Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ZolaMan: NerdQAxe++ 4.8TH/s SHA256 BTC Miner Modding
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Real_Necro
veterán
válasz
AcCEsS
üzenetére
Nem bonyolult, csak az ultrahegesztés miatt rongálás nélkül nem lehet szétszedni, legalábbis nekem nem sikerült, bár a ház amúgy is megy kukába...
Fogtam egy ilyen elosztót:
Szétcsavaroztam, majd lekötöttem róla a túlfeszvédős elektronikát. Ezután kivéstem a műanyag tartót, ahova utána a Xiaomi panelja került. Lekaptam a fém nyomólemezt a Xiaomi kapcsolójáról és ráforrasztottam 2 kis vezetéket, amelyre egy beépíthető nyomógombot kötöttem és kivezettem az elosztó végébe. A ki és bemenetekre meg ráforrasztottam az elosztó bejövő és konnektorokba tartó ágait. Az egészet beragasztottam ragasztópisztollyal, majd összeraktam és kész is.
Szerk.: A védőföld nem látszik, de az is be lett kötve, csak ez esetben a ki és bejövő zsinór nem csatlakozik a panelra, hanem megy egyből tovább.
A nyomógombos panel kicsit mocorgott, így azt is rögzítettem ragasztóval, valamint a kontaktokat is körbe nyomtam, mert a fázisnál azért közel van a két pont egymáshoz. A csatlakozó réz, így könnyen lehet rá forrasztani.És természetesen mindenki csak saját felelősségére alakítsa át.

-
FingR86
őstag
válasz
AcCEsS
üzenetére
Compared to current TP-Link routers (12V 4-5A), the power supply is rather small-scaled.
It consumes around 4 Watts which is great for the price and the processing power.
Other comparable WiFi router with similar specs are with 11 Watts greedier concerning its power consumption. -
kicsi007
tag
válasz
AcCEsS
üzenetére
Szia!
Akkor ez melyik kategóriába esik:
Special Style EU Plug Power Adapter Wall Charger
Én ezt használom két helyen is a WiFi jelerősítőhöz, folyamatosan be vannak dugva, kb. 2 hónapja...
-
bul07
nagyúr
-
cidalain
veterán
válasz
AcCEsS
üzenetére
Ez a 10 dolcsis ar szerintem nagyon barati. Ezert itthon a legegyszerubb LCPower haz jar, jellemzoen nem type c csatival.
(Nem tudom miert szeretitek a kupont... Levisz masfel dollart? Pontozas neha sokkal hatekonyabb. Ezt a winyohazat most 7-ert elvihedned, es csak 150 pont kell az akciohoz. Ilyen akcio egy ilyen olcso cuccnal nagyon ritkan van kuponban) -
Pozsi85
tag
válasz
AcCEsS
üzenetére
nekem sept 9 óta nem adtak fel egy okos órát. Írtak hogy nem is fogják 3 ticket után írták hogy nyugodtan refundoljak, de sajnos csak okt 5 után fogják tudni feladni de akkor biztos. kaptam 50 pontot. neken ráér, írtam hogy várok. megköszönték és sietnek. szerintem írj rájuk, akkor szem elé kerülsz. aztán mérlegelj hogy mit írnak
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 16GB DDR4 256GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB RAMPAGE Shiva 450W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660 SUPER 6GB Zalman T4 Plus 450W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650 Steel Legend WiFi R5 8600G 32GB DDR5 500GB SSD RX 7800XT 16GB NZXT H700i
- Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - MAGYAR - 42 Ciklus - 98% akku - 1,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Thermaltake V3 fekete NBase 650W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Honor 400 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3881, 94% Akkumulátor
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

pont azt akartam rendelni
, írok pm-et.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)