Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  Gaming notebook topik (kiemelt téma)

Hozzászólások

(#64151) k-adi válasza 2018 (#64150) üzenetére


k-adi
nagyúr

lesz az 1 misi majd ha beindul a chia biznisz :D jk

(#64152) motifator válasza alces (#64143) üzenetére


motifator
senior tag

Még a legütősebb gép is lehetne a kategóriájában, mondjuk egy igényes fém házzal és ha nem diákmunkásokkal terveztetnék és csináltatnák azokat a kábel elvezetéseket.

Funky + Jazz

(#64153) alces válasza motifator (#64152) üzenetére


alces
tag

Az árazást tekintve az asus lassan az Alienware mellé lövi be magát... :))

(#64154) DonDragonka válasza k-adi (#64149) üzenetére


DonDragonka
őstag

:W :D :D :D
Kééééész vagy. Ezt a rohadt kamerát nem bírod elengedni. De az is jelent ám valamit, hogy csak eddig jutsz a kritizálásban, úgy értem a gép egyéb erényeit nem szidod... Mondjuk miért is tennéd hisz neked nincs és ha jól tudom nem is volt ilyen "anuszod" tehát a véleményed se lehetne túl objektív. Szerintem eriszd el. (és érezd kérlek, hogy nem baxakodok csak szívom a véred) ;) De amúgy mint tulaj mondom, átérzem a bánatod, lsd. alábbi részek amit írok még a többieknek.

motifator, pontosan. Ezek csalódást okoznak számomra is. És egy kis adalék hozzá. A minap mikor a RAM-okat cserélgettem észre vettem valamit. Konkrétan ferdén fekszik fel a hűtőlap. Nem vicc. A jobb alsó sarokban nem fekszik fel a tornyokra csak felette lebeg 3mm-el... Nem csináltam képet róla mert lexarom, de nyilván nem azt mutatja, hogy igényes mérnöki kivitelezésről beszélünk.
Veszettűűűsok led az van rajta, azért, hogy úgy nézzen ki mintha menő lenne, de az is olyan agyatlan módon van megoldva, hogy az valami elképesztő. Rohadt macerás szerelni miattuk a házat. Hagyták volna a fenébe és inkább tettek volna rendet a házon belül.
Aztán ott van csóri Darth_Revan a háromból három pixelhibás copókával... Nem irigylem érte.

2018
A 7GB/s-es seq írás olvasás jól hangzik, csak épp semmi értelme mert a kíndóz nem seq hanem random dolgozik. Tehát ha mondjuk sokat másolgatsz nagy fájlokat A-ból B-be akkor menő(kis jóindulattal), de OS alá egy kalap xar. Tudom mert próbáltam. Itt nem is ezek az érdekes számok hanem az IOPS-ok na azok(is meg a random is) mennek pincébe, csak épp szegény OS meg ezekkel dolgozik igazán. Harmadolódnak. Nehogy azt hidd, hogy ettől gyorsabban indul mondjuk a Forza, sőt sokkal lassabb, de dolgozni meg pláne xarabb vele. Ebben a gépben nem is értem mi értelme egy RAID 0-nak. Useless. 2db patent SSD többet ér mint szórakozni a RAID-el. (többiek!!!! nem szeretnék ebből vitát. Teszteltem, tényleg xarabb használni a mindenapokban. Lehet hogy elméletileg jobbnak kéne lennie, de nem az)

alces
(objektíven mint tulaj írom)
A teljesítmény rendben van. Tényleg. Visz mindent. Nem is melegszi magát kályha szintre, sőt a neten elérhető teszteknél az enyém jobban teljesít e téren, pedig minden gyári (lehet jót tesz neki a trehány szerelés :D ). Nyilván nem egy asztali konfig, de külső monitorral, normális RAM-okkal, szélsebes NVMe SSD-vel és némi szoftveres mókolással (Armory Crate) teljesen használható és korrekt. De pont ezért nem ér 1M-t a gyári konfig. Számold ki mibe kerül egy jobb monitor, egy 20-as RAM (baaaaaanyek most néztem 140E a 64GB...), vagy 2db menő SSD (pláne most a kis okos chia miatt)... Ebben a vasban nincs hardware-es MUX. Vagyis fps-t veszítesz ha csak a saját kijelzőjét használod. Nem vészes, de 10%-ot néhányan zokon vesznek még akkor is ha ez adott esetben azt jelenti, hogy nem tud 150fps-t egy játékban csak 140-et. :DDD
Van olyan gyártó ahol ezekre is figyelnek, sőt a kijelző is jobb, árban meg ez alatt vannak vagy ezzel egy szinten(mármint EUR-ról átszámítva mert itthon semmit nem lehet kapni most kb). Nem verik rommá ezt a vasat, azonos konfiggal(CPU, GPU) és nem is röhögik körbe, nincs oka szégyenkezni, de összességében, minőségben többet és talán jobbat is kapsz más gyártótól.
Nekem Ő jövevény volt. Nem is terveztem, hogy veszem. De lett egy olyan készülék kedvezményem (közel 300E) amit T-nél csak erre tudtam hasznosan(számomra) elhasználni. Szóval egye fene annyiért már megérte, főleg, hogy jó RAM, SSD, monitor adott volt már korábbról. Azokat csak átpakoltam a korábbi konfigból.
Kezdő vasnak ajánlanám e a rendes árán? Fentiek miatt NEM, de nagyon sok gyártó még a közelében sincs annak, hogy itthon forgalomba hozzon hasonló gépeket, mert nincs chip, lerabolják a készleteket az ügyes bányászok, meg COVID meg a fene tudja még mi... Ha nem sürgős érdemes lehet ezzel a vassal várni vétel szempontjából. Engem kifejezetten érdekelnek az új Legion széria tesztjei, itthoni(bolti!!!) árai, csak éppen még sehol semmi.

[ Szerkesztve ]

A döntésképtelenség legnagyobb akadálya, ha túlságosan nagy a tudásbázis...

(#64155) motifator válasza DonDragonka (#64154) üzenetére


motifator
senior tag

Engem simán meg lehet venni már a fényorgiával, és a teljesítménye nekem bőven több, mint elég. Csak a körítésre kellene egy kis plusz energiát fektetnie asusnak.

Funky + Jazz

(#64156) KillHates válasza alces (#64153) üzenetére


KillHates
nagyúr

"Az árazást tekintve " pont!
Nem lenne baj, ha olyan drága, csak még nagyon sokat kell nőniük, hogy a Dell-t utolérjék...
Remélem ez sikerülni fog nekik egyhamar (pár év) és akkor konkurenciát tudnak teremteni nekik és talán lejjebb mennek az AW árai...

Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...

(#64157) KillHates válasza motifator (#64155) üzenetére


KillHates
nagyúr

"Engem simán meg lehet venni már a fényorgiával"
Abban nagyon ott van az Asus :K Irigykedve nézem, DjAtis Mothership-jét, az valami besz@rás szép, elbújhat mellette egy karácsonyfa is :D

Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...

(#64158) motifator válasza KillHates (#64157) üzenetére


motifator
senior tag

És az új Legion 7 is eléggé odatette magát karácsonyi hangulat terén :) Na de mégsem engedem magam elcsábítani.

Funky + Jazz

(#64159) DonDragonka válasza KillHates (#64157) üzenetére


DonDragonka
őstag

Nesze egy kis karácsonyi világítás by Asus... :DDD

[ Szerkesztve ]

A döntésképtelenség legnagyobb akadálya, ha túlságosan nagy a tudásbázis...

(#64160) motifator


motifator
senior tag

Itt a két babérokra törő lámpagyáros összehasonlítása Jarrod módra.

Funky + Jazz

(#64161) Rexton


Rexton
tag

Sziasztok!

Nem tudja teljesen véletlenül valaki, hogy a PB50RF típusú Clevo gépbe pontosan milyen elnevezésű/jelölésű tápdugó kell? Mármint ami a gépben van, neten nem igazán találtam pontos adatot, csak olyat, hogy emez és amaz jó Clevo gépekhez. Szakadozva veszi a töltést, és nem a tápegység a ludas. Gondolom kikopott, így le kéne cserélni, viszont nem akarom darabjaira szedni a gépet, hogy megnézzem. Le kéne varázsolni a hűtést is hozzá, de a folyékony fémmel nem szeretnék többször hülyéskedni a kelleténél, így is kell majd, ha átcserélem.

Köszönöm előre is!

(#64162) KillHates válasza Rexton (#64161) üzenetére


KillHates
nagyúr

Szerintem nem kell darabokra szedni, csak a hátulját levenni:

De szerintem nem leszel okosabb tőle, mert ahogy elnézem ezen nincsen semmi típusmegjelölés...

Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...

(#64163) k-adi válasza motifator (#64160) üzenetére


k-adi
nagyúr

szerintem senki nem lepődött meg az eredményen

(#64164) k-adi válasza DonDragonka (#64154) üzenetére


k-adi
nagyúr

igen, nem tagadom, felb@sz hogy pandémia közepén mikor homeoffice, online oktatás, bármi egyéb, stb. ezernyi dolog (merthát nemcsak játékból áll az élet, ugye..) amihez kéne a webcam, akkor van olyan pofátlan az asus hogy kihagyja, mert..miért is? másnál is ilyen vékony a káva.. de ja el kéne engedni a témát igazad van.. csak azért szerintem qva nagy pofátlanság elkérni ennyire sok pénzt egy olyan gépért amibe nincs benne egy _alap_ fícsőr.. na mindegy, az újabb termékekben mintha már megint lenne

(amúgy de, tudnék mást is szidni azon a gépen :) és nem, nem kell ahhoz birtokolni 1 példányt, hogy lássuk mik a főbb hibái.. de a webcam kihagyása kiakasztotta a BS mérőt már az elején)

viszont a márkát nem engedtem el, az S17-re nagyon kíváncsi vagyok pl.

[ Szerkesztve ]

(#64165) Dhampir válasza KillHates (#64157) üzenetére


Dhampir
félisten

Snoezelen terápiára is befogható. :)

(#64159) DonDragonka

Olyan szép, annyi vizuális ingerrel kápráztat, hogy talán már a játékról is elvonja a figyelmet. :)

(#64166) motifator válasza k-adi (#64163) üzenetére


motifator
senior tag

Nem néztem meg a videót, de tuti az asus :D

Funky + Jazz

(#64167) Rexton válasza KillHates (#64162) üzenetére


Rexton
tag

Köszi a gyors választ! És Te akkor mit ajánlanál, mit csináljak? Vagy ilyet javítanak itthon valamelyik szervizben? Mmint Clevot.

(#64168) MaxxDamage válasza Rexton (#64167) üzenetére


MaxxDamage
félisten
LOGOUT blog

KH javítja igen :) ;)

◄►Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop *i9-10900K @ 5GHz (AIO Water System)*4x16GB=64GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 2080 Super 8GB MXM 200W+ *4x2TB=8TB M2 SSD -_- LG® V30+ ThinQ DS 4/128GB "Blue"►Samsung® S20 Ultra 5G◄SM E80 3.5mm Jack►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►

(#64169) Djatis válasza KillHates (#64157) üzenetére


Djatis
senior tag

A magyarázat olyan mint a segglyuk, mindenkinek van de senki nem kíváncsi a másikéra!!!

(#64170) DonDragonka válasza k-adi (#64164) üzenetére


DonDragonka
őstag

Tényleg értem amit írsz. Komolyan.
Ugyanakkor láttad azt a múltkori videós tesztet Te is, gondolom. Az amit kamerának hívnak az egy vicc 2021-ben, főleg ebben az árkategóriában. Ha nincs benne, elvileg nem kérnek érte pénzt. Ami Asus árképzését ismerve még jobb is. Plusz 50-100E azért a kameráért ami helyett úgy is veszél egy másikat, ha valóban használni akarod, mondjuk HO miatt. Na ez legalább olyan bosszantó lenne nekem, mint neked az, hogy nincs. Jómagam tényleg nem használtam még a beépített kameráját soha egyetlen notimnak se, pedig heti 20-25 webex videocall-ban vagyok hetente...
De persze mondom annak aki nem használja csak dísznek a kamerát és évente ötször ha jól jön neki, nos annak valóban érték lehet ha van egy beépített.

Akkor már inkább az ujjlenyomat olvasó az ami nekem hiányzik. Legalábbis ha a mondat úgy kezdődik, hogy "hogy ennyi pénzért lehetne benne..." :)

A döntésképtelenség legnagyobb akadálya, ha túlságosan nagy a tudásbázis...

(#64171) Zozzero


Zozzero
újonc

Sziasztok,

Írok, de újként, ha másik topikba kéne, kérlek jelezzétek :)

Asus ROG GL702ZC (Ryzen 1700 + RX 580), 30 hónap után az alaplap eldobta magát. Szervíz megjavította. Rövidre vágva egy bosszús covid sztorit, alaplap már jó, de akksi és kijelző meghalt. Ez nem lenne végzetes, mert Philips 27"-n nézem, és lement az erősen mobil előző élethelyzet (ematt akksi nem fontos), de valami bontós ~800mAH akksit (hogy következő konnektorig kibírja csak OS terheléssel) és noname LCD-t beletennék. Szerintetek mit érdemes keresnem, vagy hogyan találnám meg, és mire figyeljek kompatibilitás terén (a rögzítést nem kell említeni)?
Ismerem az Asus Parts Shop-ot, de azért írok, mert nem új és eredeti alkatrészeket akarok venni 200+ euróért. Ebay/ali/amazon/... még opció, de szeretném elkerülni a "tudhattad volna, ha értesz hozzá és 50 éve napi 20 órát dolgozol vele" eseteket. Sajnos bontóba nem tudok magam besétálni, de fel tudom hívni őket, és kiszállításra rendelni.

Nem vagyok kezdő a hardware szerelésselel, magam építettem x64 Athlon PC-t, használtam Samsung NP350V5C-t (még él, bár már szinte mindent cseréltem benne, kávát is), haveroknak építettem PCket, meg segítek common usereknek mindennel (is).

Köszi a segítséget :)

(#64172) zsolti75 válasza Zozzero (#64171) üzenetére


zsolti75
senior tag

Netes infók szerint LP173WF4-SPF5 kijelző van gyárilag a gépbe.
Ezt csekkold le aidával!
17-es nem lesz könnyű menet, és igyekezni kell mert jön a mindenre vámot rakunk rendszer.

(#64173) Silverboy válasza Zozzero (#64171) üzenetére


Silverboy
aktív tag

Akku aliexpress.
Kijelző eBay.

Használt akkut nem fogsz kapni feltételezhetően. Szóval marad PCR shopping.
Kijelzőből, a csatlakozás, méret és a rögzítés a fontos. Gondolom 30pines standard 17,3-as simán jó bele.

"Nem vagyok kezdő a hardware szerelésselel"
Közel 100 gép és 200 laptop után magam is vágtam tönkre 300K laptopot... :DDD szóval ez merész kijelentés :P

„Nem lehet csak úgy hiperűrsebességre váltani. Ha nincsenek pontos koordinátáink, a végén még nekimegyünk egy bolygónak vagy egy szupernóvának! Aztán akkor jóccakát!”

(#64174) Gergello válasza Djatis (#64169) üzenetére


Gergello
addikt

AW csak a díszvilágítást adja? :C

(#64175) FőDudu válasza Silverboy (#64173) üzenetére


FőDudu
addikt

Kijelzot toluk erdemes: [link]

Nemetek, nekem 3 nap alatt megjott a gyerek laptopjaba a kijelzo.
Olyan szinten becsomagolva, hogy ugralhattam volna a dobozon, akkor se lesz baja.

FőDudu

(#64176) Djatis válasza Gergello (#64174) üzenetére


Djatis
senior tag

Persze azt csak azt obasztam, hogy világítson. Másra nem jó a mothership mellet ;] :DD

A magyarázat olyan mint a segglyuk, mindenkinek van de senki nem kíváncsi a másikéra!!!

(#64177) hszilard666 válasza Djatis (#64176) üzenetére


hszilard666
veterán

:D

Egyébként milyen a mothership? Jó cucc egyáltalán? Milyen a felhasználói élmény? Nem szívás cipelni? :D

AKCIÓ! ELADÓ METALFISH T60 ITX + RISER tinyurl.com/36ex7xtm

(#64178) Zozzero válasza Silverboy (#64173) üzenetére


Zozzero
újonc

"merész kijelentés"
Oké, annyit akartam vele jelezni, hogy túl vagyok már a "hol nyílik" szinten :D nem csak idetévedt random gépfüstölő :D

(#64179) Djatis válasza hszilard666 (#64177) üzenetére


Djatis
senior tag

Használni rohadt jó! Nem izzad szarrá a kezem a játék alatt, csak fogom leszedem a bill-t félbehajtom és órákat lehet játszani! Meg nagyon menő a kinézete. Még annyira nem kellett cipelnem sajnos már a patológia nem azon részén vagyok ahol gémelhetek egész nap. A G751-et azt napi szinten vittem be. Ha arról lenne szó ezt is elcipelném :D :D
Összeségében nagyon megszerettem a gépem a 4080-ig ez szerintem bőven elegendő lesz. Akkor meg majd felteszem a gépet ebay-re egy 2milláért mint erősen limited cucc :DDD

A magyarázat olyan mint a segglyuk, mindenkinek van de senki nem kíváncsi a másikéra!!!

(#64180) k-adi válasza DonDragonka (#64170) üzenetére


k-adi
nagyúr

igen a 720p kamerás kornak már leáldozóban kéne lennie, alig tudok pár laptopot amibe 1080p van

A 20-40 dolcsis shitty minőségű webkameráért plusz 50-100ezret elkérni meredek :D de jópárszor láttam már én is horror felárazást sajnos

ujjlenyomat olvasó helyett (aminek valahova kell extra hely ha nem pl. a bekapcsoló gomb az egyben is) inkább legyen face ID minőségi webkamerával (aminek amúgy alapból van fizikai helye már a gépben - többnyire)

(#64181) #45687808


#45687808
törölt tag

Lesz új Helios 500. Mondjuk ha árban az egeket súrolja majd (biztos vagyok benne), lehet tényleg marad a PC Specialist Recoil...

[link]

(#64182) KillHates válasza Gergello (#64174) üzenetére


KillHates
nagyúr

Másra már nem jó a Mothership mellett :D :D

Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...

(#64183) KillHates válasza Djatis (#64179) üzenetére


KillHates
nagyúr

"Akkor meg majd felteszem a gépet ebay-re egy 2milláért mint erősen limited cucc "

Kitúrod szegény Szilárdot a pozíciójából :D :D

Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...

(#64184) Gawamatsu válasza #45687808 (#64181) üzenetére


Gawamatsu
senior tag

Helios 300 SE is van már RTX3060-nal 650k-ért, meg diginél 3080-as Acer 900k-ért...angol kivitelben

(#64185) 2018 válasza Gawamatsu (#64184) üzenetére


2018
aktív tag

Az a predator csak 8,gb os 3080 at tartalmaz majdnem 1 milla.

(#64186) #45687808 válasza Gawamatsu (#64184) üzenetére


#45687808
törölt tag

Ennyiért kapok egy bitang erős Recoil-t is ne vicceljünk. Mondjuk az a helyzet, hogy már hosszú ideje szemezgetek ezzel a PCS féle mostrummal. Még a nyarat mindenképp megvárom, mert magamat is kissé össze kell kaparjam, de szeptemberben lehet beruházok egyre. Valahogy egyre többször mindig az jut eszembe, amiket Matyee fórumtárssal beszélgettem anno.

(#64187) Gawamatsu válasza 2018 (#64185) üzenetére


Gawamatsu
senior tag

De ha már Acer, akkor jön a Predator 500 SE is

(#64188) #45687808 válasza Gawamatsu (#64187) üzenetére


#45687808
törölt tag

Őszintén mondom ez a Triton féle kissé visszafogottabb dizájn sokkal jobban tetszik, nem értem miért kell ma minden egyes kibaszott gamer laptopnak úgy világítani, mint a karácsonyfa. Miért elvárás ez? Miért jó ez? Ez az új H500 is rátért erre az útra. Fasza. Inkább egy normális hűtést pakoljanak bele, normális anyagot használjanak. Ja, hogy ez senkit nem érdekel, szarnak rá erre. Mert a gamer akkor gamer, ha világít a segge is.

Engem speciel nem zavar ha 5-6 kg egy laptop (táp nélkül). Legyen. Legyen megfelelően összepakolva, legyen benne olyan hűtés, ami magas terhelés, több óra játék után is megfelelő hőmérsékletet biztosít.

[ Szerkesztve ]

(#64189) vakablak93 válasza #45687808 (#64181) üzenetére


vakablak93
őstag

Akkor mégsem az x170 az utolsó mohikán :C :C :C
Ezt jó hallani, köszönjük Acer :C

Majd akkor lesz instám, ha felkel a nap a hold sötét oldalán :D

(#64190) 2018 válasza Gawamatsu (#64187) üzenetére


2018
aktív tag

Vekony forro jardalap lesz. :D

(#64191) gago1975 válasza #45687808 (#64181) üzenetére


gago1975
őstag

Fú de szép lesz :Y :Y
Ez egy igazán gyönyörű gép lesz így, i9-11900H RTX3080-al sok gépnek oda fog verni. 4K 120Hz G-Sync panel


Kérdés, hogy 150/165W lesz benne a 3080 vagy erősebb :R :R
Gyönyörű!!! Meseszép!!! :Y

[ Szerkesztve ]

Predator Helios 700 i9-10980HK RTX2080s 8/64GB RAM,OLED77C32,Marantz AV7705+MM7055x2db,Focal Aria 936+Aria CC900+Aria 926, Dome Flax ATMOS® 4db,SVS SB3000x2,Oehlbach nf214 Sub 3-400,QE3280,Oehlbach XT-SL500

(#64192) #45687808 válasza gago1975 (#64191) üzenetére


#45687808
törölt tag

Ha megnézed a 3. képet, az nem a H500-é. Nézd meg oldalt a csatlakozókat. Az szerintem egy Triton akárhányas képe. A HDMI és Display port oldalra pakolása is szerintem rossz ötlet... közbe nézem, hogy ez nem is teljes méretű display port, mint korábban. Ez nem probléma, csak észrevettem.

Egyébként meg, ez is meseszép. :D Ez vajon beleférne a Predator Gaming Utility táskába?


[ Szerkesztve ]

(#64193) gago1975 válasza #45687808 (#64192) üzenetére


gago1975
őstag

Szia.
Igen ez is szép nagyon, de végre valamelyik gyártó (Acer)folytatja a "DTR" hagyományt a Clevo-n kívűl, még ha ez csak BGA-s is de nem engedi el az ilyen csodaszép kinézetnek a kezét.
Az ára tuti borsos lesz, én olyan 1,2M környékén saccolnám ezt az új Helios 500-ast, de lehet az is, hogy 1,2 csak az RTX3070 lesz, ha lesz "budget" verzió és olyan 1,4-1,5 lesz itthon a 3080-as. Mindegy kintről lehet spórolni egy 2-300K-biztos.
Mindenesetre örülök, hogy lesz alternatív megoldás a Clevo-n kívül.
Az angol leírásban írják, hogy 3ventis lesz, kérdés milyen hűtést tesznek alá, lesz e itt is VC hűtés :R , remélem igen :R

Predator Helios 700 i9-10980HK RTX2080s 8/64GB RAM,OLED77C32,Marantz AV7705+MM7055x2db,Focal Aria 936+Aria CC900+Aria 926, Dome Flax ATMOS® 4db,SVS SB3000x2,Oehlbach nf214 Sub 3-400,QE3280,Oehlbach XT-SL500

(#64194) Darth_Revan válasza #45687808 (#64181) üzenetére


Darth_Revan
veterán

360 Hz FHD panel vajon G-Sync képes lesz? :)

4K UHD 120 Hz HDR 1000 panel biztos aranyárba lesz mérve és amúgy is a legtöbb RTX játékhoz bőven elég 360 Hz 17 inch méretben.

(#64195) #45687808 válasza gago1975 (#64193) üzenetére


#45687808
törölt tag

Már gondolkodsz is a váltáson? :DD Egyébként igen, Acer legalább folytatja a DTR vonalat. ASUS esetében sajnálom, hogy nincs egy Chimera szerű vas.

[ Szerkesztve ]

(#64196) Bedepi válasza #45687808 (#64181) üzenetére


Bedepi
tag

Totál a helios 700 alapjaira épít. Az eleje tökre ilyen annak is. Kapott egy ledcsíkot, meg nincs roló. De egy kisebb összegben mernék fogadni, hogy a hűtése is egy az egyben ugyan az. Nyilván a belső a mai trendeknek megfelelően frissítve. :K Kíváncsi leszek az első tesztekre. A 700-asnál sokat számít, hogy lent van e a redőny. Átlag 6 fok alap ventivel.

(#64197) echterion válasza gago1975 (#64191) üzenetére


echterion
nagyúr

Szerintem is szép cucc, a fényeket meg úgyis ki lehet lőni, ha nem kellenek. Nekem is az jutott az eszembe, hogy hú, de bazári, de hát végre nem valami 2 kilós sütőlap, a fények meg off-olhatók, ha valakit zavarnak. :K
Sztem nem lesz ebben se nagyobb, mint a többiben, majd ősszel vagy télen a Ti verziók lesznek erősebbek.

[ Szerkesztve ]

**********

(#64198) gago1975 válasza #45687808 (#64195) üzenetére


gago1975
őstag

Szia.

Nem gondolkodok, de mint "esetleges" váltási, ajánlási opció legalább itt van\lesz.

"nem értem miért kell ma minden egyes kibaszott gamer laptopnak úgy világítani, mint a karácsonyfa. Miért elvárás ez? Miért jó ez? Ez az új H500 is rátért erre az útra. Fasza. Inkább egy normális hűtést pakoljanak bele, normális anyagot használjanak. Ja, hogy ez senkit nem érdekel, szarnak rá erre. Mert a gamer akkor gamer, ha világít a segge is."

Figyelj a "zavaró mindenhol világít" részt a Predator Sense-ben úgy állítod\kapcsolod ki-be ha kell, ahogy akarod, az anyag használatban pedig biztos odatették magukat az Acer-es fiúk.
Nekem pld nagyon tetszik a "karácsonyfa világítás", de legfőképp, hogy mostmár a Predator logó is állítható színű lett.

+Bedepi
Hűtésével kapcsolatban, megkövetem magam, videó szerint két ventis de VC hűtés van benne,

tehát nem kell aggódni a hűtés miatt és az anyaghasználat miatt se kell szerintem.

Szerintem az X170-nel megegyező hanem picit jobb lesz a minőség, bár nem tapicskoltam X170-et, de KillHates mester elmondása szerint a Helios 700-as jobb összeszerelési és anyaghasználatú gép picit.

Most jelenleg ha váltani kellene, nem tudnék választani Legion 7 vagy ez az új Helios 500-as között, bár az Intel 11900H miatt ez lenne a befutó, bár valószínűleg a Legion 7 is meg fogja kapni az új bitang 11th gen. Intel procikat, tehát fel lenne adva a lecke most nagyon.
Egyszerűen mind a kettő nagyon szép lett, menne a fejvakarás.

Ha meg lehetne tudni valahogy, hogy milyen teljesítményű RTX3080-as kerül bele, az nagyon jó lenne, sőt tovább megyek, jó lenne ha erősebb lenne mint 150\165W és akkor lenne öröm és boldogság :R:R

Predator Helios 700 i9-10980HK RTX2080s 8/64GB RAM,OLED77C32,Marantz AV7705+MM7055x2db,Focal Aria 936+Aria CC900+Aria 926, Dome Flax ATMOS® 4db,SVS SB3000x2,Oehlbach nf214 Sub 3-400,QE3280,Oehlbach XT-SL500

(#64199) Gawamatsu válasza gago1975 (#64198) üzenetére


Gawamatsu
senior tag

De míg az Acernak van magyarországi webshopja, ahol legalább a Nitro 5 3060 (még ha fos i5-tel és tré kijelzővel is) kapható már, addig a Lenovo-nak csak partnerei vannak és egyiksem hozott még be semmit az újak közül.

(#64200) Gawamatsu válasza Gawamatsu (#64199) üzenetére


Gawamatsu
senior tag

Meg i7-10750-nel is...azt kifelejtettem.

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  Gaming notebook topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.