Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: Synology NAS és a felhő
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
viktorhu
veterán
válasz
Darth11
üzenetére
Lehet, de azért ezt alá kellene támasztani, és nem pletykák alapján. De lehet használhatatlan a kamera akkor is, ha a szenzor stimmel, de a lencse ócska, vagy a szoftver kiforratlan, és az alapján is lehet reklamálni. A magyar jogi kategóriák (hibás teljesítés) nem relevánsak a kérdésben.
Én alira küldtem vissza telefont használhatatlan gps miatt, és akkor nyilván lehet kamera miatt is reklamálni.
-
gingerbalm
aktív tag
válasz
Darth11
üzenetére
És ami a legszebb, hogy tegnapig csak a Gearbesten nézegettem a nyomkövetést, és egyfolytában azt mutatta, hogy semmilyen infó nem érhető el. Gondoltam, sehol sincs még, hiszen 28-án rendeltem, 30-án adták fel és az égvilágon semmi értesítő nem jött. De egy hirtelen indíttatásból bedobtam este a dpd keresőjébe. Olvastam itt a fórumon, hogy 1550-es előtagot kell beletenni a gearbesten látható csomagszámba és rögtön kiadta, hogy hol van. Nem akartam hinni a szememnek, még most se hiszem el, majd ha itt lesz a kezemben, akkor.
Elvileg csak 8 napot futott. Tisztára olyan, mintha halomba lett volna a készlet Angliában, és csak ide kellett átröppenteni. -
zebede
őstag
válasz
Darth11
üzenetére
Egy szeptember 7.-i telefon rendelésem gond nélkül, 15 nap alatt ideért.
De ez anglián keresztül egyenesen hozzánk került.Most viszont várok egy másik, ugyanilyen postával, október 10.-én rendelt telefont ami sajnos már egy hete megrekedt a rossz emlékű Best-ben.
Frissült a DPD nyomkövetés, végig.
-
Beni2360
félisten
válasz
Darth11
üzenetére
Egyértelmű, mivel nekik is kell a saját vámra figyelni mivel kifele is át megy a saját vámolásukon és azután ezt is figyelembe veszik az adó bevallásuknál, hogy mennyi is az annyi.

Ilyenkor vannak azok a példák amikor vissza fordították a Kínai vámnál a terméket, vagyis nem csúszott át. Gondolom ott is egybe van a két cég mint nálunk.
Pl: Tenálad elküldik 50 $ és a visszárunál meg te 170 $ írnál és ezért kérik, hogy kicsi összeg szerepeljen a csomagon.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3670 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Elvileg csak 8 napot futott. Tisztára olyan, mintha halomba lett volna a készlet Angliában, és csak ide kellett átröppenteni.
a próféta szóljon belőled.