Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
kusz
csendes tag
Ma megjott az orico merevlemezhazam, es a gearbestes kinai baratom volt annyira kedves, hogy kuldott melle ingyen egy eredeti azsiai szunyogot is lefoliazva

-
grimm2015
senior tag
-
retesz147
addikt
EU Express mozgolódás, hogy legyen pozitív is:
9.18-án rendelt Xiaomi porszívó Eu Expressel:
9.20-án feladott.
9.20-10.19 között Southall.
10.20 éjjel: Hub 3 - Bham, We have your parcel and it's on its way to our depot és még további 4 bejegyzés.Ma éjjel megmozdult, tart UK-ból hazánkba!!
-
Vertigo18
addikt
Akkor válaszolnék, ha már többen kérdeztétek ugyanazt...
Rendeltem június körül egy JJRC H31-es drónt, ami olyan 50$ körül mozog alapból. "Ákcijóban" volt 32 dodó, amit Gb wallettal, majd pontokkal letornáztam 20 dollár alá. "Természetesen" megkaptam a papírt a vámeljárásról. Első körben a Gb. bizonylatot ("számlát?") küldtem be igazolásképpen, de azt nem fogadták el, így maradt a Paypal bizonylat. Azon 20 dollár alatti fizetési érték volt, így arra a levelemre már nem is válaszoltak, hanem egyszerűen továbbküldték a címemre, egyszer csak hozta a kézbesítő.
Hozzáteszem, nem volt egyszerű, valahogy úgy éreztem az egész vámeljárás során, hogy nem nagyon akarnak hinni nekem (mondjuk érthető, hiszen egy elég nagy dobozról és elég értékes drónról van szó), kértek képernyőmentést a Gearbest oldaláról is, ahol látszik a címem, meg az azonosító és annak kellett egyeznie a Paypal számlával. Jah, és olyan 2-3 naponta válaszoltak egy levélre, ez volt a legidegesítőbb.
A lényeg viszont, hogy végül elfogadták a lepontozott árat...
-
BuildP
csendes tag
Sziasztok!
Előzmény (2017.10.10-én írtam ide):
A lényeg:
- 2017.09.14-én rendeltem Gearbesttől Eu Express Tabletet + tok
- 2017.09.15-én jött SMS DPD-től, hogy majd jön csomagom 2-5 munkanap
- 2017.09.18-án váltott a Gearbesten Shipped Out-ra a cucc
DPD.hu DPD.co.uk mind változatlan: 2017-09-15 09:10:00Customer data received SouthallSzintén zenész 2-ik Rendelés:
- 2017.09.20 Rendelés leadva Eu Express
- 2017.09.22. jött SMS DPD-től, hogy majd jön csomagom 2-5 munkanap
- 2017.09.25-án váltott a gearbesten Shipped Out-ra a cucc
- 2017.09.22 17:40:00Customer data received Southall (dpd.hu, dpd.co.uk)
- 2017.10.10 Elküldve ide
- 2017.10.13 Meghozta a DPD futár!A 2017.09.14-én rendelt Eu express cucc azóta sincs sehol (Tablet + Tok).
A Ti tanácsotokra türelmes voltam, gondoltam most hétvégén kezdek majd el patáliázni nekik (ticket stb) Erre fel a mai napon meg kapok egy emailt, hogy:"Dear XXXX YYYYY,
Thank you for placing your order with gearbest.
We have reshipped your order out and here is the new shipping information
The delivery information
customers: XXXX YYYYY, shipping address: XXXXXXXXX , city: XXXXXXX state: XXXXX zip_code: XXXX, country: HU, phone: 36-XXXXXXXXX
Reference number: LVS1376360001XXXXXX,shipping method: BEAM,
tracking site: http://track.bpostchina.com/ shipping date: October 20, 2017 06:08:39,estimated time: 15-20 business days,
sku*quantity:209165201 * 1 ,remaining items
sku*quantity:208107001 * 1 , Teclast 98 Octa CoreWe apologize for any inconvenience, thank you for your patience and kind support.
Best Regards,
Support Center"Most akkor mi van? Rendeltem 2017.09.14-én Eu Expressel egy Tabletet meg tokot hozzá, 2017.09.18-án adták meg a DPD-s nyomkövetőszámot, amin figyelve a mai napig: 2017-09-15 09:10:00Customer data received Southall
Erre fel most "újraküldik" valami Belga postával de CSAK a Tokot, mert ahogy kiveszem a Tablet még hátra van:
"remaining items
sku*quantity:208107001 * 1 , Teclast 98 Octa Core Android 6.0 4G Phablet"Tanácsok? Eddig nem pampogtam nekik se Ticket se semmi, főleg hogy a másik Eu Express meg megjött közben, de most hirtelen nem vagyok képbe? Megjön még a Tablet tréfamentesen (már bocs, de tokot le..rom).....
Eleve arról csak annyit írnak, hogy remaining items"......szal nem is küldték újra a tréfamentesség legfőbb okát.... Közben felfedeztem, hogy van Ticketem, pedig nem írtam eddig. 2017.10.14-én jól nem vettem észre eddig.....
WRMAXXXXXXXX Return For Exchange WXXXXXXX 10/14/2017 11:42:46
Semmi nem derül ki számomra belőle,az emailben több infó volt...... Refund nem jött a tablet árával paypalra stb.
Várjak, hátha újrafeladják a Tabletet is? Pampogjak? Egyéb tanács?Közben 16 db kisebb csomag zökkenő mentesen megjött innen holland postával.....Bocs, hogy hosszú lett!
-
hedvi
újonc
az viszont érdekes hogy GB oldalon nem látszik a tracking
-
-
Lengar
újonc
Nekem szept 29 óta még mindig Southall, sose jön meg

-
Attysh83
csendes tag
Szept. 16-án rendelt , majd 19-én Southall EU Express nagy értékű csomagom végre Southall-ból Hub3-Bham,we have your parcel and it's on its way to our depot állapotra változott.

Innen lehet 3-4 nap, de 1 hét is? (DPD) -
Vertigo18
addikt
válasz
lolchief70
üzenetére
Azért erre ne alapozzon senki, ettől még megfoghatják a határon, de köszi, hogy megosztottad az infot!
Veled együtt örülünk mi is!

-
hunaqua
addikt
válasz
lolchief70
üzenetére
Az a tapasztalat,hogy media box-ok nagyobbik része 25-30 usd. Erre a kategóriára meg sz@rik nagy általánosságban a Nav.
-
lolchief70
aktív tag
Hali!
Akkor leírom velem mi történt.
2017 szeptember 25-én rendeltem egy media box-ot, abban a hiszemben, hogy Eu express gyors és tréfa mentes lesz. A csomagot október 4-én keszítették elő ekkor kaptam NL post trackinget.
Reklamaltam, mivel nem ilyen postával kértem eredetileg. Sűrű elnézéseket kaptam a válaszukban illetve azt írták, hogy nem volt lehetőség Eu expressre hiába azzal rendeltem, majd felajánlottak 100 pontot az eset miatt. Október 12-én a csomag már úton volt, 14-én megérkezett a célországba. Tegnap pedig teljesen meglepődve vettem át a királyi postától (tréfa mentes, szép állapotban). A TN nem jelezte előre, hogy kézbesítik.
Eu express-t ezek alapján nem tudom, hogy ajánlhatom-e, de az NL posta és a Gearbest párosa nálam jól vizsgázott.😀😀😀😀 -
vandor01
senior tag
válasz
Huha81
üzenetére
ne csodalkozz semmin..... orankent megy a varialas.... arak/lehetosegek stb
az is lehet vmi bug miatt valamennyi ideig nem elerheto... etc
holnap reggel meg ott lesz
vagy APPbol meg mukodik asztalin mar nem vagy forditva....
lehet luxi-t fizetsz azt LVS kapsz vagy swedet fizetsz es NL-t kapsz!
ahhhh... ezek ilyenek
-
Huha81
tag
Mit sikerult Luxembourg registered uton rendelnetek? Kb 20 dolgot neztem mar meg, ami erdekelne, hogy kiprobaljam en is, de semmire sem adja be. Lehet, hogy helyieknek ez nem opcio?
-
Habsteve
tag
válasz
leninvaros
üzenetére
én már naon türelmetlenül várom

2017-09-13 23:10:00 Customer data received Southall
2017-09-19 10:50:00 Customer data received Southall -
Cxgrav
senior tag
Sziaszok!
Belgium registered és a nyomkövetés itt áll:
2017-10-04 03:16 Your shipment has been delivered to the postal operator of the country of destination and will be delivered in the coming days.
2017-10-04 00:34 Parcel is handled
2017-10-03 07:46 Departure to country of destination
2017-09-22 13:00 Arrival at export hub
2017-09-21 10:02 Item is ready for transport
2017-09-21 09:02 Item is announced / bpost received the informationSzerintetek?

Köszönöm
-
kispalsz
tag
Lenne pár kérdésem:
1) Ha csak 1 terméket rendelek, és a termék 22 EUR nál több, de sikerül kuponnal vagy pontokkal levinnem az árát úgy, hogy a szállítással együtt a végösszeg 22 EUR alatt maradjon, akkor biztosan nem kell tréfálkozni? Ehhez gondolom EUR-ban kell megjeleníteni az árakat és EUR-ban fizetni paypallal. Pont lenne egy ilyen termék, amit szeretenék megvenni. A rendelést, amit bekérhetnek ilyenkor rajta van, hogy mennyi volt eredetileg a termék, csak kaptam rá pár cent kedvezményt....? Ugye a paypal-os tranzakciónál látszódik, hogy 22EUR alatt van a történet, de ha további adatokat kérnek, akkor a rendelésből meg az látszódna, hogy a rendelt termék meg 22 EUR felett van?
2) Hogy nézik a 22 EUR-t, ha forintban fizetek paypal-lal. A vásárláskori árfolyamot veszik figyelembe vagy azt az árfolyamot, amikor ténylegesen tréfálkoznának és bekérnek adatokat, hetekkel később amikor hazánkba kerül. Érdemest ezt a lehetőséget használni?
Köszi.
-
cidalain
veterán
válasz
Heavyrain
üzenetére
60 napot szoktak mondani, ha ennyi idő alatt nem jön meg, akkor lehet reklamálni.
egyébként meg vonatkozó infó az átlagos szállításról -
Heavyrain
őstag
Egy megrendelt termékhez a Gearbest által megadott estimated delivery-t hol lehet megnézni?
-
vandor01
senior tag
yuuupeee... ma nyomta kezembe a postas a furibee Q95-ot
Sep 25 en EU expresszel rendelt aztan LVS-el elkuldve Okt 9-en
Oktober 19-en megerkezve trefamentesen....
nem tudom hogy csinaljak de ide belgiumba ez a legjobb
jott mar 250ejros tablet 7th napra! reggel 6kor landolt a repcsi
es 11h kor kezembe az erossen trefara hajlamos cucc mentesen!
LVS1376360001725350 .... olyan mintha be se nezne a trefasokhoz!
az Eu express arat visszkertem valetra sooot mar el is tapsoltam!
-
FingR86
őstag
válasz
leninvaros
üzenetére
a sok negatív tapasztalat után végre szivárognak a "pozitívak" is

-
leninvaros
újonc
Sziasztok!
Szeptember 14-én rendeltem egy Xiaomi Mi Max 2-t eu expressz - el. 16-àn értesítettek hogy feladták.4 hétig semmi info, csak annyi hogy DPD Uk. Az ö oldalukon is csak annyi volt, hogy tudnak a csomagról--úton van hozzájuk. Október 12-én végre a DPD oldalàn azt írták hogy 16-án szállítják. 16-án ki is hozták. Szállítási idö pont 1 hónap volt. -
cidalain
veterán
válasz
KamuMazsola
üzenetére
hádde benne van hogy fizessen. a másik ticketbe. amit kettővel korábban vágott be. olyan tarantínós utánérzésem van az idősíkok váltogatásával: most ki csinált mit és mikor?
"1) Resend the item upon repaying 30USD.
In this case we will send you an invoice to submit the payment of 30USD via PayPal." -
FingR86
őstag
válasz
KamuMazsola
üzenetére
meg a DPD-vel telefonáltak és ők mondták a 30$-t

-
KamuMazsola
őstag
Akkor sincs benne sehol olyan, hogy fizessen még 30 dollárt. Felajanlották, hogy újra küldik és visszaadnak 30$-t, a másik pontja az első levélnek a részleges visszatérítés, amit most nyugodtan figyelmen kívül lehet hagyni, mert ez csak üzleti fogás, ha úgy tetszik próbálkozás.
A fórumtárs meg telefonálásról hablatyolt, meg hogy neki kell ráfizetni. -
ha3fis
tag
Nincs valami jó kis kupon erre a Megogo BOX-ra, hogy esetleg tréfálkozás nélkül megjöhessen?
-
sharp4
őstag
Sziasztok!
Belga postával rendeltem Gearbestről. A TN szám alapján ezt az információt kapom. Mit jelent? Merre jár?
Célország
Származási ország - Nyomkövetés időigénye: 316 mp2017-10-19 08:27
Belgium, bpost has received the item2017-10-16 10:11
Item is announced / bpost received the information -
PNP
őstag
válasz
KamuMazsola
üzenetére
Neked nem ellentmondó a két üzenet? Mindkettőt a GB küldte.
-
RedCactus
senior tag
válasz
Sterilzona
üzenetére
Lehet, hogy lemerült.

-
trion74
csendes tag
válasz
trion74
üzenetére
Thank you for your letter.
We feel very sorry for the late reply.
Please note that the shipping time can also be affected by bad weather,custom clearnce and other reasons.
Please note that your package is now on the way to your area.
We can refund you 30 USD for the parcel delay.I sincerely hope you will receive the package soon.
We thank you again for your understanding and your patience.
Best Regards
Ray
Gearbest Customer Service
http://www.gearbest.com -
trion74
csendes tag
We apologize for this delay and sincerely regret to hear that you have not received your order.
After reviewing your order in detail, we have found that you haven't purchased any insurance during the check-out. Please understand that in such case we can only compensate you partially.The shipping company is actually responsible for this loss which is sadly beyond our control.
Please review in detail our shipping and insurance policy in our terms and conditions here:
http://www.gearbest.com/about/warranty-and-return.htmlHowever, as you are a valuable customer, we are willing to help you the best way we possibly can.
Here are the best solutions we can offer you in this situation:
1) Resend the item upon repaying 30USD.
In this case we will send you an invoice to submit the payment of 30USD via PayPal.
Please confirm your exact shipping address in this format:
Consignee Name:
Detailed Address:
City:
State (Province):
Postal Code:
Country:
Phone Number:2) Partial refund to your original payment account.
In this case, we can refund 80USD to your original payment account.Kindly let us know your decision
Once again we apologize for any inconvenience caused.Best Regards
Ray
Gearbest Customer Service
http://www.gearbest.com ezt a levelet kaptam. -
trion74
csendes tag
Igazatok van .Nem a DPD-nek hanem a gearbestnek kellene küldenem a 30 USD-t.
-
szaszapi
őstag
Na!
Szeptember 17-ei csomagomat ma reggel indították újra...
We have reshipped your order out and here is the new shipping information
szállítási mód: DHLRAM
Ugyanúgy mint tothpeti fórumtársnak!
-
RedCactus
senior tag
válasz
Sterilzona
üzenetére
Nem kéne neki világîtani, de ezt te is érzed!

-
Sterilzona
senior tag
Sziasztok
Befutott nekem is a kis nitecore tube.
Azt hittem nagyobb lesz amugy ...
De. Ha kikapcsolom, akkor is minimalis halvanyan vilagit a kos ledecske.
Kerdesem, hogy ez ilyen vagy hibasat kaptam? Nalatok hogy van ez? -
frenk1
aktív tag
gearbest-ről mi a véleményetek, mennyire megbizható, és mennyi időbe tellik kiszállítania egy megrendelt terméket. mi6 kerámia verziót szemeztem ki 420 dollárért.tapasztalatokat, vélményeket várok.
-
AtiSnatch
aktív tag
válasz
ZsoltG60
üzenetére
Ezt amiatt kaptad, mert walletra kérted/kaptad a refundot. Nem a felhasznált pontokat kaptad vissza.
Bul ezt én is írtam már nekik, hogy jó lenne egy mail vagy messenger üzenet, mert a NEW MESSAGE felirat állandóan villágít. Annyit írtak, hogy használjak másik böngészőt...

-
bul07
nagyúr
Rákérdeztem a szep 14-e óta nem mozduló DPD-s csomagra ez a válasz jött, ami nagyon zavaros nekem hogy mit is akar
Várjak türelmesen?
Vagy feladják újra? (Amúgy ez érdekkel lenne)Thank you for your feedback.
I sincerely hope you will have a good day and wish you all the best.
Since the customs clearance of UK, the item can't be delivered on time.
We arrange to reship the item for you.
Please wait for it in patience.
After the item is shipped out, we will send you a new tracking number.
Thank you for your understanding and kind support.Szerintetek mit akartak írni?
Meg milyen már hogy nem jön email hogy válaszoltak, régen jött email hogy Tickets mozgás van
-
ZsoltG60
aktív tag
válasz
AtiSnatch
üzenetére
Én nemrég kaptam partial refund-ot 6 dodót.
Ticketen ez írták
"As we empathize with your situation, we can exceptionally offer you a partial refund 6 USD on your wallet (store credit) and exceptionally reward you with extra points (e.g. If your refund is USD 1=2 points, USD 6=6*2 points=>get 12points etc)." -
-
bertokl
tag
válasz
ZsoltG60
üzenetére
Pontosan én sem értem, de mivel lassan egy hónapja nekem sincs infóm az EU Expresses rendelésemről, rékerestem az előzményekre:
https://prohardver.hu/tema/gearbest/hsz_19703-19703.html
https://prohardver.hu/tema/gearbest/hsz_20185-20185.html -
trion74
csendes tag
Az ismerős beszèlt a DPD vel ,azt mondták neki hogy utaljak mèg 30 usd t mert nincs biztosítás a csomagra ès nem vállalnak felelősèget. Csak azt nem tudom ,hogy mièrt nem írják a megrendelèsnèl ezt le .vagy fizetek 30 usd t biztosításra vagy vissza utalnak 80-at ès nincs csomag.
-
FingR86
őstag
na végre befutott nekem is a Q5-ös lámpa. Szeptember 5.-i rendelés aztán vagy egy hónapot vártak a feladással 😀
most van egy hasonló tételem, 0.87$ USB hub + card reader. október 2.-i rendelés de még nem adták fel azt sem, nem tudom mire várnak, h elfelejtem? 😀 -
viktorhu
veterán
válasz
sambenez
üzenetére
Annak van értelme? Igaz, régebben volt, és azóta változhatott már a helyzet, de egyszer előrendelésben vettem egy terméket, ami nem az ő hibájukból késett (sokat). Írtam nekik, hogy nem sürgetés, meg tudom, hogy a gyártó késik a termékkel, de van-e valami infójuk a gyártótól, hogy mikorra várható a termék.
Azt válaszolták, hogy már csomagoláson van a termékem, és nemsokára küldik, és ha hétfőig nem lesz shipped a státusz, írjak neki megint. Teljesen érthetetlen, mert maga a termék nem létezett még, de azért írtam hétfőn újra, kíváncsian, hogy mit akarnak belőle kihozni. Infót persze akkor sem kaptam, csak azt, hogy visszautalják a pénzemet.
Szóval korrektek voltak, meg becsapni sem akartak, csak kulturálisan olyan nehéz nekik azt mondani, hogy nem sikerült, amit megígértek (hogy mondjuk shipping március 1) és még nincs is meg a termékük, hogy inkább meséket gyártanak köré. Ezt nagyon sok kínai webshoppal tapasztaltam, de tény, hogy sokat fejlődtek az évek során a nyugati ügyfelekkel való kommunikációban.
-
futyi1
csendes tag
Sziasztok!
A telefonomban döglődik az akku. Még nem járt le az 1 éves garancia. Szerettem volna reklamálni, kitöltöttem a ticketet, de visszadobja, hogy "The order does not exist" Nem fogadja el azt, amelyik a rendelésnél szerepel. Pedig a telefon fotója is megjelenik alatta.
Mit lehet csinálni ? Valakinek hasonló tapasztalata volt már?
Köszönöm!
Gábor -
ZsoltG60
aktív tag
Üdv. Ez a " dispatch faster" ér valamit ? Okt 13. rendelésem még nem adták fel, biztos van nekik raktáron mert minden nap ránézek és látom a terméknél ,hogy pl ma Dispatch: Ships on Oct 19. Tegnap meg a mai dátum volt új rendelésnél...

-
-
bul07
nagyúr
Megint akciós a
Ganzo Firebird F6802AL $6.99 (+$0.18)
És pontozva $5.09 -
kispalsz
tag
Egy kis infó EU express szállításhoz
2017.09.13 -án rendelt, azóta csak 2017-09-17 21:10:00 Customer data received Southall olvasható még MOST is a GB oldalán. DPDUK1 szállítás van az összesítőnél.
De reggel csörgött egy futár a GLS-től, hogy hoz valami csomagot Kínából. Én csodalákoztam is rajta, mert DPD-től várnám a kiszállítást, és pont előtte néztem meg, hogy még mindig Southall az infó.
És valóban az utolsó hiányzó EU expresses rendelésem érkezett meg, de a csomagolás kicsit érdekes:
Van rajta:
Airmail címke
Royal Mail
DPD(UK) címke
és még egy GLS címke is. Gyakorlatilag csak címkéből áll a csomag. A csomag nagyértékű volt (200$ feletti), és minden rendben van vele.Ja GB nek nem írtam semmit,tőlük sem kaptam emailt csúszásról, ( messengerem nincs) nem volt RMA-között sem a rendelés.
Érdemes türelmesen várni. -
buca84
őstag
válasz
buca84
üzenetére
SZATA segítségével írtam a gearbestenek, hogy adják meg az új tracking számot (eu express helyett a registered air mail -ét).
Kaptam is választ...DE..Nem tudom hogy most gyerekekkel kell levelezni vagy hülyékkel, mert a válaszban beleírta a DPDUK -s trackinget és annak állapotát. Ami ugye nem mozdul már jó ideje.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Napokon belül mindenki megkapja a GeForce Now időlimitjét
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Linux kezdőknek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- További aktív témák...
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- Vadiúj VGA-k!! Kamatmentes részletre is! Érdeklődj!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)