Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
vandor01
senior tag
válasz
azbest
üzenetére
ez a belga verzio.... de CN22 az EU-s szabvany mindenhol ugyanaz!
es igen abbol a zoldbol 3 példány van 1-et biztos megkap a felado lebéllyegezve!
kitoltve! mi van benne mekkora ertek miert megy ezeket a felado irja rá!...
ha nem irja ra és visszajon és a postai vamugyintéző bekéri a doksikat...
ugye alapvetoen a vásárlási bizonylatokat azaz a szamla bankkivonato etc
de ilyen esetben az már nincs! nos ha feladaskor nincs kitoltve rendesen....
akkor semmire nem jo ez a CN22-es papir! lehet a cucc utan ujra fizetni....
-
w.miki
veterán
válasz
azbest
üzenetére
Igen, így volt. Refundként kaptam walletre.
Most pedig szeretném visszakapni Paypalra.
Mivel vásárolni nem enged belőle, letiltották a fiókomat.
Most már felhasználni sem tudom, mert nem a walleten van, hanem a reserved részen.
GB wallet
Total:
$0.00
Available Balance:
$0.00
Balance Reserved:
$45.44Ilyenkor mi van? Nem férek hozzá sehogy, elkölteni nem tudom, és fizetni sem vele. Lenyúlták ezt a pénzt?
Mit írjak nekik? -
Beni2360
félisten
válasz
azbest
üzenetére
Ha ha ha, telefont kaptam, hogy nem szeretném átvenni a csomagom mert 10 nap lejárt és küldik vissza. Mondom megyek be érte. 10 perc és ott voltam. Személyit és lakcím kártyát kértek, ki voltam akadva mivel értesítőt sem hagytak és ismernek, 44 éve ott lakok de akkor is mondta hölgy.

-
Masooo
aktív tag
válasz
azbest
üzenetére
Vacak, hogy a postások akár itt a fórumon is, kitartanak a mellett, hogy azért a postán nem lopnak, hisz ők maguk nem lopnak. Közben akinek van postás ismerőse annak meg azt mondják, hogy így vagy úgy csináld, mert a postán biz lopnak.
Mondjuk, ha elgondoljuk, hogy egy nem követett csomagot vajon mennyi rizikó elcsórni, akkor mi lehet az igazság
ráadásul úgy, hogy a kinai tracking sokszor addig elmegy, hogy bejött az országba, ott a követésnek vége és a postán a szemedbe mondják, hogy az úton bárhol eltünhetett, de náluk, náluk nem. -
válasz
azbest
üzenetére
Oké, akkor majd küld el az a levelet te is.
Ezek szerint te végig olvastad a 162 §-t és úgy látod, hogy egyértelműen hazudnak a NAV oldalain, hazudnak a Magyar Posta oldalain, meg a futár cégek oldalain és benne vannak egy nagy összeesküvésbe amely szerint a 22 €-s határhoz való ragaszkodásukkal megkárosítják a külföldről, EU-n kívülről vásárlókat.
Akinek 43 $ alatt kiszabták, az miért nem vizsgáltatja felül a vámeljárási határozatát?
Egy DHL-es vámeljárás esetén 10000 Ft-ot a Posta esetén 6000 Ft-ot bukott.
Hajrá neki, még nem késő.
Én vagyok olyan hülye, hogy ezt a 6 ügyet nem fogom megreklamálni, mert én tudom értelmezni a szöveget. -
Beni2360
félisten
válasz
azbest
üzenetére
Nekem is ma jött meg a dec.16.-n rendelt égők de a dobozon az egyik oldalon 4 szálas a másikon meg 8 szálas izzó van. Az ablakos oldalon meg látszik, hogy a dobozban 3 féle izzó kerülhet: Input Power: 4W/6W/8W. Hogy ez a 8 szálas mennyi na ez itt a kérdés? Ja, hogy szálanként 1 W? Be kell dugni aztán majd meglátni.
-
Pancsermeste
őstag
válasz
azbest
üzenetére
Jogos a kérdés..
Én éppen ma tapasztaltam, hogy nem kapcsolt be az IP kamerám, amit egy E-WeLink-es Sonoff Wi-Fi-s kapcsolónak kellett volna Schedule szerint indítania. Egy másik eszközöm LED-je is csak pislákol, nem kapcsolódik a szerverhez. Jelenleg csak LAN-on keresztül tudom ki-be kapcsolni.
Jó lenne valami alternatív FW-t rátenni, csak nem értek hozzá.
-
sysrq
őstag
válasz
azbest
üzenetére
Ezt az egy sort találtam:
Any orders that do not have shipping insurance will not be the responsibility of GearBest and the customer takes full liability for their package during the shipping process.
Azt már nem írják le hogyha van biztosítás akkor mit tesznek meg ők.viktorhu nincs le írva, hogy ki mit gondol az egy dolog.
bul07 globálisan? Európából lehetne blokkolni egy ázsiai céget?
13rainiaC ja -
tobias40
veterán
válasz
azbest
üzenetére
Nem az a gond hogy későn adják fel hanem hogy "beakcióznak" vmiket eu raktár meg 4-5 nap szállítási ígérettel és 3-4 hét múlva meg törlik a rendelést,annak ellenére hogy én előtte megegyeztem velük levélben hogy nem baj ha csak 5-6 HÉT múlva kapom meg a csomagot csak VALÓBAN EU raktáras legyen és azon az áron amin megakciózták!!
Megígérték,hazudoztak 3-4 alkalommal és a végén törölték a rendelést!
Ha ez így korrekt szted akkor minél több ilyen akciót kívánok neked és tsaidnak akik itt ilyen nagy hévvel véditek GB becsületét,nem is értem milyen szándékkal....
Továbbra is azt mondom hogy egy hazudós cigány banda,természetesen az vesz tőlük aki akar!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Az hogy mindenki olcsóbban szeretni venni ne legyen már bűn,te is azért vásárolsz itt hogy olcsóbban vegyél nem pedig azért hogy a GB gazdagodjon! (gondolom
)
Ők írják ki az árakat nem mi a vásárlók,nekik az a dolguk hogy szállítsanak,nekünk az a dolgunk hogy fizessünk!!
Ilyen egyszerű a KORREKT üzlet!Befejeztem részemről csak azért írtam mert itt naponta több elégedetlen ember írja le uanazt a problémáját ,ti pedig páran mindig uanazokkal a szokványos magyarázatokkal véditek a GB p*csáját!

UFF beszéltem,ebben a témában utoljára!

-
bacizone
csendes tag
válasz
azbest
üzenetére
Én úgy gondolom, hogy ezt a fórumot mindenki csak és kizárólag akkor kezdi el olvasni valaki, ha nem jön meg a cucca a Gearbest-től, ugyanis magyar kulcsszavas keresésre ezt adja ki elsőnek "a kereső".
Mindenki megérti magyarul, de még angolul is a shipping határidőket, és fel sem merül benne elsőre (de még akár több sikeres GB kézbesítés után), hogy most extrém idő alatt fogja esetleg megkapni a megrendelt cuccát. És apróbetűs részt csak akkor olvasunk, ha szükség van rá - nem életszerű a teljes TOS áttanulmányozása minden webáruházi tranzakció előtt. Értem én, hogy lehet erre hivatkozni, hogy "olvastad volna el paraszt", de a többséget nem az angoltudás hiánya, hanem leginkább az idő és érdeklődés hiánya akadályoz meg ebben, illetve a bizalom, hogy eddig működött, ezután miért ne működne.
És kérlek még azt is értsd meg hogy nem mindenki ebben a topicban éli a szociális életét.
Látható hogy szerteszét a világon sok raktáruk van: van amit azonnal tényleg Európából tudnak szállítani gond nélkül, de ha képbe jön Kína, akkor totál bizonytalanná válnak a határidők. Függ a rendelt terméktől, hogy honnan jön és így mennyi idő alatt ér ide.
-
azbest
félisten
válasz
azbest
üzenetére
No mit hozott ma reggel a dhl express

Mindhárom doboza külön fóliában volt, amyeleket egymásra tettek és körberagasztottak, aztán 2-2 szalaggal még összefogtak két irányból. Profi. ÉS mindegyik működik, szerencsére elég csak ráállni, bekapcsol, kiírja úgy csak a kilókat, majd nemsoká kikapcsol. Nem muszáj felkonfigurálni, hogy mindenféle mesét mondjon a testfelépítésről
Három darab aaa elem is kell hozzá.Aki lemaradt, az itthon is kap hasonlóan olcsón mérleget [link]

-
zacci
aktív tag
válasz
azbest
üzenetére
Hat gondolom az angolokat nem annyira izgatja ez a vam dolog. Kapnak nemi keno penzt aztan jovan. Akkor lehet gond, ha az EU rajuk pirit, mert hat lassuk be, nem keves penzrol van szo, ami igy kiesik akarmelyik EU-s orszag kasszajabol. Nem hiaba van bunti vam az amcsi termekekre...csak hat a kinai az kinai...van az a penz amiert bejut itt ott a cucc az EU-ba.
Arrol van esetleg info, hogy a most megfogott csempesz arut tenyleg tovabb toljak majd vagy bedaraljak kutyakajanak ? Mert hat nem szivesen parkoltatnek akkor a paypalnal nem keves penzt...
-
mexel
veterán
válasz
azbest
üzenetére
Köszönöm szépen! Sajnos nagyon kapkodtam mert nincs semmi időm egyéb okokból, pedig meg kellett volna találjam, csak már azt sem tudom hol áll a fejem a napok óta kb 2 óra alvásoktól. Ez a karácsony előtti roham már nagyon kezdődik
Pedig valóban nem ma kezdtem a rendelést, csak ezek az eu raktárak elég új dolgok nekem mert innen csak mostanában kezdtem rendelni. -
mexel
veterán
-
mexel
veterán
válasz
azbest
üzenetére
SZia! Éppen hogy próbálom értelmezni és ez a baj, és leírtam a kérdést, azt hittem érthetően de leírom mégegyszer:
1: van egy rendelésem amit látok a MY orders oldalon. Idáig ugye követhető. Ha ott ráklikkelek a rendelésre, előjön a termék oldala amit elvileg megrendeltem. Ez is tiszta.
A termék már nem rendelhető, "out odf order", ez is rendben, ezért nem választható semmilyen raktár, hiszen már nincs ilyen termék.
Ennek ellenére megnyithatoma szállítási információt a "shipping cost"-nál. Ez is tsizta.
Ha ezt megnyitom akkor ott látszik hogy "Stock in: China"Tehát úgy tűnik mintha kínából lehetett volna ezt a terméket rendelni.
Na most jön a másik rész.
Ugyanerre a típusú termékre rákeresek, ées megtalálható, mégpedig minden leírás minden megegyezik, de külön oldalon.
Ez sem rendelhető, "out odf order" ahogy az előző. Ha viszont itt megnézem a Shippin Cost-ot itt "Stock in :EU17" a felirat.Én innen rendeltem, de a rendelésem linkje mégsem erre mutat hanem a kínaira.
Akkor vajon honnan fogják nekem küldeni? Mert ha kínából akkor szívok avám miatt mert egyben rendeltem többet, éppen az EU raktár miatt.
A rendeléseimnél az EUECOLU felirat szerepel, de ez nem tudom jelent-e valamit.
Így viszont nem is reklamálhatok majd egy esetleges vám miatt, mert ezt fgoják mondani hogy én kínából rendeltem nem euból. Bizonyítani nem tudom, hsizen a linkem is oda mutat, pedig 2000% hogy EU17-ből rendeltem főleg hogy csak ott volt akciós akkor.Esetleg ha rendelt valaki 27-én a nagy UE17 készletkisöpréskor meg tudná nézni neki milyen országra mutat a rendelési linkje a már nem kapható terméknél?
Érthető így? Csak szeretném ha valaki tudja hogy ez miért így van megmondaná, mert a kínai vámolt rendelés elég nag veszteség lenne.
Írtam nekik, de erre nem válaszolnak, csak azt kérdezik küldhetik-e a pakkot és csak egy termékszámot adnak, de azt nem tudom hol találom, pedig keresem erősen.Egyébként a rendelési oldalon hol látom? Ez az EUECOLU lenne az? Mert a topikot visszanézve nem egyértelmű teljesen ez.
-
Ibis
csendes tag
válasz
azbest
üzenetére
+1
Még soha nem nyitottam panaszt, nem irkáltam sehova. Amit feladtak, az előbb-utóbb még mindig megjött, tökmindegy, honnan és hogyan rendeltem. Olyan is volt, hogy 20-30 napot késett persze, de olyan is volt, hogy ebay eladó, mikor jeleztem, hogy megjött, köszi, minden ok: visszautalta a zsét paypalra, hogy bocsi, hogy csak most, legközelebb jelezzem, előbb, ha ennyit késik és keresnek megoldást..
szóval csak nyugalom, ki kell várni a 60 napot és nem kell folyton a tracking oldalakat lesni
-
numera007
tag
-
jmuranyi
tag
válasz
azbest
üzenetére
Három hete vettem új monitort.
Olvasgattam előtte egy kicsit
a milyen monitort vegyek topikot.
Biztos tudnak valami jót ajánlani... -
Exelsior24
aktív tag
válasz
azbest
üzenetére
Én is erre utaltam, a telefonomban van egy 32 GB-os Samsung EVO, ami 3-4 éve tökéletesen teszi a dolgát, de azon szép a nyomtatás és fehér a széle, bár azt még mymemory-ról vásároltam, de azóta Sincerity-től is vettem és tőle is eredetiket kaptam.
Viszont ami mintaképek fent vannak Gearbest-en azokon nagyon ocsmányul néz ki a kártya kinézete, szóval azok vagy nem eredetiről készültek, vagy valami potato kamerával lőtték őket és azért ilyen rossz minőségűek.
A narancssárga része sokkal sötétebb, pont mint a fake Samsung kártyáknál és a nyomtatás is elvan kenődve, vagy mosódva. -
azbest
félisten
válasz
azbest
üzenetére
Sőt, a nyomtatási minőségen kívül a legszembetűnőbb, hogy a hamisnak fekete a pereme
hátulja, míg az eredeti eleve fehér műanyagból van öntve, szóval a pereme is tiszta fehér.Bár lehet kavarnak időnként az eredetinél is.
Videó összehasonlítás [link]
Viszont ettől még néha becsúszhat hamis a bevált ebayes eladóhoz is. Nekem is van olyan sandisk tőle, ami gyanúsan rossz nyomtatási minőségű. A kapacitás megvan, működik is jól, de valószínűleg nem eredeti.
Szerk, bocs javítottam a tévedésemet.
-
bul07
nagyúr
válasz
azbest
üzenetére
Ízlések és pofonok kérdése
Én például el nem tudom viselni a krepp huzatokat, valaki meg imádja őket
Én a pamut szatén, szatén, huzatokat szeretem
Megjött a Millennium Falcon 3D Puzzle [link]
Holnap fogom összerakni már ha sikerül
Még két csomag van úton hátha azok is megjönnek még , bár a december közepei S2+ lámpa szerintem nem fog már megjönni
12-én lesz 60naposHa újraküldés választom akkor szoktak adni rendes nyomon követési számot?
-
anadroid
senior tag
válasz
azbest
üzenetére
Ezt adja vissza:
2017-01-19 Manifest Generate Parcel Data received
2017-01-23 15:25 United Kingdom Received Birmingham Sorting Centre
2017-01-23 21:11:00 BIRMINGHAM MAIL CENTRE
2017-01-23 21:27:00 BIRMINGHAM MAIL CENTRE
2017-01-24 03:36:00 HEATHROW WORLDWIDE DC
2017-01-24 15:15:00 Your item, posted on 23/01/17 with reference RSXXXXXXXGB has been passed to the overseas postal service for delivery in UNITED STATES OF AMERICA.
2017-01-24 23:59:00 UNITED STATES OF AMERICA -
Vertigo18
addikt
válasz
azbest
üzenetére
Igen, így rákerestem én is, ismerem a Gearbestet. Csak gondoltam, majd a Topikgazda, vagy más "bennfentes" megszán valami éppen aktuális kuponnal itten-e!

A V80-ast néztem én is, de a 8 col az mégsem 10...
Szerintem várok még márciusig, addig hátha lesz valami egetverő kedvezmény, hogy el tudjam pattintani a pontjaimat, meg akkor (bár azok nem járnak le) ellőhetem a wallet pénzemet is.Köszi!
-
vasi89
őstag
válasz
azbest
üzenetére
pedig visszaolvastam de annyi minden van
már mindegy, nem most volt és végül a felét visszaadták.szerk.: Visszaolvasva látom h a cseh postával van sokaknak gond de nekem eegyik sem az, mind holland azt hiszem csak van ami követhető van ami nem. Illetve azt tudom h mindent átnéznek de nyáron 1 nap után már a postánál van most meg 3 napja áll gondolom náluk, pedig abban a csomagban telefontöltő van csak. nem nehéz felismerni

-
kuthim
tag
válasz
azbest
üzenetére
Koszonom, elolvastam a kulfoldi redeles topic osszefoglalojat. Most toltom ki a vamkezelesi megbizast a posta reszere.
Felado neve rovatba a Gearbest-et irjam, vagy van valami hosszabb hivatalos nevuk is?
(A csomagrol kuldott foto alapjan nem a Gearbest szerepel mint felado)
TV box eseteben az aru pontos magyar megnevezese rovatba be kell irni a pontos tipust is?
A TV boxot hogy szoktatok irni magyarul? Vagy maradhat TV box, esetleg multimedia lejatszo?Koszi a segitseget
-
-
-
cadtamas
tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Társasjáték topic
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- Futás, futópályák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen TV-t vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Horgász topik
- BestBuy topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893, 100% Akkumulátor
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Köszönöm szépen! Sajnos nagyon kapkodtam mert nincs semmi időm egyéb okokból, pedig meg kellett volna találjam, csak már azt sem tudom hol áll a fejem a napok óta kb 2 óra alvásoktól. Ez a karácsony előtti roham már nagyon kezdődik