Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:42:29

LOGOUT.hu


Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez, és megtaláljátok az aktuálisan ajánlott modelleket is. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan. A

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#20007) vasii válasza zack (#20005) üzenetére


vasii
senior tag

Atneztem nagyjabol a kommenteket az M1rol es eleg sokszor olvastam h "visszafogott mély" , persze sokan voltak akik meg cafoltak h nekik meg pont sok. Viszont nekem meg nemnagyon volt olyan erzesem h sok a mely vmiben, ugyh gyanitom az elobbi kategoriaba tartoznek.

ko9: Lehet h ez lesz a tuti :) Nekem spec. a kék jobban bejon, az h a kepen mas harang van a feketen meg a keken az gondolom nem szamit, mindkettohoz tobbfelet (ugyanolyanokat?) ad? Ez a kupon ugye nem csak magyaroknak special offer?:D Mert noverem nemetben él, ugyh akkor odakernem ingyenpostaval aztan majd o elkuldi.

Igy van :) MattU-t idezve: Skrillexben a 140 bpm körüli tempóján kívül semmi más nem emlékeztet engem bennük az eredeti dubstepre, sőt, konkrétan hiányoznak belőlük elemek, amik pl. egy Digital Mystikz, Pinch, Loefah zene lelkét adják - ilyen például a subbass.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.