Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
FingR86
őstag
csak nekem nem működik appból a review rész ??
-
P.mini
aktív tag
válasz
cidalain
üzenetére
Köszi a választ mindkettőtöknek. Tulajdonképpen az első vásárlásom egy $0.11-es Lucky bag volt, de gondolom az nem sokat számít.

De amúgy sem értem a tematikát. Ha első vásárló vagyok, ha nem, ugyan úgy fizettem Paypal-al...Szóval ha újra megrendelem, akkor van esély?
-
P.mini
aktív tag
Sziasztok! Tegnap este rendeltem egy órát, akciósan $20 helyett $15-ért. Ma reggel kerestem az orders-nél, de nem találtam meg, nézem, hogy jött E-mail a Paypal-tól, miszerint refund történt. Egy kicsit bosszant a dolog, főleg mert a GearBest-től semmilyen értesítést nem kaptam. A termék még mindig elérhető ugyan azon az akciós áron. Kicsit csalódott vagyok, ez lett volna az első rendelésem GB-n. (Aliról egy éve rendelek majd' napi szinten, ilyen még nem fordult elő. Még az elárazott termékeket is megkaptam)
-
válasz
andrisbandi
üzenetére
Akkor még van egy hetük ha az le telik akkor fel veszem velük a kapcsolatot. Kár mert 16$ dolcsi volt annyiért nagyon kellett volna.
-
válasz
andrisbandi
üzenetére
sosem értettem, hogy felnőtt emberek minek kérdezgetnek ilyen marhaságokat. ha remeg az ujja a ravaszon, húzza meg.
-
andrisbandi
őstag
válasz
UberMutant
üzenetére
A postázástól szoktuk a 60 napot számolni nem?
-
-
Üdv urak. Olyan kérdésem van hogy Szeptember 28 óta van item delivery be a mi band 2 m es azóta se híre se hamva érdemes el kezdenem egy refundot? Postásokat sejtem hogy valahol be nyúltak
-
kenyerr
tag
Hello,
Jól sejtem, hogy a sima "Priority Line" (nincs azon belül semmi, tehát EU express sem) az nem EU express alapból? (próbáltam több darabot is beledobni, hátha akkor megjelenik, de semmi) -
válasz
AtiSnatch
üzenetére
Nem vitte túlzásba: az első értelmes bejegyzés 2017.11.03-kor volt, hogy "Célországba elküldve".
Szerintem miután Luxemburgba megérkezett, onnantól vált érdemben követhetővé. De ez részemről csak feltételezés!
(A rendelés 2017.10.19-én volt, a TN azonosítót 2017.10.26-án kaptam meg.) -
Beni2360
félisten
válasz
Bigmasterl
üzenetére
-
csadi0011
őstag
válasz
csadi0011
üzenetére
Megkérdeztem GB supportnál a kuponomat, hogy mire jó, mert nem tudtam használni semmire, és nincs is segítség. Csak annyit látni róla, hogy china only és ebben az időben használható fel: 10/23/2017 - 02/27/2018 UTC
Azt írták, hogy "This coupon will be valid on November 11.".
-
sambenez
addikt
Volt már ez a Xiaomi gateway 24,99$-nál olcsóbb. Érdemes szerintetek várni, esetleg 11.11-ére? Tudom senki sem jós, de ha már volt jobb ára talán most is lesz.
-
nrmn
csendes tag
Review írása után várni kell valamiféle elbírálásra?
Megcsináltam az eddigieket, de itt-ott lehet, hogy nagyobb volt a fénykép, mint 2 MB, sőt nekem úgy tűnt lehet volt olyan mező, ahol nem értem el a 30 karaktert, amit elvár, hogy írjak oda (bár egyszer az egyik részen szólt is, hogy nincs 30, de nem tudom mindegyiknél szólna-e). Ha most rámegyek a my reviews-ra és az adott termékre, amiről írtam, akkor nem látom azt, amit írtam és visszajeleztem (csillagok száma).
Ilyenkor ez érvénytelen vagy csak legyek türelmes, mert van, aki ezeket átnézi, mielőtt adják az érte járó pontokat?
Ja, úgy csináltam, hogy csak legalul nyomtam rá a Submit Reviews-ra, fent, amiért 5 pont járna csak (submit review), arra külön nem nyomtam rá, nehogy megszivasson és a lentieket figyelmen kívül hagyja, mert ugye csak lent van többes számban a review szó.
(szerk: Érdekes módon itt csak azokat a termékeket hozza, amikről már leadtam az értékelést, a többit nem, úgyhogy nekem ezt azt jelenti, hogy várni kell, de erősítsetek meg légyszi, hogy jól gondolom)
-
Flexy90
senior tag
Sziasztok!
Van remény, hogy ez megérkezik még?
05.10.2017 10:15
Your shipment has been delivered to the postal operator of the country of destination and will be delivered in the coming days.Azóta egy csomó dolog megjött már GB-ről, de ez a bicska még nem, pedig szeptember 2-án rendeltem, igaz nagyon sokára is adták fel.
-
csadi0011
őstag
Lejárt nyereményjáték alatt ottfelejtett automatikus nyertesgenerátor: [link]

-
cris78
őstag
Ma érdekes dolog történt. Tegnap előtt rendeletem egy terméket, majd tegnap megint rendeltem abból a termékből. Ma jött egy tiket, hogy biztos kettőt rendeltem, nem valami más történt?
Nem is értem.... -
-
spileraaa
senior tag
11.11 magyar idő szerint mikor kezdődik? igaz engem a román érdekel de a magyar után mar tudom hogy 1 órával később
mar most eleg sok akcio van tabletekre de 11.11 lehet meg ezeknel is nagyobb?
vagy kb olyan lesz mint az ithoni fekete pentek hogy kb az elso 1 percben minden elfogy ami jo arban lenne?
amugy a ketto kozul valamelyik erdekelne
ez mar volt egyszer 85 dollar kuponal de sajnos utolso percben lecsusztam rola
Cube iPlay 10
[link]ehhez is volt kupon amivel 85 dollar let volna de sajnos ennel ezt a hibat irta
The Code cannot be used for Orders to Romania.
Teclast 98
[link] -
ZsoltG60
aktív tag
válasz
Bigmasterl
üzenetére
Kosárba kell rakni a terméket , utána proceed checkout, a szállítási módok alatt lesz

Melyik tv boxra kell kupon ?
-
Bigmasterl
tag
Hogy tudom felhasználni a pontjaimat a rendelésnél? Van 4 dollárom de nem látom a megrendelésnél hogy hol lehetne beállítani. Előre is köszi a segítséget.
Esetleg lenne valakinek tv boxhoz kupon? -
leskopeter3
csendes tag
Ehhez keresek kódot: https://www.gearbest.com/speakers/pp_241960.html
-
Beni2360
félisten
Esetleg valaki erre kupont: Vkworld Z3310 Quad Band Unlocked Phone - Z3310-B Gearbest.
-
cidalain
veterán
válasz
Krogoth
üzenetére
Szerintem hagyd, eleg rosszul sulne el, ha penzt visszakaptad, de kesobb megis adsz le kepes, videos ertekelest (nyilvan szednel a netrol hossza ilyet, mert gondolom nem az 5 + 10 pontra hajtanal)
Mondjuk az order review 5 pontjat kitoltheted, es lepontozhatod 1-re hogy nem erkezett meg, de odairhatod, hogy kartalanitottak. -
Krogoth
senior tag
Hy.
Van egy márciusi rendelésem. Nem jött meg. Refundoltam.
De ugye a nem megkapott termékek között még ott van.
Ezt lehet/szabad/illik értékelni, annak ellenére, hogy továbbra sem jött meg?
Vagy ne szórakozzak azzal a pár ponttal, ami járna érte? (1 usd-s termék) -
Real_Necro
veterán
Koszonom, eddig en ezt nem ismertem es sajnos a kitilto levelben is csak egy szo szerepelt.
Gyanitom ahol a kuponokat talaltam onnan jottek. Legkozelebb lesem a cimet, hogy ne legyen a html utan semmi... modiknak meg leirtam ami a lelkemet nyomta. Elszomorit, hogy tobb mint 1 evtizede vagyok forum tag es ilyenert kapasbol kitiltas... -
ZsoltG60
aktív tag
válasz
Real_Necro
üzenetére
-
trebrona
nagyúr
válasz
Real_Necro
üzenetére
html után már ne legyen semmilyen egyéni azonosító.
-
agroman
aktív tag
válasz
Real_Necro
üzenetére
nem affil link?
-
Real_Necro
veterán
Valaki arulja el pls mi a tokom az a reflink? Tobb mint 10 eve vagyok forum tag de meg soha nem tiltottak ki, erre megosztok par kupont, hogy mas is jol jarjon es kapok egy 30 perces kitiltast reflinkert, de meg mindig passzolom, hogy mi az es hogyan kerulhetem el... koszi
-
csadi0011
őstag
Telefonon ajándékdobozos játék dobott 50%-os kupont. Nem használtam még fel, mert nem érte rá. Gépen beléptem, hogy megnézzem, de nem írja, hogy mire jó. A link meg a főoldalra vezet. Ha valaminél fel akarom használni, akkor azt írja, hogy nem létezik ilyen kupon.
Dobott egy 40% kupont is, az meg nincs a kuponjaim között. -
-
retesz147
addikt
Akinek megérkezett a Xiaomi Wifi router 3G, az elégedett vele?
Gyári fw-vel a wifi eredmények, meg a kábeles is nagyon- de nagyon harmatos.Cseréltetek rajta FW-t, ha igen mire?
Köszi!

-
TazLeacher
nagyúr
Köszönöm.

-
Pikkolo^^
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére
Nekem ugyanezt írta majd egyszer csak beesett a múlt héten, azaz várjál türelemmel.
-
sambenez
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére
Ha ezt a keresőbe másoltad volna azonnal meg kaptad volna a választ miért is van ez így.
-
ZsoltG60
aktív tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
LVS Belgium Post?
Csak Belgiumig követhető, Ez a bejegyzés csak annyit jelent , hogy megérkezett a csomagod Belgiumba. Innen számítva még 2-3 hét is lehet amíg megkapod
(#21533) vandor01
Nekem van egy okt 13. rendelésem Lux TN semmit nem mutat de még emailt sem kaptam.. -
vandor01
senior tag
mi a helyzet a Luxemburgi TN-ekkel? kapott mar vki ezzel csomit?
nekem 3db van uton a legelso már 3hetes.....
nyomkövetés nincs csak mail a GB -tol hogy ez van a cucc majd erkezk! -
TazLeacher
nagyúr
Üdv!
Egy kis segítségre lenne szükségem...
Ezt írja a tracking:
2017-10-12 17:16:03 Your shipment has been delivered to the postal operator of the country of destination and will be delivered in the coming days.
Ellenben a magyar posta nyomkövetője fel sem ismeri a számot...mit kellene tennem? Kinél nyavalyogjak?
-
ZsoltG60
aktív tag
válasz
cidalain
üzenetére
Lehet hogy benéztem, bár szerintem nem teljesen egyértelmű

" fel nem nyitott és használaton kívüli tárgyakra"
Ha csak nincs a csomagolás/doboz szétlapítva , nehéz felbontás nélkül kideríteni hogy sérült /halott a rendelt termék. Ha a doboz annyira sérült alapból jelzem a futárnak/postásnak, és íratok róla papírt
-
cidalain
veterán
válasz
ZsoltG60
üzenetére
Szerintem felreertettel valamit.
Megrendelte kifizette, de idokozben masra kellene megis a penz. Elallhat e, volt a kerdes. Meg meg sem kapta, nem hibas, igy a DOA garancia halott ugy (DOA = dead on arrival = hibas volt mar, mikor megerkezett. Tehat nem alkalmazhato a dolog, ha a termekneknsemmi baja sincsen) -
ZsoltG60
aktív tag
válasz
crea1984
üzenetére
Nézz utána egy kicsit
Google fordító de a lényeg szerintem egyértelmű
A visszaküldés árát meg PP-től megkapod 9300 forintig
így buksz a legkevesebbet, bár nem a leggyorsabb "pénzszerzési" mód 
PayPal-tól termék visszaküldés esetén a postai költség visszatérítésének módja -
numera007
tag
válasz
retesz147
üzenetére
Régen tudta hogy emailra küldött értesítést, most csak az APP jelez. Több előfizetés van, ha jól láttam havi 10 évi 90 kínai pénz. Otthoni szerverre még nem sikerült megoldanom a rögzítést, de ha valakinek van ötlete szívesen veszem. Yi kameráim vannak a kínai változat.
-
faresz5
aktív tag
válasz
viktorhu
üzenetére
Kellene, de szerinted letudja ezt boltolni 2 nap alatt a kinaiakkal? Visszaküldeni egy 3d nyomtatót nem két fillér még Euba se, és ahogy ismerem a kínaiakat nem Euba hanem Kínába kellene visszaküldenie, majd amikor megérkezett akkor megkapja a pénze egy részét. Dupla bukó.
-
viktorhu
veterán
válasz
crea1984
üzenetére
Mondjuk EU-raktár esetén kellene lennie elállási jognak (szerk: az elállás EU szabály, nem magyar). De amúgy is visszavennék szerintem bontatlanul, csak a visszaküldést Neked kellene fizetned. Viszont a "nem veszem át" az nem elállás, akkor is át kell venni, egyeztetni, azonosítószámot kapni...
-
Real_Necro
veterán
-
crea1984
tag
-
faresz5
aktív tag
válasz
crea1984
üzenetére
Nem magyarországi vásárlás, nincsen 14 napos elállásod. Ha nem veszed át akár 1-2 hónapot is várhatsz a pénzedre. Hidd el nem fogják elkapkodni és akkor sem a teljes összeget, levonják a futár árát. Csak bukhatsz rajta, és nem fogod tudnia számlát se befizetni. Ne szúrj ki duplán magaddal.
-
crea1984
tag
Sziasztok!
Rendeltem a gearbesten egy 3D nyomtatót EU raktárból, 3 nappal ezelőtt, futár szerint hétfőn érkezik meg, viszont ma bejött egy olyan nagy összegű fizetnivalóm amire idén nem számítottam.
Szeretnék érdkelődni, hogy tudom e érvényesíteni az elállási jogomat? Ne vegyem át a csoamgot, vagy küldjem vissza nekik? Vagy paypalt keressem meg? mi a megoldásom ebben az esetben? köszönöm a segitséget. -
kcsa
veterán
válasz
KamuMazsola
üzenetére
Szellem, zombi, az asszony szeretője, stb.
-
vasi89
őstag
Jók ezek a kamerák meg hasznosak de csak én parázok tőle h este olyat látnék a lakásban amit/akit nem biztos h akarok?

-
retesz147
addikt
válasz
Real_Necro
üzenetére
tesztalany...Majd beszámolsz róla? 
andrisbandi: Mennyi az előfizu?
Még egy olyat kellene megtudnom, hogy amikor az ajtó nyílik, a kamera csak akkor kapcsol be/kezd el felvenni(sd-re, felhőbe, küldi az értesítést).
Azaz napközbe tök felelsleges, főleg este zuhanyzás után nem szeretném magam bárhol is visszalátni, ha netán feltörnék a saomi rendszerét
Meg a robotporszívó is cirkál, arra nem kellene, hogy bejelezzen. Csak akkor amikor az ajtó nyílik, akkor lenne rögzítés, lehetőleg felhőbe, ha leütnék, tudjam akkor is megnézni mi történt. -
Real_Necro
veterán
válasz
retesz147
üzenetére
Berendeltem egyet, meglátjuk. Gateway-em van, ennyiért meg elég jó kamera, ha működik is, pláne...

Andrisbandi:
Én menteni nem akarok, nekem arra kell, hogy időnként haza lessek, ha pl jelez a mozgásérzékelőm stb...
Egyébként a Foscam is valahogy hasonlóan működik. De ha van egy saját ftp-d lakásban arra is tud menteni... -
andrisbandi
őstag
válasz
retesz147
üzenetére
"Egy baj van velük csak előfizetés esetén ment kínai szerverre, különben csak memóriakártyára."
https://prohardver.hu/tema/re_ebay-es_kutyuk_kis_penzert/hsz_99014-99014.html
- Lehet ennél is emiatt van.
-
retesz147
addikt
válasz
Real_Necro
üzenetére
Hát ez az, zavar van az erőben

Vennék mást is, csak a többi kamerának a kinézete nem tetszik. Xiaomi meg tetszenek, csak vegyes a tapasztalat.
-
retesz147
addikt
válasz
Real_Necro
üzenetére
Igen, de a kamerák (némelyik) a szerver miatt nem működnek. e-bay topicban épp ma volt róla említés útján szó...
-
retesz147
addikt
válasz
Real_Necro
üzenetére
Ez működik kishazánkban? Mert egyes darabok csak hackelve...
-
faresz5
aktív tag
válasz
tomazin
üzenetére
Pedig így van
Attól,hogy az adott postás nem tartja be a munkahelyi szabályokat és ehhez asszisztáltok is, mert nem reklamáltok, az nem a posta hibája hanem a tiétek. Aztán ha eltűnnek a regisztrált csomagjaitok és kézbesítés regisztrálva lesz a nyomkövetésen akkor meg itt fogtok rinyálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Diablo IV
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 16GB I 256SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB/6GB/Számlával!
- Prémium minőségű HOFI üvegfóliák Tech Protect tokok és 20W Adapterek iPhone 13 14 15 16 17 szériához
- Lenovo ThinkPad W541,15.6,FHD,i7-4810MQ,32GB DDR3,256GB SSD,K1100 2GB VGA,WIN10
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 11 i7 / 32GB / Garancia 2026.11.19
- AKCIÓ! MacBook Pro 13 M1 8GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

nem sok de több mint a semmi. Fedezi a szállítást.

tesztalany...Majd beszámolsz róla?