- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
Aktív témák
-
hossszú
őstag
válasz
hummertime #7396 üzenetére
Gondolod annyira mocskos sport a Formula1 hogy az egész világot így becsapják
-
törölt tag
válasz
hummertime #7396 üzenetére
Érdemben reagáltam. Majd ha hozol logikus, ésszerű érveket, nem pedig általános alsós szintű gondolatokat, akkor tárgyalhatunk. Egyenlőre még mindig ott tartunk, hogy magyarázkodsz. Van is mit...
-
lacafaca
addikt
válasz
hummertime #7383 üzenetére
-
hummertime
csendes tag
Miért is hittem volna, hogy érdemben tudtok reagálni, ó én...
De mégegy érdekes dolog:
Az ítélet (és az említett paktum) Monza után, Spa előtt született:
Akkor így állt a vb:
1. Lewis HAMILTON 92
2. Fernando ALONSO 89
3. Kimi RAIKKONEN 74Spaban született egy "váratlan" kettős Ferrari siker, a legelegánsabb módszerrel: Rai-Mas-Alo-Ham... ha ez marad az utolsó három futamon is a befutó, akkor Rejkó 114, Alonso 113, Hamilton 112 ponttal végez. Ez talán túl egyszerű lett volna, mellesleg a Ferrari elbénázta Fujit, mert sima esőgumikat raktak föl, holott a körülmények egyértelműen nem ezt mutatták. Utána ment a színészkedés, elég nevetséges volt. Az utolsó két futamra így maradt a brutálisabb megoldás, mint láthattuk. Ezzel együtt pont itt meg is bukott az az elmélet, hogy miért nem előbb tették Kimit az élre. Teljesen mindegy, így "szebb" volt a sportnak.
Véleményem szerint, a világbajnokság erkölcsi végeredményét talán pont a fenti táblázat mutatja hitelesen. Ami azóta ment, nagyjából műsor, színészkedés kategória.
-
törölt tag
válasz
hummertime #7388 üzenetére
Na ja. Így legalább senki sem gyanakszik, csak az ilyen magadfajta csavaros észjárású...
-
gV
őstag
válasz
lemaradtam vmiről
ki az a Rejkönnen? -
hossszú
őstag
válasz
Nagyon szép írás
csak az a baj, hogy fantáziálsz
-
törölt tag
válasz
Kezd nagyon magyarázkodós lenni a dolog...
Sokmindent meg lehet magyarázni. A legképtelenebb dolgokat is meg lehet magyarázni. De igazi objektív mérce az az évvégi ponttáblázat!
-
venember83
nagyúr
válasz
B+, gyonyoru eszmefuttatas volt, tenyleg konyvet kene irni
De legalabb forgatokonyvet. Egyetlen kerdesem lenne: ha ilyen nagy az FIA-Ferrari baratsag, akkor 2005re miert csinaltak ki az olasz istallot lehetetlen szabalyokkal? De nem, nem kell valaszolni, ird meg szepen a holnapi blikk-ben s majd onnan okulunk... Pedig remenykedtem, h valami ertelmeset olvasok toled, de vmi nem mukodik az optimalis parametereken belul hummertime-eknal....
Motion: Talma is vb lett, alairas-update szuksegszeru
-
kicsitomi88
őstag
válasz
Nem lett volna nagy csoda ha hamit kovetkezetesen jogosan megbuntetik, sokkal egyszerubb lett volna mint ez.
-
törölt tag
válasz
Ezek szerint te pl. MS VB-címeit sem ismered el, mert neki is szinte mindig volt egy hátvédje...
A megállapodás pedig azért nem stimmel, mert logikátlan. A Mclarent az égvilágon senkinek az esze ágában nem volt kizárni. Sem idénről, sem jövő évből! Egyszerűen anyagilag nem érdeke ennek a sportnak, hogy az egyik legnagyobb múltú, hatalmas rajongótáborral rendelkező csapatot kizárják. Szóval ezzel nyílván nem lehetett őket zsarolni.
Az meg hogy Räikkönen vagy a BMW-k, Renault-ok esetleges kiesését (ill. kinemesését, mert ha mondjuk Kínában Kubica nem esik ki...) így elhessegeted, hogy "csak kitaláltak volna valamit..."... Ugyanmár. Komolyabb érveket hozzál. Ezek csak gyermeteg feltételezések. Amiben még logika sincs.
-
hummertime
csendes tag
válasz
kicsitomi88 #7386 üzenetére
Nem kockáztattak. Annyi volt Rejkó lemaradása, hogy igencsak nagy csoda lett volna, ha előbb beéri Hamiltont.
-
törölt tag
Onnan mérte le, hogy ő szerezte a legtöbb pontot, igen. Ez az objektív mércéje. Mondhatni definíció szerint.
Azt meg soha a büdös életbe fel nem méred, hogy akkor most ebből mennyi sportemberi teljesítmény Kimi részéről, vagy mennyit adott pluszba az autó. Nem lehet, hogy Massának jobban feküdt esetleg az a Ferrari, és így az ő teljesítménye még kevésbé becsülendő Kimiéhez képest relatíve! Ezek olyan dolgok, amikre sosem kapsz választ. Felesleges is igazából rágódni ilyeneken. Kell egy jó pilóta, kell egy jó csapat, egy gyors és megbízható autó, aztán ennyi. Te soha fel nem méred, hogy Rosberg idén nagyobbat nyújtott-e, mint pl. Hamilton. De egyébként az életet is lehet így magyarázni, hogy hát igen, én is elértem volna annyit, mint Bill Gates, csak...
(Mondjuk én mlég érhetek el annyit.
)Létezik egy objektív mérce, meg létezik egy szubjektív. Ha én valóban úgy gondolom, hogy többet értem el nála, akkor az úgy is vanszámomra. Ez az én igazságom. De erre gondolod, van még egy jó nagy közönségem is?
-
kicsitomi88
őstag
válasz
Miert kockaztattak ennyire akkor, hogy az utolsó versenyen doljon el? Hamiltont a hibaiert mar reg meg lehetett volna úgy büntetni(kovetkezetesen) hogy a vegere esely se legyen így meg ennyi vita se lenne. hmm?
-
lsc
nagyúr
válasz
Gondolkodtál már azon, hogy könyvet írsz?
-
hummertime
csendes tag
válasz
Motion_Blur #7382 üzenetére
Mondom, te hiteltelen vagy a szaunás videód után. Kábé abban ki is merül a forma-1-es szakértelmed.
-
hummertime
csendes tag
válasz
hossszú #7373 üzenetére
Teszek mégegy utolsó kísérletet, és leírom. Ezentúl az értetlenkedőknek erre a hsz-re fogok linkelni.
A Ferrarinak az idén az év elején minden adott volt a vb-címre. Kivonult a Mislen, a Rönó visszaesett, hatalmas fórral kezdtek, ami Ausztráliában látszott is.
Aztán hogy hogynem, a versenyzők - különösen Rejkönnen - hozták egymás után a rosszabbnál rosszabb eredményeket, Malajziában pl. csúnyán beégtek a McLarenesekkel szemben.
Odáig ment a dolog, hogy az USA nagydíj után gyakorlatilag a Ferrarinak csak matematikai esélye maradt, Rejkönnen 4 egymást követő futamon még a dobogóra sem tudott felállni, előtte is csak Massa mögött mérföldekkel.
Aztán a FIA kirobbantotta a kémbotrányt. Ez nem takart mást, mintsem hogy a Ferrari egy alkalmazottja a McLaren alkalmazottjának átküldött anyagot a Ferrari adatairól. A McLaren max annyiban vette ennek hasznát, hogy az illegális padlólemez betiltásra került, amiből több csapat is profitált.
Az egész kémügy lefolyása gyakorlatilag beleillik a FIA-Ferrari közös stratégiába, ami már egy évtizede fertőzi ezt a sportot. Csak gondoljunk a berillium-motor, a kettősfék, a McLaren diffúzor, a szélesedő Mislen gumik, az ellensúlyos lengéscsillapítók betiltására. Mindegyik műbotrány akkor került felszínre, amikor a Ferrari szarba került, a riválisa lehagyta, vagy utolérte (ld 98, 2000, 2003, 2006 vagy idén). Idénre egy ezeknél is sokkal aljasabb módszerrel csinálták ki a McLarent.
Lett egy döntés, még szeptemberben, aminek eredménye az lett, hogy elvették a McLaren konstruktőri pontjait, de sokak meglepetésére nem zárták ki a versenyzőket, és az eredeti tervekkel ellentétben nem zárták ki őket a jövő évből. Erről van a nagyon erős feltételezés, hogy háttéralku született. A "versenyzés" érdekében maradhattak Hamiltonék, de szépen úriemberi megállapodás alapján át kell adniuk az egyéni címet is a Ferrarinak, hogy az idei évet ne nevezzék elcsaltnak.
Ez eddig nem bizonyított, de az utolsó futamok nagyonis erre utalnak. Hamilton gumiproblémája, amivel nem hívják ki, majd kiáll csak úgy a kavicságyba, majd a félkörös leállása, és az értelmetlen boxtaktikája mind-mind erre utalnak. Gyönyörű megoldás, és a felszínen még cirkusz is van.
Igen, felmerül a kérdés, hogy mi van ha Rejkönnen kiesik, merthát. Erre is gondoltak vélhetőleg, nem tudjuk mi lett volna, ha, gondolom vállalta a Ferrari a kockázatot.
Na EZÉRT volt ez ocsmány bunda, a Ferrari és a FIA szövetségében, Mosley Hamilton-ellenes kirohanása is erre utal. Többekben, pl. Jackie Stewartban fölmerült ez a gondolat, és egyre többekben fog, most hogy a szaunázós, kimireélvezős örömmámor elmúlik.
Mellesleg Rejkönnen, mint magasan legjobban kereső pilóta, nem csinált semmit idén, azonkívül hogy folyamatosan profitálva az ellenfelek kieséseiből (köztük Massáéból), végigment. Egyedül a japán futamon nyújtott maradandót, bár Kova rönóját nem sikerült megfognia. A többin semmi. Emlékezzünk Monzára, ahol az újonc Hamilton megkajolta.
Még a bunda ellenére sem vb, ha Massa Brazíliában nem engedi el. Akkor 109-109-108. Ami nem túl nagy dicsőség, hiszen a Ferrari úgy az év 2/3-ában jobb volt a McLarennél.
Kb ennyit ér az ő vb címe, hozzá méltó. Remélem világos voltam.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hummertime #7370 üzenetére
Kb. te, és még 1-2 hasadt elméjű kollegád mondogatják ezt folyamatosan, de ez a bundázás már annyira gáz, és kétségbeesett, hogy kár is rá reagálni. Nemzetközi fórumokon ilyen fel se merül, vajon miért?
Legyél boldog azzal a tudattal, hogy bunda volt az utolsó két futam. Ha kicsit belegondolnál, hogy mi történt ezen a két futamon, görcsbe állna az agyad, mert rájönnél, hogy hülyeséget beszélsz. A vidi meg egy teszt volt, és sikeresen reagáltatok
-
Chili7
őstag
válasz
#56474624 #7377 üzenetére
És hogyan mérte le, hogy Kimi volt a legjobb? Mert hogy ő szerezte a legtöbb pontot azt tudom, de hogy ki volt a legjobb szerintem nem egzakt, illetve tök szubjektív!
Mivel különböző technikákban ülnek, amik nagyban befolyásolják az eredményt. Honnan tudja, hogy nem volt egy jobb (sportemberi) teljesítmény egy másik (gyengébb) autóban?Azt meg hogy megérdemli-e Kimi?.....Meg! Szerintem mind a hárman (esetleg négyen) megérdemelték volna, de persze csak egy nyerhet. Ez Kimi lett, és az elmult évek teljesítménye miatt kijárt neki, de nem feltétlenül az idei miatt. Szerintem!
-
törölt tag
Mellesleg nem tudom, ki olvasgatja a formulán a hozzászólásokat is időnként, de az egyik legelvakultabb Räikkönen-ellenes, a '4.Lajos' névre hallgató is képes volt nagyon sportszerűen elismerni Kimit. És nem beszélt mellé, nem kezdett el alkukról, meg oltári mázlikról, potya VB-ről stb. beszélni, hanem férfiasan elismerte, hogy ebben az évben bizony Kimi volt a legjobb, és hogy tévedett a megítélésével kapcsolatban! Követendő példa!
-
törölt tag
válasz
Persze, most az a gyanús, hogy "a McLaren nem nyerhetett, mert nem lett volna helyénvaló"-elv érvényesült.
De ha mindenképp a McLarennek kellett volna nyernie, hogy ne legyen bundaszaga a dolognak, az nem lett volna bunda, mi?Nameg túl sok "veszélyes", véletlen tényezőt hagytak a végére, hogy itt valami komoly alkura lehessen következtetni. Persze jobb ezzel elintézni a dolgot, megértem én.
-
kicsitomi88
őstag
válasz
Igen szégyen volt, de mivel nem a bundazo fel nyert így meg is lettek szepen alazva.
-
venember83
nagyúr
válasz
hummertime #7371 üzenetére
/ignore/
-
hossszú
őstag
válasz
Te milyen bundáról beszélsz?
-
lacafaca
addikt
válasz
hummertime #7371 üzenetére
az nem tetszik, amilyen stílusban itt fikázol...gáz...
-
hummertime
csendes tag
válasz
venember83 #7365 üzenetére
Nem tetszik, hogy más nem rajong az imádott finnért? Amikor Hamit vagy Alonsot fikázzák, akkor bezzeg nem szólsz.
-
hummertime
csendes tag
válasz
Motion_Blur #7352 üzenetére
Leginkább azért nehéz, mert az ilyenek mint te élvezkednek rajta. Nameg mert a Forma-1 szégyene volt ez a bunda.
A múltkori videód után én mélyen hallgatnék a helyedben.
-
venember83
nagyúr
válasz
(Kolombusz) #7368 üzenetére
Tudom, sokat varok, de nagyon remelem nem megy a BMW-hez, inkabb barki mas, BMW tul szimpatikus, remelem nem rontjak el ezt
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
Menjen a Toyotához, rakjanak össze egy vb képes cuccot és alázzák körbe a mezőnyt.
Álmok, álmok... -
Integra
titán
válasz
azok kik?
-
venember83
nagyúr
Latom misanthropy es hummertime ismet elszabadult... Nem sokat veszitettem.
Mas: orulok, h Alonsot kirugtak, remelem utos csapatot csinal a spanyol mashol, legyen csak erdekes a 2008as vilagbajnoksag
-
lacafaca
addikt
válasz
Ricardo #7357 üzenetére
hihetetlen ahogy az ujja köré csavarta a csapatot. azt hiszem elkezdődik egy hamilton éra a mclarennél és ha ilyen jól nyomja ahogy az idén, akkor sumi nekiállhat aggódni a rekordjaiért...persze nem hiszem hogy a csapat hozni tudja azt, amit a ferrari tudott éveken át és hamiltonról is jövőre fog kiderülni igazán hogy mekkora ász. elsőszámúként tarolnia kell elvileg...
-
Motion_Blur
félisten
Alonso autóba ülhet 2008. január 1. előtt? Mikori hatállyal bontották fel a szerződést?
-
Integra
titán
hamilton csapatjátékost szeretne jövőre..
magyarul: kell egy kettes számú pilóta -
AMD Power
titán
McLaren-Mercedes beperelheti Alonsót
Most jön a sár dobálás?
-
Motion_Blur
félisten
Jájj de nehéz elfogadni egyeseknek, hogy Kimi lett a VB
Kommenteket köszönöm
-
Oliverda
titán
Patrick Head: A Williams ragaszkodik Rosberghez
Head azonban más javaslatot tett a wokingi gárdának: "Mit szólna a McLaren ahhoz, hogy visszahozza Michael Schumachert a Forma-1-be? Michael még mindig fitt és valószínűleg unatkozik. Gyanítom, hogy egyhangúnak találja azt, hogy a bokszutcában üldögél."
-
_seth_
veterán
A ferrári kimaradt a sok botrányból is...
Egyébként valakit a szurkolói alapján leírni nem kicsit butaság főleg olyan embernél akit a szurkolói max annyit látnak amíg tart a közvetítés persze jön egy übermájer emberke aki elkezdi terjeszteni az okos gondolatait és tessék máris olyasmiről van szó amiről kár is lenne beszélni ugyanis az F1-es VB végeredményét tudtommal (javítsatok ki ha tévednék bár nem hiszem) nem a szurkolók hanem a pilóták alakítják ki az autóikkal a futam zöld lámpás startjától a futam végéig azaz a zászlóig
-
shev7
veterán
Csak most en azt erzem kulonbsegkent, hogy azok akik Kimit baszogatjak azokkal kicsit elszaladt a lo, mert ha masba nem lehet belekotni akkor a szurkoloit b@szogatjak.
(Parhuamkent, ha rosszul latom javitsatok:
- anno MS-sel szemben a legnagyobb ellenszenvet az "erdekesen megszerzett" VB cimek valtottak ki, valamint "azzal az autoval barki meg tudna csinalni" erzes
- Alonso viselkedese palyan es palyan kivul nem mindig volt sportszeru
- Hami-rol sokan ugy ereztek, hogy tulsztaroljak, nem eleg tapasztalt versenyzo o MEG, ami kesobb ki is derult)Ezzel szemben a ferrari nem volt a legjobb/legmegbizhatobb auto iden, sportszerutlen huzasara nem emlekszem, ha van/volt emlekeztessetek.
Szoval lehet azt mondani, hogy az olebe pottyant a vb cim, de erdemes figyelembe venni Haug nyilatkozatat is, ha megbizhatobb a ferrari Kimi nem 17 pontos hatrannyal jon az utolso ket nagydijra. Az en velemenyem az, hogy ha valaki azert lesz szoros versenyben VB mert az ellenfelnek megbizhatatlan az autoja sokkal inkabb olbepottyanos a VB cim, mintha azert, mert az ellenfel nem birja a nyomast es hibazik. Szerintem meg noveli is a VB-cim erteket, hogy a McLarenek iden nem estek ki muszaki hiba miatt...
De persze mindenki azt gondol amit akar, de azutan, hogy nem a kedvencunk lett a befuto sok fele keppen lehet kezelni de ahogy hummertime. maddog vagy misanthropy teszi az szerintem "gyerekes". Elismerem, hogy nem mindig volt tul magas a szinvonal ebben a topicban, de neketek ezt is sikerult alulmulnotok...
-
Atlantis
veterán
Briatore úgyis visszaveszi. Kár azon gondolkodni, hogy hová megy. Még a Renault a legversenyképesebb csapat azok közül, ahol van hely. A csapattárs személye érdekesebb, kétlem, hogy Kova vagy Piquet szívesen lenne másodhegedűs, márpedig Briatore kijelentette, hogy ha visszamegy, Alonso az első. Lehet, hogy Fisichella megmarad?
Más: megkérek mindenkit, hogy kultúrált stílusban írjon.
-
AMD Power
titán
A Red Bullnál nincs hely Alonso számára
DC-t Alonsora? Jó vicc.
-
soulcube
aktív tag
válasz
hunnylander #7306 üzenetére
Nem is rég még azt nyilatkozta Alonso menedzsere, hogy érvényes szerződésük van 2008-ra tehát nem tárgyalnak senkivel. Azért pár nap alatt eléggé megváltozott a helyzet... [link]
-
-Mike-
addikt
-
törölt tag
válasz
misanthropy #7339 üzenetére
Egyáltalában nem is ismered. Ahogy én sem, és egyikőnk sem.
De ha nem lenne intelligens, nem tudna a mérnökökkel úgy kommunikálni, hogy az még a fejszámolózseni atomfizikust is elkápráztassa. Ne abból indulj ki, ahogy az újságírók 1000x feltett, hülye kérdéseikre válaszol! Szerintem elkezdenél Kimivel beszélgetni, és ledöbbennél. Ebben biztos vagyok. Ugyanis a tehetség, a zseni kibontakozásához szükségeltetik intelligencia, nem is kevés...Hogy egy példát mondjak, ott volt W.A. Mozart. Zseni volt, ez tény. Mégis olyan hihetetlen bunkó viselkedése volt sokszor, hogy a magadfajta vaskalapos iq-hiányosnak tartotta volna, ha nem tudná, kicsoda...
-
Chili7
őstag
válasz
misanthropy #7329 üzenetére
Ölébe pottyant! Pont.
Nem tudom, h milyenek a Raikkonen szurkolók. Egyelőre semmi bajom velük.
A vb lehetőségeket nem ő puskázta el, hanem az autó konstruktőre! Szerintem.
A szurkoli szerintem leginkább a pályán nyújtott teljesítménye miatt a szurkolói.Mesélj má' erről a 'bré'- s témáról! ....nem most hallom ( olvasom ) először.
-
manutdzoli
senior tag
válasz
misanthropy #7330 üzenetére
Kimi rajongóinak zöme még tizenéves
Ezt nem tudom honnan veszed..Apám is kimi rajongó,sőt sok olyan embert ismerek aki hakkinen után kimi rajongó lett és ők nem tizenévesek.Hülyeséget beszélsz.Akkor a hamilton szurkolók meg óvodások?
Jah,ezt pár külfödi és magyar fórumról szeded.
-
lacafaca
addikt
válasz
misanthropy #7334 üzenetére
aggasztó
-
_seth_
veterán
válasz
Nem mondom szépeket írsz, te aztán megmutatod, hogy mennyivel kulturáltabb vagy mint azok akikről beszélsz
-
törölt tag
válasz
NEm vagyok Raikönen rajongó, de ezt honnan a búbánatos öregisten *****ból tudod?
Rád is vonatkozik. Meg mindenkire.
[ Módosította: Atlantis ]
-
misanthropy
csendes tag
válasz
hummertime #7320 üzenetére
Kimi rajongóinak zöme még tizenéves, egyszer majd kinövik.
Akkor majd nem a ***** fogják verni a szaunában és Kimire élvezkedni, hanem esetleg lesz egy barátnőjük is a számítógépen kívül.Csak finoman, kultúráltan.
[ Módosította: Atlantis ]
-
misanthropy
csendes tag
Igen, az ölébe pottyant, pláne ez az amit a döbbségünk nehezen nyel le.
Amúgy a Raikkonen-szurkolókat nem kell bemutatni, évek óta látjuk milyenek, nem újkeletű a dolog. A nyáladzás jó ideje megy, akkor is mikor kemény 0 VB címe volt a két elpuskázott világbajnoki lehetőséggel, a helyzet tehát változatlan, csak az intenzitás változott. -
lacafaca
addikt
válasz
te lehetsz az etalon ezekszerint...apám
-
Chili7
őstag
válasz
Na állj! Attól, hogy árnyék haverunkal elszaladt a paripa, nem hiszem, hogy Kimit minősíti!
Miért van az, hogy az aktuális vb-t elkezdik az emberek b@szogatni?
Emlékszem, MS után Alonso volt a téma ( ő nálam is), aztán jött LH, aki vb várományos volt és sok ember szemét csípte, most meg KR ölébe pottyant a vb cím, azt' mindenki b@szt@tja. -
törölt tag
válasz
Komoly, statisztikailag megalapozott felmérést tartottál, vagy mi?
-
hummertime
csendes tag
válasz
misanthropy #7308 üzenetére
Csatlakozom. A többségük pont ugyanilyen, max nem henceg vele nyilvánosan.
-
lacafaca
addikt
majd rájössz ha egy versenyképes autóba ül.
ha nem láttad , szerezd meg! -
lacafaca
addikt
válasz
soulcube #7304 üzenetére
ha van esze elmegy egy évre a toyotához, keres egy valag pénzt és ráér jövőre tanakodni hogy hova-tovább. úgysincs számára vb-esélyes csapat kilátásban, akkor már a pénz ami motiválja. amúgy szerintem a toyota is föltámadhatna és feljöhetne a futamgyőzelemre esélyes csapatok közé ha aló adna nekik egykis kraftot... kissumival meg trullival nem sokat villantottak az utóbbi években.
-
lacafaca
addikt
válasz
Ricardo #7314 üzenetére
Kovát nagyon bírom mivel finn és szerintem a két finn a legjobb fej a mezőnyben. ezen felül szélvészgyors és kár pazarolnia a tehetségét a fos rönóban. megérdemelné az ülést a mekiben és végre megtanítanák kesztyűben dudálni a kis Hamibébit, nem úgy mint idén Alonso. úgyis nagyon kinyílt a csipája
-
lacafaca
addikt
Kova
tényleg szeretném a mekiben látni. -
Peat;)
veterán
válasz
soulcube #7304 üzenetére
formula.hu....
kontra a5.hu
[OFF]Alonso kijelentette: "Kisfiú korom óta arról álmodoztam, hogy a McLarennél versenyezzek, de előfordul, hogy valami egyszerűen nem működik. A McLarent továbbra is kiváló csapatnak tartom. Igen, voltak hullámhegyeink és hullámvölgyeink az idén, ami nagyon megnehezítette a dolgunk, és az sem titok, hogy sohasem éreztem magam igazán otthon."Bár Alonso többször panaszkodott amiatt, hogy nem kapta meg a világbajnokoknak kijáró tiszteletet, azt nyomatékosan tagadta, hogy a McLaren háttérbe szorította volna Lewis Hamilton kedvéért.
"Tisztában vagyok vele, hogy felmerült a favoritizmus vádja, és a csata hevében sok minden kicsúszik az ember száján, de mindig egyenlő esélyt kaptam a győzelemre" - hangsúlyozta a 26 éves klasszis.
"A mai döntés lehetővé teszi, hogy mindannyian 2008-ra koncentráljunk, és minden jót kívánok a csapatnak, a Vodafone-nak, a Banco Santandernek, a Mutua Madrilenának a jövőre nézve" - utalt Alonso a McLaren szponzoraira, amelyek közül az utóbbi két spanyol cég kifejezetten miatta szegődött a csapathoz.[/OFF]
Kirúgás esetén akkor meg ez a nyilatkozat a hazugság a pozitív hangvétele miatt...., kezd esni az érdeklődés így az évad befejeztével ezért formula.hu bekeményít. Mondjuk még ez is érdekesebb mint a Hami életrajzi könyve 22 évesen a Hami ps/xbox játék a Hami wc papír..ja ez még nincs...
-
törölt tag
válasz
misanthropy #7308 üzenetére
Ez egy "érdekes" meglátás több szemszögből is.
-
misanthropy
csendes tag
válasz
Motion_Blur #7294 üzenetére
Pont az ilyen megnyilvánulások miatt tartják a Kimiseket sötét, kulturálatlan és alulképzett egyéneknek, pont mint Raikkonen maga. Hiába, amilyen a mosdó, olyan a törülköző, volt mit ellesni a nagy "példaképtől".
-
hunnylander
őstag
válasz
soulcube #7304 üzenetére
Néhány nappal ezelőtt nyilatkozta Abad (a menedzsere), hogy az ő beleegyezésük nélkül nem lehet felbontani egyoldalúlag a szerződést. Ebben a hírben meg még idézet sincs, sem Alonso-tól, sem Abad-tól.
Tegnap Alonso-ék ezt nyiltakozták:
"Everything has ended up well," Alonso's manager Luis Garcia Abad told Spanish media.
The Spaniard, however, said McLaren were still a great outfit."Since I was a boy I had always wanted to drive for McLaren, but sometimes in life things do not work out," said the Spaniard.
"I continue to believe that McLaren is a great team. Yes, we have had our ups and downs during the season, which has made it extra-challenging for all of us, and it is not a secret that I never really felt at home.
"I know there have been suggestions of favouritism within the team and people say a lot of things in the heat of battle, but in the end I was always provided with an equal opportunity to win.
"Today's decision allows all of us to focus on 2008, and I wish the team, Vodafone, Banco Santander, Mutua Madrilena and all the other team Partners who I have worked closely with during the year, the best for the future." -
soulcube
aktív tag
Kirúgták volna Alonsót ? [link]
-
janos80
senior tag
válasz
talan elgurult a gyogyszer?
-
törölt tag
Fisichella abban az évben hány pontot szerzett?
Na meg ennyi erővel MS-nek hány "mázli VB-címet" adnál? Verhetetlen autóval nyert nem egy VB-címet. Soha egy épkézláb csapattársat nem kapott maga mellé! Nem. Ezt nem így mérjük... Ez nem pusztán a pilótán múlik. Az egyéni VB-címhez kell a pilóta ÉS a csapat is, kettejük sikere valójában. Rosberg idei teljesítményére is mondhatnánk, hogy megérdemelné a VB-t. Ez k*rvára nem így megy. Nem látok különbséget aközött, minthogy valaki mindig az élről esik ki, vagy hogy egyszerűen nem elég gyors az autója (esetleg még nem is túl megbízható emellett). Mindkettőben valami hiányzik a győztes csomagból.
Szóval a VB-címhez általában szükség van szerencsére, a körülmények jó alakulására, igen! -
PazsitZ
addikt
válasz
Biztos én vagyok csökkent értelmű medvebocs, de akkor se értem mi köze van a címnek és a videónak egymáshoz? Ebből kiindulva meg minek linkelted az F1 topicba
De köszönjük a lehetőséget.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honda topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- BestBuy ruhás topik
- bambano: Bambanő háza tája
- DOOM - The Dark Ages
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Túra és kirándulás topic
- Befutott a MindsEye végső előzetese
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- Dell Precision Workstation ultrabook 5560, 5550, 7510 i7, 6-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest