- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
Fortissimus
őstag
válasz
hummertime
üzenetére
hat Te nem vagy tiszta....
javaslom keresd meg maddog kollegat, vele biztos nagyon jol kijonnel es lenne mirol beszelnetek, de itt nem kellene ezt a hulyeseget eroltetni. Meg vitazni se lenne erdemes veled, ugyse fogadnad el mas allaspontjat, meggyozni meg gondolom lehetetlen.
leultem...Regards
-
misanthropy
csendes tag
válasz
manutdzoli
üzenetére
valójában nem Hamilton szurkoló, csak ez az idei kamu-év sokunkban nyomot hagyott, és mondhatjuk azt is, hogy ide járunk levezetni a feszültséget, rajtatok. Ez így megfelel?
-
misanthropy
csendes tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
A szabály már akkoris egyértelmű volt ami az utolsó _figyelembe vett_ kört illeti, mégis KR-t rakták akkor dobogó tetejére.
-
misanthropy
csendes tag
válasz
venember83
üzenetére
Basszus ne legyetek már ti is olyanok mint a politikában a baloldalnak nevezett valami, aki ha ellenvéleményt hall elkezd köpködni, meg azonostíani mindenkit a szélsőségesekkel stb.
Mert ez a hsz eléggé úgy jött le, hogy aki mer itt másképp gondolkodni mint a nagy többség (gy.k 99% Rajkós vagy Ferraris),azt egyből azonosítani kell olyan emberekkel, akik esetleg banra kerültek korábban.
Javaslom irassátok át a topik címét Kimi Raikkonen & Ferrari F1 2008-ra -
hobizoli
nagyúr
válasz
hummertime
üzenetére
Szeritem menjel vissza almodni az agyikoba

hobizoli
-
törölt tag
válasz
hummertime
üzenetére
Mertha a döntésük szerint a Williams meg a BMW illegális, akkor ki kell zátni őket, Ham pedig 4. Ez ilyen egyszerű, és a szabályokat még egy Mózli sem írhat felül.
Előszöris előrángatnak az ágy alól egy eleddig kb. le sem szart szabályt.
Másodszor rossz helyen mérik a benzin hőmérsékletét, és a külső hőmérsékletet sem tudják, hogy melyik is akkor a mérvadó. Tehát adott egy szabály, amit még alkalmazni sem tudnak a szabály nem egyértelműsége híján, akkor mire fel a büntetés?
Főképp a pilóták felé... Mikor idén már ennél jóval súlyosabb ügyben is megúszták "egyes pilóták"... 
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hummertime
üzenetére
"Ő az egyedüli megérdemelt győztes, ahogy 2003-ban Brazíliában is Fisichella volt a megérdemelt győztes, mégis elcsalták a finn gyökérnek"
Igen?

-
venember83
nagyúr
válasz
manutdzoli
üzenetére
bla-bla-bla, oszinten, szerinted van ertelme?
...
...
...
...
...
Akkor meg?Mindenki ugy es ott veri a nyalat, ahol akarja, ez a demokracia lenyege.
-
manutdzoli
senior tag
válasz
hummertime
üzenetére
Ahányszor bejössz ide mindig ezzel jössz: Odaadták a finn gyökének a címet,vegyék el,csalt a ferrari blablabla....Már unalmas...Vége a szezonnak,és sztem örülj hogy nem zárták ki a mekit a bajnokságból.Ők a legnagyobb csalók. Nagyon elvetemült hamilton szurkoló lehetsz.És tudod mit,a mclaren nem érdemli meg a címet,mert amit az utolsó két futamon műveltek az borzasztó.Miért nem a mekit szidod hogy odaadták a ferrarinak a címet??
-
Atlantis
veterán
válasz
hummertime
üzenetére
Még lehetsz..
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
bdav
őstag
válasz
hummertime
üzenetére
2003ban utólag Fisico kapta meg az 1. helyet, de a verseny után akkora volt a kavarc hogy Kimi állt a dobogón (nem is csodálom, nem sok piros zászlós versenyt láttam azóta se)
-
kicsitomi88
őstag
válasz
hummertime
üzenetére
Sztem az iróniát nem érted

-
hummertime
csendes tag
válasz
kicsitomi88
üzenetére
Hamilton érdemelné meg utólag, szóval nem értem kérdésed.
-
venember83
nagyúr
válasz
hummertime
üzenetére
Bocs, tevedtem, kevertelek maddoggal, mea culpa

-
kicsitomi88
őstag
válasz
hummertime
üzenetére
Akkor szted miert erdemli meg utolag a trofeat ha nem birod?
-
hummertime
csendes tag
válasz
venember83
üzenetére
Nem voltam bannon, honnan veszed? Semmi olyat nem írtam, amiért banra kellett volna küldeni. Egy műsztárocskát nem bírok. És?
-
venember83
nagyúr
válasz
hummertime
üzenetére
Nem sokat gondolkodtal vagy valtoztal a ban ideje alatt

-
hummertime
csendes tag
Akkor milyen független testület? Mertha a döntésük szerint a Williams meg a BMW illegális, akkor ki kell zátni őket, Ham pedig 4. Ez ilyen egyszerű, és a szabályokat még egy Mózli sem írhat felül.
Én még annak is örülnék, ha Ham utólag kapná meg. Ő az egyedüli megérdemelt győztes, ahogy 2003-ban Brazíliában is Fisichella volt a megérdemelt győztes, mégis elcsalták a finn gyökérnek. Szokjon hozzá, hogy a kamutrófeáit szolgáltassa vissza annak, akinek az kijárt.
-
Chili7
őstag
válasz
venember83
üzenetére
A Prodrive 2008-ra végleg piros lámpát kapott?
-
venember83
nagyúr
válasz
manutdzoli
üzenetére
Prodrive-ot kifelejtetted.
-
snecy
senior tag
Mosley früchtet den Hamilton-effekt
Summázva:
Mózli kijelenti, hogy azért nem tetszik neki hogy Hamilton sikert sikerre halmoz, mert megismétlődne akkor a Schumacher effektus, csak úgy hivnák, hogy Hamilton-effektus. Szerinte ha 2008-ban folytatja a sikerszériáját, akkor az emberek megint el fognak fordulni az F1-től, és zaklatni fogják hogy ugyan találjon már ki valamit a hegemónia megtörésére.
Továbbá azt mondja hogy az angolokon sokat segitett Hamilton,vilagviszonylatban is nagy érdeklődést váltott ki, mert nem gazdag családból származik. Ha ő nem lenne, Kubica, Rosberg vagy Vettel lenne az uj sztár, úgyhogy szerinte túl van értékelve.
Független testület fog majd dönteni (el tudom képzelni
) akik nem voltak ott a brazil döntésnél, szabadon dönthetnekmajd, viszont arra nem kapnak jogot hogy Hamiltonnak adják a címet.Műzli szerint marad a VB Raikkonen is 2008-ban.
Röviden és tömören : Konzum Forma-1, ami egyre inkább kezd kiábrándítani.
-
AMD Power
titán
Coulthard: Kimi megérdemelte a bajnoki címet
RD-nek a DC-s éveke sohasem fogom elfelejteni.

-
-Mike-
addikt
válasz
venember83
üzenetére
húúúúsevőőő, hello win
-
Thrawn
félisten
válasz
manutdzoli
üzenetére
Törölték az egész oldalt

Úgy látom venember83 feltöltötte valahova
-
Motion_Blur
félisten
"Nem kezdett el ökör nagy gázzal a poros íven menni, hanem hagyta az autót elfolyni."
(Palik László)
Nézem újra a Brazil Nagydíjat, köszönet a feltöltésért venember83-nak

-
manutdzoli
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Gyönyörűek ezek az F430-asok

-
Motion_Blur
félisten
Azoknak, akik motorhang hiányban szenvednek:
Carrera GT vs. Ferrari F430 Soundbattle!
2x Ferrari F430
FERRARI F430 NOVITEC![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
venember83
nagyúr
Jo tudni, h smiley nelkul mindenki mindent komolyan vesz, koszonom. Csak akkor vettem eszre, h 2008ra modosult a cim, ennyi. Szvsz korai volt, mivel messze van a kov ev, de okes, megertem, vedd koltoi kerdesnek amit irtam. Mindegy.
manutdzoli: maskor korabban kell ebredni.
-
Pompi
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
"mod: fura ez a topikcim igy 2007ben, akkor mar csak a jovorol szabad itt diskuralni?"
Miért eddig csak 2007-ről lehetett beszélni? Nem volt szó a 2008-as versenynaptárról, az új pályákról, hogy jövőre ki hova szerződik, hogy milyen technikai változások lesznek 2008-ban? De.
Vége van a 2007-es szezonnak ez tény. Kicseréltem a 2007-es versenynaptárat 2008-asra a kezdő hozzászülásban és egyúttal megváltoztattam a topic címét, részben azért, hogy megelőzzem azt, hogy valaki túlbuzgón nyisson egy új topicot 2008-nak. Egyébként ez eddig is így ment ha jól emlékszek. -
-Mike-
addikt
válasz
manutdzoli
üzenetére
csak a kiválasztottak tölthetik le
-
manutdzoli
senior tag
-
Oliverda
félisten
válasz
venember83
üzenetére
Májkül esetében sem hallottunk svájci himnuszt.

-
D.Orion
veterán
Nem voltam itt 2-3 napig azt már 2008 van. Lehet sokat ittam?

-
törölt tag
Kimi Räikkönen: Újra beleszerettem a Forma-1-be
Ez annyit tesz, hogy most ízlelte meg igazán a győzelem ízét. Kiváncsi vagyok, mennyire lesz telhetetlen. Én legkevesebb (!
) 3 VB-címet szeretnék látni Kimitől!Persze lehet az akár 8 is.
Bár ahhoz túl sok zseni kezd lenni a mezőnyben. Gondolok még rajta kívül Alonsóra, Hamiltonra, Rosbergre... Sutilt még nem tudom, Kovalainen sem tűnik rossznak. Vettel sem... Azért kemény ez a mezőny! De annál nagyobb élmény és elismerés legyőzni. 
-
-Mike-
addikt
válasz
venember83
üzenetére
sztornó
-
-Mike-
addikt
válasz
venember83
üzenetére
énmár rég megnéztem....;P a minőség nem a legjobb, a legjobb az amikor minden ledet látsz tűélesen világítani a kormányon meg a versenyzők térdét h mikor hogy rúgnak bele a fékbe stb stb, kormány kijelzőről ne is beszéljünk(kiv ferrari mert az setét;)), ez egy 5/10es quality pozsgay úr.
a 2006os monacoi onboard felvétel na az minőség volt- dvd, williams kijelzőjén az aktuális különbséget az előtte mögötte haladóhoz képest, az alagútban meg úgy rikított h majd megvakultam;))
-
soulcube
aktív tag
Ez sejthető volt : [link]
"I can't go to the cinema. I go to the bathroom in a petrol station and people come in there for autographs."
-
soulcube
aktív tag
Alonso tudja, mit akar [link]
"Több lehetőségünk van, jelenleg ezeket elemezzük. Több ötletem is van, hogy mit szeretnék"
-
Thrawn
félisten
Nem volt semmi fennakadás, tölthetitek:
-
maddog
tag
válasz
üzenetére
tulsagosan gyozelemre allt a mclaren ahhoz hogy hiheto legyen a nehany sor veletlen miatti vereseg-mondom foleg azert mert mar elore latszott hogy nem nyerhet a mclaren mert csunyak voltak
amikor lou nem ment ki kereket cserelni csak azert hogy ne legyen bajnok-errol pl a csapata is tehet
ez meg ok de hogy aztan az utolso versenyen minden pont ugy tortenik ahogy - az nekem gyanusneked meg nem-ennyi
-
maddog
tag
most komolyan elhiszi valaki hogy veletlenul pont ez a formula 1 eredmenye?
hogy hamilton es a kocsija hibatlan 14 futamon at es az utolso 2 futamon egy idiotava valik egy roncs autoban?
ja es alfonzo is csak pont annyiadik lesz hogy meg pont a rajko gyerek nyerje a vb-t!!!
ne ma'!!!olvasd el a kiemelt reszt nehogy megzavarjon a tobbi-
talan vegre latni fogod hogy en pont azt mondtam hogy nem hiszem el hogy hami idiota lennetudom hogy nehez lenne elismerned hogy ezt elszartad de hogy engem hibaztatsz erte az kicsit tulzas
de persze amig te vagy a moderator megteheted hogy kizarsz
szegyelld magad
-
-Mike-
addikt
válasz
venember83
üzenetére
és ki volt az első magyar néger versenyző hmm?
-
törölt tag
'iden a mclaren nem nyerhet mert lopott es az nem lenne fair'
es meglepo modon pont ez tortentSzóval akkor... ezek szerint mindenképp McLaren-győzelemnek kellett volna születnie, hogy az végül ne legyen gyanús... Értem. És ebben az esetben persze nem lenne bunda gyanús a dolog.
Vagy most végülis akkor mi furcsa, hogy Hamilton képes volt így elbaltázni? Mert egész évben nem rontotta el, és pont most miért tenné? Te ilyenekbe nem gondolsz vele, hogy pont ez a már-már földöntúli elvárás Vele szemben, ez vezetett ide? Nem gyanús neked, hogy épp az utolsó futam előtt nyilatkozik olyasféléket, hogy ő milyen laza? Vagy hogy Sutil mesélte egy interjúban, hogy milyen izgatott mostanában Lewis?
Lehet, hogy sokminden automatizálva van már ezekben a gépekben, de emberek, igen, élő és érző emberek vezetik ezeket az ördögszekereket... És ez bizony már nem egyszer bebizonyosodott. Aki régóta nézi az F1-et, annak egyértelmű.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Pompi
nagyúr
"megprobalod megerteni amit irtam azert nem volt olyan bonyolult"
Na lassan kezd betelni a pohár nálam. Vagy megpróbálsz normálisan fórumozni, többszöri figyelmeztetésem után lehetőleg személyeskedés nélkül vagy a jövőben rövidebb-hosszabb időre mellőznünk kell az elméleteidet a fórumról!
"nem idiotaztam le hamiltont pont azt mondtam hogy nem hiszem el hogy az lenne es inkabb csalast sejtek
legyszives ne legy ennyire feluletes es/vagy reszlehajlo moderator"Egy dolog, hogy mit gondolsz arról, hogy mit szerettél volna írni és egy másik, hogy mit írtál, persze bele lehet sokmindent magyarázni, de a tényen amit írtál ez nem változtat:
"hogy hamilton es a kocsija hibatlan 14 futamon at es az utolso 2 futamon egy idiotava valik egy roncs autoban?"
De (remélem) utoljára mondom, jobb lesz ha abbahagyod az efféle légből kapott elméletek gyártását, mert semmi szükség egy ilyen értelmetlen flame-re a fórumon amit gerjesztesz vele. Ha nem kezdesz el idótázni nem tartanánk itt...
-
Oliverda
félisten
válasz
venember83
üzenetére
Szvsz ez bla-bla, már elnézést. Mindenki tudja hogy ki/kik volt(ak) az elkövető(k). Tegyük fel hogy kirabolok egy bankot, akkor a családomat és az összes hozzátartozómat is sitteljék le velem egyetemben? Ugye nem.

-
venember83
nagyúr
válasz
Oliverda
üzenetére
Haat, erthetetlen... Kirabolsz egy bankot, tegyuk fel. Nem, en rabolom ki, mert nem akarlak sertegetni, szoval kiraboltam. Szerinted tobb evet vagy kevesebbet kapok attol fuggoen, h elkoltottem a penzt vagy sem? S most nem er azzal jonni, h visszaszolgaltatom-e a penzt, lotrutyi, penz nincs, de en raboltam ki a bankot. Ha bizonyitom, h en igazan nem koltottem el, akkor biztos kevesebb evet kapok, igaz...
Szinesboru: Sato, Takagi, Yamamoto meg sok ilyen nev jut az eszembe, viszont tenyleg kivancsi lennek az elso neger versenyzo nevere, ha az nem Hamilton...
-
Oliverda
félisten
válasz
PazsitZ
üzenetére
Sokkal többet is kaphatott volna ha bizonyíthatóan felhasználták volna a konstrukciójukban az adatokat. Persze nyilván innen az isten háta mügül a csodás Internet segítségével, sokkal jobban tisztában vagyunk a tényekkel, mintha az összes versenyen személyesen ott lennék és kedvünkre sétálgathatnánk a boxban.

Amúgy ki volt az első szinesbőrű?
-
maddog
tag
ha tenyleg pontos akarsz lenni akkor meg egyszer elolvasod ugy hogy megprobalod megerteni amit irtam azert nem volt olyan bonyolult
nem idiotaztam le hamiltont pont azt mondtam hogy nem hiszem el hogy az lenne es inkabb csalast sejtek
legyszives ne legy ennyire feluletes es/vagy reszlehajlo moderator
-
Thrawn
félisten
Bréking nyúz!
Elkezdtem feltölteni a futamot, mindenki imádkozzon hogy ne legyen netszakadás vagy áramszünet 12 órán belül

-
Pompi
nagyúr
"egyenesen kijelentetted hogy idiota vagyok ami nem tul elegans eljaras egy ilyen racionalis gondolkozasu embertol"
Ember. Csak a pontosság kedvéért, ha már ennyire úgy gondolod, hogy racionális gondolkodásu emberről ez nem elegáns: te leidiótáztad Hamiltont. Erre válaszolt a te szavaiddal élve Motion. Vagy ha te idiótázól az más?
Nade ahogy már előzőleg is mondtam szakadjatok le erről az idótázás témáról mert nem lesz jó vége! -
Rick4
félisten
ugyan nem tudom, hogy jött ki, de azért Raikkonen jól belehúzott.[link] ebből elég sok vodkát lehet venni..

-
OTee
aktív tag
Hajrá, lássuk:
Raikkönen: Jövőre simán nyerem meg a vébét
Hozzászól még ehhez pár ember, de legyen így!
Izgalmas futamokat, sok előzést és VERSENYT szeretnék, botrányok nélkül!OTee
-
Chili7
őstag
válasz
PazsitZ
üzenetére
Nem emlékszem, hogy sok ilyen "ferrarit bűnbaknak kikiáltó" hang lenne itt a topikban. Max annyi, hogy objektiven (vagy nem) leirták, hogy milyen előnyei származtak ebből a kémügyből a ferrarinak.
A "ferrarinak kedvezéses" dumát én sem értem, de hibásnak, csalónak, stb sem szokták nevezni a csapatot itt. -
PazsitZ
addikt
válasz
Oliverda
üzenetére
Ez vicc. Akinek van egy csöppnyi józan esze az rájöhet, hogy sokkal többet is kaphatott volna a meki, tehát idén inkább vele kedveztek. Meg az F1 megváltójának és első szinesbőrűnek (ami konkrétan hazugság is) kinevezett pilótája is kapott pluszt.
Egy dolgot azért nem gondoltam volna.
Mégpedig azt amikor többen írták még a kémügyben is kikiáltják bűnbaknak a Ferrarit. Lassan tényleg itt tartunk szerintem is, bármi van, a ferrarival kedveznek és a farrari csal igazából...
, pedig én aztán még ferka fan se vagyok. -
maddog
tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
megmosolyognak
hat te nem epp ezt tetted hanem egyenesen kijelentetted hogy idiota vagyok ami nem tul elegans eljaras egy ilyen racionalis gondolkozasu embertol
...vegul is egy olyan vilagban elunk ahol a csalas ismeretlen fogalom
-
maddog
tag
válasz
üzenetére
nézni kellett volna régebben is, nemcsak mondani, hogy nézted
eloszor elvitatod a sajat velemenyemhez valo jogomat most pedig hazugnak nevezel
-ha mar annyira ragaszkodsz minden velemeny bizonyitasahoz akkor gondolom van bizonyitekod arra hogy nem neztem regebben forma 1-et?miert olyan nehez felfogni hogy van valaki aki nem pont ugyanazt gondolja mint te?
brutalisan sokszor kapott ki az aktualis kedvencem az evek soran de sosem gondoltam eddig hogy le van beszelve, mert nem volt gyanus
most azert gondolom mert mint ahogy mar mas is mondta az ideny vege elott: 'iden a mclaren nem nyerhet mert lopott es az nem lenne fair'
es meglepo modon pont ez tortentnem akarlak meggyozni arrol hogy le lett beszelve (foleg hogy en sem tudom) de legyszives engedd mar meg hogy en megis gyanusnak tartsam a dolgot
-
Motion_Blur
félisten
Bajnoki sorozat, egy bajnoki sorozatról - 1 rész
Kormányt lóbálós kép alatt a szöveg:
"A McLarennél egy ilyen kép után a technikában igen jelentős anyagi kár keletkezett, de ez már a Ferrari, s vele nem egy kiesés utáni földhöz vágós, hanem egy mindent elsöprő örömmámor pillanatai."

-
Oliverda
félisten
válasz
venember83
üzenetére
Miért lenne halott? Ez konkrétan szvsz egy bullshit. Vagy ha tényleg így van akkor Stewart-nak igaz van pár helyen.
Mintha a 90es évek közepén hangoztatták is volna hogyha nem nyernek VB-t akkor kiszállnak...
-
venember83
nagyúr
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Oliverda
üzenetére
""Szkeptikus vagyok a Ferrari érvelését illetően is, mert semmi kétségem sincs afelől, hogy kedvezményezett bánásmódban részesítik a csapatot a Forma-1 ügyintézői."
De miért is

mod: megint a régi lemez, hiába no, nehéz lehet elfogadni, hogy Kimi Raikkonen és a Ferrari a 2007-es év bajnoka

-
Oliverda
félisten
Stewart: A McLaren fellebbezése eredménytelen lesz
"Szkeptikus vagyok a Ferrari szerepét illetően, mert a csapat kiváltságos helyzetben van és a Forma-1 felépítésén belül anyagi előnyökben részesül, amelyek nem állnak más gárdák rendelkezésére. Már csak ezért sem hiszem, hogy komolyan kellene vennünk bármelyik állításukat is, amelyek szerint ők talán hátrányban vannak a többiekkel szemben."
"Szkeptikus vagyok a Ferrari érvelését illetően is, mert semmi kétségem sincs afelől, hogy kedvezményezett bánásmódban részesítik a csapatot a Forma-1 ügyintézői. Folyton azt mondják, a sportban betöltött pozíciónk miatt ezt kellene kapjuk, de én ezt egyáltalán nem veszem be."
"Rendben, van titokzatosság a Ferrari körül, de a Forma-1 túlélné, ha nem lenne a mezőnyben. A sport nagyobb minden más független szervezetnél, ezért engedni kellene, hogy a McLaren folytassa a fellebbezést anélkül, hogy bármelyik rivális beleavatkozzon abba"- folytatta Stewart. "Tudom, hogy Lewis azt mondta, nem így akar világbajnokságot nyerni, és ez el is várható egy ilyen sportembertől, de munkaadói jogosultak arra, hogy harcoljanak az ügyében." -
törölt tag
Ez teljesen más példa. A segghez miféle mélyebb (!
) érzelmi kötődés van? Az, hogy szurkolok valakinek, azonosulok vele, egészen más, az valami mélyebb érzelmi kötődés, azonosulás. És ha őszintén (!) úgy vélem, hogy ők egy ilyen megállapodó, megalkuvó csapat, akik nem küzdenek teljes erejükből, hanem szándékosan elrontják, és így is szurkolok nekik, így is azonosulok velük... De nyílvánvaló, hogy itt nem erről van szó. Ki szurkolna egy ilyen csapatnak? Egyszerűen jobban esik ezt kimondani, mintsemhogy beismerni a vereséget.A gondolatot pedig indokolni kellene, alátámasztani. Én hoztam ellenérvet, hogy bizony jó nagy mázlira játszották ezt a tudatos elbukást, nem bízták a véletlenre... És ez több, mint feltűnő az állítása tükrében. A stílusom az pedig egy dolog, miután sok-sok vagdalkozó, de értelmes érvet nem hozó emberkének kell megválaszolni ugyanazt... Nem ezen kell fogást keresni, hanem igazolni/indokolni az állításokat, vagy a másik ellenérvét cáfolni. Tehát miért alapoztak ekkora szerencsére egy ilyen megállapodást? Vagy csak félkomoly volt ez a megállapodás, hogy tökmindegy, ki győz? Ennek nem látom értelmét...
-
AMD Power
titán
Hamilton: "Hagynom kellett volna győzni?"
A legjobb akarok lenni.
Ez mondat tetszik az egészben a legjobban. Meg is lesz a gyömölcse ennek a hozzálásnak.
-
prmcsk
addikt
válasz
üzenetére
"Ha meg bunda volt, akkor f*szért szurkolsz egy ilyen csapatnak, pilótának, aki átveri a saját szurkolóit."
Grat a stílushoz.....
Egy gondolatot miért kellene bizonyítani ?
Egyik kedvenc cseh filmemben van erre egy érthető példa: A társaság vitatkozik, van e isten ? Azt mondja a nő, hogy nincs, mert még nem láttam...mire jön a poén:
Én se láttam még a maga seggét, mégis tudom, hogy van......
Amit írtál azt meg pontosítsd, mert így a ferkások is gondolkodhatnak, hogy mi a faxszért...........

-
venember83
nagyúr
Na, hello mindenkinek? Valami erdekes tortent a hetvege alatt? Valami atigazolasi hir? Alonso lehetseges williamses valtasan kivul persze.
-
AMD Power
titán
Hogy én , hogy utálom ezt a RD-t.

-
törölt tag
Nekem sincsenek bizonyítékaim, csak szemem, na meg józan eszem, amit használok. Ennyi.
Ahhoz már azért elég elfogultnak kell lenni, hogy valaki is azt állapítsa meg, volt valami megállapodás itten. Létezik egy ilyen komoly megállapodás, és ekkora lutrit csinálnak belőle. Vagy épp csak az utolsó két futam előtt született meg ez a megállapodás?
Nekem ez nem fér a fejembe. KÍnában meg világosan megmondták, hogy Alonso ellen harcoltak. Mert presztízskérdést csináltak belőle. Nem láttunk még ilyet, hogy az érzelmek elnyomják az értelemszerűséget?
Továbbra is állítom, hogy semmi, semmi bizonyítékotok sincs, sem pedig értelmes indokotok, hogy mégis mi lenne itt a gyanús? Volt már ilyen, történt már ilyen, nézni kellett volna régebben is, nemcsak mondani, hogy nézted, és akkor nem lepődnél meg ilyeneken. Őszintén szólva már a könyökömön jön ki a téma.
Fogjátok már fel, hogy vesztesek vagytok, ezt az évet elb*sztátok! Ha meg bunda volt, akkor f*szért szurkolsz egy ilyen csapatnak, pilótának, aki átveri a saját szurkolóit. 
-
AMD Power
titán
-
maddog
tag
válasz
üzenetére
ertsd mar meg hogy en nem cafolok meg tamasztok ala semmit mert nincsenek bizonyitekaim
(pl az utolso elotti futamon miert kockaztatna ham es a csapat is a gumidurranast az elso helyen amikor szazadik helyre beerve is vilagbajnok foleg ha mar latszik a vaszon
ez meg persze csak egy doolog de hogy az utolso futamon mindenki eppen annyiadik helyre futott be ahogy kellet mar kisse gyanusabb)egyszeruen nekem kurvara buzlik a dolog neked meg nem
nem kell azert hulyenek nezni a masikat mert nem azt gondolja amit te
neztem forma1 et regebben is
Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation Portal 2026.12.03-ig gyári garanciával eladó!
- ASRock B560 Steel Legend + i5 11500 + ID-Cooling + 16 Gb Corsair Vengeance RGB Beszámitok!
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 755 G5 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest

Főképp a pilóták felé... Mikor idén már ennél jóval súlyosabb ügyben is megúszták "egyes pilóták"...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)