Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
vandor01
őstag
válasz amadeus11 #24647 üzenetére
viselkedtel volna rendesen fizetnel afat a postanak vagy dhl-nek de gyanitom megy ez a sismas eu express-es ki tudji ki hol mikor mit csal el... nos miki beragott az eu expresses adocsalokra azt kihuzta a nevunket a listsarol.... miki az alcsuti faraoval van mert oda uj stadiont igert es ha nincs afa nem lesz epitkezes nem lesz mibol kari ajandékot lopni nem lesz mibol dubajban ferrarizni.... na ezert nem kapsz telefont karira en meg dronokat... a regi uj komcsik osszetartanak..... magyar orosz kinai ujbaratsag... meg kulonben is ez volt a "soros"
[ Szerkesztve ]
CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
zambozoli
aktív tag
válasz amadeus11 #24647 üzenetére
Nálunk is porszívózhat az Asszony, nov.13-a óta úton van a robotporszívó és nem valószínű, hogy ideér. Későn rendeltem meg. Ennyi.
De telefonálnia sem kell, a Redmi 4X is utazik már 18-a óta.
Ez van, megyek mentő parfümért meg sálért, hogy valami mégis legyen a fa alatt.Üdv:ZZ
-
wierra
senior tag
válasz amadeus11 #25850 üzenetére
Vakrámára kellene ráfeszíteni. Szöggel, vagy méginkább tűzőgéppel érdemes rögzíteni.
"In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda
-
wierra
senior tag
válasz amadeus11 #25852 üzenetére
Nem "kell". Te döntésed hogyan teszed szalonképessé... Egyébként némi barkácsolással Te magad is tudhatsz vakrámát készíteni.
[ Szerkesztve ]
"In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda
-
Beni2360
félisten
válasz amadeus11 #27233 üzenetére
Igen elég neki a 0.5 A is csak akkor lassan tölti fel.
De azért az 1 A ajánlott.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
cidalain
veterán
válasz amadeus11 #27501 üzenetére
Ha nezegetni akarod a telefont, akkor vegyel design-phonet, design aron.
Koszi, en telefonalni akarok. Nekem jo igy, a penzembol inkabb a mernokot fizessek meg, nem a designert. (Mondjuk ennek tenyleg rohadt ronda a hatuljan az a kamera. Redmi 2 prot hasznalok, es 4X-et napi szinten, semmi baj a kinezetukkel egyebkent. Kozelrol nagyon hasonlitanak egy telefonra. Mint barmelyik masik telefon )[ Szerkesztve ]
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
prsq
aktív tag
válasz amadeus11 #34996 üzenetére
Én vettem valamit, amit 6 hétig nem adtak fel, most kaptam refundot.
(Közben amúgy a linkje 404 lett.)A refund előtt felajánlották, hogy cserélhetem valamire. Hát balszerencséjükre megtaláltam ugyanazt, csak olcsóbban. Írtam, hogy arra cserélném.
Írt vissza Daisy, hogy sajnos az sincs raktáron.
Na akkor linkelem, mi az, ami nincs raktáron, aztán mindenki alkosson véleményt. -
nadragulya
csendes tag
válasz amadeus11 #34996 üzenetére
Nagyon legyengült ez a csapat mostanság! A februári 4 rendelésemből 2-őt fel sem adtak röpke 60 nap alatt, egyet állítólag feladtak, de a Magyar Postánál eltűnt (én már abban is kételkedem, hogy egyáltalán feladták!), egy érkezett meg rendben. Az újabb rendelésemet - bár készleten volt és van - szintén nem postázzák. Az eltűntnél a féláras, kegyes visszatérítés lett, mivel a biztosítást követelték, kakáltak a paypal-es fenyegetésre. Az árak is kezdenek elszabadulni (és akkor még a követős fuvar és a kötelezőnek tűnő biztosítás rájön). Kacaj az egész, olyan mintha átverős céggé alakult volna. Egyetlen hátrányuk, hogy nincs semmi előnyük. Ennél már kis értékű dolgoknál (is) sokkal jobb az e-bay.
-
-
Obyboy
addikt
válasz amadeus11 #36226 üzenetére
Köszönöm szépen az építő jellegű válaszod.
De hiszek nekik csak még nem találkoztam olyan szállítási móddal amikor a csomag EU-ba érkezését követően jelenik meg bármiféle infó a nyomonkövető oldalakon és gondoltam a gearbestes topikban több gearbestes tapasztalat gyűlt már össze mint a külföldi rendelések topikban ahol több különböző oldalról való rendeléssel kapcsolatban írnak a fórumozók.
Mint írtam is, eddig 3 héten belül megérkezett hozzám minden csomag a GB-ről, amiben benne volt az európai út és a magyar posta (közel 1 hetes átfutási) sebessége is.
Leginkább azt hiányolom, hogy a szállítási szám mellett még a Tracking Web sem jelent meg ahol látnám, hogy a csomag elhagyta kínát.
Ha az EU-ba érkezéskor indul el a nyomonkövetés (ezt a support is megírhatta volna) akkor napokon belül látnom kell hol jár a csomag mivel bő két hét már eltelt."Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest