Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dokee78
félisten
Agybadugós fülest keresek mobiltelefonhoz,max 3.000-ig.
Botfülü vagyok,de a basszust jól adja ki. -
bigmasterg
addikt
válasz Shufny #18550 üzenetére
Illesztékekkel volt bajom.
Nagyon vékony csöve van, ami a xears nagyon vastag csöve után érdekes volt.
Egyik gyári sem igazán passzolt a fülembe, végül a glider közepéből kiszedtem a kemény műanyag csövet (egyik oldalon véletlenül jött ki, így jöttem rá, hogy az kiműthető belőle) és arra raktam sony hybridet. Eddig így a legjobb.
Vékony hangja van és elég világos, de nem rossz.
Így elsőre, magasakban jobb mint az xr120pro, viszont mélyekben az XRjobb, illetve több van neki. -
Shufny
őstag
válasz bigmasterg #18552 üzenetére
Esetleg próbálhatsz még Shure harangokat hozzá. Ha szimpla szilikonnal akarod használni, akkor javaslom, hogy inkább fül felett használjad, hogy stabilabb legyen.
-
ThorsHUN
őstag
Ide is, hatha. Tudom, hogy fulhallgato topic, de hatha csak ezt olvassa valaki aki tudna segiteni. Sry!
Ave!
Felig off a tema. Szeretnek segitseget kerni!
Nem ertek a szereleshez es nem is szivesen vagnek bele ezert.
(Fules = fejhallgato)
A sztori:
Van egy 3-4 eves SpeedLink Medusa 5.1 fulesem, abbol is a Home Edition.
Van egy 2 eves kislanyom. A ketto eredmenyekeppen jelenleg a fulesem jobb oldala eltort, es gyakorlatilag a kabelek tartjak a helyen a fulhallgato reszt. A cuccot mar nem gyartjak, javitani nem lehet, mert a muanyag feszul.
Az erosito/elosztoba (amit mindenkeppen szeretnek megtartani) egy 9 pines mini DIN-en kersztul csatlakozik. (front, sub/center, rear, mic)
Abban tudna-e valaki segiteni, hogy a fules kabelet elvagni (ezt en is meg tudom csinalni eddig), es a megfelelo vezetekekre 3,5-es jackaljzatot operalni. Igy a mini DIN vegzodessel nem kellene szenvednem es gyakorlatilag barmilyen fejhalgatot tudnek csatlakoztatni az erosito/elosztoba.
Ert-e valaki ehhez annyira, hogy tudjon segiteni? (Vagy javasolni valakit akinel erdemes beproblakozni)
Koszi!
Thor[ Szerkesztve ]
-
DemonDani
addikt
Hát kicsit elfordul az ember, és annyira pörög a topik h szinte követhetetlen
Látom a Xears ontja magából a füleseket, de ahhoz képest inkább a gagyi kategória gyarapodik csak... ez az XR200Pro mi?
V2es TD III miben javult?
10k alatt továbbra is a megszokott dolgok maradtak? Xears meg Brainwavz?
Basshead füles továbbra is a TD III megy legjobb áron?NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
-
iidavid
csendes tag
Sziasztok!
Agybadugós fülest reszetnék venni, 13k a határ. Milyet ajánlotok?
Köszi! -
DemonDani
addikt
-
charg
tag
Sziasztok!
Van egy, kb 8 hónapos ultimate ears metro.fi 170-em. A problémám az hogy recsegve, halkan szól, ha teljesen be van dugva a jack. Csak félig bedugva használható, de így is hiányoznak bizonyos hangok. Mi lehet a baja? Javítható?
Hasonló árban milyen fülest ajánlotok? -
slfln
senior tag
-Valószínűleg a kábel megtört valahol a jack környékén. Lehet javítani, de nem biztos, hogy ezzel a fülessel nagyon megéri foglalkozni, hacsak nem tetszett nagyon nagyon a hangja.
Például ő foglalkozik javítással.
-Amiket minden oldalon legalább 30-szor . Brainwavz, Xears... -
slfln
senior tag
[ Szerkesztve ]
-
picur220
veterán
Srácok, a klangfuzzis kuponos dolgot el tudnátok nekem magyarázni, hogy hogyan is működik? Ugye a Xears oldalán ha rendelek, akkor össz. 38€-ért meglenne a dolog (Vagy 33-ért?), akár 90€-s fülest is rendelhetnék. Jól sejtem? Na kérdés, hogy mit kell ehhez csinálni?
[ Szerkesztve ]
-
BassHead
tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy ezek közül a fülhallgatók közül ti melyiket ajánlanátok nekem:
Sennheiser cx300
Sennheiser cx300 II
Sennheiser cx400
Sennheiser cx400 II
Sennheiser cx500
Sennheiser cx55Egy Sansa Fuze-hoz kellene valamit választanom, amivel kijön a teljesítménye, meg talán még a laptopommal is használnám.
Progressive House, Deep House, Trance, tehát dübörgős zenére kellene a füles."Apám mindig bent állt a pályán, a hajtűkanyaroknál. Azt figyelte, hogy hol fékeznek a legjobb pilóták... Itt kell fékezned, legalább egy méterrel odébb, mint ahogy a többi versenyző."
-
DemonDani
addikt
válasz iidavid #18572 üzenetére
Basszust ha szeressed, akkor nagyon nem nyúllhatsz mellé egy TD III V2-val ezt már 8-9ezer körül meg lehet kaparintani, sajnos nem tudom mi van 13ezerig még, van e esetleg valami, de szerintem egy Fischer Audio Eterna még jó döntés lehet, de erről nyilatkozzon valaki más is, én relative rég jártam erre
NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
-
BassHead
tag
válasz schawo #18581 üzenetére
Köszönöm a választ!
Személyes tapasztalat?
Vagy esetleg tudsz valamilyen indokot adni, hogy miért jobbak az általad említettek?"Apám mindig bent állt a pályán, a hajtűkanyaroknál. Azt figyelte, hogy hol fékeznek a legjobb pilóták... Itt kell fékezned, legalább egy méterrel odébb, mint ahogy a többi versenyző."
-
BassHead
tag
válasz schawo #18583 üzenetére
Értem. Köszönöm!
Szerinted akkor, Xears TD-II/III, vagy XE200 Pro közül melyik lenne a jobb nekem?
Fontos lenne, hogy maximálisan élvezni tudjam a zenéimet (pár hsz.el lejjebb leírtam miket hallgatok), és ha pl. már a 3 fülhallgató közül az "olcsóbb" is kihajtaná a Fuze-omból a maximumot, akkor nem kellene a drágábbra áldoznom."Apám mindig bent állt a pályán, a hajtűkanyaroknál. Azt figyelte, hogy hol fékeznek a legjobb pilóták... Itt kell fékezned, legalább egy méterrel odébb, mint ahogy a többi versenyző."
-
drogery
tag
Hali!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Ezek közül vásárlás előtt, hogyan lehetne megbizonyosodni, h eredetiek-e?
Esetleg máshol lehetne ilyen fülest kapni?[ Szerkesztve ]
-
picur220
veterán
Az aprón themebuilderen kívül nem láttam más Xears-es árust, és az övé sem feltétlenül olcsóbb, mintha az oldalról rendelném (kivéve a TDIII-at, amit külön árul). Nekem pedig vagy XE200PRO vagy TD III v2 kell. Szerintetek melyik a jobb? Van, aki próbálta már mindkettőt, vagy vmi teszt róluk esetleg?
-
DemonDani
addikt
válasz picur220 #18588 üzenetére
viszont jó eséllyel nem kell rá várnod, lehet hogy van neki egyből füles helyben.
XE200 Pro leírások alapján legközelebb talán az M2-höz áll, van valahol ehhez összehasonlítás? Ez lenne az M2 utódja? vagy kevésbé részletes (mert leírások alapján szinesebb a hangzása, ha részlettel sincs gond akkor az M2nek talán át kell adni a legjobb aranyközéputas koronát )?
igen befért volna 1be, de elnéztem, nem is kell ilyen fajta komment nem 20at írtam és a téma is nagyon különbözik
[ Szerkesztve ]
NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
-
slfln
senior tag
válasz picur220 #18588 üzenetére
Nem értem... 38euro az középáron most 10320Ft. Themebuildernél az XE200Pro és a TDIII is 8500Ft. A postáért 700Ft-ot kér és miután kifizetted 1 nap és nálad van. Akkor miért olcsóbb a weboldal?
Igen az M2 hasonlóan mélyterhes, mint az XE200Pro és hasonlóan előre hozott középpel rendelkezik. Az XE200Pro magasai viszont nincsenek annyira háttérben (és lecsapva), sőt véleményem szerint igen jó mennyiségben és minőségben jelentkeznek. Emiatt is az XE részletesebbnek(is) tűnik, de (emlékeim szerint) felbontásban is jobb a BW-nál.
Az, hogy melyik a jobb (TD v. XE) tökéletesen szubjektív. Technikailag közel egy szinten vannak. A TD nagyon be van fűtve alul, számomra annyira, hogy nem szívesen hallgattam pár percnél tovább. Az XE jóval sokoldalúbb és semleges, vagy hidegebb forrással nagyon jól párosul. Az XE színezésével szerintem nem lehet bakot lőni. Nehezen tudom elképzelni, hogy ne tetsszen valakinek. 'Biztonságos' hang, biztonságos választás.
Nekem a színezettségén kívül azért tetszik annyira, -ez most fura lesz - mert a hangerővel tudom állítani a basszus mennyiségét és a nyomatékát. Így folyton arra késztet, (-nem szeretem a túlzó mélykiemelést, de a 150Hz-nél már erősen lecsapódót se, 4-5db-el a neutrális felett pont jó nekem-) hogy halkan hallgassak zenét (és ez jó). A GR07 mélyei is akkor jönnek meg igazán ha már igen fel van gangolva a volume... (a DBA-nek meg tökmindegy, a mélyet csak hallani, levegőt, impactot nem nagyon tud csinálni.)
Az XE-vel a probléma a túl nagy háza és a driver-flex lehet...[ Szerkesztve ]
-
DemonDani
addikt
válasz arpi145 #18595 üzenetére
innen kell megvenned, ahol linkeltem.
pofon egyszerű a rendelés, esetleg ha nem értesz angolul akkor valami ismerős segítségét kérd!
ingyen szállítják ki, cakk-pakk 18,5$.
kb 3 hét és kézhez kapod nem kell félni, nagyon ritka hogy elveszik vagy bármi...NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Elite: Dangerous
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Futás, futópályák
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mazda topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Öregszem
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest