Hirdetés
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- kilepoblog: Tanári fizetések: magas béremelést jelentett be az államtitkár - és a VALÓSÁG
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Fenyő: Ingyenes iskolai linux szerver disztrók a Sulix, Huedu utánra
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
cidalain
veterán
válasz
13rainiaC #21441 üzenetére
Pont ma neztem meg, mert oktoberben minden nap bejelentkeztem az appbol, nem felejtettem el
Minden nap 1 pont. A csomagos napokon 2 pont. Vannak rejtett csomagok is, akkor 5, 10, es 15 pontot kaptam (novemberben 5-en lesz a rejtett csomag: ma azt irja az app, hogy 4 days to win big cumulative reward - ez lesz az 5 pontos rejtett, de nem tudom hogy ugyis elojonne e ha elotte kimaradna nap)
Illetve a kovetkezo honap elejen adnak valamennyit, ha az elozo honapban aktiv voltal...Osszeszamoltam: napi loginok a sima, es rejtett csomagokkal egyutt: 64 pont. Ma jovairt bonusz az elozo honapra 15. Osszesen tehat 79 pont jott ossze azert mert minden nap kattintottam egyet az appban. Ez kicsit tobb, mint 1,5 dollar
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest