Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Veron
addikt
Hi!
Fülesek összehasonlításával kapcsolatban kérdeznék. Visszaolvastam, és tudom, hogy mindhárom fülhallgató ajánlott. De arról nem találtam konkrét infót, hogy a
Brainwavz alpha, (4000 Ft)
új Brainwavz beta, (akciósan 3500 Ft)
Xears Powerball 120 (über akciósan 2500 Ft)
közül melyiket ajánljátok? Megtennétek, hogy ezeket sorrendbe állítjátok? Mindenféle zenére kell, talán a punk/rock kissé többségben van.
A szép hangzást tartanám legfontosabbnak.
Kösz!"Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
R.P.
aktív tag
válasz themebuilder #19149 üzenetére
És ez jobb mint az AKG? Érdemes cserélni, ha azt már megszerettem, megszoktam?
-
DJZoliboy
aktív tag
Ki az aki tudna szerezni Sony Hibryd fülpárnákat? fontos lenne, Köszi!
-
Lefty
addikt
Sziasztok!
Valaki meg tudja mondani, hogy a Sennheiser CX 300 II-höz képest a CX 500 hogy szól? Illetve jobb-e vagy rosszabb-e összességében?
Köszi.
-
niof
addikt
Valaki meg tudná mondani, hogy "szaknyelven" hogy hívják azt a jelenséget, amikor a fülest bedugod a füledbe, és a membrán a beszoruló levegő miatt reccsen egyet?
Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
veector
senior tag
Nemrossz a Xears support.
Ma halt meg a jobb fele az XE200Pro-mnak (ami azért aggasztó 1,5 hónap után).
Írtam mélt, kaptam választ hogy vagdossam szét és küldjek fotót, meg hogy hova küldje az újat. -
Bodor
veterán
Sziasztok!
Meg tudná valaki mondani (esetleg tapasztalatból) , hogy mi a különbség hangminőségben az Xears XE200Pro, és az Xears Giant Force XGF500PRO között.
Specifikációkban az előző 6-28000 Hz, utóbbi 5-25000 Hz, mely különbséget szerintem nem lehet meghallani. Árban az utóbbi 20 euróval drágább.[ Szerkesztve ]
-
veector
senior tag
A specifikáció csak arra jó, hogy a gyártó érzékeltesse a vásárlóval hogy melyik a jobb. Gyakorlati haszna max az impedancia feltüntetésének van. Az XGF500Pro meg olyan új, hogy még csak teszt sincs róla. Valószínüleg egy hangyányit jobb mint az XE200Pro, de majd kiderül.
-
slfln
senior tag
-
krino
tag
erről esetleg tud vki vmit?reative Aurvana In-Ear3
[link] -
krino
tag
[link] -
krino
tag
[link] -
krino
tag
[link] -
krino
tag
sry... kifagyott a koleszban a net és ennyiszer elküldte
-
slfln
senior tag
Még nagyon új és nincs róla tapasztalat. A piacon mostanában történt nagy bejelentések teljesen elvonták a figyelmet róla.
Minden esetre a háza az Audio Technica ATH-CK9-ről van mintázva, de az single BA volt, ez meg dual BA. Lehet az AT az OEM cég. Az ára nagyjából kompetens a többi dupla armatúrás mellett, de túl sok újdonság van jelenleg...
Szerintem nagy árverseny fog hamarosan kialakulni és egyre olcsóbban lehet majd DBA/B2 kvalitású fülesekhez jutni nemsokára. -
pisti8905
csendes tag
Valaki vett már Jivo Elements fülhallgatót, ha igen milyenek a tapasztalatok?
-
slfln
senior tag
Honnan tudjam, kit és mi érdekel? Pénzfüggő az egész.
~Júniusban jelentették be. Elég sok esemény történt, ami miatt nincs tolongás érte: (fontosabbak szerintem)
- Kb. akkor kezdték el szétszórni a B2-t, ami olcsóbb is volt ennél.
- Bejelentették a K3003-at
- Kapható a RE272-t
- XE200Pro, Nature N3i
- Belázasodtak a Brookstone CDD-ra
- A Senn bejelentette az ie60 és ie80-at
- A Sony kidobott a piacra 11 féle új armatúrás fülhallgatótVagy ezekre/másra várnak az emberek, vagy már elköltötték a pénzüket korábban. Nagy hírverés sem volt körülötte. A HF-en itt egy 'kezdeményezés' a headphone.com részéről. Érdekes reklámfogás, hogy a felhívásban szereplő ingyen darabot úgy tudod megnyerni, ha odapostolod, hogy mennyi Creative terméked volt előtte. Ez automatikusan felébreszti benned az érzést, hogy az milyen jó volt és az azóta eltűnt márkahűséged is visszajön.
Hihetetlenül pörög a piac és egyre nagyobb a kínálat a jóból is lassan, remélem ez a vásárlóknak fog kedvezni rövidesen. Egy 1,5 éve még viszonylag ritkaság és drágaság volt a dupla armatúrás füles. Most meg...
Látom már itthon is lehet kapni és jó áron. 30e körül keresőknek elképzelhető, hogy jó vétel lesz itthon. Egy értelmes tesztet azért megvárnék...
[ Szerkesztve ]
-
ko9
addikt
XE200Pro-nak pl nincs elforgatva. Csak az meg nem felel meg az áradnak Mondjuk nem aranyár...
[ Szerkesztve ]
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
Mian
aktív tag
Sziasztok!
Tönkrement az Lg telómhoz kapott fülesem, úgyhogy most egy új vásárlásához kérnék tőletek segítséget. Nem igazán vagyok szakértő a témában, túlságosan nem is szeretnék belemerülni, csak egyszerűen újra zenét szeretnék hallgatni amikor reggel a vonaton csücsülök.
Kb két perc keresgetés után találtam az árgépben ezeket:
1.
2.
Annyit azért tudok, hogy a sennheiser a király ebben a témában.
Lényeg: Először kinéztem az első variációt, de közben eszembe jutott, hogy lehet nem lenne baj, ha rendesen rajta lenne a fülemen nem tudom, hogy hívják az ilyeneket, szóval, hogy futás közben ne essen ki. Régebben is volt már ilyenem, meg néha járok el futni, habár nem törvényszerűen minden héten. Egyenlőre meghallgatnék mindenféle variációt, jöhet ilyen "csak dugaszos" verzsön is. Illetve látom már vannak vezeték nélküli verziók is, azok nem tudom mennyire jók, illetve milyen az árfekvésük?
Keret az nagyon max 7-7,5 lenne, eredetileg 5öt terveztem inkább, de ha nagyon fain a dolog akkor lehet egy picit drágább is.
Nos, azt hiszem ennyi.Előre is köszi a válaszokat! =)
Mian -
ko9
addikt
válasz andorra #19191 üzenetére
Igen, olvasom, bár az egyik PB120Pro volt, nem XE200Pro. Igaz a másik az volt. Na ha valaki, akkor én nyúzom a fülest, mert mindig a nyakamban/zsebemben/fülemben van, eléggé kapja a strapát, eddig nincs vele semmi baj. Remélem nem is lesz
Amennyiben mégis lenne, megosztom itt, hogy miért/merre.[ Szerkesztve ]
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
szakibá...
senior tag
válasz pisti8905 #19182 üzenetére
Jivo Elements.
Szépen néz ki, elegáns csomagolás, a csőr része is fából van. Kicsi fülűeknek kieshet, ha nem tudják hátulról betámasztani a kagylóba, a vége élesen le van csapva, kényelmetlen lehet. Jó hangos, mondjuk a CX300 és egyéb változatainál jobb hang, kiegyenlitett közép és magas arány, semmi bántó agresszivitás, mint a CX-ben. Viszont rendesen agyba dugva, ahogy kellene, olyan sok a mély benne, hogy elnyom mindent, több, mint a CX-é. A vezetéke vastag, nem hiszem, hogy eltörhet, viszont minden zörgést továbbit a fülbe. Ha nem lenne annyi mély benne, nagyon jó választás lehetne. Ha valakinek sovány hangú, olcsó lejátszója van, annak jó lehet, nem kell EQ-zni.Az EGYENLŐRE nem egyenlő azzal, hogy EGYELŐRE. Még nem!
-
pisti8905
csendes tag
válasz szakibá... #19194 üzenetére
Köszönöm a szakszerű választ, igen informatív volt. Viszont annyit olvastam már róla, hogy hamar kontakt hibás lesz. Ezzel kapcsolatban mik a tapasztalataid?
-
szakibá...
senior tag
válasz pisti8905 #19195 üzenetére
Valahogy nekem eddig egyik fülhallgatóm vezetéke sem sérült sok év óta, pedig van néhány. Használattól függ, ha valaki nem vigyáz rá, nincs olyan vezeték, ami mindenkit kibir. Az aszimmetrikus vezetékű Sony veszélyes, abba be van épitve, hogy az elágazásnál az egyik ág eltörhet, rossz konstrukció.
Az EGYENLŐRE nem egyenlő azzal, hogy EGYELŐRE. Még nem!
-
ko9
addikt
Itt árulják, írj az eladónak egy PÜt, hátha tud segíteni.
Itt egy képen látszik, hogy egyenes.
[ Szerkesztve ]
-
Mian
aktív tag
válasz fi:zi'k #19197 üzenetére
Én türelmes vagyok, de látom, hogy gyűlnek a hsz-ek csak az enyémre nem válaszol senki...
+ Még ma meg szeretném rendelni, hogy holnap már érte mehessek, de ha nem ír senki semmit, legfeljebb megveszem az egyiket a kettő közül amit linkeltem. Csak legyen már egy kis zene hazafelé..[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Politika
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- SSD kibeszélő
- PlayStation 5
- Magisk
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest