Hirdetés

2024. május 22., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:42:29

LOGOUT.hu


Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez, és megtaláljátok az aktuálisan ajánlott modelleket is. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan. A

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#33505) #16820480


#16820480
törölt tag

Alapvetően olan hely kellene szerintem, ahol nincs semmilyen rendezvény meg élőzene, legalábbis ha csendes helyet szeretnénk. Ha sörözés lenne a mellékcél, akkor nyilván nem is teázót keresünk.
Szerintem ha valahol a Ráköczi mentén vagyunk, akkor mindegy már igazából, hogy Blaha, Astória vagy Ferencziek tere, mert a 7E és 107E buszokkal kb 10 perc maximum a Keleti, végig buszsáv van azon a szakaszon, ráadásul egész gyakran is járnak ezek a járatok.

Van még egy tippem sörözős helyszínre: [link], pont múlt szombaton jártam ott, ilyen 5-6 körül nagyjából teljesen üres volt még. Bár a kiülős rész nem egy nagy szám, mert csak simán az utcán van, de amúgy nem rossz hely. Csapolt búzasörük is van.
Illetve szintén ott a Klauzál utcában egy jobb belsőudvaros kocsma: [link]

Ati, egyébként ha már ott az a 64GB-os vadállat, akkor el ne felejtsél pár referenciazenét feltenni rá ;) Mondjuk tudom javasolni részemről a Dream Theater-től a Traing of thought, Systematic chaos, és/vagy Amorphis-tól a Skyforger, és/vagy Joe Satriani-tól a Black swans, Super colossal, és/vagy ACDC-től a Back in black albumokat :) Más stílusokban majd a többiek még kiegészítenek biztosan.
Én egy Meizu M6-ot tudok vinni forrásnak, meg a telefonom.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.