Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
bertokl
tag
válasz
Sanchez997
üzenetére
-
KamuMazsola
őstag
válasz
Sanchez997
üzenetére
Az a húsz dolláros számla tényleg ostobaság, ha megfogják a vámon küldd az eredeti PayPal számlát, a fizetésről a banki kivonatot és a termék weblapjáról egy képernyőfotót. Gyorsítani nem tudod és amíg a fentieket nem kérik még reménykedhetsz is.
-
Sanchez997
csendes tag
Sziasztok!
Geekbuyingról rendeltem egy tvboxot, nov 10 én kaptam egy olyan mailt hogy order sent out, és egy tracking numbert, de azóta sem látszik semmi ebből:
[RX301483104DE ]
Ez így normális? Legyek türelemmel?
A másik kérdés hogy 36 dollár volt a box, de jófej módon ha kinyomtatom a számlát azon 20 dollár szerepel.
Ezt ha esetleg megfogják a vámon elég beküldenem? Illetve itt a magyar vámosok veszik majd fel velem valahogy a kapcsolatot, vagy tudok tenni valamit a folyamat gyorsítása érdekében.
Elnézést a sok ostoba kérdésért, de ez az első rendelésem kínából. -
KamuMazsola
őstag
Október 18-i Xiaomi mi band 2 szintén ma futott be belgával.
Most majd jönnek a zsákbamacskák, meg pár 11 centes kacat. Megfertőztetek!
-
ZsoltG60
aktív tag
válasz
KamuMazsola
üzenetére
Grat akkor szerencsés vagy.. Okt. 13. rendelés RL270449936LU még Not Found
majd csak ideér

-
szabi__memo
nagyúr
válasz
KamuMazsola
üzenetére
Aznap rendeltem én is luxival és pont ma van értesítőm...

-
KamuMazsola
őstag
Luxemburg posta.
Mint igértem most beszámolok róla. Egy bluetooth fejhallgatót rendeltem október 12-én, amit luxemburgi postával küldtek. RL270437306LU
Jó sokáig nem látszott semmi a követésben, ill nem is nagyon nézegettem, mert írtak hogy jön az csak valami kavar van. Jött is, ma meg is kaptam. Aláírós volt. Összességében nem jobb, vagy rosszabb mint bármelyik másik, kb egy hónap. Áfa nem volt, igaz akciós termék volt, meg 99 pontot is beváltottam rá, így max az ügyintézés lett volna csak plusz idő.
Összegezve nincs a lux postával semmi baj, sőt aláírós. Aki pontosan szereti követni annak persze nem ajánlott. -
jmuranyi
tag
válasz
bepken
üzenetére
Szia,
ez a TV-box, ha postán jön, jó eséllyel megfogják, és megáfázzák.
Ez nagyjából 3000 Ft postai vám ügyintézési díj, és +27% ÁFA, vagyis kb 5000 Ft.
Összsen plusz 8000 Ft, várhatóan.
A szállítási idő az igazán bosszantó, vagy ideér karácsonyra, vagy nem.
(És igen, a vámügyintézés lesz lassú... )Ha nem ragaszkodsz ehhez a konkrét típushoz, a fentebb linkelt
Beelink EU raktárból nekem tetszik.Vagy az EUstockról ez.
-
-
bepken
veterán
sziasztok,
sosem rendeltem még innen. ezen a konkrét tételen vajon lenne plusz költségem? ha igen, kb mennyi?
-
bertokl
tag
válasz
cidalain
üzenetére
Én még a két évvel ezelőtti rendeléseimre sem csináltam meg, majd egyszer rászánok egy napot. Már rég discontinued, de értékelni még lehet.
Levelezni velük tényleg fárasztó, sokszor mintha egy robottal, vagy fogyatékossal beszélgetne az ember. Nem a kérdésre válaszolnak, mondanak valamit, aztán gondolj amit akarsz.

Viszont a product FAQ-ben a customer questions & answers rész pont emiatt sokszor nagyon szórakoztató.
[link]
[link] -
cidalain
veterán
válasz
bertokl
üzenetére
jó tudni, ezt még nem néztem.
viszont értékelésnél szeretnek nem a max érték szerint számolni. régebben így volt, de most párszor előfordult, hogy egy 99 centre kuponozott akármiért adot képes-videór review-mra csak 10 pontot kaptam. már nem reklamálok emiatt, mert a review felülvizsgálóknál agyhalott fikuszok ülnek, feleslegesen cseszném fel magam a hülyébbnél hülyébb kifogásaikon, hogy miért nem. -
bertokl
tag
válasz
cidalain
üzenetére
Szerencsére mindig az eredeti, legmagasabb árat veszik alapul, kupon esetén is, az nem akciós árat számolják.
(Pl. egy 1 dodós usb lámpáért 4 pontot adott, vagy a 10 dolláros zanflare F1-re 40-et.)szerk: most nézem, hogy ahol viszont nem használtam kupont, ott a flash sale árat vették alapul.
-
gyebi00
csendes tag
Sziasztok!
Rendelés után ha Kínából jön, mennyi idő után vált át process-ről? Mik a tapasztalatok? Illetve ha a Holland postával jön, mennyire vámolják meg áfát kell e befizetni utána ilyenek.
-
cidalain
veterán
válasz
Charlie Gordon
üzenetére
egy vásárlásért annyi pont jár, ahány dollárba került a termék.
100 dolláros termékért 100 pont (ami ugye 2 dollárt ér)
1 dolláros termékért 1 pont... stb. -
vince
őstag
válasz
Charlie Gordon
üzenetére
My Points szekció. Kapsz a vásárlásért, majd az értékelésért is, de a termékértékelések esetén valami belső azonosítót tüntetnek fel, nem a rendelésed számát, ha egyszerre sok terméket értékelsz, nem biztos, hogy fogod tudni, melyikért hány pontot kaptál.
-
Charlie Gordon
aktív tag
Sziasztok !
Hol lehet megnézni, hogy pontosan mennyi pontot kapunk a vásárlásokért ? -
UHHH
őstag
Beelink GT1 Ultimate TV Box
kupon: EUGBGT1 $69.99 EU-ból! -
vandor01
senior tag
rendeltem tobb cuccot 300euro ertekben EU expresszel November 5-en
a rendelest kette bontottak az elso elindult Nov9 a masik Nov11-en...
ennyire nem volt surgos kuldhettek volna egyutt is
na de mindegy...
az elso csomi mar mozgasban azaz Transitban"14.11.2017 19:44 Oldbury (GB) In transit."
meg a vegen a heten meg is kapom?

(belgiumba rendelek)ha ez igy lesz? Nov5-Nov17..?
az nem rossz es trefamentes!? -
viktorhu
veterán
válasz
Darth11
üzenetére
Lehet, de azért ezt alá kellene támasztani, és nem pletykák alapján. De lehet használhatatlan a kamera akkor is, ha a szenzor stimmel, de a lencse ócska, vagy a szoftver kiforratlan, és az alapján is lehet reklamálni. A magyar jogi kategóriák (hibás teljesítés) nem relevánsak a kérdésben.
Én alira küldtem vissza telefont használhatatlan gps miatt, és akkor nyilván lehet kamera miatt is reklamálni.
-
Darth11
aktív tag
Sziasztok,
Tanácsot szeretnék kérni. Ha a GB és a telefongyártó oldalán is egy bizonyos specifikáció van írva, de attól jelentősen eltér a kiszállított termék, ilyen esetben a GB vagy PayPal elfogadja a reklamációt?
Vajon mi számít náluk hibás teljesítésnek?
Az egyik telefonba sony imx258-as kamera szernzort és DDR4-es RAM-ot ígért a gyártó és ez van a GB oldalán is, hiszen ők is a gyártótól kapták a specifikációkat, de a kész telefonba már valami más (rosszabb) szenzor és "csak" DDR3-as memória van.
Érdemes reklamálni valahol vagy teljesen esélytelen?
-
spiky03
veterán
-
-
spiky03
veterán
Ha azt válaszolták Messengeren, hogy módosították a postázási címet, viszont a rendelésnél még mindig a rossz cím szerepel, akkor ilyenkor mi a helyzet?

Most melyik az igaz? Kinek higgyek?

-
pn4hvq
senior tag
válasz
PainKiller13
üzenetére
Maiwo K104 2.5 Inch Usb 3.0 4.99$
Kupon: 11nov658 -
PainKiller13
őstag
2.5"-os HDD tokra nincs kupon? Maiwo-ról lemaradtam

-
benfolds
őstag
válasz
bertokl
üzenetére
egyszer vontam vissza egy megrendelésemet, de lehet, hogy úgy van, ahogy mondod, akkor még nem lett kifizetve...
igen, végül is nálam is az volt a helyzet, hogy két cím volt mentve, és az utolsót vette alapértelmezettnek, nem ajánlotta fel, hogy válasszak, én meg elfelejtettem, hogy a másikra kellett volna kérni. amit csak úgy lehet megtenni, hogy a két cím közül csak azt tartod meg, ahova aktuálisan kéred a csomagot, a másikat törlöd.
-
bertokl
tag
válasz
benfolds
üzenetére
Cancel order csak fizetés előtt van, nem tudom korábban hogy volt.
Elég gyorsan szoktak reagálni, azt nyilván nem tudom megmondani, hogy késő-e.A régi szállítási címet a profilodban az "Edit profile" -> "Address book" menüben érdemes kitörölni.
Nekem az szokott problémát jelenteni, hogy az utolsó rendelés címét alapértelmezetté teszi, így néha a lányomhoz címzem párszáz km.-re
. -
benfolds
őstag
válasz
bertokl
üzenetére
megtettem, mivel nem találtam a cancel order gombot. de tényleg levelezgetni kell, ha le akarsz mondani egy megrendelést, vagy módosítani akarod a postázási címet? régen volt cancel gomb. a paypalos fizetés után 5 másodperccel már eszembe jutott, hogy egy régi, rossz (de annyira, hogy másik kontinens) cím volt elmentve. és már akkor késő? a csomagolók dolgoznak, merthogy éjjel 3-kor átváltott packed-re, az ügyfélszolgálat meg ugye nem...
-
DolbySys
csendes tag
Sziasztok!
Rendelt mar valaki Europe Railway Registered szallitassal ? Sajnos csak ez az egy szallitasi lehetoseg van annal a powerbanknal amit szeretnek rendelni. Ez vajon a postahoz erkezik es lesz ra afa ?
Koszi
-
cidalain
veterán
válasz
Ciccuka
üzenetére
Southall bejegyzes az akkor kerul a rendszerbe mikor a csomag meg a GB-nel van Kinaban. Utana lesz shipped out. Az en aktualisom 3 het alatt meg nem ert angliaba. Viszont van, akik jeleztek itt hogy ket het alatt meg is kaptak a cuccot a rendelestol.
(#22338) benfolds
Ha mar packed akkor mindegy, nem tudod visszavonni. -
Krogoth
senior tag
12000-es elektromos cigi belföldi feldolgozásra továbbítva.
Igaz nem saját, de akkor is. Regisztrált NL postával jött. -
duronx
senior tag
Xiaomi Wireless Bluetooth 4.1 Music Sport Earbuds Erre nem tud valaki egy kódot
pár dolcsi minusz jó lenne. 
-
gabee64
csendes tag
Sziasztok, így még sohasem jártam, még szeptemberben rendeltem egy telefon a GB-től, ami tracking szerint valahol Hollandiában eltűnt. Hosszasan leveleztünk a supporttal, aminek az lett a vége, hogy mivel nem kötöttem külön biztosítást, ezért csak az összeg felét tudják refundolni. Van értelme a Paypaltól kérnem a teljes összeget, vagy ezt tényleg elbuktam? Járt már valaki így?
-
viktorhu
veterán
válasz
retesz147
üzenetére
Igen, ha az ember megszokja, hogy bizonyos terméktípusokat mindig külföldről rendel, akkor már dollárban várja az árakat
A Banggod az, ami magától forintosít, és olyan zavaró, amikor kiírja, hogy a telefon 43274 forintba kerül, és fogalmam sincs, hogy akkor ez most jó ár vagy nem 
-
bertokl
tag
válasz
benfolds
üzenetére
Nyiss egy ticketet itt.
Edit an order -> I want to change my adressEbben a formában fogják kérni az infót tőled:
Please indicate us the exact shipping address as follows:
Consignee name:
Detailed address:
City:
State:
Zip code:
Country:
Phone number:(#22339) retesz147: én is mindig dollárban nézem, az ad összehasonlítási alapot, kizárólag többezres érték vásárlásakor váltom át forintra a fizetés idejére.
-
benfolds
őstag
Sziasztok, az iment adtam le egy megrendelest rossz cimre, de sehol nem talalom, hogy hol lehet lemondani. Kozben mar at is valtott a statusz packedre...
-
mexel
veterán
Én is csak azért tettem át a paypal váltásra mert kicsikeet vásároltam és így azonnal látszódott mennibe kerül. Tudom hogy a banki váltás elvileg olcsóbb ( volt hogy nem amikor nagy volt az ingadozás), demax pár tíz esetlegf 1-200 ft lehet a különbség. A gb-s viszont jónak tűnik.
-
13rainiaC
csendes tag
válasz
tomcsi23
üzenetére
Én is próbáltam már, hogy a bank (OTP) vagy a Gearbest vált jobban. Az a helyzet, hogy mikor melyik. Volt olyan, amikor a GB és volt olyan is amikor a bank. A különbség mindkét esetben elhanyagolható volt szerintem (néhány HUF dolláronként). Azóta én a GB-t forintra váltva használom, így legalább mindig azonnal tudom, hogy mi mennyibe kerül, nem kell napokat várni a bankra...

-
tomcsi23
veterán
válasz
Watcher45
üzenetére
Sok kicsi sokra megy, a bankomhoz képest olyan 2-3 Ft az általános különbség GB-s forint javára, tehát 16 $-nál olyan 35-40 Ft kb. Annyi lehet még, hogy a GB az aktuális árfolyamon fogja átváltani forintra és úgy terheli be a kártyát, míg a bank a lekönyvelés napján fogja váltani, ami 1-3 munkanappal későbbi árfolyamon lesz.
-
spiky03
veterán
válasz
lugosi111
üzenetére
Köszönöm!
Én reggel 9-kor írtam nekik.
Akkor holnap reggelig csak megválaszolják.
Vagyis csak jeleztem nekik, hogy rossz címre kértem a rendelést, és megadtam a jó címet meg a rendelés számot.
Remélem ennyi elég nekik és módosítják majd.
Gondolom, ha igen akkor azt látom majd a rendelésnél?
-
tomcsi23
veterán
Hehe, a tolómérő és a két csavarhúzós szett teljesen együtt mozog tracking szerint (LVS csomag). Kíváncsi vagyok, hogy futnak majd be.

-
Watcher45
tag
válasz
maroni
üzenetére
Köszi a segítő szándékot, de azt én is levettem. hogy hol kellene forintra állítani. Így gondolom csak átfut a Paypal felületén a forintban vezetett számláról az összeg. A számlakivonatomon meg kellene néznem mennyi az utolsó rendeléseim terhelése és azt összevetni a Gb forintban kalkulált áraival, de most szinte mindent kuponozva vettem. Így derülne ki, hogy az OTp bank váltása kedvezőbb lehetett-e.
-
spiky03
veterán
Mennyi idő múlva szoktak válaszolni a Messengeren feltett kérdésre?
Igaz még van mondjuk időm, mert csak 18 után postázzák a kalapácsot.

Csak úgy kíváncsiságból kérdezem.

-
mexel
veterán
Érdekes, hogy GB-n jobb ha ft-ban nézem, jobban vált mint a paypal és elvileg annyit is kell fizetni mint az oldalon van írva. A Geekbuyingnál kevesebbet ír ft-ra az oldalra, de a fizetésnél már nem annyi az összeg, hanem amennyit a paypal vált.
Kipróbáltam egy unregistered vásárlást eu5 raktárból
Kíváncsi vagyok megjön-e. -
mexel
veterán
válasz
TheMiller
üzenetére
Ez jól hangzik, kipróbálok egyet, igaz rendeltem kínából ismár de ez remélhetőleg hamarabb itt van eu-ból. Vajon ha euból rendelem unregistereded airmaillal akkor mi az esély hogy ellopják útközben? Paypal megvéd elvileg tudom, csak azzal nem vagyok kisegítve mert nem ér ide a motyó, költeni meg nem akarok többet rá mert tesztelni veszem csak és már rendeltem pár kütyüt más oldalakról is

-
Beni2360
félisten
válasz
szabi__memo
üzenetére
Naponta legalább 5x változik az árfolyam. A mai napon 14h-kor már a 3. árfolyam változás volt.
Majd a könyvelésnél találod az igazi levont összeget. Ez lehet több és kevesebb is a vételi időponthoz képest.
Ha Ft-ben fizeted akkor az fix marad. -
Beni2360
félisten
válasz
szabi__memo
üzenetére
Attól függ, hogy mihez viszonyítottad a bankodnál.
-
Krogoth
senior tag
Sáomi éccakai mozgásérzékelős lámpa hátulja (ami takarja az elemeket) nálatok is rosszul van jelöle?
Van egy zárás-nyitás (balra zár, jobbra nyit). Legalábbis a minta szerint.
A gyakorlatban pont fordítva van(jobbra zár, balra nyit)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macbook Pro 16" A2485 2021 M1 Pro 16/512 (5)
- Macbook Pro 15" - 2018/2019 6 mag i7, 16GB / 512GB, Radeon 4GB, touchbar - garancia (23)
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 32GB RAM 1000GB SSD RTX 5070 8GB
- Szuper Áron! HP Elitebook 850 G8, I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓS BILLENTYŰZET
- Philips Evnia 49M2C8900L Super Ultrawide Monitor!49"/5120x1440/QD-OLED/144hz/Gsync-Freesync/Ambiglow
- Okosóra felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- AKCIÓ! Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- Samsung, SK Hynix 8GB / 16GB / 32GB DDR5 laptop Memoria!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Aerocool P500B Digi ARGB 750W
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) Intel Core i7-4790 4-Core 3.6GHz - LGA1150
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

majd csak ideér

na de mindegy...
az nem rossz es trefamentes!?

Az én csomagom másfél hónapja rostokol hollandiában
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)