Hirdetés
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunaqua
addikt
Az LVS nem gyors, ellenben nagyon lassú!
Latest Event -- 2017-10-18 14:16 Your shipment has been delivered to the postal operator of the country of destination and will be delivered in the coming days.
...de legalább ma megjött,sarc nélkül.
(Xiaomi Router 3G) -
cidalain
veterán
válasz
viktorhu
üzenetére
franc tudja mit jeleznek azzal, mert van ugye a dispatch faster gomb is rendelés után...
az biztos, hogyha shipped out lesz, akkor úton van.kb ilyen sorrendben tapasztalom a státuszokat GB-en
paid, processing, packed, dispatched, shipped out, deliverednyilván a delivered az én visszajelzésem alapján.
azon a képen amit kolléga mutat, nekem a "product dispatch" akkor van jelölve, ami már megérkezett, és beállítottam hogy delivered. -
pn4hvq
senior tag
A Xiaomi WiFi Router 3G-t milyen szállítási móddal rendeltétek (jelenleg 30$ alatt lenne plusz a szállítás)? Be lehet próbálkozni egy sima regisztrált küldeménnyel az EU Express helyett, valaki rendelte így?
-
kispalsz
tag
Tud nekem valaki segíteni, hogy a 2(3) termék között mi a különbség, melyik a jobb?
Illetve találtam egy harmadikat is, ez régebbi? A gyártó oldalán már nem is listázzák:
Köszi.
-
gingerbalm
aktív tag
válasz
Darth11
üzenetére
És ami a legszebb, hogy tegnapig csak a Gearbesten nézegettem a nyomkövetést, és egyfolytában azt mutatta, hogy semmilyen infó nem érhető el. Gondoltam, sehol sincs még, hiszen 28-án rendeltem, 30-án adták fel és az égvilágon semmi értesítő nem jött. De egy hirtelen indíttatásból bedobtam este a dpd keresőjébe. Olvastam itt a fórumon, hogy 1550-es előtagot kell beletenni a gearbesten látható csomagszámba és rögtön kiadta, hogy hol van. Nem akartam hinni a szememnek, még most se hiszem el, majd ha itt lesz a kezemben, akkor.
Elvileg csak 8 napot futott. Tisztára olyan, mintha halomba lett volna a készlet Angliában, és csak ide kellett átröppenteni. -
m0ski
aktív tag
Sziasztok!
Október 28-án rendeltem egy TV box-ot holland postával. Néhány napra rá kaptam TN-t, ami azóta is "item pre-advised" státuszban van, a GB honlapján a rendelés pedig még mindig nem váltott át shipped out-ról product dispatch-re.
Ritkán rendelek innen, mennyire normális, hogy még mindig nem indult el a csomag?
-
Darth11
aktív tag
válasz
gingerbalm
üzenetére
Hihetetlne, hogy milyen szerencséd van
Sokan heteket várunk, hogy egyáltalán angliába átérjen a cucc.
Kiváncsi lennék mi alapján megy ez...de valahogy úgy képzelem, hogy áll a kis kínai a raktárnál, a reptéren vagy a postán és név alapján válogat, hogy te szimpatikus vagy megkapod 5 nap alatt...a te neved és címed szar, te várni fogsz 2 hónapot, majd hazamegy és otthon elmeséli, hogy ma jól kiszúrtam 20 emberrel, de egy nagyon jól járt, így nyugodtan alszik
-
FingR86
őstag
válasz
AllTheBest
üzenetére
0.99$
1111GBHSC15 -
gingerbalm
aktív tag
válasz
gingerbalm
üzenetére
Jee, küldemény a futárnál, most jött az SMS, délben hozza.

-
AllTheBest
őstag
Xiaomi usb led lámpára van valami kupon? Munkatársaimnak megtetszett az enyém és most kell rendelnem nekik...

-
pn4hvq
senior tag
Xiaomi Mi Band 2 Smartband - INTERNATIONAL VERSION 15.11$
Kuponkód: BANDHK -
Dominó85
addikt
De jó olvasni ismét hogy mindenki csomagja így belelendült. Bezzeg én ma éjjel csak egy levelet kaptam a GB-től, hogy "very sorry" "delay" "season peak" "dont worry" "package on its way" - Ergo lehet még csak most indították a két csomagot útnak Kínából. Hurrá! Szakadna rájuk az ég a kifogásokkal együtt. Haha
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
qqzs
őstag
válasz
Real_Necro
üzenetére
Neked megy a kamera? Nekem csk mihomebol a kepe latszik de sajat pluginje nem indul el
-
Tudtok ajánlani valami külső egységes időjárás állomást?
-
IMGM6
tag
válasz
gingerbalm
üzenetére
Még nem kaptam meg, én az ország egy távoli csücskében lakom, és a vidéki járatok már jóval korábban el szoktak indulni, így elvileg csak holnapra kellene megérkeznie.
-
Mikulásbá
nagyúr
Üdv!
Volt már valakinek ilyen száma?RU......[link]
Ez Oroszországon keresztül jön vonattal?
-
-
IMGM6
tag
válasz
gingerbalm
üzenetére
Nekem, a szintén 30-án feladott csomagom, Best-ig nagyon hasonló időt futott, de ma reggel már Budapesten volt. Én sem kaptam semmilyen értesítést.
Kézbesítési állapot
Dátum Időpont DPD elosztó központ Csomag helyzete-
07.11.2017 06:44 Budapest (HU)
A küldemény beérkezett az elosztó központba
06.11.2017 16:02 Hörsching (AT)
05.11.2017 22:33 Best (NL)
03.11.2017 23:27 Hinckley, Le ...
03.11.2017 20:36 Oldbury (GB)
03.11.2017 20:31 Middlesex (GB)
A küldemény beérkezett a feladó depóba
30.10.2017 03:26 DPD adatközpont
A megrendelési adatok továbbitva a DPD felé. -
olloczky
senior tag
Hali
Ezt a xiaomi fülhallgatót rendeltem október 19én, ma már meg is jöttl. Nagyon jó hangzása van szerintem és én vmi akció keretén belül rendeltem $3.52-ért

-
gingerbalm
aktív tag
válasz
AllTheBest
üzenetére
Ja, ez ilyen fekete lyuk?

-
AllTheBest
őstag
válasz
gingerbalm
üzenetére
Az én csomagom már 1 hónapja a best nl-nél dekkol, szóval ne nagyon éld bele magad a dologba

-
tomcsi23
veterán
és ez a ticket

Attention!!! 300 points promotion-... ..We will then give you 300 points for each review into your account -
Kelecar
aktív tag
$5 off $300 <- ez pontosan mit jelent?Ja megvan, kaptam 5$ kedvezményt. Ez a hatalmas változás nehezen tűnt fel a végösszegnél

-
cidalain
veterán
válasz
DougButabi
üzenetére
termékoldalon írta hogy priority line posta 3.17
de átb.szott, mert most betettem a kosárba, ott már látszik, hogy kétféle priority line van, az EUEX, ami tényleg több, meg egy vonatos, ami tényleg 3.17.
szánombánom. már erre sem lehet hagyatkozni, hogy mit ír a termékoldalon. mindenképpen be kell tenni kosárba, hogy ellenőrizzem, hogy van e EU EX. tök szuper
készítsd a B tervet, húsvétra is kell valami a gyereknek

-
FingR86
őstag
válasz
DougButabi
üzenetére
ha csak simán a termék oldalán nézed a priority line-t ott tényleg csak 3 dodót ír, de az csak a railway ára.
EU Express
10 - 25 business days
$6.22Europe Railway Priority Mail
35 - 40 business days
$3.17 -
bul07
nagyúr
válasz
DougButabi
üzenetére
Nekem 44napba telt mire kaptam csomagszámot, HB - P1803 esetén
Rendelés törlése újra rendelés még rendben is van, de mi van ha tényleg azét adják fel hamarabb aki hamarabb megvette, akkor tényleg bizonytalan a szállítás ideje
-
cidalain
veterán
válasz
DougButabi
üzenetére
nálam 59,99 az RC autó a linken, azaz több, mint 5 dollárral olcsóbb.
mondd vissza, rendeld újra. bár volt már ilyen másnál is, hogy valamilyen RC autót 1 hónapig tartott feladni a GB-nek. -
FingR86
őstag
válasz
DougButabi
üzenetére
rendeld meg mégegyszer az előzőt meg töröld

ezt sem adják fel később mint az elsőt adnák fel valószínűleg. -
DougButabi
tag
Sziasztok.
Majdnem 3 hete rendeltem 73 USD értékben RC autót, karácsonyi ajándéknak gondolva EU expressel, akkor NOV 3 volt a shipping date, azóta minden nap eltolják, most NOV 14-16 a várható postázás ami már önmagában necces hogy ideér, pláne, hogy valószínűleg tovább tolják nemtudomeddig.
Hab a tortán, hogy most 5 USD-vel olcsóbb a termék.
Érdemes rákérdezni, vagy úgyis hazudoznak majd valamit?
Rendeljek inkább mást még idejében? -
cidalain
veterán
-
mexel
veterán
Milyen tracking oldalt érdemes most használni?
-
cidalain
veterán
-
szuszinho
őstag
Hogy lehet az email címet megváltoztatni?
-
AtiSnatch
aktív tag
válasz
cidalain
üzenetére
Nem a te videód lett a kiemelt a terméknél? Bár arra mintha 250 pontot adnának...
(#21717) powerwade Arra célzott a kolléga, hogy akik megkérdezték hasonló dátumokkal rendelkező csomagjuk hollétét két nap múlva meg is kapták. Az utolsó bejegyzés az TN-ben azt jelenti, hogy megérkezett Belgiumba. Onnan sima postával jön hozzánk, ami 1-3hét. De ez attól is függ, hogy mennyit ülnek rajta a hazai postán. Főleg, hogy Christmas Is Coming. (Trónok harca után szabadon.)
-
Közeledik a 11.11
-
cidalain
veterán
140 pontot kaptam értékelésre a GB-n!
nem is értem. pedig nem voltam az első ötben, így nem duplázva ennyi, hanem önerőből.
-
powerwade
senior tag
válasz
UberMutant
üzenetére
Értékelem a próbálkozást. Tényleg. De ezért kár volt billentyűzetet ragadnod.
Viszont nem világos, hogy mit jelent pontosan az üzenet. Melyik országban dekkol. Sejtésem szerint a belgáknál, de végülis mindegy. Közel 200+ csomag után ez az első ami "beragadt" ezért érdekelne kinek milyen friss tapasztalata van. Korábban istenítették a belga postás csomagokat. -
vandor01
senior tag
Luxemburgi posta...
November 7-en ma jott meg!
Oktober 16-an rendelt
Oktober 17-en elinditott
November 3-en jelent meg a luxi posta rendszereben...varok meg kettot! Okt14 es Okt17-en rendelodtek masnap mar indultak is!
de meg nem jelent meg a luxi posta rendszereben! de itt lesz az....
-
-
powerwade
senior tag
Mostanában hogy állnak a belga LVS csomagok?

LVS1376360001921012 In Transit Belgium (Bpost International) Unknown
Latest Event -- 2017-10-21 14:16 Your shipment has been delivered to the postal operator of the country of destination and will be delivered in the coming days.
Nagyon örülnék, hogy ha 11.11-ig megérkezne, mert a csomagban található cucc tesztelését követően vásárolnék be Aliexpressen

-
sandlerf
tag
Sziasztok,
Olyan kérdésem lenne, ha rendeltem 2 telót GB-ről és azt mondja a rendszer, hogy kiküldve(shipped out). Ez ok 19. volt és EU expressz szállítás dpd.Tracking ezt mutatja [kép]Az a kérdésem, hogy mennyi idő kb mire valami változás szokott beállni a nyomkövetésben?
A megrendelésnél van egy ilyen sárga fül h "Confirm Receipt" erre csak akkor kell rányomni ha megjött a csomag vagy ez mit jelent?Előre is köszönöm a segítséget.
-
FingR86
őstag
válasz
AtiSnatch
üzenetére
abból én is vettem anno, de nem vergődtem velük, lusta vtam írkálni
na de a napokban jött ez, ami már pofátlanság [link]
csak az egyik kismaci volt benne a 2-ből, a zacsi oldala ki volt repedve és mintha kiesett vna belőle a párja, de a borítékban sem voltasszonynak vettem páros kulcstartónak, na így csak ő fog divatolni
0.1-ért vettem, erre milyen refundot kapok, 0.05 ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung 860 Evo 1TB SATA3 93%-os és Samsung 860 QVO 1TB 97%-os
- Apple Watch Ultra (1. generáció) ÚJSZERŰ, 100% AKKU
- Macbook Pro 16" A2485 2021 M1 Pro 16/512 (5)
- Macbook Pro 15" - 2018/2019 6 mag i7, 16GB / 512GB, Radeon 4GB, touchbar - garancia (23)
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 32GB RAM 1000GB SSD RTX 5070 8GB
- AKCIÓ! Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- AKCIÓ! 2TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5120, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(Xiaomi Router 3G)

koszi

Elvileg csak 8 napot futott. Tisztára olyan, mintha halomba lett volna a készlet Angliában, és csak ide kellett átröppenteni.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)