Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:52:58

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#21073) b.vr válasza Parci (#21072) üzenetére


b.vr
őstag

"tényleg, tudtok olyan pc-s programot, amivel a full alap képszerkesztős dolgokat nagyon gyorsan és kényelmesen meg lehet csinálni és nem adobe termék? crop, forgatás, esetleg egy tone curve, kb. ennyi."

FastStone Viewer (én mondjuk ezt csak nézegetésre/szelektálásra/átnevezésre használom) , alap szerkesztéseket ezzel is lehet.
Meg tudom hogy még az elején beszéltük hogy kb semmit sem szeretnél az utómunkával foglalkozni (mert akkor már nincs megállás :) ) de én az ingyenes Google Nik-et is nagyon javaslom (csak szerintem abban vágni pl. nem lehet) Így ha FastStone-ban kiválogattad, leméretezted, akkor a kiválasztottakra Nik-ben ráteszed még a kívánt effektet (tudod őket egymásra halmozni, és preset-et menteni belőle, tehát kb elég egyszer elszórakoznod vele ha többet nem akarsz vele foglalkozni) és elég gyorsan elég látványos eredményt lehet elérni.
Akár Oly, akár Fuji, azért olyan képem még nem volt hogy mondjuk egy kis Nik Pro Contast ne tette volna még ütősebbé. Még ha eleve nagyon ütősek voltak is a fények - utána csak még inkább azok lettek. Ahogy a szakportálokon írni szokták, "highly recommended" :)

"Oscar bácsi meg nem gyütt"

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.