Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t1csi: DDR3 RAM vadászat – egy kis gondolkodási anomália
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
Aktív témák
-
hunnylander
őstag
Mika Hakkinen:
"There were still many laps to go and lots of things could still happen. But the speed was not enough to get the position Lewis needed to be world champion. Alonso's speed was not quick enough to put him in a situation to be champion.
"So it was disappointing and I was just disappointed because all the things that have been going on this year – with the penalties, the spy story, the political side – it's been really psychologically very hard for the team, all the mechanics, and the management. The whole team has been under so much pressure this year and during the race I just felt: 'this is not good, this is not justice'.Jól mondod, Mika.
(Mint tudjuk, Hakkinen a McLaren csapat vendégeként követte végig az eseményeket.) -
shev7
veterán
Egyebkent egy a csapatversenybol kizart "csapat" milyen jogon nyujt be ovast?

-
Oliverda
félisten
Mindnekinek a saját ügye hogy mit hisz el.
Volt valami köze, egyszeres VB, dehát ugye így vesznek feledésbe a világbajnokok...venember83: Meg kevesse szereti a Ferrarit, mivel egesz f1es eleteben ellenuk versenyzett - Nem sok vizet zavartak neki a Ferrari-k a karrierje során.
-
venember83
nagyúr
-
prmcsk
addikt
válasz
Oliverda
üzenetére
Hagyd már ezeket, itt nem hiszi el senki.....
Igaz, hogy Hill százszor
közelebb volt és van a tűzhöz, meg mintha rémlene, hogy valami köze is volt az
F1.-hez
, mindez itt nem érdekes. Tévedhetetlen és objektív fanok mondják
meg neked a frankót, hogy a FIA mindaddig objektív, amíg nem a ferkát szopatja.

-
Vistaboy
veterán

Szép volt Kimi, de jövőre én leszek a bajnok.
-
Vistaboy
veterán
válasz
venember83
üzenetére
Majd visszaolvasnak...
Elvégre így működik a dolog, nem?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
eXodus
őstag
válasz
hunnylander
üzenetére
Az nem büntetés ami után örülhenek h nem lett súlyosabb büntetés.
Én nem aggódok, McLaren aggódhatott kémügy után. -
manutdzoli
senior tag
-
Vistaboy
veterán
válasz
venember83
üzenetére
Rákattintasz a képre jobb-gombbal, majd "Kép megjelenítése".

-
kerjani
aktív tag
válasz
Vistaboy
üzenetére
Erről egy Palik-beszólás jut eszembe:
megy le a gumiról, megy le a gumiról..
Hami lement a gumiról (vagy a gumi ment le róla?)
és jajjdenemjöttbe (a boxba) -
Vistaboy
veterán

-
hunnylander
őstag
válasz
PazsitZ
üzenetére
A túl nagy igyekvése és a poros aszfalt miatt hibázott, elsődlegesen. Az, hogy egy pilóta mennyire izgult a versenyzés közben, te azt soha az életbe ki nem találhatod, azt csak ő tudja. Magamból kiindulva, és fiatalkori versenyzéseimből (sportversenyek: diákolompiák, tantárgyi versenyek: országos döntő is volt), csak a rajt/kezdés előtt izgultam, aztán már tele vagy adrenalinnal és mint egy gép csinálod, amit kell, izgulás nélkül.
De egyenlőre ez álhír(nek tűnik), ha nem vetted volna észre.

-
eXodus
őstag
HILL
""A szabályok azok szabályok. Az FIA úgy találta, néhány csapat megszegte az előírásokat"- nyilatkozta Hill. "Ha ezt a McLaren tette volna a szezon alatt, mit gondolnak, az FIA bizonygatta volna, hogy a csapat autója szabályos vagy nem szabályos?""Ez besz*pta hill mert a válasz: KÉMÜGY... Ezt elfelejtette.
Bár "csapat autója szabályos" a ferrari szabályos volt akkor amit tűlük loptak az is szabályos... Értem én mire gondolhatott hill. -
Vistaboy
veterán

Toljátok meg fiúk, Schumit is visszatoltátok, én is VB-esélyes vagyok!

Miért pont most fogyott el a gumi?

Miért pont én?
Ui.: Sorry, semmi bajom Hamiltonnal, csak egy kis fun.

-
PazsitZ
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
Nem hülyén tervezték meg hanem Hai izgult. Ezért hibázott jópárszor és ezért nyomott félre. Ennyi.
-
hunnylander
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Hát nem vet szét az "öröm, boldottá" feeling emiatt.

Meg csodálkoznék, ha a tervezők ennyire hülyén tervezték volna meg a kormány és funkcióinak működését.
-
venember83
nagyúr
válasz
hunnylander
üzenetére
Rendben, akkor nem letezik, a hir kacsa, igy boldogabb vagy?
-
hunnylander
őstag
válasz
venember83
üzenetére
This article does not cite any references or sources.

Még egy nyamvadt website-juk sincs, vagy létezik e még egyáltalán ez az újság.
A La Presse-ére Google bácsi egyből a kanadait meg a tunéziait adja, meg kullog hátrébb egy olasz is.
-
george11
addikt
Hopp már linkelték

-
hunnylander
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Évente 58 milla? Nemhogy költenének egy pöppet a fejlesztésre is.

Toyota constructing the race car for the next season...

-
venember83
nagyúr
válasz
Oliverda
üzenetére
Meglepodtem, hat ilyet...
Flashcash: 58 millio dollar??? Nem semmi ajanlat...
hunnylander: La Presse. Tehat letezik.
-
Oliverda
félisten
-
Alonso jövője.
-McLaren.com - LEWIS post race interview:
"A lot of people are talking about the problems that you had in the race, you had rotten luck with the car, can you tell us what happened?
It wasn’t a great start to the race, I locked up behind Fernando basically to avoid hitting him and went a bit wide. I came back on and was quite relaxed, I knew that I had the pace to gain back my position and I was downshifting into turn 4 and it just went into neutral. I coasted for quite some time and eventually, I don’t know how, but it just eventually clicked back in and I was able to get it going again and from then on we had to manage the engine so I was quite low rpm. " -
attisx
addikt
válasz
FireKeeper
üzenetére
Windows McLaren
Jövőre minden kormányon lesz 3 új gomb: Ctrl Alt Del...

-
madster
tag
válasz
hunnylander
üzenetére
Emlékszem, a tavalyi magyar nagydíjon volt ilyesmi Lonzival, pár másodpercig csak gurult aztán egyszercsak magáratalált és ment tovább, mintha mi se történt volna. Az mondjuk nem egy kritikus helyzetben volt, mert vagy fél perccel vezetett...
Asszem briós le is nyilatkozta,hogy azt hitték, hogy megállt alatta a vas, de csak ő nyomta félre.
Ron helyében én is azt mondtam volna,hogy váltóhiba, csak fura, hogy utána gond nélkül versenyzett végig. Ez azonban tényleg újabb táptalaj azon hihetetlen elgondolásnak miszerint előre le volt zsírozva a vb...
-
hunnylander
őstag
Még egy adalék. Nem találok francia La Presse újságot. Csak kanadai meg tunéziai van. És egyiken sem találom ezt a hírt.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
hunnylander
üzenetére
én egyébként először arra gondoltam, hogy véletlen benyomta a box utcai limitert. no meg ennyit a mclaren egységes elektronikájáról
-
hunnylander
őstag
válasz
Oliverda
üzenetére
Egyenlőre fenntartásokkal kezelném ezt a hírt, nem azért mert Hamilton egy übermensch, de az nagyon gáz lenne, ha egy F1-es autón ilyen könnyen végre lehet hajtani egy teljes resetet versenyzés közben, egy gomb véletlen megnyomásával. Minimum gombkombináció, vagy két gomb egyszerre a gombok olyan pozícionálásával amit véletlenül sem lehet megnyomni vezetési szituációban, amikor a jármű száguld és nincs is üresben. Hogy lehet arra a működési állapotra engedélyezni egy egygombos resetet? Ez vicc, vagy a francia vagy a spanyol sajtó bosszúja, vagy egy ellendrukker által gerjesztett kacsa. Ha ez igazi nyilatkozat volt, ma tele lesznek vele a szavahihető és nagytekintélyű hírportálok, vagy később is el fogja még mondani.
Nézd meg mit csinált Nakajima. Ilyen hibát az első futamain kellett volna Haminek is elkövetnie. Meg soha az életben nem hallotam még száguldás közbeni resetelésről, még a Yamamoto-félékkel kapcsolatban sem. Ezek a versenyzők szinte össze vannak nőve az autójukkal, kölyökkoruk óta.
-
venember83
nagyúr
válasz
Oliverda
üzenetére
Ferrari = igazsag, ezt eddig nem tudtad???

attisx: vagy egy kis karimat tenni kore, h csak nehezen tudja megnyomni, durvabb esetben pedig megoldani mint az optikai drive-oknal a manualis lemezkiadast, kis tuvel kell megnyomni a rejtett gombot

hunnylander: pl 7gombos resetre gondolsz?

-
snecy
senior tag
válasz
venember83
üzenetére
Persze, ezért mondom hogy csak feltételezés, mert igazából alapja nincs, másrészt meg sosem fogjuk megtudni. Talán majd akkor, ha Hamilton vagy Alo visszavonul, és úgymond kitálal erről az esztendőről.
Ha a te variációd jött volna be, akkor bejelentették volna hogy mondjuk Decemberben újratárgyalják a kémügyet, és akkor utólag kizárták volna még a pilótákat is. Ezt csak azért írom, mert vészmegoldás is van ugye arra az esetre, ha a forgatókönyv nem jön be.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
venember83
nagyúr
válasz
Oliverda
üzenetére
Uhum s lattad milyen allapotban volt a jobb-elso gumi? Nem ugy tunt, h semmit sem kockaztatnak...
mod: ja, rajottem, defekt eseten kihozzak a SC-t <persze urugyet konnyu kapni, pl leesik egy hirdetes a palyara, veletlenul...> s Kimit soroljak elso helyre, problema megoldva

-
Oliverda
félisten
válasz
venember83
üzenetére
A Ferrari-k a verseny elejétől alapjáraton mentek, nyilatkozta is Kimi hogyha kellett volna még akár +1mp-vel is tudtak volna gyorsabbak lenni...

-
venember83
nagyúr
Ertem. Es ha a Ferrari kiesik, mondjuk Raikkonen gumija eldurran a masodik kiallas elott, akkor mi van? Az FIA utasitja az egesz mezonyt, h teaszunet mig Kimi kap uj gumit es behozza a lemaradasat?
Szeretem en az osszeeskuves-elmeleteket, de ezt nem lehet ennyire kiszamitani.

-
Oliverda
félisten
Az inforadio micsoda F1-es portállá nőtte ki magát hirtelen.

-
venember83
nagyúr
Anna Giuntini volt a harcias francia, a L'Equipe ujsagnal dolgozik, nem a La Presse-nel, tehat nem, Oliverda, nem az a no all igy bosszut s akarja a brit veret.
-
Chili7
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Két ilyen meccslabdát elb@szni (Kina,Brazil)..... hihetetlen!
Mondjuk egy újonctól nem lenne meglepő, ha az előtte lévő 15 futamot nem "hiba nélkül" csinálta volna meg. -
venember83
nagyúr
válasz
AMD Power
üzenetére
Ja, most esett le, ezert is biztos a sajto a hibas
Ilyen megnyilvanulasok utan nem csoda, h a sajto mindenhol uldozi oket, nyilatkozatokat kovetel es mindent felvesz illetve kifordit. Sajtoi lefedettseg szempontjabol iden siman vitte a palmat a McLaren, lehet el kene gondolkozni miert is... Ha nem gerjesztenek a cirkuszt akkor talan az eletuk is konnyebb lenne. Gondolom. De biztos rosszul gondolom, mivel nem objektiv a McLaren-megitelesem, nem ugy mint a McLaren-faneknek 
adman:

Tul hosszu ideig tartott a Loading..., mi? Vegre oszinte a gyerek, gratula s koszonjuk, h ezt az arcat is megmutatja
PazsitZ: valld be magadnak is, ezuttal nem volt igazad, nem mondtad meg rogton a frankot

-
venember83
nagyúr
válasz
Vistaboy
üzenetére
Erdekes dolgok derulnek az ifjoncrol...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
McLaren: most mondjam, h szarkavaro nepseg? Milyen elonyuk szarmazik abbol ha elveszik a pontokat a ket csapattol? Semmi. Ha Hamilton igy nyerne meg a vb-t az tobb mint szanalmas lenne... Remelem nem a picipuha Bernie ugykodik a hatterben...
-
Gyuri27
félisten
válasz
PazsitZ
üzenetére
Miért? Legalább a festés más volt min a ferrarin!
Ezek után fellebeznek. Nem hogy ülnének csendben egy sarokban. Mert még a ferrari is fellebbez és akkor kizárják őket az idényből (egyénileg is) és jövöre sem indulhatnak.
Nem szeretem az Alonsót, de nem csodálom, hogy el akar onnan jönni!papi77: most esett le?
-
azért számomra most kiderűlt,h az elmúlt években nem Kimi volt a szerencsétlen,örök második,aki mindig egy hajszállal marad le a VB címről;hanem a McLaren!!!
-
PazsitZ
addikt
Én ezt már szánalmasnak érzem
Az én szememben már teljesen leírta magát a mclaren.
Martin Whitmarsh szerint a McLaren kritikák céltáblájává vált volna, ha nem tesz meg mindent pilótája, Lewis Hamilton bajnoki esélyének életben tartására. [link] -
Jadro
veterán
válasz
manutdzoli
üzenetére
Én tegnap este /ma hajnalban kiélveztem. Most eléggé másnapos vagyok.

-
Vistaboy
veterán

Ok, I know it’s just the bad angle of the photo, but boy it looks like they’re walking hand-in-hand...

-
Vistaboy
veterán

-
SzalaiG
addikt
Kimi -

Forza Ferrari!

Schumi, ha marad most 8x.

-
snecy
senior tag
Azt hiszem hogy a téli tesztek kezdetéig elég az F1-ből

-
tottiboy
tag
válasz
manutdzoli
üzenetére
Ünneplősből visszaérős kicsit bepiálós Kimit ünneplős jóéjt mindenkinek

-
manutdzoli
senior tag
Kimis jóéjt mindenkinek!
-
Plutor
aktív tag
válasz
manutdzoli
üzenetére

-
gV
őstag
válasz
manutdzoli
üzenetére

-
manutdzoli
senior tag
Őszintén engem nem érdekel már semmi balhé.Élvezzük ki hogy kimi a bajnok.

-
eXodus
őstag
válasz
Oliverda
üzenetére
Multkor is beszóltál , mégis igazam lett....
Mikor hagytad rám? Sosem volt igazad velem szemben.#6617
Ez a "rosszhiszeműségeddel " Schuminál sosem volt gond.... (most nem rád értem)
Van még más pilóta... akkor a topik 90%ával nem beszélsz mert mindenkinél megvan a rosszhiszeműség. -
hunnylander
őstag
Igen, mert kemény komponensű fékje volt arra a versenyre, ami elégtelen gyenge fékezésekkel felfényesedik és használhatatlanná válik. Nem csak ő melegítette a fékeket, meg a gumikat.
Egyébként végeztem veled. Minden ember magából indul ki, úgyhogy a rosszhiszeműségeddel már 'szépen' bemutatkoztál a számomra.
-
Oczu
senior tag
Tegnap végignéztem Schumi utolsó interlagosi versenyét....egy félpályás defect után 52 körrel a lefújás elött....Mit művelt utána!!!! 4. hely
-
eXodus
őstag
válasz
hunnylander
üzenetére
Soakt számít ha százaok számítanak és melletted/előtted ott szerencsétlenkedik valaki.
A sorrendet Hamiltobn rúgta fel, Alonsó ezért megszivatta.
"Monaco-ban nem engedték Alonso ellen versenyezni," Máshol meg fordítva nem engedték megelőzni....
"Japánban a fékeit melegítette" :lol
ezzel nincs megcáfolva h szivatta a jónépet. -
hunnylander
őstag
Ezekről a dolgokról már elmondtam a véleményemet többször is, tudhatnád már.
Nézd már meg azt a gyorskörös esetet felvételről, semmit nem csinált. Szívatta Alonso-t? Ki dekkolt ki előtt, Hami egy tisztázatlan csapatutasítás ellen rúgkapált (csapatügy), amivel nem okozott hátrányt Alonso-nak és ami már meglévő belső viszályból jött. Monaco-ban nem engedték Alonso ellen versenyezni, év elején a boxban cserélték ki őket és nyomták Hamit le az első helyről. Japánban a fékeit melegítette, ráfoghatod hogy ügyetlen vagy felelőtlen volt ebben, de Webberéknek nem akart rosszat, nem ellenük versenyzett. Vettel meg vaksi volt.
-
eXodus
őstag
válasz
kicsitomi88
üzenetére
"mikor kiderult h ferrariban ul"
Ohhhh ezt kihagytam.
Látjátok a kémügyet már lassan el is felejti az ember. -
eXodus
őstag
válasz
hunnylander
üzenetére
Ez a vicc !!!!!!!
"p, undorral és felháborodással tekintek egy ilyen címre, "
Szépen elfogadná, megmondaná h ő nem akarta így, meg blablabla, meg jövőre így meg úgy, blabla, meg a szabály az szabály stb... és "elrakná" a címet.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung kuponkunyeráló
- Autós topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Steam Deck
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Sorozatok
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Dell Optiplex/Precision MT/SFF 3430, 3050, 3060, 3070, 3080, 5060, 7060/7.-8.-9.gen/SZÁMLA-GAR
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 16GB 1TB RTX 4060 8GB
- Xiaomi 12T /8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Lian Li Galahad II 360ARGB white bontattlan vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(Mint tudjuk, Hakkinen a McLaren csapat vendégeként követte végig az eseményeket.)

Volt valami köze, egyszeres VB, dehát ugye így vesznek feledésbe a világbajnokok...
Igaz, hogy Hill százszor
, mindez itt nem érdekes. Tévedhetetlen és objektív fanok mondják
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)