- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sol4r: DDR2-es Processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- V.Milán: Aktív tag lettem 🥳
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darth11
aktív tag
Sziasztok,
Tanácsot szeretnék kérni. Ha a GB és a telefongyártó oldalán is egy bizonyos specifikáció van írva, de attól jelentősen eltér a kiszállított termék, ilyen esetben a GB vagy PayPal elfogadja a reklamációt?
Vajon mi számít náluk hibás teljesítésnek?
Az egyik telefonba sony imx258-as kamera szernzort és DDR4-es RAM-ot ígért a gyártó és ez van a GB oldalán is, hiszen ők is a gyártótól kapták a specifikációkat, de a kész telefonba már valami más (rosszabb) szenzor és "csak" DDR3-as memória van.
Érdemes reklamálni valahol vagy teljesen esélytelen?
-
Darth11
aktív tag
válasz
South Velen #22275 üzenetére
Szerintem semmi nincs bőven nekik. Hát én megnéztem google mapsen a központjukat és azon is csodálkozom, hogy ott bárki bármit megtalál egyáltalán
Szerintem alig van nekik valami és, ha valamiből összejön egy megfelelő számú rendelés, akkor berendelik, ezért lehet, hogy valaki 2 hónapot vár, valaki meg csak egy hetet.@qqzs tudom, nem izgulok, ha tényleg feladják hamar meg fog jönni
-
Darth11
aktív tag
válasz
South Velen #22271 üzenetére
Szerintem az a shipped out státusz tök kamu és csak a vásárlók megnyugtatása miatt csinálják, hogy megrendelik a dpd-t is. Amikor valójában feladják pár nap alatt átér. Szinte csak új vagy előrendelt termék késett heteket, érdekes. Most már tényleg csak azt remélem, hogy legalább karácsonyra meglesz a cucc, így 3 hét southall után
-
Darth11
aktív tag
Az mennyire igaz, hogy a GB oldalán meg kellene jelennie a csomag képének? Vagy ez olyan mint a nyomkövetés, hogy hol van hol nincs? Ha nincs kép, akkor az jelentheti azt, hogy még fel sem adták, annak ellenére, hogy shipped out a státusz?
-
Darth11
aktív tag
válasz
gingerbalm #21778 üzenetére
Hihetetlne, hogy milyen szerencséd van
Sokan heteket várunk, hogy egyáltalán angliába átérjen a cucc.
Kiváncsi lennék mi alapján megy ez...de valahogy úgy képzelem, hogy áll a kis kínai a raktárnál, a reptéren vagy a postán és név alapján válogat, hogy te szimpatikus vagy megkapod 5 nap alatt...a te neved és címed szar, te várni fogsz 2 hónapot, majd hazamegy és otthon elmeséli, hogy ma jól kiszúrtam 20 emberrel, de egy nagyon jól járt, így nyugodtan alszik -
Darth11
aktív tag
válasz
adamfriday #21620 üzenetére
Tényleg szerencséd van, nekem 23-án adtak fel egy telefont, de még sehol semmi, csak angliába tart.
A DPD nyokövetése frissült folyamatosan, miután megérkezett angliába a csomag? -
Darth11
aktív tag
GB-nél volt már olyan valakinek, hogy az eu express szállításnál egyszer csak éltűnt a trakcing info? Tegnapig azt írta, hogy southall felé tart a csomag, pontosabban, hogy ott fogadták az adatokat, tegnap óta pedig annyit ír, hogy még nincs info, várjak türelmesen. Kezdjek aggódni? Október 23 óta van elvileg úton Angliába.
-
Darth11
aktív tag
válasz
koviktor77 #21368 üzenetére
Jaaa, akkor másik mix
Hát én nem tudom mit csinálnak, de tény ,hogy össze vissza van az egész, mert valaki megkapja 10 nap alatt valaki meg egy hónap alatt sem. Az én mixem is angliába tart, de még csak egy hete, de talán a mikulás majd kihozza
-
Darth11
aktív tag
válasz
koviktor77 #21357 üzenetére
Azért nem mindegy, hogy melyik mix2, mert van egy pár (xiaomi, vernee, doogee)
-
Darth11
aktív tag
Az mennyire általános, hogy a 170 dolláros telefonhoz 50 dollárról állították ki a "számlát", ezt az esetleges vámolás miatt csinálják?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natúr Titán Független
- Dell Latitude 5430 i5 és i7 12.gen CPU 16GB RAM 256GB SSD 13,3" FHD, HUN bill, Win11 laptop notebook
- Dell Latitude 5320 i7 11.gen CPU 16GB RAM 256GB SSD 13,3" FHD, HUN LED bill, Win11 laptop notebook
- Dell Latitude 5410 i5 10.gen CPU 16GB RAM 256GB SSD 14" FHD, HUN LED bill, Win11 laptop notebook
- Dell Latitude 5310 i5 10.gen CPU 8GB RAM 256GB SSD 13,3" FHD, HUN LED bill, Win11 laptop notebook
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- DUALSHOCK 4 WIRELESS Controller PS4 / használt állapotban / 3 hónap jótállással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest