Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:42:29

LOGOUT.hu


Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez, és megtaláljátok az aktuálisan ajánlott modelleket is. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan. A

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#19019) Ákos97 válasza Shufny (#19012) üzenetére


Ákos97
aktív tag

Igen, ez sajnos igaz, lehet hogy még a cx300 2006-ban megfelelt az emberek igényeinek(ez netán azt jelentené, hogy akkor is hasonlóan igénytelenek voltak az emberek? :F :P )
de mára már egyre többen kezdenek rájönni, hogy nem jó. De sajnos aki ahhoz már hozzászokott, több éve azt hallgatja, annak lehet, hogy pl a fischer audio dba-02-t, ami a kategóriájában a legjobb füles, azt fanyalodva venné ki a füléből.
És most jön az, ami a legjobban számít: A zenei stílus! Sokan hülyeségnek tartják, de pl. egy drumstep, esélytelen, hogy jól szóljon egy analitikus fülessel, ami hozzátenném, nem is baj, mert ahogy apám mondaná: "Az nem zene". És én teljesen egyetétek vele.
De pl. egy jazz, egy rock(heavy metal is), egy pop, vagy egy klasszikus zene fényévekkel jobban fog szólni a dba-02-vel, mint egy cx300-al.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.