Hirdetés
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- New Game Blitz - 2024
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Astra kalandok @Első rész
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz 13rainiaC #21441 üzenetére
Pont ma neztem meg, mert oktoberben minden nap bejelentkeztem az appbol, nem felejtettem el
Minden nap 1 pont. A csomagos napokon 2 pont. Vannak rejtett csomagok is, akkor 5, 10, es 15 pontot kaptam (novemberben 5-en lesz a rejtett csomag: ma azt irja az app, hogy 4 days to win big cumulative reward - ez lesz az 5 pontos rejtett, de nem tudom hogy ugyis elojonne e ha elotte kimaradna nap)
Illetve a kovetkezo honap elejen adnak valamennyit, ha az elozo honapban aktiv voltal...Osszeszamoltam: napi loginok a sima, es rejtett csomagokkal egyutt: 64 pont. Ma jovairt bonusz az elozo honapra 15. Osszesen tehat 79 pont jott ossze azert mert minden nap kattintottam egyet az appban. Ez kicsit tobb, mint 1,5 dollar
[ Szerkesztve ]
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
hunaqua
addikt
válasz 13rainiaC #23291 üzenetére
Szerintem semmi. Ez is Belga,meg van olyan aminek BE vége.Ez az LVS Belgiumig követhető,onnan nem. A BE végű meg Belgiumtól idáig.
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
ZsoltG60
aktív tag
-
Turbobacsi
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Opel Insignia Full extra! Ezt érdemes megnézni és elolvasni a hirdetést !
- Delonghi Magnifica S
- ÓRIÁSI Philips Hue csomag - Hue Go, Iris Black, Play Bar, Light Strip V4 stb...
- Csúcsminőségű biztonsági kültéri okoskamera félár alatt// ingyen foxpost
- Hikvision kameravezérlő egység 1 TB HDD-vel féláron!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest