Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- ldave: New Game Blitz - 2026
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Motion_Blur
félisten
Guardian: "Míg Lewis Hamilton a modernkor versenyzője, aki tudja hogyan kell bánni a médiával, Kimi régimódi típus, a hőskorszakból, akinek éppolyan fontos, hogy barátaival sörözzön, mint a győzelem. James Huntnak biztosan tetszene."

-
Brent
aktív tag
Hála az égnek hogy Kimi nyert ... Beis b@szott volna ha a jött ment boxos első évében világbajnok lesz ! Éljen a piás Raikkönen biztos jó részegre itta magád jó Finn szokás szerint

-
Markgx10
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Jól.
Mivel a Hungaroringen nem kaptak pontot, így mindenképp a Ferrari győzött volna.Más, a szponzori nyomásról: Mondjuk egy Vodafone-nak jó az ha így lesz vb hamilton?
Szerntem krvára nem
Ez nem olyan eset amit aztán elfelejtenek és csak arra emlékeznek, hogy ki győzött. Nagyon nem. -
Motion_Blur
félisten
Jól számolom, hogy ha a McLarent nem zárják ki a konstruktőri bajnokságból, 1 ponttal akkor is a Ferrari a bajnok?

-
eXodus
őstag
A mocskok fellebeznek... ez reggelre egy kicsit sok.
A topikban előkerültek azok az emberek, akik állandóan fikáznak, és most megint erőltetik a butaságaikat. Bár egy-két ember már tegnap is csinálta, de még visszafogottan.
-
manutdzoli
senior tag
Nemhogy ünnepelnénk Kimi sikerét,hogy lehetetlen helyzetből vb lett,ehelyett ismét a McLarennel kell foglalkozni.Értem én hogy szponzor,meg pénz,politika,de ez a versenyről szól,a szponzorok is tudják mi a helyzet.
-
hunnylander
őstag
válasz
AMD Power
üzenetére
Azért mert Ron nem hülye. Ki pereskedett ki hajtott a Meki teljes megsemmisítésére minden (még Brawn-t és Kimi-t is belerántották) eszközt bevetve vérprofi ügyvédekkel a Meki ellen, amikor a kompromittálás Ferrari alkalmazottól jött és mindenki sejti (a bennfentesek meg mégjobban tudják), hogy az F1-et át meg átjárja a koppintgatás, információáramlás, lehallgatás, kémkedés. Ki nyafogott az ítélet után, hogy ki kellett volna zárni őket (tönkre téve ezzel Ron életművét egy alkalmazottja hibájából). Segítek, a Tót János.
(Meg a Montezemolo is.)Ez Ron részéről egy fricska a Ferrarinak. Kölcsön kenyér visszajár. A Mekire, Hami-re hányszor akarták ráfogni (a hülyébb Ferrarisok), hogy nyomja az FIA és kivételezik vele.
Édes bosszú ez, mert most az FIA részrehajló lesz a Ferrari iránt, legalábbis annyira mint a Meki iránt volt.

-
Xelloss
tag
válasz
AMD Power
üzenetére
Nem olyan jó pilóta mint annyira beállitják ne röhögtess az újonc egyböl világbajnok lesz na ilyen nincs Kimi is egy csomó ideig várhatott mire vb cimet szerzett hozzáteszem teljesen becsületesen...Hamiltont utálom mer egy kis szemét..Bocs a kifejezésért...Emlékszünk még mikor Vettelt összeütköztete az elötte haladóval úgy ,hogy befékezett elöttük ráadásul a safe ticarnál..
-
bnss
veterán
A McLaren istálló sem gondolta ezt komolyan, hogy ezért most büntetni fognak. rednben van, hogy a szabály az szabály, de utólag már hogyan biznyítod, hogy valóban eltért a hőmérséklet az FIA által előírttól? Arról nem is beszélve, hogy akkor csak BMW-t büntessék meg, pedig szinte senki nem felelt meg az előírásnak? Vicces lenne...

-
prmcsk
addikt
Most megint eszmefuttassak ?
A két BMW.-nek igenis lehetett érdeke a hideg benya, mivel tudták, hogy "default"-
ból nem tudják felvenni a versenyt a mekikkel és ferkákkal. Tudták, hogy hami 5.
helyét kell megakadályozniuk, nehogy már a germán merci legyen a reklám
világbajnok, mikor ott van a germán BMW is. Csak üzletpolitika ez az egész ?
-
lúzer
veterán
Hajrá Kimi, hajrá ferrari!
Annyi öröm van az ürömben, hogy ez a (bocsánat) kcsg Bunkónzó semmiképp nem lehet 3× világbajnok.
Mert én nagyon szurkoltam ellene. -
e.vid
senior tag
Nem értem, hogy miért gondol mindenki (értem ez alatt azokat a megjelent írásokat/híreket) büntetésként csak arra a lehetőségre, hogy a pilóták pontjait vennék esetleg el és így akkor Hamilton lenne a bajnok. Büntethetnék a csapatokat is pontmegvonással, ahogy azt tették a McLaren esetében.
-
AMD Power
titán
Nem értem a mercit! Minek kell most ez a felesleges balhé.

-
george11
addikt
Szerintem full mindegy, hogy vergődnek most Ron bácsiék, mert nincs egyértelmű szabályozás erre az üzemanyagtémára.
-Egyik baj hogy, két helyeről kapják a hőmérsékleti infókat.
-A másik, meg, hogy a szabályok az autóban lévő üzemanyag hőmérsékletéről szólnak, amit meg nem tudnak mérni
Lesz egy szabálymódosítás szerintem, és ennyi. -
gV
őstag
válasz
manutdzoli
üzenetére
csak most nézem az aláirásod RaiKKönen és nem Raikönnen egyébként még igaz lesz amit olvastam az a5.hu h ez a fellebezés elhomályositja Kimi vb cimét de ezt nem hagyom
KIMI RAIKKÖNEN A VILÁGBAJNOK 
-
Markgx10
őstag
válasz
manutdzoli
üzenetére
Bár eddig nem igazán ragadtattam el magam, de bebizonyosodott, hogy mocskos, szemét brigád a mclaren, kizártnak tartom, hogy bármelyik rajongójuk büszke lenne, ha a "nagy" hamilton így nyerne vb-t. Undorító...
-
prmcsk
addikt
válasz
manutdzoli
üzenetére
Mondod ezt úgy mintha nem tudnád, hogy szinte kénytelen a merci reklamálni nem
csak önmaga miatt, hanem a multik (szponzoraik) nyomása miatt is. Figyeld csak,
hogy mi történik a magyar döntéshozásban és felébredsz....Sajnos ne gondold, hogy
a politikát és az üzletet bármiből is kizárhatod. Az F1.- ből sem.Kíváncsi lennék, ha kimi nyer, hami meg ötödik és kiderül utólag, hogy 0.01 fokkal
hűvösebb volt a benyája, akkor is undorító lenne a ferka részéről, ha ezt megtámadja ? -
Xelloss
tag
válasz
manutdzoli
üzenetére
Még mindig foggal körömmel harcolnak a világbajnoki cimért nem fogják föl ,hogy vége..Undoritó mindenáron Hamiltont akarják világbajnoknak....Raikönnen jobb törödjenek bele...

-
manutdzoli
senior tag
Komolyan nem értem mit sz@r@kodik itt a merci.Nem hogy örülnének hogy ennyivel megúszták a kémügyet,nem zárták ki a két versenyzőjüket,nem tiltották őket el a 2008-as évadtól,és még nekik áll feljebb.Csak a meki hibája hogy nem lett bajnok valamelyik pilóta.Nem máson kell keresni a hibát.Megis érdemli a meki hogy elbukta a címet,mindig reklamálnak,nem tudják elfogadni hogy most nem ők nyertek.
-
enterlaci
senior tag
Azt nem tudom ők milyen erkölcsi alapon gondolják ezt? Persze jogszerű lehetne a fellebbezés..
[I]Ebből kifolyólag az a véleményem, hogy ez egy esélytelen próbálkozás lenne a Hamilton bajnokká avatására. Mert szerintem ezt nem fogják számukra pozitívan megitélni. Nekem sántít a Mclaren hozzá állása, egyszerűen nem értem, mi a céljuk.Köszi a helyesbítést![/I]
-
enterlaci
senior tag
Az olasz sajtó főcímek : Itt

-
manutdzoli
senior tag
válasz
hunnylander
üzenetére
Én nem mennék a helyébe a toyotához.Nem lesz versenyképes autó alatta.De ha mégis odamegy,és csinálnak egy jó autót le a kalappal előttük.
-
ToBeY
nagyúr
-
SaNyEe
aktív tag
még szép, hogy menni akart, muszály volt neki.
Illetve kellett volna mennie csakhát hibázott, aztán meg a kocsija is szarakodott, meg egyébként is lassúak voltak.
De azért még a végére kellett egy óvást benyújtaniuk .. túl szép lett volna ha képesek beismerni, hogy kikaptak
Nem tudom ti, hogy vagytok vele, de egy olyan kocsival ami úgy lett összelopkodva, függetlenül attól, hogy ki vezeti, nem érdemlik meg semelyik világbajnoki címet. Szal nagyon remélem, hogy minden marad úgy ahogy most van, főleg, hogy az adatok ellentmondásosak ami alapján a fellebbezést beküldték.
Kb olyan lenne, hogy valakiről kiderül, hogy doppingol és arrefel megbüntetik a szervezetet ahol a sportoló van, aki beszerezte a doppingszert azt kirúgják, a sportoló meg megnyeri az olimpiát. -
laci666
senior tag
válasz
hunnylander
üzenetére
Szerintem marad a Mekinél mert nagyon visszafogotan nyilatkozik.
Meg lehet hogy tudja hogy rönyonak még ő se tudna segíteni jővőre és inkább marad mekinél. -
enterlaci
senior tag
válasz
hunnylander
üzenetére
Akkor: 1. Haminak jó éve lesz
2. Segíthet a japán márkának 3. Egyértelmű szerelem
4. Poroszkálni fog
-
_seth_
veterán
Ha volt már sry...
-
enterlaci
senior tag
válasz
hunnylander
üzenetére
Alonso mire készül???
-
Chili7
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ezek szerint visszamásolták!

-
Majstor
senior tag
Kimi Raikkönen

-
prmcsk
addikt
válasz
manutdzoli
üzenetére
Kimi tegnap egy fényévvel is gyorsabb lehetett volna, a mekiknél, nem ez volt a döntő,
hanem hami ökörségei. Ha hami min. ötödik kimi annyival nyer, amennyivel akar. -
prmcsk
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
Attól esett szét először hami, mikor alfonz leiskolázva előzte meg a rajt utáni első
kanyarokban úgy, hogy alfi rosszul rajtolt és több méter hátrányt kellett ledolgoznia.Ahelyett, hogy negyedikként besétált volna a VB. címébe presztizscsatát akart
alfonzal. Na ezért pancser. -
D.Orion
veterán
Szép Jó Reggelt mindenkinek! Tegnap este kicsit kirúgtam a hámból és most alig tudtam végigolvasni az új hsz.-eket. Pláne az elején ahol felebezésről írtatok meg egyébről, már azthittem ki kell bontanom még egy üveg vodkát bánatomban, de látom szerencsére nem. kopp-kopp-kopp
Más: A Ferrari gépház nagyon szép és a "kis" modell/makett gyűjtemény se semmi, grat nektek

Ha valaki kiváncsi tegnapi mérlegem: 6üveg sör, 1üveg Finlandia, 2pohár pezsgő. Lehet, hogy ma még nem vezetek
Szétszakad a fejem, de megérte. Kimi, hogy fogja ezt bírni 1 hónapig? 
-
snecy
senior tag
Ez mekkora már

-
enterlaci
senior tag
válasz
hunnylander
üzenetére
Igen, ez azért tegyük hozzá, hogy egy új pálya! Igazából a két Ferrari elnáspángolta őt és őket a rajtnál. Így bevállalt olyat, amit nem kellett volna - lement a köd.
-
Anthony28
őstag
Ennyi.Ezt én is így gondolom.

Úgy látszik akik értenek valamelyest a Forma1-hez azok 1 véleményen vannak az én álláspontommal.Lehet van itt olyan is akivel vitatkozok aki 86-ban még gondolatban se volt amikor én már kint ültem a célegyenesben és Mansell-nek szurkoltam.
Persze attól még tiszteletben tartom mindenki véleményét.
-
Andrew_31
Modder
Az profi aki nem hagyta a verseny után provokálni magát és nem verte bucira Alonso fejét.
Pedig megérdemelte volna, úgy játszota az agyát mintha ő nem szorongatna ki másokat.
Pl.:a saját csapattársát.
Annak örülök ,hogy ez a csapatbomlasztó ember nem megy a Ferrarihoz mint anó Prost csinálta. -
Peat;)
veterán
Szerintem is vmi gombot nyomott el Hami, vagy a kerékvetőn rallyzás vagy a kicsúszás az elején volt sok a technikának, én nem műszaki hibáról beszélnék, mert szerintem éppúgy lehetséges hogy a pilóta idézte elő, amennyire sét volt esve az elején simán válthatott össze vissza, a rendszer meg kicsit megpihent cserébe.
-
hunnylander
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Na abból aztán az életbe ki nem vennénk, hogy nekik mi volt az a "quite low rpm". Meg azt sem, hogy mit kellett 'manage'-elnie a motorral.
De végülis ez volt Hami egyetlenegy műszaki hibája, meg volt egy defektje. Őszintén szólva a megérzésem az volt, hogy lesz is műszaki hibája, egyszerűen mert egész évben nem volt. Túl jó volt a megérzésem.

Kiminek is voltak problémái év közben, Haminek meg minden az év végén jött ki. Ez van. Mégegyszer gratulálok Kiminek, jobb helyre nem is kerülhetett volna a cím idén.

-
Andrew_31
Modder
válasz
Oliverda
üzenetére
Nem tudom kit hivtak ki nemrég a verseny vége elött Kimi elöl egy kamu tankolásra.
Ha ö nincs Kimi most bánatában inna.
Ha nincs a sok müszaki hibája és Kanadában nem zárják ki akkor simán nyeri a VB.t.
Nem tudom ,de aki tavaly nem egyszer elvette a polt Sumitól az mi ha nem Profi.
Mielött jösz azzal ,hogy kanadában is ö volt a figyelmetlen, az aki rosszkor megy be azt áthajtásos büntetéssel büntetik(Alonso), aki rosszkor jön ki azt kizárják.
Marha igazságos szabály.
Ja de akkor Hamilton jó vezetési stilusát is lehet fikázni, vizes boxba bemegy ezerrel slikre kopot gumiva."Azt hittem szárazabb a boxutca."
Nem tudom ki járta volna szárazra.
-
kicsitomi88
őstag
A Mclaren beperli a Sonyt, ugyanis Hamilton a PS3-on a brazil palya rossz megrajzolasanak koszonhetoen valtott felre. Bovebben

-
Anthony28
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Hehehe.Így már az.
Bár én a Maffiózókban szereplő James Gandolfini féle "Anthony" vagyok.
-
-
enterlaci
senior tag
válasz
hunnylander
üzenetére
Itt van magyarul is a nyilatkozat (lehet hogy tegnap már volt) [link]
-
snecy
senior tag
A Mclarennél az a helyzet, hogy a VB-címért folyó csatában sem Hamilton nem támogatná Alonsot, Alonso meg aztán péláne nem Hamiltont...a Ferrarinál meg jóval egyszerűbb a helyzet, mert Massából csináltak egy Barrichello 2-t akinek csak szólni kell és félreáll..
Még mindig nem tudom mit gondoljak amúgy, mert az utóbbi 6 versenyből 4 versenyen gyorsabb volt Massa Raikkonennél, Brazíliában átadta az első helyet, Japánban extra kerékcserével oldották meg a szitut, Monzában szintén KR elől esett ki, Törökországban pedig nyert. Lehet persze szídni Massát, hogy nem a Ferrariba való, de azért látni kell hogy benne van a keze KR győzelmében.Motion, te is így szídd Masszát a továbbiakban

az 1.)-es pontra: Az évad 90%ában majdnem tökéletes munkát végzett Hamilton, az utolsó kettőn nem. Magam is nehezen hiszem, hogy aki konstans megbízható munkát végez, hirtelen egyik napról a másikra az F1 pancserévé válik. Mindegy, tisztázatlan erősen hogy mi is történt tegnap. Hogy Alonso megnyerhette volna? Hát amilyen indiszpontáltan tolta az utolsó 3 futamon, fene tudja..
2.) Ha az utóbbi 10 évet nézzük, akkor nem vesztett emiatt VB-t a Mclaren az idein kívül.
2003-ban már az évad elején hátrarendelték DC-t, 2005-ben meg Montoya adott át győzelmeket, plusz szopott Kanadában a csapatsorrenddel is. -
venember83
nagyúr
válasz
Anthony28
üzenetére
Lewis Hamilton apja Anthony. Igy vilagos?
hunnylander: "quite low rpm"??? Ugye te is lattad mikor a tv mutatta Hamilton motorjanak a fordulatszamat? Nagyon nem alacsonynak tunt, persze lehet naluk ha par szaz fordulattal hamarabb valtanak az mar alacsonynak szamit.
re #6199: Ja, eddig rugalmasan es rendkivul "esszeruen" buntettek s most kene vaskalaposkodni, epp a Ferrari karara... Ezt az evet mar elszabtak biraskodas szempontjabol, de szerencsere vege, remeljuk jovore hatarozottabbak es konzekvensebbek lesznek.
-
Oliverda
félisten
válasz
Andrew_31
üzenetére
Massa profi. Nürburgrin, Hungaroring... profi, persze.

Ennyit pedig a 120%-ról:
"Eventually it clicked back in and I was able to get it going - I don't know how. From then on I had to manage the engine, so I was running quite low rpm."
Anthony28: Segítek lefordítani: Leváltottam negyedikbe és az autó üresbe kapcsolt. Ez sok időbe került nekem.

Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Elektromos autók - motorok
- Óra topik
- Autós topik
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Rosewill "kockák" az egyedi NAS vagy házi szerver összerakásán gondolkodóknak
- Spórolós topik
- Yettel topik
- Medence topik
- További aktív témák...
- Alienware 500HZ AW2524HF 24,5" Monitor 27% ÁFÁS
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! 1TB NVMe SSD, 1 év gar 2230
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- AKCIÓ! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Spanyol sajtó írásai:
Mivel a Hungaroringen nem kaptak pontot, így mindenképp a Ferrari győzött volna.
Ez nem olyan eset amit aztán elfelejtenek és csak arra emlékeznek, hogy ki győzött. Nagyon nem.