Brushes, Rolling Brush, Mopping Pad, Dust Collecting Box)És úgy látszik NEM is lesz, szóval szerintem NEM szabad megvenni!
A Gearbest-nek írtam, rákérdeztem MIKOR lesz hozzá alkatrész.
A válasz:
"We regret to inform you that this item is no longer available." -
Cxgrav
senior tag
Sziasztok!
Nyitottam egy ticketet és eljutottunk végre addig, hogy a következőt írták:
We have came to a Solution and we will RESEND it.
In order to resolve it, please kindly confirm the following points:
1)Please reconfirm your delivery address in your account“ My Orders”:
Consignee name:
Detailed address:
City:
State(Province):
Postal code:
Country:
Phone:Lehet én értem félre, de ha bemegyek a My Orders menüpontba, akkor csak az eddigi rendeléseimet látom, és nincs mit megerősítenem, mint postázási cím (hozzáteszem, új rendelés se látszik, mint "resend" termék). Vagy most azt kérik, hogy ismét írjam le nekik kb negyedjére, hogy hova küldjék, ami teljesen megegyezik azzal a címmel, ahova nem érkezett meg a cucc a mai napig?

Köszönöm
-
qqzs
őstag
Szerencstlensegemre rajottem hogy lehet eu raktarak teljes kinalatat bongeszni ugy hogy az arak növekvő sorrendben vannak. Ezutan kifosztottam az eu 17,18 es 20as raktarakat

A trukk annyi hogy az euraktar sale oldalrol a more-ra kattintva a teljes raktarat latom es a ar szerint novekvo rendezes meg jol mukodik de a lapozasnal elfelejti a raktarat. A linksorban kell atirni 1 2 3 a backslash utan
Nekem azt az allapotot aza higy egy raktar teljes kinalatat latom meg nem sikerult a fooldalrol csak kategoriankent engedi.
Most nincs idom linklelni amiket nagyon joarasoknak talaltam teviranyithato ledpanelek 5ezer korul itthon 15 alatt nem lattam. Jateksatorok 3ezer korul, rgb lezeres hazdekoracio karacsonyra 2ezer korul (aldiba 17volt csak rg de neten 10korul vannak legolcsobban) es a lezerfanoknak van benne 100mw-os lezer, excelvan 800x480 1200lm es projektor 6500 es 800lm-es 5000 gyereknek jo lesz diavetito helyett csaka szaga mas
kerti solar motion sensoros 4db 2500, hud 2500 stb-----
Volt egy xiaomi air notebook 540 rol 450 kupon es nem talalom .valakinek nincs meg esetleg? A 500folott minusz otven sem mukodik ra
-
ZsoltG60
aktív tag
válasz
KisApám
üzenetére
Maiwo K104 2.5 Inch Usb 3.0 Hard Drive Enclosure Support SSD Free Tools SATA III
kupon : GBBF018
$2.99 -
KisApám
addikt
Sziasztok!
Van kupon, vagy jó vásár 2,5-es laptop vinyó tartóhoz? (2,5" USB 3.0 Hard Drive Enclosure)?
2 db kellene. -
HXY
addikt
válasz
ZsoltG60
üzenetére
Nem akarom rajta futtatni az Asphalt legújabb részét, DLSR minőségű fényképek se elvárás.
Csak "alap" dolgok: napi 10 perc telefonálás, 1-2 SMS, 30 perc voip, 30 perc net, 10 perc YouTube, 1-2 fénykép. Kb. ez minden amire használva lenne.
Remélem, hogy elég a vas, hiszen 4 magos cpu van benne.Szerk.
Még meg se kaptam, de már a visszaküldésen gondolkodjak?
-
Breki
veterán
Xiaomi Redmi Note 4 3/64GB X20 Gray ($139.99) Coupon Price

Coupons for Xiaomi Redmi Note 4 3/64GB X20 Gray
Link: [link]
The lowest price ATM: $139.99 with coupon: BLACKFRIDAYHALF23Price without coupon: $175.38
Coupon 1 ($139.99): BLACKFRIDAYHALF23
Coupon 2 ($159.99): BFRIDAY248
Coupon 3 ($174.89): GBNOVEMBER
(paste coupon code in your cart and click Apply)Dispatch: between Nov 29 – Dec 11
Old coupons: NOTZDCJ, NTYDZD, ERRPL80 -
zeon.hu
nagyúr
-
ZsoltG60
aktív tag
Azt nem tudom minek a klónja.. de árukeresőn van pár negatív vélemény a telefonról. Akku időre valaki csak 10 órát írt..és gondolom nem folyamatos használat mellett... de még ha 1 napot is bírna, az az 512 ram előbb elfogyna mint a villany az akksiból
Legfeljebb megkapod kipróbálod, ha nem tetszik 14 napon belül visszaküldöd ,és visszakéred a pénzed. -
törölt tag
Xiaomi car charger ehhez valaki tud kupont?

-
HXY
addikt
Tegnap az Mi6 $200 volt a lengyeleknél, pár hete meg az Mi A1 $140.
Mivel a fentiek magyaroknak nem volt elérhető, így Black Friday alatt vettem helyettük egy Ilikét ~40 dollárért.
Vám nincs, és áfával együtt kevesebb, mint 11000Ft-ot kellett érte fizetni, és expressz szállítják EU raktártól.
[link] -
válasz
spidersoft
üzenetére
Megvolt, de ha rosszalkodsz tudjuk hol találunk.

Remélem érted, hogy poén
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
DJGABI
addikt
válasz
spidersoft
üzenetére
ha nem lehet elolvasni az a baj, ha 35 megapixeles, akkor az a baj

-
Nikaré
őstag
Meddig tarthat az akciós kupon PL jelölés (Lengyel) irányba?
Már jó ideje van pár cuccos ami csak hozzájuk kedvez.
-
bertokl
tag
válasz
spidersoft
üzenetére
Hozzászólásnál, alul, a "Korábban feltöltött képeim listája" részen tudod törölni magad is a képet.(#23116) tomcsi23:
Jahogy linkelt kép. Ezt benéztem.
-
spidersoft
senior tag
jogos... bár keresztül fog a csomag menni egy csomó postai alkalmazotton, illetve csomóan linkelgetnek a kínai rendelős topicokba trackingeket, ami ugyancsak tele van személyes adattal. manapság ezek már nem annyira titkosak, mint szeretnénk... szerintem nagyobb baj, ha valami script behúzza és betolja egy adatbázisba, szövegesen ezért nem célszerű kitenni még email címet se. de így utólag belegondolva, én is nyugodtabb lennék, ha nem lenne kitéve, csak nem akartam kínlódni vele, hogy kitakarjam és feltöltsem valahova

@moderátor/topicgazda: kérem a #23110 hozzászólásom törlését

-
bertokl
tag
válasz
m4csk4fogo
üzenetére
Ez még múködik
-
UHHH
őstag
válasz
spidersoft
üzenetére
Köszi a fotót, az adataiddal épp most mondom le a rendeléseket... Na jó, nem is, de azért én kitakartam volna a sok szenzitív infót!
-
tomcsi23
veterán
válasz
spidersoft
üzenetére
Kb véletlenszerűen, minden 5-6. rendeléshez tolnak fotót újabban. Igen, termetes méretű kép.

Adataidat jól megpublikáltad.
-
m4csk4fogo
tag
Xiaomi Gateway-re van valakinek kuponja? Rendeltem a múltkor hőmérő-t és tudatosult bennem hogy kell hozzá Gateway is.
Köszi
-
zsiz
őstag
Sziasztok. Másik topikban már felvetettem, de hátha itt tud valaki valami okosat mondani. Nem tudok terméket értékelni. Az 5 pontot megkapom a rendelés értékelésére, de a termék értékelését hiába töltöm ki. Elküldöm, pontot nem kapok és ha újra megnézem, akkor üres és újra ki tudom tölteni. Persze akkor is hiába küldöm el. Próbáltam másik gépről, másik böngészőből, de ugyanúgy nem jó. Telefonról nem találtam, hogy hol lehet értékelést leadni. 5-6 terméket próbáltam értékelni az utóbbi időben, és csak egyetlen egynél mentette el az értékelésemet.
-
GAbre
veterán
válasz
szabi__memo
üzenetére
Igen,de pont volt a sima postás vámmal 1 vitám,hogy külföldre rendelésnél(nem "Ft"-ból), kaptam refundot gb-re.
Abból fizettem,meg pontokból az új telóm,és vámolni akarták a pontokból lejött 11 dolcsi,ennyit engedtek.
És nem a paypal-t vagy a számlázott összeget nézték.Dhl meg 1x nézte,aztán már se a pontokat,se a walletet nem nézte.
-
GAbre
veterán
válasz
viktorhu
üzenetére
Én 2x rendeltem dhl-el.
1x nem vámolták.
1x meg a teljes árral vámolták se pont,se wallet pénz nem számított.
Ezért rendelek félve újra.
A dhl és dhl hk között van valami különbség?Vagy csak ennyi,h globális,és hong kongi vagy mi!?
Főleg,h ahogy számolom nem sokat,vagy nem is kell fizetnem,mert most kijön az árú értéke.
0 fizetéssel mégse kéne elküldenem talán. -
viktorhu
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- OLED monitor topic
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ASUS RT-N66U és RT-AC66U
- Formula-1
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Csak 1 db! 27% Áfás, Új Mac Studio M2 Ultra 24/60 mag, 64GB RAM, 1TB SSD
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- 243 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- Apple iPad 10. Generáció / Wi-fi / 64GB / Újszerű állapot / 12 Hó Garancia
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus ROG G614J! I7 13650HX / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ma annyi változást láttam, hogy a 17track-en "In Transit" státuszt kapott, de gondolom ez nem sok mindent jelent mert a "Latest Event" még mindig -- 2017-11-14 01:20 Southall, Your parcel is on its way

Legfeljebb megkapod kipróbálod, ha nem tetszik 14 napon belül visszaküldöd ,és visszakéred a pénzed.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)