Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
AcCEsS
senior tag
válasz hunaqua #19789 üzenetére
Egyelőre nincs, pontosabban még csak uart porton telepíthető image létezik, de abból többféle is. Az biztos, hogy a cfw még várat magára, de a terméklap alatt néhány review önmagáért beszél:
Tudom, hegy ez a LAN sebessége, de azt mutatja, hogy a hardware elég jó, illetve a neten fellelhető tapasztalatok alapján az egyik legnagyobb hatótávolságú wifi-vel rendelkezik, brutál erős a jel. Az még problémát jelenthet, hogy config felület egyelőre kínai, de állítólag mobiltelefonról angol nyelven könnyen beállítható a cucc.
Én rendeltem...
[ Szerkesztve ]
AcCEsS (https://www.metalenciklopedia.hu)
-
AcCEsS
senior tag
válasz hunaqua #19796 üzenetére
Remélem nem fogunk mellé, de nem hiszem!
880Mhz-es 2 magos proci
128MB ROM
256MB DDR3-1200-as(!) RAM
A/B/G/N/AC (2.4Ghz + 5Ghz) wifi
Gigabites WAN+LAN portok
USB 3.0(!) port
4db 6dBi-s antennaMég a gyári speckó is azt írja, hogy: "WiFi Distance: 100m" De ha csak mindennek a fele igaz, akkor is vadállat cucc!
A fórumbejegyzések alapján a kiváló teljesítmény és ár/érték arány miatt annyira népszerű modell lesz, hogy tuti rá fognak feküdni a firmware-fejlesztők! Jó lenne a vámon is átcsúszna, de ha nem, akkor is mindennel együtt nagyjából 12.000,- forintból megvan egy remek router!
[ Szerkesztve ]
AcCEsS (https://www.metalenciklopedia.hu)
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz hunaqua #19845 üzenetére
Erre van valami bizonyíték vagy csak a szokásos, egymás által, félinfók és tippek alapján gerjesztett pánikhangulat, ami onnan indult ki, hogy vámolás alá fogtak egy konténert (a sok közül)?
[ Szerkesztve ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
cidalain
veterán
válasz hunaqua #20041 üzenetére
miért kártalanítana?
a GB nem állította sose, hogy akármelyik postájával is mentesülsz az utólagos költségektől. max a két posta árkülönbözetének visszafizetését tudnám elképzelni.mondjuk ebben az esetben azért szarjon sünt a GB, miért nem tud feladás előtt kiküldeni ő egy ticketet, hogy EU Ex-et választottad, de sajna az nem elérhető most mégse ennél a terméknél, mehet e helyette NL Posttal? Mert erre tudsz reagálni, hogy azzal nem kell csók.
[ Szerkesztve ]
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
-
faresz5
senior tag
válasz hunaqua #21456 üzenetére
ekkora értéknél miért sajnáltad az nl postára a pénzt? Akkor legalább látnád a nyomkövetést. A postai alkalmazottak a belga postát szimplán csak regisztrálatlan postának hívják, mivel itthon nem nyomon követhető és aláírni sem kell.(ergó bárhol ellophatják ha megtetszik.)
Nem értem az embereket, ha valami kell és biztosan akarom,hogy megérkezzen, akkor az aláírós NL,SW postát választom még ha 0.50-1 dollárral drágább is. Ami meg nem érdekel,hogy megjön az meg sima regisztrálatlannal, mert ugyanaz mint a belga posta és általában nem kell fizetni semmit érte, vagy csak pár centet.[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
válasz hunaqua #23806 üzenetére
Mindkettő van. Tegnap Pesti úton vettem AA-t. Egyébként a kasszánál kell kérni, nincs kirakva, csak ezt kevesen tudják.
[ Szerkesztve ]
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
addikt
válasz hunaqua #32151 üzenetére
Én meg neked köszönhetően költöttem most cirka 280 dollárt.
Izgulok mert biztosítás nélkül rendeltem (de persze PayPal-lal), de szeretek veszélyesen élni.
Az bátorított erre, mert olvasni itt a topikban, hogy csomagvesztés gyanújakor, ha hivatalos kerestetési eredményeket kezdünk el egyszercsak kérni, arra instant szoktak puhulni és jön a full refund (hiába nincs ugye biztosítás).Azért örülnék erre egy megerősítő válasznak tőletek, hiába gondolom szinte biztosra a fentebbit, na de majdcsak nem lesz itt semmi gond sem a rendeléssel.
Amúgy meglepi volt, hogy ingyenes rá a Priority Line.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz hunaqua #32153 üzenetére
Nagyon jó igen.
Az meg tuti, hogy jövőre jön csak, mert most is dec. közepét saccolnak feladás időpontjának. Ráadásul ezt ugye csúsztatni is szokták.
Csak ne legyen az, hogy mire feladják, addigra egyébként is ilyen áron lehetne mondjuk Hardveraprón hozzájutni alig használt példányokhoz, amikre ráadásul van is ugye garancia is. -
walakyb
aktív tag
válasz hunaqua #32273 üzenetére
Azért ezzel a "mennyi még a készlet" kérdéssel óvatosan.
Vettem akcióban egy babakocsit, valami 100 körül volt rá kiírva még akcióba. Ha jól emlékszem kb 3 héttel későbbi időpont volt megadva feladásra, de úgy voltam belefér, jónak néz ki, jó az ára is. Amikor eljött a megadott időintervallum utolsó napja, rákérdeztem, hogy mi van. Azt a választ kaptam, hogy nincs, és gőzük sincs, hogy mikor lesz. Ránéztem az adatlapra, ismét akciós volt, valami 12x darabbal (mindenképpen több volt, mint amikor vettem), és következő heti feladással. Amikor erre rákérdeztem azt mondták akkor sincs, majd átírták kb 1 hónapra a feladást. Ekkor kértem refundot... -
vegyszer
addikt
válasz hunaqua #32459 üzenetére
Ha feladok csomagként egy egy kg-os arany tömböt, és azt írom rá, hogy ólom, a kutyának se tűnik fel a különbség. Csak az értékbiztosításban van elsőre az eltérés. Csak nekem, mikor a vevő azt mondja, hogy nem kapta meg, és kéri vissza az árát/küldjem újra. De ugye én okoskodtam az olcsó szállítással. Ez nem a vevő sara. De itt a GB/BG egy ilyen esetben nem biztos, hogy ugyanígy gondolja.
Mondom ezt úgy, hogy itthon adtam el egy vevőknek 3 telót egy csomagban évekkel ezelőtt, értékbiztosítva, és ott igenis rá lett írva, hogy 150000Ft, és át is kötötték zsineggel, arra meg több ólom plombát tettek. Itthon se volt olcsó, de inkább, mint hogy baj legyen.
[ Szerkesztve ]
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest