Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Üdv!
Rendeltem a GB-ről,DHL szállítással.Ma jött sms,hogy elindult,náluk van,közvetlen szállítás előtt újra értesítenek.
Megúsztam a vámot,vagy még lehet? -
nagyúr
válasz Real_Necro #15092 üzenetére
Itt nincs is vám,ha jól láttam a táblázatot,csak ÁFA.
Aki csinált már ilyet,segíthetne,nekem ez az első ilyen,az összefoglalóban nézegettem,de nem tiszta minden.DHL.től mailban jött a tájékoztató,meg hogy mit is kell visszaküldeni.
A termékről a számla az,ami a rendeléskövetésnél van Download Invoice?(az nem teljesen ugyanazt tartalmazza,amit én fizettem)
A termék pontos magyar megnevezése:itt a típus pontos neve kell gondolom.Igen,a dhl 6000ft+áfa is ott van.Már lassan több lesz,mint maga a cuccos.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Mi van a 10 dolláros szállítási költséggel,amit kifizettem az áru fizetésekor?Azt nem számítják be?
-
nagyúr
válasz havri1 #15100 üzenetére
A 2 összeg nem egyezik,ahogy már írtam!Ilyenkor mi van?
A konkrét átutalásról a bankomnál lévő kivonat kell?Azt a honlapon belépve le lehet tölteni?Számla szerinti, pontos magyar árumegnevezés : itt simán írjam be a pontos típust és hogy mi is ez?
Címzett bejelentett lakcíme : it is elég ha csak simán beírom,vagy be kell szkennelni a lakcímkártyát?
-
nagyúr
válasz Real_Necro #15102 üzenetére
Nem véletlenül kérdezem,mert ahogy írtam,a GB-s számla nem a valós összeget tartalmazza-vajon miért??
Ha azt küldeném be,nem fogadnák el?Mondjuk az is több,mint 22 euro. -
nagyúr
válasz Real_Necro #15106 üzenetére
Nem csalni akartam,ahogy írtam az is több 22 euronál.
-
nagyúr
Megjött a vámkalkuláció. 7000 ÁFA és 6000 a DHL díja.Egy 60 USD-s cuccért (jó,ez már a kuponnal csökkentett ár,amúgy 110 USD)
-
nagyúr
válasz Real_Necro #15130 üzenetére
Azóta több lehetőség is van,sokáig folyamatosan tolták a kézbesítési határidőt,de kivártam.Amikor kifizettem,csak DHL szállítás volt.Pedig már leveleztünk is,hogy lehet visszakérem az utalt összeget-de úgy voltam vele,jó kedvezménnyel inkább megvárom,nem sürgős az érkezése.
-
nagyúr
Nekem is ma jött meg egy 4.-én rendelt apróság,holland postával.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Most érkezett meg egy 13.-án rendelt Nitecore TIP CRI LED lámpácska,tényleg kicsi és erős,kulcstartóra nagyon kellett már egy ilyen.
-
nagyúr
válasz Zoli-bácsi #25746 üzenetére
Még mindig reflink,ki fogsz kapni!
-
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.