- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
qqzs
őstag
Meg soha nem lattam ez az ems express szallitast vagy csak elkerulte a figyelmem? Na de most meg a xiaomi robothoz kiadott a priority lineba europe railway priority mail-t inggyenes. Na ezt meg tenyleg nem lattam. Ezekrol vannak bovebb infok? Vagy csak nekem ujak?
-
-
cidalain
veterán
1. Juj de kenyesek vagytok.
2. Mobilon orulsz hogy tudsz commentet irni, nemhogy meg beepitett helyesirasellenorzo...
3. Ha tobb a gomb, akkor kevesebb a lathato kepmeret. Es a nem helyen levo betuk miatt a gepeles sebessege lassul. Vagy kisebb a gomb. Lapat ujjakkal az is kompromisszumos.
+1. Igazan megoldhatnak mar, hogy mobilnezeten is legyenek formazogombok (az asztali nezetet hasznalni mobilon elegge szerencsetlen megoldas)
+2. Szerintem ennek semmi koze az egymas iranti tisztelethez. Ne keverjuk ide. Mert akkor lehetnenk olyan is akar mint erzsi for prezident, minden komment elejere, vegere koszones. -
Turbobacsi
senior tag
válasz
KamuMazsola #20196 üzenetére
nekem a bluedio fm rádiós válozata van, "T2+", alapvetően meg vagyok vele elégedve, egy apróság: flac-ot nem játszik le sd-ről, csak mp3-at, de BT-n keresztül hallgatva tökéletes, nagyon jól szól
-
bul07
nagyúr
Először[link], majd[link] és lesz ékezett külön 4sávban, nincs kifogás hogy hosszú idő az ékezet
Ha meg olyan telefon amire nem lehet magyar ékezetes billentyűzetet letölteni kukába veleÁltalában ha nincs ékezett és több sor én át is ugrom, ha az író nem tisztel meg az ékezettel én se azzal hogy elolvasom
Jobban elviselem a duplázás hiányát vagy bármilyen más nyelvtani hibát mint az ékezet hiányát -
qqzs
őstag
Neha kifogsz valami bunko customerest mint en a multkor egy furdoszobai kilepot hirdettek ugy hogy moshato aztan mosas utan darabokra hullott benne a szivacs. az elso valasza az volt majdnem szo szerint hoyg nem ad vissza semmi penzt mert jozan paraszti esszel felfoghato hogy szivacsos dolog nem moshato. Erre en hoyg marpedig akkor jozan paraszti esszel fogd fel hoyg ha nem moshato valami akkor nem moshatonak hirdetjuk. Valami 2.30 dollarol ment egy honapig a levelezes azt. Mar latszott hogy megfeszul a tag en meg csak azert is nyomtam a szoveget a vevotajekozattasrol meg a normalis custumer service etikettrol de nem adta vissaz az egeszet mar 1.15 nel tartottunk amikor paypallal visszakertem az egeszet
-
snipr
aktív tag
Update: a ticketre nem válaszol(nak|tak még), de közben a 4.35$ partial refund megérkezett paypal. Ilyenkor "így járás" esete, vagy mi az "etikus" magatartás vevőként?! (elméleti síkon érdekel, nem hiszem, hogy foglalkozom tovább a dologgal, jelen esetben nincs nagy buktám)
ps.: aki nem akarja visszanézni az előzményeket EU Expresszt fizettem 10.41$ (vagy valami ilyesmi nagyságrend), ellenben ingyenes Belgium registered-el jött el a csomag. Nyitottam ticketet, amiben "csak" a szállítási díjat kértem vissza, válaszoltak, hogy 4.35$-t tudnak visszaadni. A miért csak ennyit kérdésem már teljesen mértékben ignorálták úgy fest...
-
trion74
csendes tag
Èn augusztusban rendeltem a GB ről nyolcadikán adták fel azóta semmi . Levelezek a gearbestelba dpdvel develegem van már. Eu express rendelès volt. Utolsóvcím DPDUK1 .
-
qqzs
őstag
na, ket napja urultem itt hogy elindult a 9.28 utan rendelt eu expresszem dpduk-val...sms azota sincs
remelem nem eNeLesitettek ezt is
-
kuthim
tag
Sziasztok,
Par napja meg az alabbi termeknel nem jelent meg a Priority Line mint szallitasi opcio:
[link]
Mara megjelent, de ha berakom a kosarba a cuccot, akkor a Checkout utan a Priority Line - nal EMS Express - t ir es nem EU Express - t.
Ez is trefamentes szallitast jelent vagy nem?
Tudtok errol valamit? -
hunaqua
addikt
Esetleg aki 1-én rendelt Xiaomi 3g routert (30usd) annak elindukt már? Az enyém azóta " Packed"
-
Dr. Gonzο
senior tag
Szept 18 és 20.-ai rendeléseim megérkeztek, ezek Belgák.
Szept 13.-ai rendelés ami tn szerint legelőször érkezett az országba, még sehol. CJAHAM (1 dolláros, tehát tréfa kizárva)
Szept 12.-ei rendelés, Eu Express, még Angliában sincs. -
N2O999
tag
Sajnos van még konténer amit nem nyitottak ki...
13 Sep 2017 22:10 Southall Your parcel is on its way -
EgonO
újonc
Ha esetleg valakit megnyugtat a 09.15-i EU expresses rendelés szombat óta így néz ki:
17Track
Origin Country - Tracking Consuming: 1018 ms
2017-10-07 10:04 International Gateway, Your parcel has left the United Kingdom and is on its way to Hungary
2017-10-07 10:03 International Gateway, We have your parcel and it's on its way to our depot
2017-10-07 05:06 Hub 3 - Bham, Your parcel has left the United Kingdom and is on its way to Hungary
2017-10-07 05:05 Hub 3 - Bham, We have your parcel and it's on its way to our depotDPD UK
Date & Time Location Description
07 Oct 2017 03:04 International Gateway Your parcel has left the United Kingdom and is on its way to Hungary
07 Oct 2017 03:03 International Gateway We have your parcel and it's on its way to our depot
06 Oct 2017 22:06 Hub 3 - Bham Your parcel has left the United Kingdom and is on its way to Hungary
06 Oct 2017 22:05 Hub 3 - Bham We have your parcel and it's on its way to our depotDPD HU
Dátum Időpont DPD elosztó központ Csomag helyzete+
07.10.2017 03:03 Hinckley, Le ...
A küldemény beérkezett az elosztó központba
06.10.2017 22:00 Middlesex (GB)
A küldemény beérkezett a feladó depóba
16.09.2017 11:27 DPD adatközpont
A megrendelési adatok továbbitva a DPD felé.09.16 óta ez az első és egyetlen információ.
-
Vertigo18
addikt
válasz
AtiSnatch #20172 üzenetére
Köszönöm, de az én hátam mindent kibír!
Jöhetnek!
Pusztán segítő szándékú, tájékoztató jellegűnek szántam a hsz-em, akinek van egy csepp esze, az észreveszi, a többieknek meg nem biztos, hogy a segítségnyújtás elég a bajukra...
SzJoco_: HA igaz a Tn. alapján ez a sok adat, akkor csak egy dolgon csodálkozom... hogy te az ilyeneken még csodálkozol...
-
SzJoco_
csendes tag
Egyszerűen megőrülök a magyar postától. Még ma sem kaptam meg a csomagomat...
2017-09-21 02:00 The item is pre-advised
2017-09-25 18:25 The item is at the PostNL sorting center
2017-09-25 18:25 The item is processed at the PostNL sorting center
2017-09-26 12:22 The item is on transport to the country of destination
2017-09-27 08:50 The item has arrived in the country of destination2017.09.28. | 03:29 Célországban feldolgozva / Processed in the destination country
2017.10.05. | 19:53 Belföldi feldolgozásra továbbítva / Forwarded for domestic sorting -
Vertigo18
addikt
válasz
gonger #20165 üzenetére
Bocsi, későn vettem észre a kérdést, így már Jackie megválaszolta előttem. Bár gondolom neked mindegy, hogy ki válaszol, ha hiteles és elfogadható választ kapsz.
Tehát, ahogy előttem is írták, ha Eu Express szállítást választasz, akkor az egyenlőre még mindig áfamentességet jelent (nah ez sem igaz így, csak a szállítási díj kifizetésével a feladó "leveszi" rólad az áfáztatás terhét, úgymond "elintézi" helyetted. Abba ne menjünk bele, hogy hogyan intézi, mert nem biztos, hogy legális minden esetben és nem is a mi dolgunk) számunkra, vevőknek.
Sajnos nem minden terméknél van Eu Express szállítás, az ilyen terméknél egyetlen egy opció van arra, hogy "elkerüld" az áfa befizetését, hogyha Európai Uniós ország raktárkészletéből küldik (ezesetben sem igaz az áfamentesség, mivel amikor beérkezett az Eu-ba, akkor az eladó már becsengette az áfát, csak ez téged, vevőt már nem kell, hogy érdekeljen).
Amennyiben BÁRMILYEN más szállítást választasz (ideértve az Eu expresshez NÉVBEN rendkívül hasonló "Eu registered" szállítást is), akkor bizony jönni fog a rendelt termék helyett első körben a papírocska, amit ki kell tölteni, mert megfogták a vámon (ez sem igaz, nem mindig ott, de mindegy)... Ennek elkerülésére régen volt némi esély (olyan 10/-ra saccolom, de rendkívül random volt, nem lehetett belőni), azonban manapság már tényleg az játszik a "határon", hogy szinte mindent megfognak és még a 22€ alatti cumókra is inkább kiküldik a nyilatkozatokat. olyan 1% lehet az áfáztatás elkerülése, erre nem érdemes alapozni.
Most majd lehet, hogy jön pár komment, hogy valaki rendelt 100$-os akciókamerát sima szállítással és átcsúszott, vagy Junoszt tévét és nem áfáztatták - nah ők az 1%. Bele kell gondolni, hogy vajon mennyi terméket rendelünk és milyen elenyésző számú az a pár komment, hogy "jajj, átcsúszott a csomagom, mázlim van"!
Ha valamiben tévedtem, akkor majd Silent77 úgyis kijavít!
-
AtiSnatch
aktív tag
válasz
hattrickuser #20167 üzenetére
60 nap.
-
hattrickuser
aktív tag
Ha unregistered air mail-ként rendelek, és nem érkezik meg, akkor is tudok refundot kérni? Ha igen, akkor hány nap után?
-
gonger
senior tag
válasz
KamuMazsola #20164 üzenetére
ennél a terméknél oct 9-10 feladás dátumot jelölnek meg, de EU express szállítási mód nem választható.
Ez esetben akkor csak gyors szállítás remélhető a többi csak a szerencsén múlik vélhetően. -
KamuMazsola
őstag
válasz
gonger #20162 üzenetére
Én most rendeltem valamit és ez van oda írva:
Dispatch: Ships between Oct 15 - Oct 23 - Tehát nem várom, hogy holnap adják fel.Ma délután rendeltem egy bluetooth-szos fülest is, ott ez volt:
Dispatch: Ships between Oct 9 - Oct 10 - Ergo holnap, vagy holnapután feladják.Ezeket a dolgokat is figyelni kell! Az eu-expressz meg nem biztos, hogy olyan gyors, mint a neve, de téfamentes.
-
gonger
senior tag
válasz
Vertigo18 #20157 üzenetére
Nekem lenne tisztázandó kérdésem, (de bevallom nem olvastam el minden kapcsolódó posztot):
tehát rendelnék GB-ről egy 100 USD körüli terméket.
Szeretném ha gyorsan ideérne és lehetőleg nem szeretnék tréfát.
Az Expedited Shipping 14 USD felár ellenében 8 munkanapot ígér szállításra, de vajon a tréfától is megkímél? Mi a helyzet most a feladási határidőkkel. Olvasom itt-ott, hogy egyes rendeléseket napokig fel sem ad a Gb. Ez valós ügy és minden szállítási módnál ez a helyzet? -
válasz
KamuMazsola #20160 üzenetére
Ketten vagyunk, én csak a GB miatt vagyok fenn.
Nincs rá jobb szó, gyűlölöm. -
válasz
KamuMazsola #20158 üzenetére
Néznéd a hivatalos magyar facet, ott is kinn vannak.
-
KamuMazsola
őstag
válasz
Ciccuka #20148 üzenetére
Hát én most beleolvastam abba a topikba, az utolsó 200 hozzászólás nyugodtan jöhetne ide is, mert egyértelmű GearBest linkek. Vettem is kb 500 forintért egy csavathúzókészletet, nem mintha annyira kellett volna, de ez egy ilyen
Szóval ez a téma talán azért kerülhetett oda, mert valaki puffogott, de itt el lett neki magyarázva, aztán ott folytatta a hangulatkeltést. -
Vertigo18
addikt
Hááát, végigolvasva az elmúlt hsz-eket, többszöri felszólításra sem jött valóban egy kérdés sem...
-
válasz
Vertigo18 #20154 üzenetére
Még ez sem, mert a cikk megjelenésekor indult el az EU express, és registered.
Annyit mondott a GB, hogy talán tréfa mentes, erre az oldal beírt egy valótlan számot.Én sem értem mit nem ért. Talán ha megfogalmazná a kérdését tudnék is válaszolni, de így nincs mire.
Nincs azzal baj ha nem tudja, mert szívesen segítek, segítünk. -
Vertigo18
addikt
válasz
Silent77 #20152 üzenetére
Szerintem simán az történt, hogy valami átcsúszott a vámon Eu registerednél és nem kellett rá áfát fizetni (ami, valljuk be előfordul néha), é elkezdődött egy ilyen flame-keltés, amire végül összejött ez a 60-70%-os hasraütésszerű baromság.
Teljesen egyértelműen le volt már írva akár általad, akár más által, hogy az Eu Express az a vásárló számára már áfamentes. Pont. Nem értem a többi bolygatást...
-
xy2003
tag
válasz
KamuMazsola #20133 üzenetére
Nekem valamelyik nap pont beváltással is engedte a forintot.
-
-
Ciccuka
veterán
válasz
KamuMazsola #20147 üzenetére
Ebay kütyük topik, nem ebay!
Amit linkeltem oldal, ott azért jobban ki volt fejtve, áttekinthetően (még ha szerintetek félrevezető is). -
KamuMazsola
őstag
válasz
Ciccuka #20145 üzenetére
Ez nem az ebayes topik, az ebayen nem hiszem hogy van eu-express. A szállítás évek óta ingadozó, volt már egy héttől a két hónapig minden. Ez egy ilyen sport és kész! Akinek nem tetszik, marss a mediamarktba! Ha meg az mégis drága akkor türelmesen kell várni, nem parázni és nem bedőlni valótlan írásoknak. És nem utolsó sorban felesleges mindennemű hangulatkeltés.
-
Ciccuka
veterán
válasz
KamuMazsola #20144 üzenetére
Azt már írtam, de nem nagyon kaptam rá választ. Ebay-es és egyéb topikokban többen kétségbe voltak esve, mert valami változás lépett fel. Ennek szerettem volna utánajárni.
-
Ciccuka
veterán
válasz
KamuMazsola #20141 üzenetére
Hol lehet találni korrekt, pontos összefoglalót?
Mi volt benne ami félrevezető? -
Sorry töröltem, nem kell ez ide. Ráadásul ahogy írták teljesen félrevezető.
-
ZsoltG60
aktív tag
válasz
tomcsi23 #20137 üzenetére
Nálam az összes vásárlást euro devizában számolja , legyen az GB/ BG/eBay.
OTP maestro kártyám van netbankon nem találok semmilyen beállítási lehetőséget, amivel lehetne divizát választani a kártyához. Még az angol ebayről GBP-n rendelt cuccomat is EUR-ban terhelték a számlámra. -
ZsoltG60
aktív tag
válasz
tomcsi23 #20135 üzenetére
Alapból minden vásárlásod Euroban számol hacsak nem VISA kártyád van
mivel a Mastercard kártyák euro devizában van. Így ebből jön össze a magasabb árfolyam. USD->EUR>HUF
Amúgy amit látsz az a közlemény, de forintba terhelte meg a paypal-t és a bankkártyám is.és az a 311forintos árfolyam is jobb mint az OTP abban az időben 315ft/Euro volt a deviza eladási ár -
tomcsi23
veterán
válasz
KamuMazsola #20133 üzenetére
Pontokkal még nem próbáltam, de kuponnal igen.
ZsoltG60: ez euros vásárlás volt, nem?
4,16 Eur, 1.294,- az 311-es árfolyam.
-
ZsoltG60
aktív tag
Valóban ha forintra van állítva jobban vált mint akármelyik bank
Érdemes kihasználni, átlagosan 258-260FT/USD volt eddig nekem ár árfolyam,
:
KamuMazsola : pedig kuponnal és kóddal is ugyanúgy működik
legalábbis nálamA rendelésem kereken 5 $ volt így forintra átváltva 1294 forintot fizettem érte, ami azt jelenti hogy 258,8 forinton váltott a GB , és használtam kupont
-
KamuMazsola
őstag
válasz
tomcsi23 #20124 üzenetére
Most hogy így nézem, lehet az volt a hiba, hogy pontokat váltottam be és úgy nem fogadta el a forintot, illetve kuponnal együtt sem.
UP: Most kipróbáltam azt a Xiaomi headsetet vettem meg amire adtatok nekem kuponkódot, de nem kóddal vettem meg, hanem van most flash sale 10,99$-ért. Szóval átállítottam forintra az alapértelmezést és kupon és pontok nélkül simán tudtam vásárolni, 2849 Ft-ért. Link
-
Czimby
addikt
Vett már valaki ilyen éjjeli lámpa + usb töltő cuccost?
-
-
Beni2360
félisten
válasz
KamuMazsola #20120 üzenetére
Én tegnap is Ft-ban fizettem.
-
tomcsi23
veterán
válasz
KamuMazsola #20122 üzenetére
Megy másnál is.
-
MAC72
tag
Van egy termék, ami még ma akciós. Szeretném megvenni, de nincs annyi a számlámon.
Ha most elindítom a vásárlást, természetesen nem tudom majd befejezni.
Van rá mód, hogy holnap fizessem ki? Nem volt még ilyen esetem, nem tudom, hogy hogy működik ilyenkor.
Akciós e-mail áron, pontok beváltásával vásárolnék. A pontjaim nem szeretném elveszteni. -
tomcsi23
veterán
válasz
KamuMazsola #20122 üzenetére
Kiderült már a hiba oka?
-
tomcsi23
veterán
válasz
KamuMazsola #20120 üzenetére
Itt meg simán, pont annyival terhelte be a paypal a bankot, mint kiírt forintban. Ami átszámolva 260 körüli árfolyam. Nincs még lekönyvelve ugyan, de nem lesz már rajta konverzió szerintem.
-
tomcsi23
veterán
Másnál mennyiért megy most a dollár a bankoknál, mert gb-n forintra átváltva most pl 259,5-re jön ki az árfolyam, a raiffeisen meg 266-on méri középárfolyamon.
-
thomasa
senior tag
Sziasztok, az asszony nyaggat, hogy egy Original Xiaomi Mi Robot Vacuum készüléket szeretne, de 313 dollár azért elég húzós, erre tudna valaki javasolni kupont? Nem szoktam kintről vásárolni, max évente 1-2 alkalommal. Köszönöm.
-
FingR86
őstag
ma reggel megérkezett a pont a pár nappal ezelőtti értékeléshez amit akkor hiányoltam/tunk.
-
dugesz77
őstag
válasz
vandor01 #20110 üzenetére
Nem értem , milyen ékezethez kell kínai barát
Szerintem alap elvárás,hogy ha már magyarul írsz akkor azt ékezettel tedd.
Mindenkinek.
Mostanában kicsit akadós a posta de ez nem csak a GB-nél tapasztalható hanem szinte mindenhol. Aliról ,Banggood-ról mostanában a nagy átlagban 40-50 napot kell várni (néha beesik egy-egy két hét előtt, persze csak azért,hogy idegesítse az embert,hogy a többi csomag akkor miért nem). Ha ezt valaki elfogadja és úgy indul neki ,hogy több mint egy hónap lesz mire ideér és ha áfa határ felettit rendel azt meg is áfázzák nem érik kellemetlenségek . Ha előbb jön és/vagy átesik a vámon akkor csak jól járt.
Senki /soha nem állította,hogy az EU Express az gyors és 100% Áfa +vám mentes.
Azt ,hogy drága azt sem lehet mondani, elég megnézni a DHL szállítás árait. -
válasz
vandor01 #20110 üzenetére
Tehát akkor nem a hozzászólósom után rendelted.
Ez a lényeg!Az a baj, hogy az ilyen hozzászólások miatt, egész nap azzal kell foglalkoznom, magyaráznom, hogy már nincs gond, nyugodtan lehet rendelni.
...de a fórumon olvastam, hogy bla. bla bla.
Mindenkit kérek, hogy hanyagoljuk.
Volt pár ami nl postával ment, de most már nincs ilyen gond.
Ez az utolsó hivatalos infó.
Természeten ha valaki közben megtud bármilyen hivatalos infót, az közölje.
Köszönöm! -
vandor01
senior tag
ne sirjatok máán itt az ékezetért
nincs mindenkinek kinai baratai
25-én rendeltem 5-én postaztak.... van meg1.... 27-en rendeltem arra is a végén beigerték a sima postat
EU árát meg walletra rakjak.... nem vagyok boldog de ez van ha kell majd fizetnem a 300ejro trefajat csak kibirom kohogni.... tudomasul vettem kinyaabol vasarlas soran mig a kezedbe nem kerul a cucc barmi megtörténhet.... és azzal nincsenek vege a meglepiknek messze meg a gari ido vége
-
vandor01
senior tag
válasz
Ciccuka #20102 üzenetére
van es választhato bizonyos termékeknél..... de
nem 100%-os a siker lehet meg is kell fizetni a trefáért vagy sokaig utazik mint egy level vagy mégsem ugy adjak fel mint ahogy fizettél erte azaz valamilyen level formájában jön Swed/NL/Belga...?? aztan megis fizetni kell a trefaert...EU-express -> "kutyavacsorája".....
-
Ciccuka
veterán
válasz
Silent77 #20101 üzenetére
Azt tudom.
Ez a része a kérdés
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Dell 16 Inspiron 5625 FHD+ IPS Ryzen5 5625U 4.3Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Új Dell 14 Inspiron 5415 FHD IPS Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest