-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Gonzο
senior tag
Hogy legyen pozitív is. Az általam rendelt Eu Expresszes 09.12.-ei rendelésem már a futárnál van, ma érkezik!
-
Habsteve
tag
válasz
Habsteve #20814 üzenetére
egy kis info:
Korábban fordítva írtam, a 09.13 csomi ami mozdult meg, már Pesten van. A 09.19 szintén DPDUK magas értékű, még mindig Southall. Kaptam messenger üzit, aztán volt RMA értesítés. Aztán kaptam az alábbi emailt:
We would like to apologize once more for the delay in the delivery of your package.
We would also like to sincerely apologize for the previous message regarding tax and change of shipping method.
This was sent by mistake by our system. This issue has since been fixed.
The correct information regarding your order is below:
Kindly note that your package has now been released from the Customs and is on the way to your address.
Please allow between 5-7 additional days to receive your package.
Again we are sorry for this slight delay that was unfortunately beyond our control.
By way of apology, we will update your account with 50 points as a gesture of good will before October 27,2017.
We sincerely hope you receive your package soon and thank you for your understanding and patience.
If you have already received your package, please kindly ignore this message.Erre írtam neki h melyik rendelésről van szó meg küldjenek TN-t. Jött a szokásos levél ezzel a kulcs mondattal:
To avoid further delays in you receiving your items, we have resent a new package to you for free.
We have offered you the new tracking number and delivery information via your registered account email address.bemásoltam a fenti emailt h nincs benne semmilyen TN
WTF
válasz:
We are preparing the reshipment of your item.
Please wait for 3-5 business days, when we ship it out, you will receive a confirmation email from us.úgyh várom türelmetlenül a csomit
-
Sequadon
tag
Sziasztok,
Okos órát rendeltem belga postával, biztosítás nélkül. 9 eFt. Persze elveszett. Sosem tűnt el még csomagom, legközelebb kötök biztosítást. Lejárt a deadline, gearbest support fél áron (18 USD) küldene újat, vagy visszakapok 10 USD-t. A kérdésem, hogy ha PayPal dispute-ot nyitok, akkor ki lehet hozni vajon jobb konstrukciót? Vagy fogadjam el a féláras újraküldést?
-
kusz
csendes tag
xiaomi infra taviranyitohoz tud valaki kupont?
https://www.gearbest.com/smart-home/pp_229556.html
-
13rainiaC
csendes tag
Sziasztok!
Ma rendeltem Gearbestről, EU Expresst választva, mint ahogy 1-2 hónappal ezelőtt is, viszont azt figyeltem meg, hogy a rendelés összesítésnél a Shipping method az nem EU Express, hanem DPDUK1.
Olvasgatom itt a hozzászólásokat, hogy átalakul/összeomlott/akadozik a Gearbest-féle EU Express, de nem áll össze a történet. Valaki fel tudna világosítani ezzel kapcsolatban?
Érdemes még így rendelni? Inkább ÁFA, mint sebesség szempontból kérdezem. Köszönöm.
-
andrisbandi
őstag
-
RobinHD
tag
SziasztokA
Segítségeteket szeretném kérni.
Rendeltem egy laptopot Gearbesten, de sajnos hibás. A kijelző bal oldalán a hattérvilagítas nem megfelelő. Sok esetben fakó szinek jelennek meg, illetve kepernyőtesztelővel bizonyos vibralas is előidézhető ezen a területen a kijelzőn. Sajnos eléggé zavar engem.
Levideoztam a jelenséget és nyitottam egy ticketet és elküldtem nekik. Erre megírták h vissza tudom küldeni a gépet. Igen ám, de itt jönnek a kérdések. Ha visszaküldöm akkor a kinai vámhatóság megfogja a csomagot? Ha igen hogy lehet jelezni hogy ez visszaküldés/visszaáru? Mi az egész visszaküldésének a menete?
Gearbest kérte hogy ne küldjem futárszolgalattal(dhl, ups, stb..)
A magyar postánál az EMS Pack szállítasi modot néztem ki ami az én esetemben értékbiztositva 21600ft.
Ezt a szállítási módot elfogadja a Gearbest? Sajnos sablonos válaszokat kapok tölük amiben nem írják le konkrétan.
Volt már vkinek nagyobb (többszáz dolcsis terméket) összegű rendelése amit vissza kellett küldeni, hogyan küldtétek vissza?
Magyar postás EMS-el küldte már vki vissza?Köszönöm előre is
-
bul07
nagyúr
válasz
gyuri81 #20964 üzenetére
Ez annyit ér amit fizettem érte
Tartalék egérnek vettem vagy ha valaki megszorulna eladjam 500Ft-értMindennapi használatra még Kínából is csak normális márkát minőséget
Vezeték nélkülim is volt pár, de mind hamar megadta magát
És sok kicsi árából kijön egy normális ami több évig kiszolgál
-
qqzs
őstag
valakinek van tapasztala xiaomi robot vagy nagyobb erteku cucc meghibasodasa eseten milyen eljarasra szamithatok?
-
viktorhu
veterán
válasz
szabi__memo #20984 üzenetére
Simán eltarthat pár hétig, amíg megérkezik Luxemburgba, és elindul a követés. Ez ilyen szerencsejáték. Onnantól pár nap múlva Magyarországon lesz, ahol aztán megint szerencsejáték, hogy két napot vagy két hetet áll, mielőtt kézbesítik. A regisztrált nem jelent gyorsabb kézbesítést, csak hogy követhető lesz, ha megkapta a luxemburgi posta.
-
andrisbandi
őstag
válasz
zeon.hu #20981 üzenetére
Annak ugyan olyan jó védelme van mint a Paypal.
Volt rá szükség, és kártalanítottak 100%-ban.Igaz egyúttal ki is tiltottak az Aliról.
Nyomonkövetős csomagok voltak nagy értékben.
Fel sem adták őket. Az eladók csak húzták az időt.
60 nap után kártalanított az Alipay.Másoknak vásároltam ott. De ezzel a történettel le is zártam az alis pályafutásom
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
andrisbandi #20975 üzenetére
Paypal nélkül semmit nem vennék kínai webáruházból
Akkor nem sűrűn vásárolsz Ali-ról
-
viktorhu
veterán
válasz
Silent77 #20957 üzenetére
Én nem tudom
De kettőt tudok elképzelni:
- visszaélésszerű refund igények
- visszacsinált fizetések - pl. lopás miatt letiltott kártyák - az áru kiküldése utánAliexpressen ez utóbbit úgy kezelték, hogy amikor 2013-ban először rendeltem onnan, akkor az első rendelésemet törölték, és kérték beszkennelve a személyimet meg a bankkkártyámat. Onnantól vásárolhattam telefont
-
andrisbandi
őstag
válasz
sapoapo #20969 üzenetére
A Gearbest garija semmit nem ér.
Attól függ milyen ügyintézőt sikerül kifogni. A kínaiaknak egész más elképzelése van a tisztességes üzletről.Volt rossz tapasztalatom 100 dolcsis telóval.
Újat kaptam de semmi nem működött rajta.
30% refundot akartak adni.
Csak a Paypallal sikerült kiverni belőlük a teljes összeget.Paypal nélkül semmit nem vennék kínai webáruházból.
-
Vertigo18
addikt
Kéretik nem kezdeni a flamet, Jackie megpróbálja a kezébe venni majd a dolgokat.
-
sapoapo
újonc
válasz
Vertigo18 #20955 üzenetére
Ezt a választ kaptam egy 93€ telefon rendelésekor:
"We are sorry that as you are a new customer or your order is so large , we need to confirm the payment issue for the security issue.
We have to cancel the order to ensure this order's safety for both of us.
We suggest that you can use western union or wired transfer if you still want the items."Tehát, ha nem Paypal-al fizetek, akkor szállítanak.
Szerintetek ez normális? -
jackbacsi87
senior tag
Most nyomott a kezembe a postás 2 értesítőt, amin az szerepel, hogy 3db amorf
csomagom érkezett. Értesítő kelte: 10.11!!!! Szóval a 2 fecnit kihozni 2 hét!!!! ( Remélhetőleg a múltkor átvettem egy rakat csomagot, ezek is benne voltak.
-
-
hevizms
addikt
Az EU expressz szállítás alatt Európán belül melyik futarceg hozza? Mert most kaptam egy sms-t a DPD-tol hogy 2-5 napon belül kezbesitenek egy nemzetközi csomagot.
Mostanában nem rendeltem nagyobb dolgot ezen a porszivon kívül.Lehetseges hogy ez lenne? Ilyen gyorsan? -
hevizms
addikt
Rendeltem egy Xiaomi robot porszívót.
Köszönöm a kuponos segitséget Silent77-nekEu expressz szállitással van esélyem ugye hogy karácsony előtt megkapom?
-
-
sapoapo
újonc
A Gearbest-től 4szer rendeltem meg egy telót a közelmultban. Mind a négyszer Paypal fizetéssel.
Mind a négyszer visszautalták a pénzemet 2-8 napon belül.
A kérdésemre, hogy miért, mindenféle sablon hülyeséget válaszoltak eleinte, majd a végén kiderült, hogyha nem Paypallal fizetek, akkor szállítanak!
A végső indok az volt, hogy új vásárló vagyok, vagy nagyértékű a rendelésem.
Persze egyik sem igaz.
Az érzésem szerint a Paypal extra garanciája a szállításra lehet a gond.
Volt hasonló tapasztalata valakinek? -
11 napra megjött az első Lux rendelésem, xiaomi csavarhúzókészletet rejtett.
-
bul07
nagyúr
válasz
pn4hvq #20949 üzenetére
Az lesz
Megjött az egyik X3 USB Wired Optical Gaming Mouse (okt 9-i rendelés)
Hát nem egy apró darab, nekem nem kicsi a kezem de mintha nekem is nagy lenne -
musli26
tag
válasz
andrisbandi #20869 üzenetére
Már nem érvényes a kupon.
Azt írja.
Esetleg másik kupon van?
Köszi -
bul07
nagyúr
Újabb válasz ami már jó számomra
If you have no other problem, we will refund you to your GB wallet or payment account.
Ha azt akarom hogy paypal refund legyen akkor jó ha ezt írom
I want a paypal refund
Vagy inkább
I want a payment account refund.(paypal)
Mindenképp paypal-ra kell mert ugye vissza kell adjam a munkatársamnak
Ti melyiket küldenétek, vagy esetleg van e jobb egyértelműbb szöveg
-
hunaqua
addikt
válasz
viktorhu #20941 üzenetére
Az esetek nagy részében itt lehet repülővel simán 1 héten belül,csak amíg eljut a reptérre és elindul,illetve utána kihozza a posta.Ezért a normál ügymenet 2-3 hét.Ez vonattal szerintem kizárt lesz.
Annak idején rendeltem csütörtök este egy telefont SG postával. Azt feladta pénteken.Láttam a 4PX-en,hogy már szombat vagy vasárnap Szingapúrba ért.Onnan kedd vagy szerda Budapest.Pénteken a kezemben volt. (...nem volt még akkor olyan "tréfálkozós" kedvében a posta ). Szóval ilyen is volt régen. Az igazság meg az ,hogy a 2 hét teljesen reális lenne.
-
qqzs
őstag
valakinek van tapasztala xiaomi robot vagy nagyobb erteku cucc meghibasodasa eseten milyen eljarasra szamithatok?
-
dugesz77
őstag
Mondjuk ha a közvetlen konténervonattal küldenék akkor az nem lenne olyan rossz, mert átlag 17 nap alatt itt lenne.
-
hunaqua
addikt
Pont 1 hónapja rendeltem valamit.Két hétig nem történt vele semmi,de nagy örömömre 2 hét után "packed" lett a státusza.Gondoltam ez akkor elindul lassan végre,de 2 hete "packed".Gyakorlatilag több mint 4 hete nem történik a cuccal semmi. Most kérdeztem ,hogy mi van,de csak sablonos duma jön.Azt is mondtam most, ha nincs készlet feketéből ,akkor küldjön ezüstöt.A válasz viszont az volt,hogy minden van és minden szuper.
..hát ennyi.
-
vegyszer
addikt
válasz
faresz5 #20929 üzenetére
Hát nem tudom merre jöhet vonattal onnan, de ha a transzszibériai expresszen, akkor az jó móka lehet csomagként is.
Egy kérdés, vajon fűtött vagonban jön? Vagy télen -40°C mellett is tehénszállítóvagonba rakodnak?
Mert azt már kevés dolog viseli el jól. Pl lipo akku nem -
faresz5
aktív tag
válasz
kinaicuccok #20928 üzenetére
Europe Railway Registered a szopó roller, vonattal jön kínából Pl-ig. 2 hónap legalább
Egyébként ez nem új, mivel a nehezebb dolgokat eddig is ezzel szállították. -
kinaicuccok
csendes tag
Akit érint, GearBest DPD-s késések:
Levél tárgya: Delay of DPD clearance
Dear everyone,
We are deeply sorry about the delay of DPD clearance in September. We are doing our best to
help our customers to receive their product as soon as possible. At the same time, we have done
the following optimization for the logistics:
1.DPD Logistics: We have replaced the partner of our DPD logistics and added new customs
clearance countries, to reduce the chances of delay of the parcel which caused by in the clearance
process.
2. New logistics: (Europe Railway Registered) is testing at the moment. This logistics can send
parcel which contain batteries, powder and other items below 2kg. It will transit in Poland and
delivered to customers by local delivery agencies, which makes that this logistics is cheaper and
safer.
For more information of DPD delay compensation, please contact our support center at
support@gearbest.com upon receipt of your package.Kind regard,
Gearbest
-
RedCactus
senior tag
válasz
the radish #20925 üzenetére
A "Rated" azt jelenti, hogy lezártad a tiket-et és értékelted is az ügyintézést. Írtál nekik és mindjárt le is zártad, mielött válaszoltak volna? 5 pontot is megkaptad? Így nem tudom, valami lehet a látásommal, mert minden olyan homályos
.
-
RedCactus
senior tag
válasz
the radish #20922 üzenetére
Ha még nincs "packed" státuszban, egy nap múlva válaszolnak, két nap múlva visszatérítik a vételárat. Nekem legalábbis így volt legutóbb.
-
DJ Diablo
tag
Original Xiaomi Mi Band 2 Smartband - INTERNATIONAL VERSION BLACK
Ár: 15.99$
Kupon: DANY040
Link -
the radish
senior tag
-
DJ Diablo
tag
Xiaomi Mi 20000mAh Mobile Power Bank Quick Charging!
Kupon: LENNY47, 12db!
Ár: 19.99$
Link
Forrás: Gearbest Hungary Facebook -
Czimby
addikt
Újra akciós a QC3.0 töltő
2 dodó!!! -
bul07
nagyúr
Miért ha nem jön meg akkor mit kellene tenni?
Még jó hogy elkezd levelezni az eladóval, és ha nincs megállapodás paypal bevonásaNekem mostanában a GB jól teljesít kivéve az a DPD-s rendelés
BG esetén vagyok gondba van vagy 3 cucc ami nem akar megjönni, szeptember elejei rendelések(#20917) kcsa
Igen
Ezt nem sokáig tudja csinálni
Nekem vagy két három éve az ebay küldött figyelmeztetést hogy jobban fontoljam meg a rendeléseket mert sok az ügy nyitás
Persze hogy sok volt mikkor majd rendeléseimnek a fele nem jött meg még 60napra se és utána se -
-
kcsa
veterán
Múltkor kolléganőm mesélte, hogy szülei (Kelet-Magyarország) ismerőse dicsekedett neki, hogy rendelget kínából tracking nélkül, aztán indítja a dispute-ot hogy nem kapta meg. És milyen büszke magára...
-
kinaicuccok
csendes tag
válasz
viktorhu #20908 üzenetére
Érdekes tapasztalat, köszönöm!
Én meg egyszer utánajártam, hogy mi lenne olcsóbb, ha én rendelem meg a DHL-es szállítást egy árura, vagy ha a kínai partner. Nekem 150 ezer forintos árajánlatot adott a DHL, a nagy tételben küldő kínai partnernek meg 25 ezer forintosat. Ez utóbbit kértem... -
KamuMazsola
őstag
válasz
kinaicuccok #20906 üzenetére
Te, vagy a partnereid ne rendeljetek, ha ezeket a játékszabályokat nehezetekre esik betartani! Ha más postával küldik és 6-8 levélváltásba kerül, akkor így kell és nem másképp!
Blogot meg ne írj kérlek, nincs meg az a tapasztalatod ami alapján követendő példa lennél!
Az hogy kérdezel rendben is van, adtam is választ, hogy hogyan kerülheted el a vámot jogszerűen. -
viktorhu
veterán
válasz
kinaicuccok #20902 üzenetére
Nem tudom, miért releváns, hogy Neked vagy a vevődnek van rá szüksége. Magyarország kiemelten problémás ebből a szempontból, mert más országokban a számla alapján vámolnak, itt meg a tényleges kifizetés után, így itt jóval többet kell fizetni, így több is az ilyen probléma.
A coolicool már nem is hajlandó ide dhl-lel küldeni:
Expedited(DHL) Delivery time is around 3-7 days((Due to high rate of customs tariff, parcels are forbidden from sending to Portugal, Russia, Hungary, Greece, etc. You could choose the Shipping Method of "Standard" and Add Customs Insurance)Szóval nem vicc, amit játszotok, tényleg mindenkivel kiszúrtok.
Nekem egy gyakorlati tapasztalatom volt ezzel, nem gearbestes: mást küldtek, mint amit kértem, vámkezelésnél kiderült, gondoltam, egyszerűbb, ha át sem veszem. Az eladó azt kérte, hogy ne küldjék vissza az árut, hanem inkább semmisítsék meg, mert kisebb veszteség, mint a dhl-lel visszaküldetni.
-
kinaicuccok
csendes tag
Elnézést, ha félreérthető voltam, NEM magam miatt kérdem! (emiatt kérlek többen ne is reklamáljatok)
Megszoktam, hogy magam nevében járok utána mások problémáinak.
Velem és másokkal is elfordult már, hogy nem a megadott raktárból, vagy szállítási móddal küldte a cég, így vámolták. Ekkor lehet emiatt reklamálni, de nem mindenkinek van ideje és türelme 6-8 levélváltásra. Én is inkább vállalom, hogy levonjanak valamennyit és küldjék mihamarabb újra.
Így kérem csak az írjon, akinek van már ilyen tapasztalata! -
dugesz77
őstag
-
sambenez
addikt
válasz
Silent77 #20898 üzenetére
A nickjéből gondoltam én is. De ennek a kérdésnek fel sem kellene merülnie. Ha én lennék az eladó egy fillért nem adnék vissza azért mert a áfa/vám miatt nem veszi át valaki. Mi közöm nekem ehhez. Aki EU-n kívülről rendel az tisztában kell legyen vele mikor milyen terhek rakódnak a rendelésére.
(#20902) kinaicuccok Ez az arcoskodás nem kell. Írj a GB-nek ha ennyire fontos neked erre a kérdésre a válasz..
-
kinaicuccok
csendes tag
válasz
KamuMazsola #20897 üzenetére
Mint írtam, nem nekem van rá szükségem.
Elnézést, hogy a GearBestről kérdeztem egy GearBestes topikban.
Köszi a tippet a szállításra! Majd utánajárok, hogy kell kínából rendelni. Lehet, egy blogot is írok róla!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Garanciális Thrustmaster T248 kormány és pedál + TH8S váltó + kamion váltógomb
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged