Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ldave: New Game Blitz - 2026
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
HaroWerks
senior tag
válasz
manutdzoli
üzenetére
Alonso szúrta el nagyon Japánban, ha nem csúszik ki, talán minden máshogy alakul, az egész lavinát ő indította el

Ha nem esett volna ki, Hami se kockáztatott volna annyit Kínában, talán ő se esik ki, stbstb...
...de így lett a legjobb, KIMI

-
Rezi
tag
válasz
EQMontoya
üzenetére
Csak azt felejted el, hogy Alonso X éve van itt, Hamilton meg most jött. Ha Hamilton nem cseszi el uccso 2 meccset (nem tapasztalatlan, izgulós), akkor kb 20 ponttal többje lenne. Nem vagyok se ferrari se merci fan, de még a hülye is látja, hogy Hami jobb mint Alonso. Rosberg szintén. Akkor miről beszélünk. Alonso is akkor kiemelkedő ha jobb kocsija van mint a többinek. Jövőre nemlesz ilyen. Én akkor is azon az állásponton vagyok, hogy Alonsonak itt a vége, már sok jobb van nála. És nem mondtam, hogy béna. Csak azt, hogy VB nem lesz már.
-
Chili7
őstag
válasz
venember83
üzenetére
"6 nagydijat nyert meg, Hamilton 4et, akkor ki is dominalta az evet?" - Szerintem senki, volt 4 gyors kocsi, és négy gyors kocsi! Korábban leginkább ő volt a leggyorsabb, csak megállt a kocsi gyakran.
Amúgy én ezt a 6-ikat Massának adnám!
"Nem a Mercedes a csalo, csak a csapatbol par gerinctelen ember " - vagy: Nem a McLaren csaló, csak volt a Ferrariban egy áruló!
- de ne kezdjük újra! -
george11
addikt
Respect a Ferrarinak
Kimi ezt már nagyon megérdemelte, Hamilton meg nem itt bukta el a VB-t, hanem az elmúlt futamon

-
törölt tag
válasz
venember83
üzenetére

Bon3ss
ezen lefáradtam rendesen 
-
-Mike-
addikt
válasz
venember83
üzenetére
nemértem
-
bnss
veterán
válasz
venember83
üzenetére
Baumgartner Zsolti!

-
Bocaa
senior tag
Megérdemel győzelem volt!
GOO!!!KIMIGOO!!! -
Jarod1
veterán
Kimire kellett volna tenni . 8 szorost fizetett volna.

-
soulcube
aktív tag
Aki megtette Kimit világbajnoknak 8x-os ods-szal annak most lesz mindenféle finomságra elkölteni való pénze

-
-Mike-
addikt
válasz
venember83
üzenetére
áh nem, igyál abban a tudatban h jövőre a ferrarin lesz az 1-es rajtszám , a merciken meg a 22es 23as ;))
-
AtiGef
senior tag
KIMI The best!
Nagyon szép volt!!
Massa is gyönyörüen autózott!!
FORZA FERRARI!!!

-
JohnnyX
őstag

-
cor
őstag
ééés végre Kimié a VB cim

-
Atlantis
veterán
Mosley-t miért?
A BMW-t én is, nagyon leadták év végére. Kubica autója szerintem a végén nem volt magánál, akárcsak múltkor Kínában. Nicknek meg ki kéne kászálódni a szaros gatyából ,mert a második gyerek óta nagyon latymatag, amit csinált.

Talán jövőre, remélem, már kész van nagy vonalakban a jövő évi autó és már csak be kell állítani rendesen.
-
marsu
veterán
Talmácsi győzött!

-
Peat;)
veterán
108 vagy mennyi pont azért eléggé kiemelkedő egy lelkileg szar viszonyban

76: remélem hogy visszamegy, most tökmind1 ki kimiatt utálja a másikat, de így nem lehet max teljesítményt nyújtani, azzal meg talán senki sem vitatkozik hogy jó ha minél több esélyes a vb az utolsó pillanatig
-
Thom!
veterán
Alonso megy vissza a Renaulthoz?
-
(Kolombusz)
veterán
Hamike IJB.
Kiminek gratula.
-
törölt tag
válasz
venember83
üzenetére
Igen.
És a Deus Ex is jó játék.
-
AMD Power
titán
válasz
hunnylander
üzenetére
RB előzése nagyon komoly volt.
-
-Mike-
addikt
úgy látom holnap ph tali lesz a detoxban
-
venember83
nagyúr
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Meg volt, de valaki fent ujrarendezte

Bizony-bizony, deus ex machina! Teljes mertekben!

Massal nem lehet magyarazni. Holgyeim es uraim, ez egy csoda volt! Csodakra meg kevesek kepesek...
-
soulcube
aktív tag
Én már most várom az Ausztrál Nagydíjat! Mikor is lesz ???

-
törölt tag
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Tudsz valamit?

Csak az nem volt világos, hogy mi volt a gond Hamilton kocsijával. Már csak azért, mert furcsa, hogy van egy komoly gond (villog ezerrel a vörös lámpa a kocsiban, a visszajátszáson jól látható), majd mintha nem is lett volna semmi, újra begyorsult.
Lefagyott az XP? Vagy mi a bánat? -
Rezi
tag
Kimi nagyon megérdemelte ezt, sejtettem, hogy Hamilton hibázni fog. Jövőre viszont Hamiltont és Rosberget senki nem állítja meg (feltéve, hogy jó lesz a kocsi). Alonsonak szerintem itt a vége, legalább 3 ember jobb nála a mezőnyből (Rosberg agyon gyalázná ha jó kocsija lenne ez 100), semmi kiemelkedőt nem tud felmutatni. Várjuk a jövő évet

-
EQMontoya
veterán
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
csak azért hiszem el, mert maga Bernie is Hamiltont akarta világbajnoknak.
-
marsu
veterán
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Hát persze ....

-
Atlantis
veterán
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Igen, persze, Hamiltont rábeszélték, hogy maradjon le egy kicsit, ő meg tudjuk, hogy szófogadó fiú.

-
Gyuri27
félisten

Szerintem mentális erő tolta az autót előre!!! -
Gyusz
őstag
Egy csomó gondolat kavarog most a fejemben, de most inkább nem írnék sokat. Végre megvan Kimi első világbajnoki címe, ehhez gratuálok neki és az egész Ferrari csapatnak! Annyira nem vártam ezt a címet, hogy még egy vacak pezsgő sincs itthon, egyéb alkoholból viszont nincs hiány

-
VaniliásRönk
nagyúr
Van aki elhiszi hogy ez nem volt megrendezve?

-
snecy
senior tag
Ilyenkor a legjobb azt mondani Button-szurkolóként, hogy akkor most mellékes a világbajnok kiléte.
A helyzet sajnos az hogy mind Hamilton mind a Mclaren saját magát okolhatja az elmúlt két hétvégén véghez vitt kritikán aluli teljesítmény miatt, ugyanis ez a VB kis túlzással már megvolt Japánban.Most legalább megmutatta Hamilton a kétkedőknek, hogy azért tud előzni a pályán is,, ha arról van szó
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
gV
őstag
Kimi
-na végre, csak jó csapatba kell lenni, legtöbb gyözelem
Felipe
-majd jövőre, legtöbb pole
Ferrari
-gyözött az igazság, konstruktöri cím 
-
bnss
veterán
válasz
hunnylander
üzenetére
Nem az angolok hétvégje, de ez van.
Ronnie O'Sullivan mikor játszik ma (én is szeretem a snookert)?

szerk.: már megvan, 21:00-tól EuroSport?
-
manutdzoli
senior tag
válasz
Matrix2006
üzenetére
Nagyon jó futam volt.Álmomban sem hittem volna hogy ilyen jó lesz.A McLarennek ekkorát nem szabadott volna hibáznia.
-
cancerf7
tag
KIMI-nek FERRARI-ba kellet üljön hogy világbajnok legyen
ez az erre vártam

-
hunnylander
őstag
Érje be ennyivel, ez is szép bemutatkozó év volt. Ha jövőre is jó lesz a Meki, tarolni fog. Yeah.

Egyébként Britannia most lelki romokban hever. Tegnap elbukták a rugby VB döntőt, most meg az F1 'döntőt'. Ez van.

Viszont még Ronnie O'Sullivan szépíthet ma este.
(Nagyon szeretem a snooker-t.) -
Matrix2006
csendes tag
Gartula Kiminek!
GO KIMI GO!!!
Megérdemelten nyert a matemetikilag lehetetlen helyzetből! Korábban is megérdemelte volna csak mindig megállt alatta vmelyik verda! Győzött az igazság, a McLaren minden címet elveszített az idén a kémkedése miatt
Ez az utolsó futam vmi haláli izgalmas volt!
-
manutdzoli
senior tag
Hamilton ezt elszúrta.Már Kínában vb lehetett volna.Kimi megérdemelte.Még mindig nem hiszem el mivan.

-
Jadro
veterán
Jeszjeszjesz! Izgalmas volt és az nyert akinek szurkoltam.

-
csongi
veterán
SZÉP VOLT KIMI!! Ezt álmomba sem gondoltam volna hogy KIMI lesz a VB

-
eXodus
őstag

-
Kimi visszakapott most sok mindent a sorstól, megérdemelte a vb címet...
Alonso a végén nagyon ölelgette a pirosakat, mindenesetre gyanús...a mátrix üzemeltetőinek meg üzenem, hogy bekaphatják, még egy ilyen befutót nem fog kibírni a szivem![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
venember83
nagyúr
Kimi vilagbajnok!!!!!!!!! Igen, van igazsag! Van, van es van! Es megtortent! A Ferrari mindenki felett!

Jaj, de boldog vagyok! Orulet, de el kellett jojjon ez a nap!
Chili7: 6 nagydijat nyert meg, Hamilton 4et, akkor ki is dominalta az evet?
Atlantis: BMW-nek is koszonhetik a maranelloiak, ugy bizony

Nem a Mercedes a csalo, csak a csapatbol par gerinctelen ember

-
HaroWerks
senior tag
Hihetetlen, Kimi-nek végre sikerült, ennyi év után már nagyon kijárt neki

-
soulcube
aktív tag
Még1X óriási gratula Kiminek és Felipének. Alonso tehetetlen volt, Hamilton pedig már az elején elvesztette ezt a futamot. De így volt fordulatos, hihetetlen lezárása ennek a remek F1-es évnek.

-
Atlantis
veterán
Grat Kiminek, a sors végre rendet tett.
-
Shodan
őstag
Nem hiszem el!

-
Chili7
őstag
Hát ezt Kimi a sirból hozta vissza!
Az elmúlt évek teljesitménye miatt megérdemelte végre. Kár hogy pont ebben az évben nem volt valami meggyőző ill domináns. Kár hogy nem egy merciben tette ezt.
Hamiltont azért sajnálom, hogy pont az uccsó két futamon bukta el. Nem lesz könnyű megemészteni. Gondolom ő csak most kezdi a "raikkoneni" utat: 1-2 év balszerencse, aztán egyszer csak vb lesz ő is. -
Carpio
tag
Ilyet ne.
[ Módosította: Atlantis ]
-
törölt tag
Kimi a nyerő Ő a
bajnok -
laci666
senior tag
Kiváncsi vagyok Mika átmegy e a Ferrarihoz gratulálni Kiminek
-
marsu
veterán
Kiminek pedig gratula ...

-
törölt tag
válasz
venember83
üzenetére
Hukk..... Már a harmadikat isszuk.......

-
marsu
veterán
Na ez tényleg igazi verseny volt .... Szép verseny volt, bár Hamilton biztos nem ürült annak, hogy az elején a két Ferrari beszorította, fe is húzta magát ... utána lement az ideális ívről, lecsúszott ... utána pedig már nem volt esélye visszajönni ... Izgalmas futam volt, mindenki megérdemli hogy ünnepeljen.

-
venember83
nagyúr
Kimi vilagbajnok!!!!!!!!! Igen, van igazsag! Van, van es van! Es megtortent! Ferrari mindenki felett!

Es most folyjanak a pezsgok!!!!!!!!!!!!!!
AMD Power: ket meccslabdat elszalasztani nem szabad, nem irok semmit, tul boldog vagyok s nem akarok semmi negativat irni

re #5606: vedd ide a ferrarisokat is! Ugy bizony!
laci666: Minek menjen? Gratulal neki szemelyesen

-
vagamo
őstag
Kiváncsi leszek HAmi hibáját mi okozhatta? Ha igazat fognak mondani? Hacker a lelátón

-
kíváncsi
őstag
"Örül, hogy nem HAMI gyert, nem verte Őt meg!" De Hamilton megverte Alonsot..
Különben visszatérve azokra amit elnéztek Hamiltonnak, azért ez se volt egy hű de szép dolog, hogy így oldották meg a helycserét a ferrarinál... A legnagyobb hibás, hogy nem Alonso vagy Hamilton lett a bajnok a Mclaren csapat... Zérónullasemmi csapatmunka, meg ez a rivalizálás...
Kiminek meg gratula!
-
Pompi
nagyúr
Öröm és boldogság!

-
joshua7
veterán
Kezdetben én is inkább a McLaren-nek (LH-nak) szurkoltam (hiába no, túl hosszúak voltak a Schumacher-évek a Ferkánál
), de aztán ahogy kiderültek a stiklik, már egyre kevésbé. Valahol örülök KR győzelmének, megérdemelte.
Nameg nagy
Rosberg-nek, nagyon szépen lenyomta ma a BMW-ket. Még pár kör és Alonso-t is befogta volna. -
Vistaboy
veterán
Nagyszerű verseny volt!
Gratulálok, Kimi, ezt már régen megérdemelted.
És ilyen jó év is ritkán volt (Mármint szoros).Remélem jövőre a BMW-k is felzárkóznak a Ferrari és a McLaren mellé!

És azért Hamilton is megérdemel minden elismerést, amiért első évadjában majdnem világbajnok lett.
Amúgy tudja már valaki, hogy mi történt az autójával? 
-
Vigneau
félisten
Ha jól emlékszem, az évad elején sem úgy indult neki, hogy totálisan esélyes lesz az új kocsival a VB cím megvédésére - lévén nem volt valami megbízható az előd kocsi. Így természetesen nem kis munka - és vele öröm - az, ami a mai napi végső elszámolás szerinti 3. helyre - 1 ponttal a győztes mögött - juttatta.
-
tottiboy
tag
gyááááá durvajókis idény volt ez a 2007es

-
vagamo
őstag
Kár, hogy Schumiról, nem tudnak bevágni képet! Megnézn Őt, biztos ugrál örömében!
-
KrAt
veterán
És bazmeg elkapcsolnak, reklám...

-
Petya25
őstag
Hamiltonnak szurkoltam, de vígasztal, hogy a hispán fakutya csak a harmadik lett.
Gratula Kiminek, már ráfért volna korábban is a VB.
Majd legközelebb Hami, az uccsó két futamot elszúrtad...... -
rudi
nagyúr
Durva évzáró volt ez nem csak a bajnokság alakulása végett. Olyan izom előzéseket meg páros piruettet toltak a srácok, hogy ihaj
) -
VW
aktív tag
Szép volt Kimi,szép volt Ferrari!

-
marsu
veterán
És akkor most hogy lesz a McLaren-nél jövőre?
Aktív témák
Hirdetés
- Fujifilm X
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nagyrobogósok baráti topikja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Fogyjunk le!
- Gyúrósok ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Katana HX B14WFK 15.6" QHD IPS i7-14650HX RTX 5060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Asus A15 FA506NC 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7400 / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4694
- Apple iPad mini 4 (A1538) 128GB Wi-Fi Asztroszürke
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- LG UltraGear 27GR95QL-B OLED Monitor! LOL Editions - 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ha sportfogadás lett volna hát.....

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)