- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sol4r: DDR2-es Processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
reka3684
újonc
válasz
szabi__memo #24944 üzenetére
bl4ze neken válszoltál?hol kell kezdeni a paypal disputot.vagy mit...
olyan járatlan vagyok külföldi rendelésben,ez volt az első de tuti az utolsó.inkább megveszem itthol mint hitegessenek 1 hónapig...
-
reka3684
újonc
válasz
Silent77 #24878 üzenetére
Ha le szeretném mondani a rendelésemet mert nem tarották magukat az ígéreteikhez és már ők is felajálták a lehetőséget hogy tehetem meg.elég ha messengeren rájuk írok(itt szoktam velük beszélni)vagy hogy megy ez a folyamat hogy a pay pal is vissza adja a pénzem(vagyis ők vissza utalják)messen már kértem az este.
-
reka3684
újonc
válasz
LantosBerry8 #24852 üzenetére
Na szóval,ma ezt kaptam a Gb-től
Sorry for my delayed response.
I am sorry, as we explained before, this order can not be shipped via original shipping method due to customs. This is why we ask you to change the shipping method.
Please kindly review our last message and tell us which one would you prefer?
If you do not want to change the shipping method, we are able to cancel this order for you.
Could you please let me your decision?
We look forward to hearing from you.
szerintetek mi tévő legyek?nem a fa alá szerettem volna a 300dolcsis robotporszívót,de a sok komment után totál elbizonytalanodtam.lehet meg sem érkezik?
amúgy hol kell változtatni szállítási módot? -
reka3684
újonc
válasz
LantosBerry8 #24817 üzenetére
Mi ez a my tickets?segítenétek?totl kezdő vagyok.köszi
-
reka3684
újonc
Így van.Nekem amúgy is első rendelésem külföldről,még ne is vagyok biztos a kinti vásárlási dolgokban azért rendeltem free shipping,nem azért mert a pénztárcám nem engedte.de az már felháborító hogy az oldalon azóta is raktáton van a xiaomi robot perszívó folyamatosan.mikor rákérdeztem azt mondták épp nincs,majd hogy dec 13.15 között elindítják.most ismét rákérdeztem,és csak megy a nagy duma....csak a dátumot tologatják meg új postázást kérnek.de minek ha van opció h ide is van fee shipping...
most azt hiszem ultimátumot kapnak.26 nap alatt még fel sem adták
-
reka3684
újonc
válasz
modzoltan #24646 üzenetére
nekem is processing státuszban van a nov.22, rendelésem.megértem én h kifogyott lesz-van.első rendelésem.levelezgettem már velük a napokban párszor.most ez írták
We have checked it for you and found these items are in stock now.
For your order, we found that the shipping method you have chosen does not reach your address.
In this case, we suggest you should change your shipping method so that we can ship your order.
We can ship your order with DHL(AT), EMS(HQ) or DPD(UK).
Please kindly confirm we can go ahead with it.
ingyenes szállítással kértem.most miért akarja h dpd-t vagy dhl-t válasszak?
Normális hogy ilyen sokáig még csak el sem indították?
Segítsetek.a férjem kezd bepipulni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkCentre M90q Gen 1 Tiny barebone
- X1 Carbon 11th 14" 3K OLED i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T490 27% 14" FHD IPS i7-8665U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÚJ és használt Gamer PC számítógép egyedi összeállításban igény szerint széles választékban eladóak!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 7900 XTX 24GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest